Elkezdtem levelezni a legjobb baratnojevel

kicsit felve, gondoltam elhajt a picsaba, de aztan egesz hosszan visszairt, mert rajott, hogy kozos a celunk... probal o is segiteni neki rajtam keresztul!
Kiderult, hogy o tanacsolta neki, hogy koltozzon el... azt irta, szeret engem meg nagyon, de valahogy megis szivesen van a masik emberrel... ezt a parom me'g nem erti miert van, es nem tudja eldonteni, hogy mi van koztunk! Azt mondta neki, koltozzon el egy par hetre, ha igy nem jon ra valamennyi ido utan a hianyerzet utannam, akkor valoszinuleg mar nem is fog soha, es tovabblephet nyugodtan... Azt is elmondta, hogy fel attol, hogy ha visszajon hozzam, akkor kis ido mulva minden a regi lesz, es ujra "ellaposodik" ez az egesz, mondta o is, hogy ha tenyleg komolyak a szandekaim iranta, akkor erdemes kuzdenem erte, mert kozel sem halott a remeny a folytatasra... Hozza teszem sosem talakoztunk, nem is ismerem, es tenyleg az oszintet kertem tole (azt is kaptam)... azt kerdeztem, hogy vajon szelmalomharc-e az amit vivok (mert neki talan tobbmindent elmond), de egyertelmu nem volt a valasz... Nem sokkal lettem jobban ettol, igazabol csak abban erositett meg, hogy nem hazudik nekem, nem vezet az orromnal fogva... ettol fuggetlenul tovabbra is azt latom legvaloszinubbnek, hogy vege lesz, de persze ezt nem fogom neki kimutatni!
Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 14. 13:03 -kor