Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:15
Csak teljesen megkeveritek vele egymást. Ha meg te is és ő is tudja hogy nem adod fel, akkor meg minek írkálsz ilyeneket?
Jah, azert mert elotte felhivott, beszelgettunk lenyegtelen dolgokrol, megkerdeztem mikor kel holnap, azt mondta fel5kor (7re jon fel pestre melozni Erdrol) erre mondtam, hogy akkor mar nem irok sms-t lefekves elott (elotte mondta, hogy ha lefekszem irjak nyugodtan neki ha van kedvem), mert nem akarom felebreszteni... erre azt mondta hogy nyugodtan kuldjek, hiszen 4,5evig voltunk egyutt nehogy mar baj legyen ha felebred... es sajnos ez a "voltunk" szo eleg melyen megmaradt... erre irtam neki, hogy haldoklik bennem a remeny... lehet tenyleg nem kellett volna... meg akkor sem ha tudja jol, meghalni "sosem" fog...
Mindegy ez van... en egyebken nem keresem napkozben, megallapodtunk hogy nem zavarom, csak akkor ha o hiv, vagy ir... ahhoz kepest, hogy nem szamitottam ket napig semmire, ketszer hivott 12oran belul... ha nem ismernem, hogy mennyire makacs teremtes, es mennyire ragaszkodik ahhoz amit eltokelt, akkor azt mondanam 2heten belul visszacuccol (es egyebkent a masik srac erre voksol...)