HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2021 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:36

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 20:33

Úgy érzem, két külön kategőriába tartozó nőcsoportról beszéltek.

A hangyafoci ugyanaz. Ez nem széria, hanem típus függő. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2022 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:41

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:23

Igen, igen, elfogadom amit modotok... de en ismerem ezt a lanyt, de tenyleg!... es attol tartok ezt tenyleg komolyan gondolja (es ez nekem tenyleg rosszabb, mert nem tudom igy hova tenni ezt az egeszet... fram mesterre még varok hatha megmondja a tutit...)

Szerk: De tudjatok mit, ne gyozkodjuk itt egymast... barmekkora balfasznak is neztek tegyuk fel hogy tenyleg komolyan gondolja amit irt! Es akkor most ugy kerdezem, miert teszi ezt? Hol ebben a racio? Igy akarja kozolni, hogy ne varjak ra a vegtelensegig, mert keptelen dontest hozni o is es engem probal ravenni a vegso lepesre? Vagy mi?

Nem vagy balfasz. Csak szerelmes (a kettő nem ugyanaz, de vannak átfedések - hihi).
Miért teszi? Vigasztalni akar. Vhogy most tényleg így gondolja. Ráció nincs benne - az érzelmekben sosem.  :)  Szeret téged, de most nem tudja azt nyújtani amit szeretne (és amit szeretnél), ezért akar tisztába jönni az érzéseivel. Aztán lehet hogy előbb-utóbb újra egymásra találtok, majd kiderül. Az idő sokmindenre választ ad.
De "én nem fogok tudni továbblépni, de te lépj tovább" dumát engedd el a füled mellett. A szavak ilyenkor már nem túl sok dolgon változtatnak. Ha elég erős az érzés visszatér hozzád, és ha nálad is - akkor megvárod. Aztán ha mégsem, nem kell sajnálni. Ne pörgesd túl magadban az ilyen kijelentéseket, nincs jelentősége. (Na jó lehet hogy kicsit túlfilozofáltam... )
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2023 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:48

Annak idejen amikor 1utt voltam az elso baratnommel azt mondtam, hogy huu de kiraly de aztan megfordult a fejemben az, hogy a francba milyen lehet mas csajjal. Hogy viselkedik, mondjuk egy velem 1idos lany stb.  Meg asszem meg is beszeltem ezt a baratnommel (akivel hasonlo koruak voltunk mint ti) amikor szakitottunk, hogy majd egyszer ujra osszejovunk amikor mar nem akarunk senki mast es kiprobaltunk mast is. Utana ujra osszejottunk par honap mulva en is kiprobaltam mast, o is de megiscsak szetmentunk megint. Most eltelt 1 ev, es en ugy erzem tenyleg o volt a tuttti es vele le tudnam elni az eletem (pedig nagyon csavaros lany volt annyi szent :)), o viszont teljesen elfelejtett. Legalabbis ugy gondolom, 1edul anyujaval tartom a kapcsolatot vele viszont tobbszor mint regebben :) Csoda. Szoval a lany fel eve az sms-eimre sem valaszol en meg nyul vagyok felhivni, hogy mizujs. Ennyi. Sajnos szerintem manapsag 10-bol 9 ember nem mondja meg a szakitas, elhidegules bla bla valodi okat mert nem meri. Igy felesleges filozofalni azon, hogy ezt vagy azt miert mondta majd kiderul ha beborul.

#2024 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:49

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:31

Ők sem ismerik magukat... Képzelj el egy TV adást, de adás nélkül, azaz hangyafoci. Néha felvillanások, de mindíg más... Luxuskocsi, nyaralás, drága ruhák, ház... Kb ezek fő motívumok... Minden nap mást akarnak, de mindíg pontosan tudják, és biztosak benne. Persze másnap már a homlokegyenest az ellenkezőjét akarják, de meg tudják magyarázni, hogy ez ugyanaz, mint az előző napi. :)

Cinizmus ide vagy oda felháborítónak tartom ezt a durva leegyszerűsítést!
A megmagyarazázásban van igazság, de az inkább arra utal ha az ember lányának fogalma sincs hogy mit akar.
Nem mondom hogy nincs ilyen típus, de azért ne általánosítsunk.
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2025 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:49

