HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2191 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:26

Sokadszori olvasasra megakadt a szemem valamin a levelben... beidezem, ez a sajat privat levelem inmaron, remelem ez nem lesz baj...

Amióta összejöttetek, azóta hallgatom a rólatok szóló
történeteket :) , tudom mennyire szerelmes "volt" beléd. Én sem
tudom, hogy ezt az igét milyen idõben használjam.
Eddig a Mindent jelentetted neki és Veled képzelte el az egész életét...
...
Gondolom neked is mondta, hogy az okozott neki nagyon nagy
fájdalmat, hogy míg õ úgy érzi, hogy Te vagy neki a Nagy Õ az életében
és veled szeretné leélni az életét, Te ezt sosem éreztetted vele és az
utóbbi idõben már azt sem éreztetted, hogy egyáltalán szereted.

Utolso sor... basszus voltak olyan percek tenyleg, amikor nagyon nem lehetett hozzaszolni, mindenert felkapta a vizet, akkor elgondolkodtam, hogy kell-e ez nekem, szeretem en ezt a lanyt ennyire? Hezitaltam picit es ezt egybol megerezte... most mar nem hezitalok, csak az a baj ehhez egy ekkora pofon kellett...

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 14. 14:27 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2192 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:29

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:26

Sokadszori olvasasra megakadt a szemem valamin a levelben... beidezem, ez a sajat privat levelem inmaron, remelem ez nem lesz baj...

Amióta összejöttetek, azóta hallgatom a rólatok szóló
történeteket :) , tudom mennyire szerelmes "volt" beléd. Én sem
tudom, hogy ezt az igét milyen idõben használjam.
Eddig a Mindent jelentetted neki és Veled képzelte el az egész életét...
...
Gondolom neked is mondta, hogy az okozott neki nagyon nagy
fájdalmat, hogy míg õ úgy érzi, hogy Te vagy neki a Nagy Õ az életében
és veled szeretné leélni az életét, Te ezt sosem éreztetted vele és az
utóbbi idõben már azt sem éreztetted, hogy egyáltalán szereted.

Utolso sor... basszus voltak olyan percek tenyleg, amikor nagyon nem lehetett hozzaszolni, mindenert felkapta a vizet, akkor elgondolkodtam, hogy kell-e ez nekem, szeretem en ezt a lanyt ennyire? Hezitaltam picit es ezt egybol megerezte... most mar nem hezitalok, csak az a baj ehhez egy ekkora pofon kellett...

Jah csak olyan ez mint a box most padlóra kerültél egy nagy pofontól már csak az a kérdés hogy 10-ig össze tudod e szedni magad hogy továbbjátszd a menetet :)

#2193 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:30

Bocs, Sniper, de most vagy szivat a csaj, vagy te vagy teljesen megkergülve. :(

Elmegy egy másik pasihoz, mert nem tudja, hogy mit akar, de ha annak "karjaiban" rájön, hogy téged, akkor majd egy idő után visszajön, mert nincs pofája egyből visszajönni. Esetleg ennél bonyolultabb?
Ez vagy ló vs. szamár, vagy csak szimplán balfaxnak néznak.
A kiscsaj addig döntse el, hogy én kellek-e neki, amíg itt van, és ne egy másik pasinál, vagy ha van pofája hozzá, akkor ahhoz is legyen, hogy egyből visszajön. A visszafogadás más tészta. Továbbra is tartom, hogy nem más által való kefélgetése közben fog ráébredni, hogy te vagy élete nagy szerelme, a nagyon nagy Ő, csak téged, és imád, és szeret, és bárhol, bármikor, elölről, hátulról, jobbról, balra, stb. :omg:
Üdvözlettel:
Gabi

#2194 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:32

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:09

:D csunya lenne lepattani a baratnojevel

Jöttem össze asszony  legjobb barátnőjével, amikor szakítoptt velem, merthogy csak. A lány kellemetlenül járt, mert elszámította magát, de asszony legalább rájött, hogy mit/kit akar. És nem volt hozzá szüksége más pasira. :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#2195 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:35

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:30

Elmegy egy másik pasihoz, mert nem tudja, hogy mit akar, de ha annak "karjaiban" rájön, hogy téged, akkor majd egy idő után visszajön, mert nincs pofája egyből visszajönni. Esetleg ennél bonyolultabb?
A kiscsaj addig döntse el, hogy én kellek-e neki, amíg itt van, és ne egy másik pasinál, vagy ha van pofája hozzá, akkor ahhoz is legyen, hogy egyből visszajön. A visszafogadás más tészta. Továbbra is tartom, hogy nem más által való kefélgetése közben fog ráébredni, hogy te vagy élete nagy szerelme, a nagyon nagy Ő, csak téged, és imád, és szeret, és bárhol, bármikor, elölről, hátulról, jobbról, balra, stb. :omg:

:) rosszul ertelmezitek... otthon van egyedul... csak megkerdezte, hogy azert talakozhat-e a masik sraccal valamikor, hogy lassa... ennyi... velem is fog talakozni, 10 perc mulva itt van a melohely elott, most telefonalt...

