HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2241 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 10:56

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 10:51

Nem is tudom, hogy irigyeljelek vagy sajnaljalak, hogy eddig csak ilyen rossz tapasztalatod van a nokkel :D (ebben a fenti mondatban nagy igazsag van, de kell ott lennie meg egy verzionak, ami eszedbe sem jutna... erre irtam a rossz tapasztalatot...)

Számíts a legjobbra, készülj a legrosszabbra! Megfontolandó. :)

BTW van nagyon jó tapasztalatom is, a mostani barátnőm egy nagyon szuper néni, de sajna nem ez a jellemző...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2242 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 10:58

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 11:56

BTW van nagyon jó tapasztalatom is, a mostani barátnőm egy nagyon szuper néni, de sajna nem ez a jellemző...

Na mit gondolsz miert ragaszkodom es remenykedek ennyire? :) Sajna annyira nem jellemzo, hogy lassan kihalofelben vannak... vigyazz ha't ra nagyon!
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2243 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 10:59

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 11:55

Olvasva a postjaidat, azon megoldás, amire gondolsz, ha félve bár, de valamelyikünk eszébe jutna, akkor leülnénk, és megvárnánk hogy elmúlik. :D

Meglatjuk :) ott az az 1% :p
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2244 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 09:37

Haho!

Tegnap a helyi szorakozohelyen talalkoztam a regi baratnommel, akit sajna meg mindig nem tudok kiverni a fejembol :( Egy ideje nem reagal egyetlen sms-emre sem (nem tudom miert), tegnap koszonni is alig akart. Haverommal viszont olyan jokedelyuen elbeszelgetett, hogy csak na. Utana mondja haverom neki, hogy en is itt vagyok erre o: "Ja te is itt vagy? Nem is lattalak." Mondom nincs kedved beszelgetni egy kicsit? "Hat ha nagyon muszaly" igy o es a szemeben olyan lenezo tekintet, hogy egybol elment a kedvem mindentol. A bibi annyi az egeszben, hogy egyszeruen nem tudom elfelejteni, hiaba jovok ossze egy lannyal mindig a ot keresem bennuk es igy sajna nem tart tovabb az egesz 1-2 hetnel. Ti mit tanacsoltok erre az esetre? Kivancsi lennek, hogy mi az oka hogy mar ennyire atnez rajtam es nem reagal az sms-ekre sem. Vagy fel kellene hivnom? Nem ertem  :(

#2245 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:07

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 10:37

Haho!

Tegnap a helyi szorakozohelyen talalkoztam a regi baratnommel, akit sajna meg mindig nem tudok kiverni a fejembol :( Egy ideje nem reagal egyetlen sms-emre sem (nem tudom miert), tegnap koszonni is alig akart. Haverommal viszont olyan jokedelyuen elbeszelgetett, hogy csak na. Utana mondja haverom neki, hogy en is itt vagyok erre o: "Ja te is itt vagy? Nem is lattalak." Mondom nincs kedved beszelgetni egy kicsit? "Hat ha nagyon muszaly" igy o es a szemeben olyan lenezo tekintet, hogy egybol elment a kedvem mindentol. A bibi annyi az egeszben, hogy egyszeruen nem tudom elfelejteni, hiaba jovok ossze egy lannyal mindig a ot keresem bennuk es igy sajna nem tart tovabb az egesz 1-2 hetnel. Ti mit tanacsoltok erre az esetre? Kivancsi lennek, hogy mi az oka hogy mar ennyire atnez rajtam es nem reagal az sms-ekre sem. Vagy fel kellene hivnom? Nem ertem  :(

Szerintem az ex-ed a legjobb uton halad, hogy hamar elfelejtsd, emberekbol hamar ki lehet abrandulni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2246 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:09

Haho!