Mi is ismertük... De tényleg. Exem hogy nehogymegbántson, a végén már akkorákat képes volt őszinte tekintettel a szemembe hazudni, hogy komolyan féltettem a plafont. Mindenesetre utólag azt mondom, hogy amíg működött, nagyon jó volt, megérte minden pillanata, aztán megmutatta a jány egy másik arcát is, amiből köszönöm, nem kérek soha többet. A nagyonjóvolt megmaradt az emlékeimben, az hiányzik is, vissza már nem vágyom, mert tudom, hogy már az a személy nem létezik, maradtak a hideg számító érdekek és ösztönök. Azóta nem is tartom vele a kapcsolatot, bár el kellett telnie 2 évnek ahhoz, hogy tényleg tisztán, magam előtt is őszintén képes legyek átgondolni, és nem védeni őt.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2026 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:52

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:36

A hangyafoci ugyanaz. Ez nem széria, hanem típus függő. :)

szerinted :)
"Have you tried turning it off and on again?"

#2027 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:52

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:49

Mi is ismertük... De tényleg. Exem hogy nehogymegbántson, a végén már akkorákat képes volt őszinte tekintettel a szemembe hazudni, hogy komolyan féltettem a plafont. Mindenesetre utólag azt mondom, hogy amíg működött, nagyon jó volt, megérte minden pillanata, aztán megmutatta a jány egy másik arcát is, amiből köszönöm, nem kérek soha többet. A nagyonjóvolt megmaradt az emlékeimben, az hiányzik is, vissza már nem vágyom, mert tudom, hogy már az a személy nem létezik, maradtak a hideg számító érdekek és ösztönök. Azóta nem is tartom vele a kapcsolatot, bár el kellett telnie 2 évnek ahhoz, hogy tényleg tisztán, magam előtt is őszintén képes legyek átgondolni, és nem védeni őt.

Tessék látni és venni a példát. De tényleg. :)  :up:
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2028 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 20:57

Azert is kerdeztem Snipertol, hogy volt-e mas kapcsolata mert tenyleg az ember az elsobol tanul mindig. Van is egy mondas. Igaz a lanyokra igaz, lehet kopkodni csajok :) Szoval: "Az elsot elbasszak, megbantjak, a masodikat otthagyjak, a harmadikhoz felesegul mennek. De az elsot orokke szeretni fogjak." Ennyi.

#2029 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:01

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:57

Azert is kerdeztem Snipertol, hogy volt-e mas kapcsolata mert tenyleg az ember az elsobol tanul mindig. Van is egy mondas. Igaz a lanyokra igaz, lehet kopkodni csajok :) Szoval: "Az elsot elbasszak, megbantjak, a masodikat otthagyjak, a harmadikhoz felesegul mennek. De az elsot orokke szeretni fogjak." Ennyi.

Én is hadd köpködjek. :(

#2030 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:13

Tudod mit, Sniper? Ha már egy kicsit ülepedtek a dolgok nálatok - mert most kellene egy kicsit az biztos, csak ehhez nem kéne telefonálgatni meg SMS-ezni - akkor használd ki azt, hogy egyedül vagy. Nézz egy kicsit körül más háztájékon is. Nekem is ez jött be. Tudom, hogy nem könnyű, és hogy kurva nehéz lesz. Az talán egy kicsit megkönnyíti a dolgodat, ha azt járatod az eszedben, hogy ő is megtette veled ugyanezt, te miért ne tehetnéd? Nem azt mondom, hogy egyből másik nővel kell összejönni, csak egy kicsit randizgatni, ismerkedni, aztán ki tudja. :) Lehet, hogy jót tesz az is, ha egy kicsit féltékennyé teszed a lyánykát. Csak, hogy érezze, hogy van mit vesztenie. Ha meg nem akkor meg úgyis másik nőt kell keresni. :Đ

