HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2261 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 17. 13:18

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 14:16

Csak az a bibi, hogy ha mar egy masik lannyal boldog tudnek lenni huzamosabb ideig akkor mar lehet nem is hianyozna annyira.

Erről van szó. Ez nem bibi. :)

#2262 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 13:55

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 14:16

Csak az a bibi, hogy ha mar egy masik lannyal boldog tudnek lenni huzamosabb ideig akkor mar lehet nem is hianyozna annyira.

Így van.

A bibi az, h akkor, régen sz@rtál a fejére, összejöttél azzal a másikkal. Neki az óriási csalódás, fájdalom volt. Egy nulla, egy senki vagy a szemében jelenleg. Minél inkább vissza akarod szerezni - őt és/vagy a bizalmát - és mindeközben tagadod, h akkor nem volt semmi sz@rkavar a háta mögött, annál inkább leszel féreg a szemében. Ha meg azt mondod, h igen, megcsaltalak, akkor meg aztán pláne.

A kettőtök közötti probléma márpedig ez, és tökmindegy, h ő csak ezt beképzeli. Sajnos neki ez nagyon is valós. És ameddig ez nincs  - mindenkinek megnyugtatóan - elrendezve, addig nem lehet semmi közöttetek.

Utána sem biztos, h minden flottul menne, változnak az idők, de ez egy másik téma. Ameddig nem tudod, h milyen lesz újra vele együtt, addig ez a nagyon pozitív kép fog benned élni és nemigazán tudja lerombolni senki ... csak egy másik igazi ;)
Ciciman is on borda

#2263 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 14:24

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 14:55

Így van.

A bibi az, h akkor, régen sz@rtál a fejére, összejöttél azzal a másikkal. Neki az óriási csalódás, fájdalom volt. Egy nulla, egy senki vagy a szemében jelenleg. Minél inkább vissza akarod szerezni - őt és/vagy a bizalmát - és mindeközben tagadod, h akkor nem volt semmi sz@rkavar a háta mögött, annál inkább leszel féreg a szemében. Ha meg azt mondod, h igen, megcsaltalak, akkor meg aztán pláne.

Figy, regen szartam a fejere? Nem. Pontosan arrol volt szo, hogy fontosabb volt neki nalam minden, legalabbis en igy ereztem. Es szova is tettem, viszont o ideig oraig probalt ellene tenni de a vegere maradt minden a regiben. Utana elkezdtem gyanakodni, hogy fennt valakije persze mint mondtam nem tudtam bizonyitani nagy volt a gyanu. Nalam nem szamit megcsalasnak, ha elkezdek msn-en beszelgetni egy leanyzoval mindenfelerol. Mert ennyi tortent, kapcsolat alatt nem csinaltam semmi komolyabbat.

#2264 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 14:29

Utána szartál a fejére. Miután szétmentetek.
Ciciman is on borda

#2265 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 14:37

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 15:29

Utána szartál a fejére. Miután szétmentetek.

Ez igaz. De akkor neki is megvolt a pesti kapcsolata. Tudod azt nem ertem, hogy mi ez a hirtelen nemtorodomseg? Miert csak par honapja fordult el teljesen. Anyujaval viszont tok jol elvagyok, szol ha kell valamit segiteni sot meg tobbszor mint amikor egyutt voltunk. Gondoltam arra, hogy mivel anyuja is suliba jar pestre egyszer hazahozom es kozben hatha kihoz valamit a szo :)

#2266 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 14:45

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 15:37

Ez igaz. De akkor neki is megvolt a pesti kapcsolata. Tudod azt nem ertem, hogy mi ez a hirtelen nemtorodomseg?

Nincs de.

Lehet, h ő úgyanúgy nem értette akkor, mint most te.

Ő a nő, nem fog utánad futkorászni, h te hogy' vagy. De azt látta, h magasról ejtettél rá. A többit meg hozzáképzelte. Vagy a barátai beszélték tele a fejét. Tökmindegy.

Ez van. Ha tetszik, ha nem.
Ciciman is on borda

#2267 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 14:55

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 15:45

Nincs de.

Lehet, h ő úgyanúgy nem értette akkor, mint most te.

Ő a nő, nem fog utánad futkorászni, h te hogy' vagy. De azt látta, h magasról ejtettél rá. A többit meg hozzáképzelte. Vagy a barátai beszélték tele a fejét. Tökmindegy.