#2196 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 14:42

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:35

:) rosszul ertelmezitek... otthon van egyedul... csak megkerdezte, hogy azert talakozhat-e a masik sraccal valamikor, hogy lassa... ennyi... velem is fog talakozni, 10 perc mulva itt van a melohely elott, most telefonalt...

:think: Hát vazze most vagy mi vagyunk nagyon hülyék vagy a mártixba vagyunk :think:

#2197 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 15:15

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:42

:think: Hát vazze most vagy mi vagyunk nagyon hülyék vagy a mártixba vagyunk :think:

:nevet2:  :respect:
Üdvözlettel:
Gabi

#2198 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 16:59

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 12:19

:think: Ez miért különleges?
Bnőm keresztanyját 3 év után ismertem meg  :rolleyes:

az én keresztanyámat Alvaro az életben nem fogja megismerni, valszeg én sem fogom látni soha többé, sőt anyám, az egyetlen testvére sem. ez van. inkompatibilitás. csak mert valaki a rokonunk, nem muszáj találkoznunk vele. anyám első férjét is kitagadtam anno.
de a barátnő az kicsit más. bár annyira nem lep meg, ha valakinél valahogy elmarad a dolog. max picinyet furcsa, mert az ember együtt van a másikkal, s a jobb haverok néha beesnek, s akkor megvan a találkozás. de hát nem vagyunk egyformák... egyeseknél a baráti kör is diszjunkt.

olvasom, Snipernél most már a hármashoz egy barátnő is csatlakozott... hajajj. á, már nem is reagok.

#2199 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 17:02

A 4es ezen felállásánál senki sem unatkozik legalább. :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#2200 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 18:00

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:32

Jöttem össze asszony  legjobb barátnőjével, amikor szakítoptt velem, merthogy csak. A lány kellemetlenül járt, mert elszámította magát, de asszony legalább rájött, hogy mit/kit akar. És nem volt hozzá szüksége más pasira. :think:

ez aztán az elegántos megoldás... már ne bántódj meg. :pirate:
mindenesetre legalább fura...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2201 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:22

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:30

:rolleyes:  :rolleyes:

Sniper én is csak sajnállak, kitartó vagy a semmiért. Ebből már soha nem lesz az a nagy régi szerelem.

Pár hónapja én is igy gondoltam mint ahogy te most. Elküldtem a volt nőm 3,5 év után, későb nagyon megbántam hogy így tettem. Aztán a csajozás meghozta a sikert, találtam mást, és azthiszem szerelmes lettem újra 4 hónap után :). És a lényeg hogy engem is szeretnek :) :up:  :up:

Szerkesztette: Casoli 2005. 09. 14. 19:24 -kor

#2202 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:42

Valoszinuleg ram is ez var majd... mindegy ezt a tanulopenzt mar befizettem, mostmar vegigcsinalom igy, talan a semmiert...

Mindenesetre most kicsit :) vagyok... ugy volt, hogy csak felugrik par cuccert (16:00), gondoltam nem is nagyon eroltetek semmi olelest meg puszit sem, erre mar mikor meglatott hosszan es szorosan atolelt... es a felugrok par cuccert-bol az lett, hogy az elobb raktam fel a buszra :) Jo volt vele lenni, hianyoztam neki, 3.nap, ez jo erzes... mondtam is neki, ha elmegy vegleg, akkor is ugorjon mar fel 2-3naponta megolelni igy ahogy most, aztan ez nekem kitart tovabbi par napot, igy legalabb nem leszek magamalatt egyaltalan :)
(nem tortent egyebkent semmi, sokat olelkeztunk, simogatta az arcom, neha adott a szamra egy puszit... meg veletlenul itthagyott par dolgot, amiert majd jol visszajohet kesobb :) ) Meg ha tudom nincs sok esely, akkor is jol esik az ilyesmi, es most tenyleg sokkal jobban erzem magam...

