Idézet: lrajmon - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 5:08
nem a nagyképűségről, az értelmességről van szó. Ha valaki leír valamit, úgy kéne, hogy más is megértse, és lehetőség szerint precízen kéne megtenni. Nem bántani akarlak, csak a pongyola megfogalmazás sztem nem a legrövidebb út a megoldás felé.
Akkor elnézést a pongyola megfogalmazásért. De nem tudom mi nem érthető, mert te profi vagy a szakmában, akkor gondolom érted a dolgot. Én a Wlan terén nem vagyok nagyon jártas, mert ez nekem csak arra kell hogy néha otthon elszórakozzak vele, és hogy persze a laptopból ne lógjanak ki mindig kábelek. Igy ezek miatt én nem ismerem a spéci kifejezéseket, és főleg nem mindig tiszta minden. Ezért emlitettem meg még anno az antenna IP cimét, ami kiderült jogosan (remélem). És még mindig nem értem hogy mér irtad hogy még a levegőnek is IP cime van. No de mindegy, túlvagyunk rajta, harag nincs, ugyhogy lezárva.
Ezek után a véleményem: - ami néha nem tetszik... Én pl szeretek minden területen belekóstolgatni a számitástechnikába, ami nem jelenti azt hogy mindenben kellő szinten otthon vagyok. És ilyen esetekben fordult elő nem egyszer hogy egy-két kérdésemre ráförmedten válaszoltak, hogy milyen barom és primitiv hülye vagyok a témában, és hogy menjek először tanuljam meg teljesen a témát... nos ezek után mire jó a fórum? Ha valaki nem profi a témában akkor az ne is jöjjön kérdezni?
Ezeket a sorokat nem Neked irtam, csak a te válaszaid is közel voltak egy picit ehhez, és én már sokszor megkaptam ezeket, mert sok témába beleütöm az orrom

... de miért gond az???
Remélem minden rendben...
Üdv, Bajszi