Ez van. Ha tetszik, ha nem.

Hmm :( Akkor varok turelmesen.

#2268 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 14:55

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 15:55

Hmm :( Akkor varok turelmesen.

Mire?

Szerkesztette: fram 2005. 09. 17. 14:56 -kor

Ciciman is on borda

#2269 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 15:00

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 15:55

Mire?

Arra a nore akivel boldog leszek :) Majd otthagyom a regi miatt :)

#2270 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 15:01

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 16:00

Arra a nore akivel boldog leszek :) Majd otthagyom a regi miatt :)

Okés :)
Ciciman is on borda

#2271 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 17:31

Fram! Ha esetleg este osszefutnank megint, probaljak beszelgetest kezdemenyezni szerinted vagy csak koszonjek es kesz. Nem akarok semmi komolyat beszelni, csak mi volt vele a nyaron ilyesmi.

#2272 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 17:37

Én csak annyit mondanék neki:

Szia. Kár, h így gondolod.

És mennék tovább. Semmi jópofi, semmi mivoltnyáronhogyvagy.
Ciciman is on borda

#2273 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 17:43

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 18:37

Én csak annyit mondanék neki:

Szia. Kár, h így gondolod.

És mennék tovább. Semmi jópofi, semmi mivoltnyáronhogyvagy.

:respect:

#2274 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 18. 11:26

[Gondoltam arra, hogy mivel anyuja is suliba jar pestre egyszer hazahozom es kozben hatha kihoz valamit a szo  ] LACIMA
HI!
Csak az a gáz hogyha az anyukáját hazahozod és faggatod azzal is erősíted a lányt abban, hogy igen is ő életed asszonya így éli boldogan világát hiszen ha majd nagyon kétségbe lesz esve majd Te úgyis ott leszel úgynevezett kispados vagy! Ez van, el kell felejteni ja és egyik barátnőd sem lesz másodhegedűs mert nem hülyék, hogy egy olyan pasival jöjjenek össze aki még teljesen össze van törve a másik miatt, lesznek olyanok akik ezt hangoztatni is fogják és lesznek olyanok akik egy ideig elviselik de utána dobbantanak ÉS IGAZUK LESZ/ VAN!!!!!
JA ha meg várni akarsz hogy hátha meggondolja magát tedd azt csak utána ne siránkozz, hogy hoppá elment a fiatalságom és itt vagyok egyedül mint a nem tom mi  :)
Tehát ha összejössz egy lánnyal ne kezdj el beszélni a nagyŐ-ről még akkor sem ha kérdez az előző barátnődről mert ha okos lány és ismeri vmenyire a férfiakat 5perc után vágja mi a helyzet és elkezd szekálni vele de ez nem az ő hibája hanem a tiéd(hisz őt csak búterelőnek akarod).
Ha még nem találtál olyan lányt akivel jól  érzed magad és eltudod felejteni akár csak egy napra is a lányzót akkor nagyon nagyon buborékban élsz!!!!! Ha pedig volt ilyen akkor jó hülye vagy hogy elengedted  :D
Na azt hiszem ennyi ... ;)