Bocs, ha egy kicsit nyers voltam, de én a saját pénzemen azt tanultam, hogy jobb ha két lábbal állok a földön és nem a felhő között repkedek...
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2031 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:15

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:13

Tudod mit, Sniper? Ha már egy kicsit ülepedtek a dolgok nálatok - mert most kellene egy kicsit az biztos, csak ehhez nem kéne telefonálgatni meg SMS-ezni - akkor használd ki azt, hogy egyedül vagy. Nézz egy kicsit körül más háztájékon is. Nekem is ez jött be. Tudom, hogy nem könnyű, és hogy kurva nehéz lesz. Az talán egy kicsit megkönnyíti a dolgodat, ha azt járatod az eszedben, hogy ő is megtette veled ugyanezt, te miért ne tehetnéd? Nem azt mondom, hogy egyből másik nővel kell összejönni, csak egy kicsit randizgatni, ismerkedni, aztán ki tudja. :) Lehet, hogy jót tesz az is, ha egy kicsit féltékennyé teszed a lyánykát. Csak, hogy érezze, hogy van mit vesztenie. Ha meg nem akkor meg úgyis másik nőt kell keresni. :Đ

Bocs, ha egy kicsit nyers voltam, de én a saját pénzemen azt tanultam, hogy jobb ha két lábbal állok a földön és nem a felhő között repkedek...

:respect:

#2032 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 21:18

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:13

Az talán egy kicsit megkönnyíti a dolgodat, ha azt járatod az eszedben, hogy ő is megtette veled ugyanezt, te miért ne tehetnéd?

Nálad ez bejött? Én csak jóféle guilt tripeket nyertem ezzel a technikával. :think: Persze nem vagyunk egyformák.

#2033 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:22

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:41

Nem vagy balfasz. Csak szerelmes (a kettő nem ugyanaz, de vannak átfedések - hihi).
Miért teszi? Vigasztalni akar. Vhogy most tényleg így gondolja. Ráció nincs benne - az érzelmekben sosem.  :)  Szeret téged, de most nem tudja azt nyújtani amit szeretne (és amit szeretnél), ezért akar tisztába jönni az érzéseivel. Aztán lehet hogy előbb-utóbb újra egymásra találtok, majd kiderül. Az idő sokmindenre választ ad.
De "én nem fogok tudni továbblépni, de te lépj tovább" dumát engedd el a füled mellett. A szavak ilyenkor már nem túl sok dolgon változtatnak. Ha elég erős az érzés visszatér hozzád, és ha nálad is - akkor megvárod. Aztán ha mégsem, nem kell sajnálni. Ne pörgesd túl magadban az ilyen kijelentéseket, nincs jelentősége. (Na jó lehet hogy kicsit túlfilozofáltam... )

Nem filozofaltad tul... segitettel megerteni... koszonom!
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2034 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:24

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 20:26

Kuldtem neki egy joejt sms-t (jovvan na nem birtam ki bakker :) ) azt irtam neki, hogy most nagyon rossz, es ures a lakas nelkule, meg hogy kezd meghalni bennem a remeny... erre ezt irja vissza (birte ugyan ezt):

"Szeretlek és nem fogom hagyni hogy csak ugy tovabb lépjek,de ehhez ido kell,sajnos nem kevés,de én nem adom fel a reményt,ÉN nem... de neked tovabb kell lépned:("

Nyilvan visszairtam, hogy en leszek az utolso ember aki ezt a remenyt feladja,es hogy mellette allok es segitek neki amig csak lehet... de akkor sem ertem miert ir ilyeneket... fram nagymester?

Felfogtad, h mit írtál az első SMS-ben?

Leírni sem merem.

Feladod vagy küzdesz vele együtt? Ha az utóbbi :
Hívd fel telefonon. Most. ... hátha fölveszi. Talán. Ha azt akarod, érezze, hogy szereted, akkor éreztesd vele, de ezt a meghalós dumát nagyon hanyagold. Annyira, h bocsánatot se kérj tőle emiatt. Szóba ne hozd. Mindent tagadj ezzel kapcsolatban, ha ő felhozza (szerintem fel fogja).

