HWSW Informatikai Kerekasztal: Benzin vs Diesel II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Benzin vs Diesel II. TDi, Pdtdi, Vti, Gti, Td, GSi, Vvti? Értékeld a témát: -----

#1361 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:34

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:33

Van olyan egyébként. Most nemtom melyik, de a rendszámot ha lenyitod, mögötte van a tanksapka.

Ja tényleg.

Mini Morris? :think:

#1362 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 06. 08:36

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:34

Ja tényleg.

Mini Morris? :think:

Annál nem úgy van, hogy ha a hátsó rendszámot lenyitod, egyből a kesztyűtartóhoz jutsz? :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1363 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:36

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:29

Ígért kép(ek):  (2.0 TDI)

...Ami tuti, jó hangosaknak tűnnek.....

Meg jó rondák is. :boa:

Tanksapka-dob témához: ahogy fram is írta, a japcsikra tényleg jellemző, hogy balra teszik a tanksapkát; ez a balkormányos kocsijaikon nem a legjobb dolog. A Corollán is bal oldalt van a tanksapka (amit egy kis figyelmes nyilacska a figyelmetlen sofőrnek benzinóra mellett meg is mutat :D), a kipufogó pedig jobb oldalt. Anyum Civicjén a tanksapka szintén balos, a kipufogót nem tudom...

#1364 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:38

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:36

Meg jó rondák is. :boa:

Tanksapka-dob témához: ahogy fram is írta, a japcsikra tényleg jellemző, hogy balra teszik a tanksapkát; ez a balkormányos kocsijaikon nem a legjobb dolog. A Corollán is bal oldalt van a tanksapka (amit egy kis figyelmes nyilacska a figyelmetlen sofőrnek benzinóra mellett meg is mutat :D), a kipufogó pedig jobb oldalt. Anyum Civicjén a tanksapka szintén balos, a kipufogót nem tudom...

Nekem sem a zsánereim autóban, de úgylátszik itt a középvezetők most erre izgulnak. 6 milla vazz.

A Civicecen jobb oldalt van a kipuff.

#1365 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:48

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:36

hogy balra teszik a tanksapkát; ez a balkormányos kocsijaikon nem a legjobb dolog.

Ezt nem értem. Miért?

#1366 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:05

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:48

Ezt nem értem. Miért?

Pusztán kényelmi szempontból gondolom, hogy nem az igazi. Egy olyan autóval, aminek jobb oldalt van a tanksapkája, leparkolsz a kút bal oldalán, kényelmesen kiszállsz, átslattyogsz a másik oldalra, tankolsz. Egy balkormányos-"baltanksapkás" kocsival pedig arra kell figyelned, hogy elég messze állj meg a kúttól ahhoz, hogy ki tudj szállni. Ez egy ötajtósnál nem nagy dolog, de egy háromajtósnál, aminek ökör nagy ajtaja van, már tényleg igényel egy kis odafigyelést. Másik megoldás: megállsz a kút bal oldalán, és rángatod a koszos csövet, összebasszarintod vele a ruhád, a kocsid, és kiderül, hogy nem elég hosszú a cső :D

Meg lehet szokni a baloldali sapkát is, nem mondom, hogy nem, de szerintem kényelmesebb a jobb oldali tanksapka.

#1367 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:07

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:38

6 milla vazz.

Jujj. Jujjujj. Egy alsó közép cuccért az már nagyon nagy pénz. Annyiért (vagy kevéssel többért) már Mondeót vagy Mazda6-ot lehet kapni...

A Civicen nekem is jobbos kipufogó rémlik, de leginkább az, hogy az 1,4-es alapverzióban szinte ki sem lóg a vég a kasztni alól  :think:

#1368 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:07

Jujj. Jujjujj. Egy alsó közép cuccért az már nagyon nagy pénz. Annyiért (vagy kevéssel többért) már Mondeót vagy Mazda6-ot lehet kapni...

A Civicen nekem is jobbos kipufogó rémlik, de leginkább az, hogy az 1,4-es alapverzióban szinte ki sem lóg a vég a kasztni alól  :think:

6 millióért még meg sem említetted az Accordot....
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:wub:

#1369 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:26

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:05

Pusztán kényelmi szempontból gondolom, hogy nem az igazi. Egy olyan autóval, aminek jobb oldalt van a tanksapkája, leparkolsz a kút bal oldalán, kényelmesen kiszállsz, átslattyogsz a másik oldalra, tankolsz. Egy balkormányos-"baltanksapkás" kocsival pedig arra kell figyelned, hogy elég messze állj meg a kúttól ahhoz, hogy ki tudj szállni. Ez egy ötajtósnál nem nagy dolog, de egy háromajtósnál, aminek ökör nagy ajtaja van, már tényleg igényel egy kis odafigyelést. Másik megoldás: megállsz a kút bal oldalán, és rángatod a koszos csövet, összebasszarintod vele a ruhád, a kocsid, és kiderül, hogy nem elég hosszú a cső :D

Meg lehet szokni a baloldali sapkát is, nem mondom, hogy nem, de szerintem kényelmesebb a jobb oldali tanksapka.

