HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2101 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:17

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:09

ki ilyen, ki olyan.

Tiszteleben kell tartani az emberek igényeit, ha az ésszerű korlátok között mozog.Erről ennyit! :omg:  ;)
Mindig meg kell próbálni észrevenni a szépet is a rossz dolgok között.

#2102 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:19

Idézet: Sztee - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:16

Persze, hogy a lelki oldala a fontosabb. De ez a lelki oldal szerelem, viszonzott szerelem nélkül nem nagyon működik. Viszont nem jelenti azt, hogy a fizikai oldal is becsukta a kaput  ;)

Normális embereknél ez egyensúlyban van!És mindkettő meg van! ;)

#2103 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:20

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 11:33

A nickedben a szám az életkorodra utal? A szexnek nem kis részben vannak biológiai funkciói is, úgymint pl feszültség levezetés. Többek között. :)

Igen, de nem vagyunk állatok! Ha feszült vagy, ott a jobb kezed. Vagy a bal. Tudod, Emma. Azért nem kell másnak ez érzelmeivel szórakozni. Persze qrvát bármelyik sarkon találni...
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#2104 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:24

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 10:09

vasárnap megint hallhattam a rádióban, hogy egyesek körében divatos az aszexualitás (ölelés meg csók sem), de az elszántabbak antiszexuálisok, nagy garral terjeszteni próbálják a tant, a szex drog és veszélyes...

:eek:  :eek:  :eek: egy rendes harmonikus kapcsolban kell hogy legyen, különben milyen kapcsolat az :rolleyes: 

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2005. 09. 13. 11:24 -kor

#2105 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:24

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 11:20

Igen, de nem vagyunk állatok! Ha feszült vagy, ott a jobb kezed. Vagy a bal. Tudod, Emma. Azért nem kell másnak ez érzelmeivel szórakozni. Persze qrvát bármelyik sarkon találni...

Na, ezt megint megkapom. :)

Ha feszült vok, akkor azt a konditeremben levezetem fullra. Szóval sosem vok feszült. :)

A jobb kezemmel, de a ballal sem vok jóban, szóval ez is kiesik. :)

Azért meg sztem nem kurva senki, mert olyannal fexik le, akibe nem szerelmes, csupán szimpatikus, vmint tetszik neki. Bár, ez megint az én nézőpontom. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2106 Felhasználó inaktív   DKG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:26

Sniper!
El kellene fogadnod, nem szerelmes beléd az a lány. A sorsodat nagyon fontosnak tartja, felelősséggel próbál kivezetni téged. Ez nem szerelem, hanem szeretet. Szeretné ha talpon maradva tudnál kilábalni a dologból. Ha tovább kapálódzol, max azt éred el, hogy kíméletből veled marad - ennek jó végét pedig még nem hallottam... - és megtapasztalhatod, hogy ettől lehet még xarabb is az élet. Ki kell lépned vagy el kell érned, hogy ne szánalomból telefonáljon rád.
Az a lány, nagyon leegyszerűsítve, tudat alatt a kellő genetikai kódot keresi. A mintáitok közel a megfelelőhöz – nincs a körben jobb -, mindkettőtökhöz való ragaszkodást váltottak ki belőle. Valahol viszont te kevésbé illeszkedsz a képbe. Gondolkozz, keresd meg a hibát. Talán egy szokás, amin változtathatsz (hobbi). Egy tulajdonság, amire rágyúrhatsz… határozottság, a gyors racionális döntés képessége. A gyengeség sajnálatot szül, arra neked érzelmi fronton nem lesz szükséged soha.

#2107 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:26

Idézet: shr - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:02

Sniper, az utóbbi hosszú irományodra nekem spec az lenne a reagom (amit mondjuk nemtom minek írok le, de hát még mindig nincs asztalom és gépem a melóhelyen), pedig én csak olvasgatok itt, hogy ez a bizonytalan lebegés ez rossz, elég, én megpróbálnék kikapcsolni, elmenekülni az ezzel kapcsolatos gondolatoktól. már eleget voltál mellette, szerettél, gondolkodtál, most már tényleg hagyni kell egy kicsit a lányt, mert ha ketten ültök a kérdőjelekkel a fejetek körül, az nem lesz jobb. Te már látsz valamit, ő ahogy elnézem, vagy totál bizonytalan, vagy akár tudatalatt átver, kicsit hagyni kéne. pár hét szünet segíthet. persze lehet, hogy nem, s az is lehet, hogy megvalósíthatatlan.
de ez így... már túltárgyalt és egy helyben toporgós dolognak tűnik...

