Idézet: PcCave - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 20:01
No valami ilyenre vártam
Én renitens vagyok a Te szemedben bár semmiféle üzleti érdekeltség nem fűz hozzá. Volt pár írásom,válaszom amit voltál szives totál más szemszögből belekötni, de nyilván Én vagyok a renitens.
Kéred hogy ha bárki cáfolni 'merészeli' "BÁRMELY" hozzászolásod az bizonyítson előbb.
Tudod hogy ez még a bíróságon sem így működik?
Mégis TISZTELETTEL arra KÉRLEK, hogy ha ennyire benne vagy a témában és ráadásul ismered a programok trükjeit akkor elkészítenél ide 1 logot ha nem is az Én 2 szép szememért, de a többség okulására.
Az ötletet sem én szegény por hanem Michael írta:
El is hiszem, hogy azt a 12345678 at 40 sec alatt felnyomja.
AtCR0EXkD2jGZFVzGdA1l5XMs6oDcZbnjtO3PTwMWrn8swJUFTsUxqETnOEO
Ha raraksz egy ilyet, kint a hosok teren seggencsokolom ha feltori szotarazassal.
Mindenki azt gondol amit akar, nem kívánom folytatni a vitát tovább, mert úgylátom értelmetlen, ezért csak a technikai dologra válaszolnék:
-Nem szótárazással dolgozik
-Sőt nem is bruteforce
(Bár régen ez így ment, de ez az eljárás szintén elkapott csomagokból dolgozik. (ákár a WEP esetében, bár ez azért nem u.a.))
-Szóval az általad generált jelszó sem tartana tovább mint 1h.
Aztán midenki tegye szívére a kezét, és tegye fel magában a KÖLTŐI!!! kérdést: Használok én ilyesfajta jelszót???
-NEM kell profi hackernek lenni!!!!! Mondtam, hogy kis kereséssel, már nem csak a szöveges tanító anyagok, hanem flash "videók" szemléltetik a WPA törés folyamatát, az elejétől a végéig...
=> akár egy 15 éves srác is lazán felnyomja, aztán ha csak a hálódat védted, jót nevet a gépeden talált cuccokon, leveleken...stb.
Persze nem mindenki rossz szándékú.
Ezek a védelmek tényleg csak a véletlen kapcsolódás ellen védenek...
Innentől már u.a. mint a MAC cím alapján azonosítás!!
ÜDV: Tracert