Miért nem kérdezted meg tőle, hogy mi baja van veled? :confused: Biztos van rá valami magyarázat. Talán meg bántottad valamivel vagy ki tudja.
Ha meg nincs, akkor meg semmi értelme akármit is akarni ettől a nőtől. Felejtsd el. Ne is keresd. Tucatjával találsz ennél jobbat.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2247 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:13

Ti mit tanacsoltok erre az esetre? Kivancsi lennek, hogy mi az oka hogy mar ennyire atnez rajtam es nem reagal az sms-ekre sem. Vagy fel kellene hivnom? Nem ertem  :(

Felejtsd el. Vége, nincs már közötök egymáshoz.  Ne írj neki smst és pláne ne hívd fel, mert úgy sohasem fogod tudni elfelejteni.
(Mekkora a pofám, közben én is hasonló cipőben járok    :rolleyes: )
WoT nick: Atti77

#2248 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:17

Idézet: Atti - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 11:13

(Mekkora a pofám, közben én is hasonló cipőben járok    :rolleyes: )

Ezzel mindenki így van. :) Én is mindig csak másoknak tudok jó tanácsokat adni. :D  :think: De talán egyszer saját magának is levonja az ember a tanulságot.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2249 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 11:16

Kivancsi lennek, hogy mi az oka hogy mar ennyire atnez rajtam es nem reagal az sms-ekre sem.

Mert megcsaltad a háta mögött, ami tulajdonképpen nem is a háta mögött volt. Csak azt "mondtad" neki, h beszélgettek semmi más. És ennek hány éve ...

Most már hiába állnál le bizonygatni, h de semmi sem volt, csak az ellenkezőjét érnéd el.

Keress egy másik nőt, akivel igazán boldog vagy és akkor keresd fel ... ha még beszélni akarsz vele egyáltalán.

(Ha jól emlékszem ez volt a történet.)
Ciciman is on borda

#2250 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 11:37

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 12:16

Mert megcsaltad a háta mögött, ami tulajdonképpen nem is a háta mögött volt. Csak azt "mondtad" neki, h beszélgettek semmi más. És ennek hány éve ...

Most már hiába állnál le bizonygatni, h de semmi sem volt, csak az ellenkezőjét érnéd el.

Keress egy másik nőt, akivel igazán boldog vagy és akkor keresd fel ... ha még beszélni akarsz vele egyáltalán.

(Ha jól emlékszem ez volt a történet.)

Ilyesmi volt a tortenet, de megcsalas nem volt. Miutan vele szakitottam, jottem ossze a masik lannyal. Persze ez nem igy tunt neki. De hozzateszem utana irkaltunk egymasnak smst. Egy ideje nem jon mar semmi :( Sajna ugy tunik, hogy nehez jobbat talalni nala mert nagyot fordult a vilag mostansag.

#2251 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 11:45

Es az a poen az egeszben, hogy annak idejen o kavargatott a fosulin aminek koszonheto tobbek kozott, hogy vege lett az egesznek (sajna bebizonyitani nem tudtam, csak megerzes volt), es megis neki all feljebb? Asszem keresek egy pszichologust jovo heten, mert nem tudom, hogy tudnam azt kivitelezni ha osszejovok egy lannyal ne kezdjem rogton azzal miert nem csinalja ezt miert nem csinalja azt amit a regi. Pedig haverjaim szerint tutto macakat hajtottam el emiatt :) Az olyan lany aki pedig jo lenne, es teljesiti a "kivanalmakat" nem jon ossze soha :(

#2252 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 12:23

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 12:37

Ilyesmi volt a tortenet, de megcsalas nem volt. Miutan vele szakitottam, jottem ossze a masik lannyal. Persze ez nem igy tunt neki. De hozzateszem utana irkaltunk egymasnak smst. Egy ideje nem jon mar semmi :( Sajna ugy tunik, hogy nehez jobbat talalni nala mert nagyot fordult a vilag mostansag.

