HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2201 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:22

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 15:30

Bocs, Sniper, de most vagy szivat a csaj, vagy te vagy teljesen megkergülve. :(

Elmegy egy másik pasihoz, mert nem tudja, hogy mit akar, de ha annak "karjaiban" rájön, hogy téged, akkor majd egy idő után visszajön, mert nincs pofája egyből visszajönni. Esetleg ennél bonyolultabb?
Ez vagy ló vs. szamár, vagy csak szimplán balfaxnak néznak.
A kiscsaj addig döntse el, hogy én kellek-e neki, amíg itt van, és ne egy másik pasinál, vagy ha van pofája hozzá, akkor ahhoz is legyen, hogy egyből visszajön. A visszafogadás más tészta. Továbbra is tartom, hogy nem más által való kefélgetése közben fog ráébredni, hogy te vagy élete nagy szerelme, a nagyon nagy Ő, csak téged, és imád, és szeret, és bárhol, bármikor, elölről, hátulról, jobbról, balra, stb. :omg:

:rolleyes:  :rolleyes:

Sniper én is csak sajnállak, kitartó vagy a semmiért. Ebből már soha nem lesz az a nagy régi szerelem.

Pár hónapja én is igy gondoltam mint ahogy te most. Elküldtem a volt nőm 3,5 év után, későb nagyon megbántam hogy így tettem. Aztán a csajozás meghozta a sikert, találtam mást, és azthiszem szerelmes lettem újra 4 hónap után :). És a lényeg hogy engem is szeretnek :) :up:  :up:

Szerkesztette: Casoli 2005. 09. 14. 19:24 -kor

#2202 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:42

Valoszinuleg ram is ez var majd... mindegy ezt a tanulopenzt mar befizettem, mostmar vegigcsinalom igy, talan a semmiert...

Mindenesetre most kicsit :) vagyok... ugy volt, hogy csak felugrik par cuccert (16:00), gondoltam nem is nagyon eroltetek semmi olelest meg puszit sem, erre mar mikor meglatott hosszan es szorosan atolelt... es a felugrok par cuccert-bol az lett, hogy az elobb raktam fel a buszra :) Jo volt vele lenni, hianyoztam neki, 3.nap, ez jo erzes... mondtam is neki, ha elmegy vegleg, akkor is ugorjon mar fel 2-3naponta megolelni igy ahogy most, aztan ez nekem kitart tovabbi par napot, igy legalabb nem leszek magamalatt egyaltalan :)
(nem tortent egyebkent semmi, sokat olelkeztunk, simogatta az arcom, neha adott a szamra egy puszit... meg veletlenul itthagyott par dolgot, amiert majd jol visszajohet kesobb :) ) Meg ha tudom nincs sok esely, akkor is jol esik az ilyesmi, es most tenyleg sokkal jobban erzem magam...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2203 Felhasználó inaktív   hoy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 19:54

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:42

Valoszinuleg ram is ez var majd... mindegy ezt a tanulopenzt mar befizettem, mostmar vegigcsinalom igy, talan a semmiert...

Mindenesetre most kicsit :) vagyok... ugy volt, hogy csak felugrik par cuccert (16:00), gondoltam nem is nagyon eroltetek semmi olelest meg puszit sem, erre mar mikor meglatott hosszan es szorosan atolelt... es a felugrok par cuccert-bol az lett, hogy az elobb raktam fel a buszra :) Jo volt vele lenni, hianyoztam neki, 3.nap, ez jo erzes... mondtam is neki, ha elmegy vegleg, akkor is ugorjon mar fel 2-3naponta megolelni igy ahogy most, aztan ez nekem kitart tovabbi par napot, igy legalabb nem leszek magamalatt egyaltalan :)
(nem tortent egyebkent semmi, sokat olelkeztunk, simogatta az arcom, neha adott a szamra egy puszit... meg veletlenul itthagyott par dolgot, amiert majd jol visszajohet kesobb :) ) Meg ha tudom nincs sok esely, akkor is jol esik az ilyesmi, es most tenyleg sokkal jobban erzem magam...

