Idézet: John Fowler - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 22:08
Dehogy olvasok 100k koruli hozzaszolasnal tarto topicokat. Meg ezt is csak 2-3 oldal kesessel tudom kovetni
Idézet
Igen, mallik a Bravo kilincse. De pl. az A4 eszi az elso feltengelyeket. A Kadettoknak meg rohad a hatso kerékiv. Na es akkor mi van? Minden autonak lehet gyenge pontja, nekem inkabb az a fontos, hogy motorikusan legyen rendben, es valami epkezlab hajtaslanc legyen alatta. A tobbi csak sallang
Hehe ja, az én Civicemben meg koszos lesz a lábtörlő ha sáros lábbal beszállok, na melyik a jobb? :Đ
Idézet
Viccet félretéve, ez sajnos ma már nem teljesen igaz. Lévén a japán autókat is SAJNOS angliában, törököknél stb SZERELIK össze. Tehát az összeszerelés minősége sajnos gyengébb, kifejezetten pl Hondáéknál is meredeken lefelé ível az évek során... ugyanígy, sajnos a japán autókból is egyre többből készül speciálisan euro kivitel. Olcsóbb, szarabb, gyengébb. Ez van
Persze még mindig megvan a lehetőség (legalábbis a Hondánál úgy tudom) hogy speciálisan Japán (alváz és motorszámú) autót rendelj. Persze méreg drágán.

Súgó
A téma zárva.