Idézet
Üdv mindenkinek!
Kellene pár hasznos információ USR808054 802.11g Wireless Turbo Router eszközről!Ahhoz képest hogy elég sok mindent tud elég olcsó ára van neki!
Szóval engemet csak az ap része érdekelne routert funkció az most kicsit mellékes!
Elvileg az írják róla hogy power level out-ja úgy 17 és 20db között van és ez érdekelne pontosan hogy mennyit is ad le pontosan?Elvileg átnéztem az online manualt és nem láttam benne olyan funkció hogy lehetne benne állítani a kimenő teljesítményt vagy tévedek?
3km-t kellene átlőni vele egy 20db -es parabola antenna segítségével majd később még messzebb távra lenne használva az eszköz!
Ja és sima 11mbps mód ként fog működni a dolog max később lesz kihasználva 54mbps sebesség!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Hali!
Én az X-MICRO-t használom, abból is a 108Mbps-os fajtát, az is elég olcsó volt (18000 Huf) "saját szerzeményű fájlok" megosztásra

! A hálókártya és a router között van több mint 500 m. távolság, 2x10m "low loss" koaxkábel (Micronet) + 2x1m átalakító és 2x1db micronet antenna (
itt). Rálátásról nem tudok, de lehet, hogy a kis házak között van egy olyan "folyosó" amin keresztül "látja" 1mást a 2 antenna. Háló pöpecül műxik, kb. 2-2,5 MB a másolási sebesség. Ami az antennát érintí, erre azt írták, hogy 3,45 km-t lefed, igaz "csak" 8 db teljesítményű. A kábel ahhoz képest, hogy 10m-es elég drágácska volt (7000 huf), de sztem megérte, főleg sulinet-ben, mert a link kualitty és sztreng is 100%-os.
Nem tom, hogy mennyire értesz az antennákhoz, de a parabolát elég precízen kell beállítani.
Nem uccsó kérdés, hogy kb. mekkora városban akarod összeröffenteni a hálót?
Szerkesztette: Csücsök 2005. 03. 24. 23:29 -kor