#2203 Felhasználó inaktív   hoy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:54

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:42

Valoszinuleg ram is ez var majd... mindegy ezt a tanulopenzt mar befizettem, mostmar vegigcsinalom igy, talan a semmiert...

Mindenesetre most kicsit :) vagyok... ugy volt, hogy csak felugrik par cuccert (16:00), gondoltam nem is nagyon eroltetek semmi olelest meg puszit sem, erre mar mikor meglatott hosszan es szorosan atolelt... es a felugrok par cuccert-bol az lett, hogy az elobb raktam fel a buszra :) Jo volt vele lenni, hianyoztam neki, 3.nap, ez jo erzes... mondtam is neki, ha elmegy vegleg, akkor is ugorjon mar fel 2-3naponta megolelni igy ahogy most, aztan ez nekem kitart tovabbi par napot, igy legalabb nem leszek magamalatt egyaltalan :)
(nem tortent egyebkent semmi, sokat olelkeztunk, simogatta az arcom, neha adott a szamra egy puszit... meg veletlenul itthagyott par dolgot, amiert majd jol visszajohet kesobb :) ) Meg ha tudom nincs sok esely, akkor is jol esik az ilyesmi, es most tenyleg sokkal jobban erzem magam...

Egy a lényeg: Ez a te életed, a barátnőd, Ugy éljed, hogy élvezd! Ha neked ez a jó hát folytasd. De lebegjen a szemed elöt az összes jó tanács. kért vagy kéretlen legyen is az! :) Uff. A többi szószaporítás...  :smoker:

#2204 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:04

Idézet: hoy - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:54

Egy a lényeg: Ez a te életed, a barátnőd, Ugy éljed, hogy élvezd! Ha neked ez a jó hát folytasd. De lebegjen a szemed elöt az összes jó tanács. kért vagy kéretlen legyen is az! :) Uff. A többi szószaporítás...  :smoker:

:up:  Pontosan igy lesz...

#2205 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:44

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:42

:( Sokáig el fog ez így húzódni. Meg fogod unni. Ebben szinte biztos vagyok.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2206 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:46

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:42

Jo volt vele lenni, hianyoztam neki, 3.nap, ez jo erzes... mondtam is neki, ha elmegy vegleg, akkor is ugorjon mar fel 2-3naponta megolelni igy ahogy most, aztan ez nekem kitart tovabbi par napot, igy legalabb nem leszek magamalatt egyaltalan :)

Hali! Ez igy szep es jo, de azert ne sajnaltasd magad elotte, tudja, hogy nem esel ossze ha elmegy. Kesobb meg jol johet hidd el :)

#2207 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:55

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:44

:( Sokáig el fog ez így húzódni. Meg fogod unni. Ebben szinte biztos vagyok.

Sokaig nem huzhatja ezt megmondtam neki... azt a 2-3hetet meg kibirom...

#2208 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:57

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:46

Hali! Ez igy szep es jo, de azert ne sajnaltasd magad elotte, tudja, hogy nem esel ossze ha elmegy. Kesobb meg jol johet hidd el :)

Sajnaltatja a franc :) ezt inkabb poenkent mondtam neki :D (de nem is vette komolyan, csak mosolygott) Jol elvoltunk tenyleg, direkt nem is hoztam szoba a helyzetet, o sem eroltette... felhivott az elobb, hogy nagyon orult,  hogy latott... lehet holnap is elugrik az ittfelejtett dolgokert... báááhhhh :D

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 14. 22:58 -kor

#2209 Felhasználó inaktív   hoy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 02:33

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:57

Sajnaltatja a franc :) ezt inkabb poenkent mondtam neki :D (de nem is vette komolyan, csak mosolygott) Jol elvoltunk tenyleg, direkt nem is hoztam szoba a helyzetet, o sem eroltette... felhivott az elobb, hogy nagyon orult,  hogy latott... lehet holnap is elugrik az ittfelejtett dolgokert... báááhhhh :D

Na ma nem kéne ráérned!  Menj el moziba vagy bárhova. Kerékpár vidékre. Alakuljon ki benne az a kép, hogy nem mindig az van amit ő akar!

#2210 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 05:38

Sniper ne haragudj ha megbántalak, de nekem úgy tünik papucs vagy. Akkor használ ki amikor csak akar. Amikor szüksége van rád olyankor felhúz és használ, amikor nem akkor meg levet és eldob magától. Vágod? :smoker:

Szerkesztette: Casoli 2005. 09. 15. 05:56 -kor

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.