HA nem ismernem kapasbol azt mondanam, hogy csak a sajat malmara hajtja a vizet... nem akar ket szek kozott a foldre ulni, es kiprobalja ezt a masik embert, hogy minden okes-e es ha igen akkor valahogy megemeszti hogy osszetrort benne egy a'lom (a mi kapcsolatunk a'lma)

De igy hogy ismerem, egyszeruen nem tudom rola elkepzelni, hogy az orromnal fogva vezet, akkor 4,5evig az orromnal fogva vezetett, es sosem volt hozzam igazan oszinte... es akkor nem is letezik az a lany, akibe szerelmes vagyok!

Szoval en valahogy hiszek neki, hiszem hogy oszinte amit mond, es nem csapja be magat ezzel az egesszel... szeretnem ha olyan lany lenne, amilyennek ismerem, es amilyennek hiszem! Jobban fajna az, hogy felreismertem a szemelyiseget, mint az hogy elveszitem... sot valoszinuleg mar el is veszitettem! Persze valahol meg remenykedem, hogy hianyozni fogok neki annyira, hogy egyszercsak mar nem birja tovabb... de ezt most nehezen tudom elkepzelni azok utan, hogy a sajat szajabol hallottam: most inkabb a masik ember hianyzik neki, az o tarsasagat keresi szivesebben! Most mondhatnam azt, hogy benne van az is, hogy pentek reggeltol egesz7vegen velem volt, es nyilvan nem hianyzom neki 1nap utan, de azt hiszem ez csak onhitetgetes lenne...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2108 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:29

Idézet: Summer20 - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:19

Normális embereknél ez egyensúlyban van!És mindkettő meg van! ;)

Persze. Nem jó,  ha bármelyik oldal lényeges túlsúlyba kerül, esetleg túlságosan felértékelődik ;)
Hogy konkrét legyek és világos: Létezik szex szerelem nélkül, szvsz  :) 
"Have you tried turning it off and on again?"

#2109 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:32

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:20

:omg: Senki nem akar más érzelmeivel játszani..
Már megint minden fekete + fehér... :(

#2110 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:37

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 11:43

Ennyi volt. Kiderült, aminek ki kellett. Nem te vagy az, akire vágyik.

Mi lesz 2 hét múlva? Ő sem tudja. De most a másikkal akar lenni.

Nincs értelme tovább ragozni. Ne várj rá.

Kiderult? Fura de en ezt eddig is tudtam... lattam raja, meg irtam is ide, hogy szerintem vele szivesebben van most, az o tarsasagat jobban keresi... persze jol erzi velem is magat, de latom rajta, hogy milyen jol esik neki ha sms-t kap, vagy felhivja... meghat mondtam is, hogy most nem en vagyok az akibe szerelmes... eshat ez bizony ezzel jar!

Tudom nagyon jol, hogy nem ram vagyik... ezert nem ertem miert mondja mindig, hogy hosszu tavra megis velem tervez, es az erzesei ellenere nem akar kapcsolatot ezzel a masik emberrel!

Mi lesz 2-3het mulva? Ugyan ez, nem fog tudni donteni (azert nem, mert egesz egyszeruen nincs felkeszulve lelkileg egy ekkora dontesre, egy olyan szakitasra, amivel osszeomlik benne mindaz amiben majdnem 5even keresztul hitt) es ebbol fogom tudni, hogy vege van, nincs tovabb... Nem ertem mi ertelme van ennek... erzem hogy oszinte hozzam, de nem ertem miert nem enged el, miert nem mondja ki, hogy ne varjak tobbet soha (mert ugye most azt mondja, hogy most ne varjak, majd par honap mulva meg megkuzd majd ertem azzal a masik lannyal aki addig bekerul nalam a kepbe :confused: ) nem tudom... ket lehetoseg van, vagy tenyleg nagyon nem tudja mit akar, vagy maganak sem tudja bevallani, azert nem mondja nekem sem...