Egy a lényeg: Ez a te életed, a barátnőd, Ugy éljed, hogy élvezd! Ha neked ez a jó hát folytasd. De lebegjen a szemed elöt az összes jó tanács. kért vagy kéretlen legyen is az! :) Uff. A többi szószaporítás...  :smoker:

#2204 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:04

Idézet: hoy - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:54

Egy a lényeg: Ez a te életed, a barátnőd, Ugy éljed, hogy élvezd! Ha neked ez a jó hát folytasd. De lebegjen a szemed elöt az összes jó tanács. kért vagy kéretlen legyen is az! :) Uff. A többi szószaporítás...  :smoker:

:up:  Pontosan igy lesz...

#2205 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:44

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:42

:( Sokáig el fog ez így húzódni. Meg fogod unni. Ebben szinte biztos vagyok.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2206 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 20:46

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:42

Jo volt vele lenni, hianyoztam neki, 3.nap, ez jo erzes... mondtam is neki, ha elmegy vegleg, akkor is ugorjon mar fel 2-3naponta megolelni igy ahogy most, aztan ez nekem kitart tovabbi par napot, igy legalabb nem leszek magamalatt egyaltalan :)

Hali! Ez igy szep es jo, de azert ne sajnaltasd magad elotte, tudja, hogy nem esel ossze ha elmegy. Kesobb meg jol johet hidd el :)

#2207 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:55

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:44

:( Sokáig el fog ez így húzódni. Meg fogod unni. Ebben szinte biztos vagyok.

Sokaig nem huzhatja ezt megmondtam neki... azt a 2-3hetet meg kibirom...

#2208 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:57

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:46

Hali! Ez igy szep es jo, de azert ne sajnaltasd magad elotte, tudja, hogy nem esel ossze ha elmegy. Kesobb meg jol johet hidd el :)

Sajnaltatja a franc :) ezt inkabb poenkent mondtam neki :D (de nem is vette komolyan, csak mosolygott) Jol elvoltunk tenyleg, direkt nem is hoztam szoba a helyzetet, o sem eroltette... felhivott az elobb, hogy nagyon orult,  hogy latott... lehet holnap is elugrik az ittfelejtett dolgokert... báááhhhh :D

Szerkesztette: Sniper 2005. 09. 14. 22:58 -kor

#2209 Felhasználó inaktív   hoy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 02:33

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:57

Sajnaltatja a franc :) ezt inkabb poenkent mondtam neki :D (de nem is vette komolyan, csak mosolygott) Jol elvoltunk tenyleg, direkt nem is hoztam szoba a helyzetet, o sem eroltette... felhivott az elobb, hogy nagyon orult,  hogy latott... lehet holnap is elugrik az ittfelejtett dolgokert... báááhhhh :D

Na ma nem kéne ráérned!  Menj el moziba vagy bárhova. Kerékpár vidékre. Alakuljon ki benne az a kép, hogy nem mindig az van amit ő akar!

#2210 Felhasználó inaktív   Casoli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 05:38

Sniper ne haragudj ha megbántalak, de nekem úgy tünik papucs vagy. Akkor használ ki amikor csak akar. Amikor szüksége van rád olyankor felhúz és használ, amikor nem akkor meg levet és eldob magától. Vágod? :smoker:

Szerkesztette: Casoli 2005. 09. 15. 05:56 -kor

#2211 Felhasználó inaktív   lancet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 06:35

Üdv mindenkinek.

Általában csak olvasom a HWSW-t, és nem gondoltam, hogy valaha ide fogok írni. Mind1 is....

A lényeg a válaszom a topic címére:

Nem'tom, de semmiképpen ne azt, mint tesóm: miután kiderült, hogy a nője / exnője közel 1 hónapja csalja bement hozzá munkahelyére, lepofozta a csajt, az új hapsiját (az is ott volt) meg rettenetesen elverte...  :(
Terhe nincs, az ég felé tart - holdhajó.
/Dohaku (?-1675)/

#2212 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:27

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 19:00

ez aztán az elegántos megoldás... már ne bántódj meg. :pirate:
mindenesetre legalább fura...

