Most lopni fogok, hogy kicsit feldobjam a topicot
Index, benzin vs dízel topicból:
Idézet
Szerintem egy kicsit fékezzük az indulatokat és ismét járjuk körül, hogy mit akarunk bizonyítani?
Melyik gyorsabb? (benzines)
Melyik gyorsul jobban stopper szerint? (benzines)
Melyiket jobb vezetni (a hétköznapokban)? (dízel)
Melyik fogyaszt kevesebbet? (dízel)
Melyik élvezetesebb ha sportolunk? (benzines)
Melyik "jobb"? (dízel:-)))
MIt preferál a piac? (dízel)
Melyiket olcsóbb és jobb tuningolni a hétköznapokra? (dízel)
Mi a kérdés?
Idézet
[...] Nem ezek a mindennapi autók. Természetesen olcsóbb az azonos lóerővel rendelkező benzines szinte mindig, csak azért éppen nem ugyanaz a kettő. Merthogy mondjuk az 1.6-os tudna ugyanakkora lóerőt leadni mint egy kétliteres tádé, csak általában annyira siralmasan megy egy nagy kasznival, hogy csak azok veszik akiket tényleg nem érdekel a menetteljesítmény.
Viszont az igaz hogy drágább a mondjuk az én esetemben a HDI, de még az alap változata is ég és föld az 1.6 motorral szerelthez képest. Szóval szerintem nem nagyon lehet egy lapon említeni a kettőt.
....
Viszont ha meg menni is akarsz a benyással, akkor veszel egy 2 literest abból is, ott viszont meg már nincs is olyan árkülönsbség, vagy még sokszor a dízel oldalára billen a mérleg, hogy a fogyasztást ne is említsük...
Idézet
Ezt ne nekem mondd, én mindig dízelt vezetek, akár a saját autóm, akár a céges autók.
Viszont ezt csak az tudja megérteni, aki vezeti, nem pedig a katalógust fürkészi.
Átlagember a korszerű dízelt a hétköznapokban jobbnak érzi, ezt az eladási adatok stb. is igazolja.
.........
Viszont másrészről továbbra is azt mondom, hogy az IGAZ autó az benzines.
Na remélem mindkét "oldal" jól érzi magát