#2275 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 11:56

Báhhh, szépen meghizott a topik, mióta a másodállásom elvon a feladatok elől. A Bendes meg tuti csajozik mert nem látom erre tekeregni :D
Amugy, örömmel tudatom, hogy sikerült egy jóbarátom jó 1 éves kapcsolatában majdnem-harmadiknak lenni, és baromira nem értem a féltékenység-dolgot, miért úgy van, ahogy van. Úgy fest, nekünk kandúroknak egyszerüen MUSZÁLY, hogy valakivel szemben kissebségi kompexusunk legyen, ha van valakink, azt csak akkor kell tudni értékelni, ha baj van, muszály valakivel szembeállni, fújni és mutogatni rá.
A helyzet: az utóbbi időkben elég ritkán, de olykor fel-felkeres egy régi leányismerősöm. Eléggé jóban vagyunk barátilag, de ennél tovább sose jutottunk, egyszer én voltam alkalmatlan, egyszer ő, aztán maradtunk barátok. Jóideje boldog kapcsolatban él a barátjával, jól megvannak, mindketten zenészek, stb. Tegnapelőtt este találkoztunk, előtte beszéltünk telefonon, és valahogy éreztem hogy féltékenység feszül a háttérben, azért is találkozik velem ritkásan. Igaz nekem is van dolgom elég, igy annyira nem volt gond. Eldumáltunk, majd megjött a barátja, ismerem is arcról. A leányzó eléggé jól néz ki, jó test, szép arc, 22 éves, a srác jó 1 évvel fiatalabb, cca 100 kiló, fux, ami kell. CSipőből látszik, hogy nem csipi a fejemet, elpoénkodtunk, aztán elhúztam a belemet, miután elég kurtánfurcsán elköszöntek. Tegnap megint feljött, persze megkérdeztem volt e balhé miatt, előtte este is kérdeztem, hogy van e gáz abból hogy velem találkozik, mert szivesen beszélek a sráccal, hogy előbb kell féltenie a barátnőjét a terry blekktől, mint tőlem. Persze volt belőle, hogy ő túl közvetlen volt velem, blablabla.
Gondoltam beszélek a fazonnal, de lebeszélt róla, hogy semmi komoly, megbeszélték, de valahogy érzem hogy a srácban maradhatott egy kis tüske, főleg hogy találkoztunk is.
Nem mondom hogy jobban nézek ki nála, mert ez relativ, de tudnám azt, hogy hogy lehet féltékeny egy 19 évesen az operában kürtölő, magabiztos, ráadásul egy ilyen csajt kihalászni képes ember egy magamfajtára, aki most, a régebbi ki hegesztett-később-versennyel kapcsolatban is, nem szégyell leirni 1-2 dolgot, ami már egy kicsit necces: tudja, hogy ki vagyok, miért vagyok. Tudja, hogy 24 elmúltam, kutyám-macskám nem volt életemben, nőhöz-férfihoz, de még műanyaghoz még bottal se nyúltam soha, nemhogy nyelvvel-f*sszal. Akkor meg mi a gáz? Hogy lehet valaki féltékeny egy magamfajtára? Mintha egy nyomoréktól irigyelné a kerekesszéket...

#2276 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:06

:omg:
Szvsz a minimum, hogy nem úgy kezded javítani szexuális életed, hogy betársulsz harmadiknak, vagy belépsz 3. félnek egy kapcsolatba. :D
Üdvözlettel:
Gabi

#2277 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:07

Nemtudom, én irtam volna rosszul valahol?
Eszembe sincs belesz*rni a dologba, és fogalmam nincs hogy ha mesélnek rólam mi merre hány méter velem kapcsolatban, akkor mi a frásztól tarthat?
"Mintha egy nyomoréktól irigyelné a kerekesszéket..."

#2278 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 18. 12:09

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 12:56

mert szivesen beszélek a sráccal, hogy előbb kell féltenie a barátnőjét a terry blekktől, mint tőlem.

:nevet2: Hájjajajaj. :sír: :D

(Muszáj, Tumor kolléga, muszáj. :hemuveg: ;))

Egyébként szép történet. A féltékenység meg már csak ilyen, nem mérlegel. :)

#2279 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:11

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 12:56

Tudja, hogy 24 elmúltam, kutyám-macskám nem volt életemben, nőhöz-férfihoz, de még műanyaghoz még bottal se nyúltam soha, nemhogy nyelvvel-f*sszal. Akkor meg mi a gáz? Hogy lehet valaki féltékeny egy magamfajtára? Mintha egy nyomoréktól irigyelné a kerekesszéket...

:nevet2: :up:

Nem rólad tudja elképzelni, h bekavarsz, hanem a csajról, h képes kavarni a háta mögött :-)
Ciciman is on borda

#2280 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:17

Nem tudom, ennyire nem ismerné azt akivel 1 éve együtt van? Pláne, hogy akik X éve ismerik egymást, barátok, azok ritkán bútoroznak össze, de még ha igy is lenne, az alapvető különbségeken és távolságokon túl, mindamellett hogy a csaj nagyon szereti, őt, és nem engem, én sem szeretem őt, mást se, azontúl az alkamatlanságomat akármelyik agyturkász is megerősithetné, mi kellene még? Vágassam le a farkamat és küldjem el formalinban? Vagy mi?
Persze, tudom, hogy ez teljesen természetes, féltékenység, ez van, én is csináltam tök értelmetlenül, de annyira nonszensznek tűnik, hogy valaki rám féltékeny...lehet nem tud eleget. Nehogy felsötététitsem magammal kapcsolatban...

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.