Ha meg akartad még menteni ezt a kapcsolatot, akkor ez kib@szott nagy hiba volt.
Ciciman is on borda

#2035 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:25

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:49

Cinizmus ide vagy oda felháborítónak tartom ezt a durva leegyszerűsítést!
A megmagyarazázásban van igazság, de az inkább arra utal ha az ember lányának fogalma sincs hogy mit akar.
Nem mondom hogy nincs ilyen típus, de azért ne általánosítsunk.

Leslie-t nem szabad komolyan venni arra mar rajottem... lehet hogy sok novel volt dolga, de valszeg azokat a lanyokat en kerulnem nagyivbe (bocs ha banto voltam, nem volt szandekomban, csak egy eszrevetel hogy teljesen mas eletet elunk... nem baj ez, neked ugy jo nekem meg igy... )

#2036 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:26

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:18

Nálad ez bejött? Én csak jóféle guilt tripeket nyertem ezzel a technikával. :think: Persze nem vagyunk egyformák.

Pontosan. Persze nincs rá garancia, hogy ez mindenkinél működik, de nagyon sok párhozamot látok az ő és az én estem között. Mondom nálam az jött be, hogy gyorsan beleugrottam egy másik kapcsolatba és szartam rá, hogy közben az exem járt az eszemben. Aztán egyre kevesebbet gondoltam rá. Azt nem mondom, hogy nem hiányzott, de 3 hónap után, amikor elkezdett újra keresgélni már eljutottam oda, hogy eszem ágában sem lenne újra belevágni vele még egyszer... :)
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2037 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:29

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:24

Felfogtad, h mit írtál az első SMS-ben?

Leírni sem merem.

Feladod vagy küzdesz vele együtt? Ha az utóbbi :
Hívd fel telefonon. Most. ... hátha fölveszi. Talán. Ha azt akarod, érezze, hogy szereted, akkor éreztesd vele, de ezt a meghalós dumát nagyon hanyagold. Annyira, h bocsánatot se kérj tőle emiatt. Szóba ne hozd. Mindent tagadj ezzel kapcsolatban, ha ő felhozza (szerintem fel fogja).

Ha meg akartad még menteni ezt a kapcsolatot, akkor ez kib@szott nagy hiba volt.

Hat en nem igy erzem :) tudja o is nagyon jol, hogy egyre kisebb bennem a remeny... de azt is tudja nagyon jol, hogy nem fogom feladni... o elobb fogja hidd el...

#2038 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:32

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 21:31

Ők sem ismerik magukat... Képzelj el egy TV adást, de adás nélkül, azaz hangyafoci. Néha felvillanások, de mindíg más... Luxuskocsi, nyaralás, drága ruhák, ház... Kb ezek fő motívumok... Minden nap mást akarnak, de mindíg pontosan tudják, és biztosak benne. Persze másnap már a homlokegyenest az ellenkezőjét akarják, de meg tudják magyarázni, hogy ez ugyanaz, mint az előző napi. :)

Nem is nekik kell ismerniük önmagukat, hanem nekünk - férfiaknak - őket.
Ha biztonsági gamét játszunk (amiről írsz, azaz köbö induljunk ki a legrosszabból), akkor nem érhet minket csalódás. Egy csepp sem.

De ez nem jelenti azt, h nem létezik más, járható út :-) Több a kockázat, lehet nagyokat bukni, de nyerni is ;-)
Ciciman is on borda

#2039 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 12. 21:32

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:29

Hat en nem igy erzem :) tudja o is nagyon jol, hogy egyre kisebb bennem a remeny... de azt is tudja nagyon jol, hogy nem fogom feladni... o elobb fogja hidd el...

Erről van szó? Arra vártok, hogy ki teszi meg az első távolodó lépést? Ha második leszel, soha ne áruld el senkinek...

#2040 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 21:33

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 22:29

Ha ez így van, akkor szerintem a lány egyszerűen megpróbálja rád verni a balhét. Tiszta lelkiismerettel szeretne kisétálni a kapcsolatból, mint aki "mindent megtett", hogy ő lehessen az, aki "később adta fel a reményt", mint a másik.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.