Én a Hondával rögtön az első tankolásnál megszivtam ezt. :Đ De megtanultam. Ennyi.
Odaálltam a kút mellé, és az ajtót sem tudtam kinyitni akkora van neki :D Tolat, odébbáll. Azóta kiszáll, és körbesattyogás nélkül tankol kényelmesen... szokás kérdése.
A másik megoldás meg defaultból igaz a jobboldali tanksapkás autókra is :) Egyik sem jobb a másiknál, csak más.

#1370 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:28

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:26

Én a Hondával rögtön az első tankolásnál megszivtam ezt. :Đ De megtanultam. Ennyi.
Odaálltam a kút mellé, és az ajtót sem tudtam kinyitni akkora van neki :D Tolat, odébbáll. Azóta kiszáll, és körbesattyogás nélkül tankol kényelmesen... szokás kérdése.
A másik megoldás meg defaultból igaz a jobboldali tanksapkás autókra is :) Egyik sem jobb a másiknál, csak más.

:up:

#1371 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:37

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:13

6 millióért még meg sem említetted az Accordot....

:wub:

Minap nézegettük, mire cserélhetné egy családtag a céges Launáját. Az Accord tetszik neki, de dízellel, úgy pedig 7 milla körül van. Nem ugrott be, hogy benzinessel valószínű olcsóbb :) Pedig én is leginkább ezt választanám.

#1372 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:39

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:37

Minap nézegettük, mire cserélhetné egy családtag a céges Launáját. Az Accord tetszik neki, de dízellel, úgy pedig 7 milla körül van. Nem ugrott be, hogy benzinessel valószínű olcsóbb :) Pedig én is leginkább ezt választanám.

...és milyen szép.... :wub:

A 2.0-s Comfort kivitel:
Alapár regisztrációs adóval  6 262 741 F

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 04. 06. 09:42 -kor

#1373 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:40

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:26

Én szoktam néha vinni Édesanyám Civicjét tankolni. Azt már megtanultam, hogy a tanksapka melyik oldalt van, viszont azt mindig kiszállásnál fedezem föl, milyen nagy batár a 3 ajtós ajtaja :D Így előfordul, hogy nem tudok kiszállni, és az is, hogy nagyon furcsán tudok kiszállni. Jókat röhögnek a kutasok, annyira balfasz módon tudok tankolni azzal a kocsival :D

#1374 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:40

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:37

Pont azt akartam írni, hogy azért a dízel Accord (itt a dízelen volt (részben) a hangsúly) azért drágább a Toledónál...

#1375 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:50

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:40

Pont azt akartam írni, hogy azért a dízel Accord (itt a dízelen volt (részben) a hangsúly) azért drágább a Toledónál...

Bizony... A Mazda6 erősebbik dízelje - ha jól emlékszem - valami 6,2M már egész jó felszereltséggel, az Accord dízel meg 7,1M vagy valami ilyesmi. Drága. Ez alól az sem mentesíti, hogy valószínűleg a kategória legjobb (nem presztízs) autója.

Szerkesztette: Satriani 2005. 04. 06. 09:50 -kor

#1376 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 06. 09:53

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:50

Bizony... A Mazda6 erősebbik dízelje - ha jól emlékszem - valami 6,2M már egész jó felszereltséggel, az Accord dízel meg 7,1M vagy valami ilyesmi. Drága. Ez alól az sem mentesíti, hogy valószínűleg a kategória legjobb (nem presztízs) autója.

....és milyen szép.... :wub:

#1377 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:53

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 10:50

Bizony... A Mazda6 - ha jól emlékszem - valami 6,2M már egész jó felszereltséggel, az Accord meg 7,1M vagy valami ilyesmi. Drága. Ez alól az sem mentesíti, hogy valószínűleg a kategória legjobb (nem presztízs) autója.

Hátja, mindenesetre nekem nem volt beleszólásom a vásárlásba. :)
Mondjuk én nem vettem volna meg a Toledót. Még az Altea jobban tetszik. A motorjának hangja kívülről nem annyira. Feltűnően kerepel. Belül nem tudom, talán majd a héten...

Amúgy egy 1.8-as Focus Ghiat beszámoltak a Seatosok (2002-es, 50 ezer km!), kíváncsi leszek mennyiért rakják ki, mert tudom mennyit adtak érte. Majd elmegyek megnézem :)

#1378 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 10:08

A kipuf azért van a japánoknál jobb oldalon, hogy messzebb legyen a járdától. Legalábbis szerintem ez az oka, még valamikor régen így hallottam.

A bal oldali tanksapkát meg lehet szokni tényleg. Szerintem tök mindegy melyik oldalon van különben.
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

#1379 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 10:13

Toledó belső

Mazda 6 belső

Egy siteról Mazda 6 belső, digit légkondi nuku??

Accord belső, full

Nem mondom melyik tetszik :)

Szerkesztette: Kory 2005. 04. 06. 10:14 -kor

#1380 Felhasználó inaktív   hvuk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 10:15

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 11:13

Az korrekt, hogy az Accordban közlik, hogy nincs benne Kit. :D
Athlon 64 939 2 GHz Winchester mag, GigaByte NF4 K8N Ultra-9 (passzív chipset), GigaByte X800 (passzív), 2x512 KingMax HC 500 MHz, Hitachi 160 Gb, NEC 3520, Coolink BAT01VS (1040 ford.), Chieftec 420W, Chieftec ház, Samsung 193P TFT monitor

Téma megosztása:

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.