Ne varjak ra?! Sajnos ezt nem tudom megtenni... fogok ra varni, tudom, hogy ertelmetlen lesz, de varok ra... addig amig eleg halvany nem lesz az erzesem iranta, hogy egy uj kapcsolat utan nezzek...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2111 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:39

Idézet: Sztee - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:29

Persze. Nem jó,  ha bármelyik oldal lényeges túlsúlyba kerül, esetleg túlságosan felértékelődik ;)
Hogy konkrét legyek és világos: Létezik szex szerelem nélkül, szvsz  :)

persze hogy létezik, de emberfüggö hogy kinek megy-e tudja-e kezelni...nekem eddig nem naon sikerült  :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2112 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:47

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:24

Azért meg sztem nem kurva senki, mert olyannal fexik le, akibe nem szerelmes, csupán szimpatikus, vmint tetszik neki.

Csak ezzel a másik fél is tisztában legyen... :rolleyes:
Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.

They say a little knowledge is a dangerous thing, but it's not one half so bad as a lot of ignorance.

#2113 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:48

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:39

persze hogy létezik, de emberfüggö hogy kinek megy-e tudja-e kezelni...nekem eddig nem naon sikerült  :smoker:

:respect:  :up:

#2114 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:50

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:37

Mi lesz 2-3het mulva? Ugyan ez, nem fog tudni donteni (azert nem, mert egesz egyszeruen nincs felkeszulve lelkileg egy ekkora dontesre, egy olyan szakitasra, amivel osszeomlik benne mindaz amiben majdnem 5even keresztul hitt) es ebbol fogom tudni, hogy vege van, nincs tovabb... Nem ertem mi ertelme van ennek... erzem hogy oszinte hozzam, de nem ertem miert nem enged el, miert nem mondja ki, hogy ne varjak tobbet soha (mert ugye most azt mondja, hogy most ne varjak, majd par honap mulva meg megkuzd majd ertem azzal a masik lannyal aki addig bekerul nalam a kepbe :confused: ) nem tudom... ket lehetoseg van, vagy tenyleg nagyon nem tudja mit akar, vagy maganak sem tudja bevallani, azert nem mondja nekem sem...

Lehet, hogy azert nem meri mondani mert azt varja, hogy Te mondd ki. Oszintesegrol csak annyit, hogy volt baratnomrol se gondoltam volna soha, hogy hazudna nekem megis megtette nemgyengen. Nem tudom ki latta mar a Közelebb c. filmet, abban nagyon jol fel vannak vazolva a ferfi es noi kapcsolatok. Mikor megneztem legszivesebben elkuldtem volna minden lanyismerosomet aaaaa messzire :)

#2115 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:51

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:37

Mi lesz 2-3het mulva? Ugyan ez, nem fog tudni donteni ...

Mit mondtam anno?

Idézet

Légy jó ember. És dönts.

Úgy látod, h nem képes a döntésre? Akkor segíts neki, dönts te.

Ki akarod fogni ezt a halat vagy elengeded? Mert ez a hadd vigye a damilt, de a horog még be van akadva dolog csak sebeket, sérüléseket szül.

És már megint/még mindig azt kérdezem, h te mit akarsz? Te. Mert ez a 'várok rá' ez csak egy következmény és semmiképp sem a saját akaratod.
Ciciman is on borda

#2116 Felhasználó inaktív   WickedWitch 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:52

Idézet: Sztee - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:32

:omg: Senki nem akar más érzelmeivel játszani..
Már megint minden fekete + fehér... :(

Nyilván, persze...  Ilyen sosem fordul elő, hogy valaki más érzelmeivel játszik... :omg: Mindegy, nekem csak nem tetszett a stílus melyben íródott az a kis bölcsesség.

#2117 Felhasználó inaktív   Summer20 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:57

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:52

Nyilván, persze...  Ilyen sosem fordul elő, hogy valaki más érzelmeivel játszik... :omg: Mindegy, nekem csak nem tetszett a stílus melyben íródott az a kis bölcsesség.

Sajnos velem is előfordult mind a két szitu.Volt, h velem is játszottak, volt, h én játszottam ( akaratlanul) más érzéseivel! :(

#2118 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:58

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:39

Ez így van :)

#2119 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:03

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 12:52

Értem én  :)

Előfordul, mindenkivel előfordul.
Ezért kell nyílt lapokkal "játszani" ilyen esetben  :)

Szerkesztette: Sztee 2005. 09. 13. 12:06 -kor

#2120 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 12:07

Idézet: WickedWitch - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 11:52

Előre tisztázni kell a dolgokat... Pasiknál eleve előbb jön a szex, aztán majd vagy kialakul vmi érzelem, vagy nem eset van. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.