Fura? Szabad vagy, és rádmozdul egy csaj, aki bejön neked. Annyi. Hogy elötte, (közben,) utána másba vagy szerelmes, főleg ha nem csinálsz titkot belőle, megint más dolog, főleg, ha valaki ezek mellett elszámítja magát.
Párkapcsolatban csak én használom az eszemet? Vagy legalább is valami olyasmit? :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#2213 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:30

Idézet: Casoli - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 6:38

Akkor használ ki amikor csak akar. Amikor szüksége van rád olyankor felhúz és használ,

Van, akinek elnézném. :smoker:  :D
Üdvözlettel:
Gabi

#2214 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:40

Sniper ne haragudj ha megbántalak, de nekem úgy tünik papucs vagy. Akkor használ ki amikor csak akar. Amikor szüksége van rád olyankor felhúz és használ, amikor nem akkor meg levet és eldob magától. Vágod? :smoker:

Egyetértek. Szerelem ide vagy oda, de hova lett a férfiúi tartás? :pokeas:
Van amikor érdemes félretenni a büszkeséget, de szerintem ez már régen nem az az eset...
Azért szurkolok neked tovább.
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2215 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:44

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:27

Fura? Szabad vagy, és rádmozdul egy csaj, aki bejön neked. Annyi. Hogy elötte, (közben,) utána másba vagy szerelmes, főleg ha nem csinálsz titkot belőle, megint más dolog, főleg, ha valaki ezek mellett elszámítja magát.
Párkapcsolatban csak én használom az eszemet? Vagy legalább is valami olyasmit? :think:

Nekem fura... de persze mások vagyunk.
Egy párkapcsolat nem az eszek játékáról szól, asszem. Vagy lehet hogy néha mégsem ártana?  :confused:
De ezt nem is értem hogy mire írtad.   :think:

Szerkesztette: blabla* 2005. 09. 15. 08:47 -kor

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2216 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:01

Idézet: lancet - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 6:35

Nem'tom, de semmiképpen ne azt, mint tesóm: miután kiderült, hogy a nője / exnője közel 1 hónapja csalja bement hozzá munkahelyére, lepofozta a csajt, az új hapsiját (az is ott volt) meg rettenetesen elverte...  :(

Egy ilyenen rendesen filóztam már... Mit csinálnék, ha rajtakapnám, megtudnám? Igazából a nő a hibás ilyenkor, ez egyértelmű, viszont nőt nem bántok. A pasit elverhetném, de azzal meg mit érek? És mégis, sanszos lenne egy 8 napon túl gyógyulóra a delikvens. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2217 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:05

:) nem bantottal meg... lehet ugy tunik, en nem erzem igy... bennem egy "papucs" kepe nem telejesen igy rajzolodik korbe... ha tetszik vedd ugy, hogy kolcsonosen kihasznaljuk egymast... en kihasznalom, hogy egy picit megingott, es talan most hianyzom neki valamicsket, nekem is jo, neki is jo... nem ertem hol itt a baj?! Masreszt meg akik biztatnak, hogy dontsek vegre, harcolok vagy vege, azok megis hogyan gondoltak a "harcot" ha nem igy??? Csak akkor tudom ereztetni vele, hogy mi a helyzet ha velem van... Mellesleg valoszinuleg ma megsem jon, szerintem csak viccelt ;) ha nagyon kell neki a cucc beviszem a munkahelyere amikor eppen nincs ott, aztan majd odaadjak neki...

#2218 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:08

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:40

Egyetértek. Szerelem ide vagy oda, de hova lett a férfiúi tartás? :pokeas:

Megvan az hidd el... lehet kivulrol nem igy tunik... de igy legalabb a vegen ez a ket eset johet szoba:
- naugye!
- de legalabb megprobaltam es nem adtam fel!

Egyik utan sem fogom azt erezni, hogy csorbult az onbecsulesem...

#2219 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:30

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:30

Van, akinek elnézném. :smoker:  :D

:eek: Téged is szoktak felhúzni :D :nevet2:

#2220 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:34

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 10:08

Megvan az hidd el... lehet kivulrol nem igy tunik... de igy legalabb a vegen ez a ket eset johet szoba:
- naugye!
- de legalabb megprobaltam es nem adtam fel!

Egyik utan sem fogom azt erezni, hogy csorbult az onbecsulesem...

A lényeg hogy így érzed. Kíváncsi vagyok, hogy majd vajon utólag visszatekintve is így érzed-e. Persze ez megint azon fog múlni, hogy hogyan alakulnak a dolgok...

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.