Idézet: DreamR - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 17:20
Hüm hüm...
Szerintem Te kértél segítséget, és néhányan próbáltunk neked segíteni
Két javaslat volt: 2db WDS AP (Uboat) ill. 1db Repeater + WiFi kártya (jómagam).
Amit felvázolsz nem tudom menni fog-e. A koncepciód kipróbálásához mindenesetre egy plusz hálókártyára ill. még egy routerre v. switch-re még szükséged lesz.
Amúgy sok sikert.

Most olyan érzést keltesz bennem, mintha vmi rosszat mondtam volna vkinek... Hálás vagyok a sok segítségért, de úgy gondolom mindegyikben volt egy apró kis buktató, amitől nem menne a dolog... Én csak próbáltam minden apró kis részletre kitérni, hogy 100%-ig biztos legyek a sikeres működésben, mert különben az én péztárcám bánja
Switchem van most is, de router nem kell. A switchbe fog menni a kliens módú ap, ahova a mostani AP is megy. A kliens módú AP-n keresztül fogják elérni az eddigi hálót a másik (C3-nál lévő) AP-re csatlakozott kliensek...
A ti segítségeteket nagyon köszönöm télleg, de nem vagyok benne bizti, hogy működne...
Pl: megkérdeztem uboatot, hogy a WAP11 maradhat-e fő AP, és akkor C3-hoz egy WDS router, annak lan portjára megy a C3 kliens, wlanon meg kapcsolódik C3-hoz C4. Na de erre meg kiderül, hogy WDS módú AP csak WDS AP-vel kommunikálhat. Akkor most maradhat-e a WAP 11 vagy sem?

:)

No és én meg mindig AP-ról kérdezek, de uboat meg routerről beszél
Szóval erre mondtam az egymás mellett elbeszélést. Ezzel nem megbántani akartam senkit, nyilván túl sokat kérdezek, és mindenkinek teli van velem a hócipője.
Esetleg kezdjem újra letisztázva megkérdezni az egészet aprólékosan mindenre kitérve/átgondolva? Megtehetem?
THX & PEACE
Szerkesztette: calibra 2005. 09. 06. 22:41 -kor