:)

Nem ilyesmi, hanem ez volt a történet :)

Tök mindegy, h mi-hogyan történt. Ő, hansúlyozom +1x Ő, úgy élte meg, h megcsaltad és még le is tagadtad. Lényegtelen, h te nem így láttad/emlékszel.
Ciciman is on borda

#2253 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 12:46

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 13:23

:)

Nem ilyesmi, hanem ez volt a történet :)

Tök mindegy, h mi-hogyan történt. Ő, hansúlyozom +1x Ő, úgy élte meg, h megcsaltad és még le is tagadtad. Lényegtelen, h te nem így láttad/emlékszel.

Es sehogy nem lehet mar a tudtara adni, hogy rosszul latta/latja a dolgot?

#2254 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 12:47

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 13:46

De. Én 1 utat látok. Lehet, h van másik is, nemtom. Biztosan akarod hallani?
Ciciman is on borda

#2255 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 17. 12:58

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 13:46

Szerintem már nagyon nem érdekli a lyányt Az Igazság (vagy ami szerinted az). Már nem változtatna semmin. Egy kapcsolat nem legóból van, ha egyszer szétesett, többet nem rakod össze ugyanúgy. Itt elmúlt a bizalom.

#2256 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 12:59

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 13:47

De. Én 1 utat látok. Lehet, h van másik is, nemtom. Biztosan akarod hallani?

Igen. Hozzam ossze a masik lannyal? :)

#2257 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 13:01

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 13:58

Szerintem már nagyon nem érdekli a lyányt Az Igazság (vagy ami szerinted az). Már nem változtatna semmin. Egy kapcsolat nem legóból van, ha egyszer szétesett, többet nem rakod össze ugyanúgy. Itt elmúlt a bizalom.

Nem biztos, hogy igy van. Bar van benne valami. Hasonloan gondoltuk annak idejen es meg talan most it mint Sniper-ek, hogy lesz meg kozunk egymashoz egyszer az eletben ha most nem is.

#2258 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 13:07

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 13:59

Igen. Hozzam ossze a masik lannyal? :)

Legyen valaki melletted, akivel boldog vagy. Akkor találkozz ezzel a lánnyal. És csak beszélgess vele. Semmi más. Lássa, h boldog vagy és nem azért keresed a társaságát, mert másvalakire (azaz jelen esetben őrá) vágysz. Akkor majd elhiszi (talán), h anno nem volt semmi.

És akkor kidobhatod azt, aki mellett boldog vagy, aki szeret téged, akit végülis csak csalinak használtál.
Szal ez 22-es csapdája, jó (és pláne szép) megoldás nincs.

Legalábbis én nem látok.

SMS-t pedig felejtsd el. Annak semmi értelme.

----

Nem hinne annak a másik lánynak sem.
Ciciman is on borda

#2259 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 13:11

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 14:07

Legyen valaki melletted, akivel boldog vagy. Akkor találkozz ezzel a lánnyal. És csak beszélgess vele. Semmi más. Lássa, h boldog vagy és nem azért keresed a társaságát, mert másvalakire (azaz jelen esetben őrá) vágysz. Akkor majd elhiszi (talán), h anno nem volt semmi.

És akkor kidobhatod azt, aki mellett boldog vagy, aki szeret téged, akit végülis csak csalinak használtál.
Szal ez 22-es csapdája, jó (és pláne szép) megoldás nincs.

Legalábbis én nem látok.

SMS-t pedig felejtsd el. Annak semmi értelme.

----

Nem hinne annak a másik lánynak sem.

:up:

#2260 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 13:16

Csak az a bibi, hogy ha mar egy masik lannyal boldog tudnek lenni huzamosabb ideig akkor mar lehet nem is hianyozna annyira. Mert mint irtam feljebb az a bajom, hogy nem talalok olyan lanyt akivel jol ereznem magam sokaig, es nem kivannam, hogy reggel huzzon mar haza :) Tudom, hogy ez bunkonak tunik de igy van. Mindenesetre nem tudom, hogy Fram mi a foglalkozasod de lehet, hogy eppen hozzad kene jarnom kezelesre nem pszichologushoz mert nagyon nagy okossagokat irsz. Komolyan.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.