HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2271 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 17. 17:31

Fram! Ha esetleg este osszefutnank megint, probaljak beszelgetest kezdemenyezni szerinted vagy csak koszonjek es kesz. Nem akarok semmi komolyat beszelni, csak mi volt vele a nyaron ilyesmi.

#2272 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 17:37

Én csak annyit mondanék neki:

Szia. Kár, h így gondolod.

És mennék tovább. Semmi jópofi, semmi mivoltnyáronhogyvagy.
Ciciman is on borda

#2273 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 17:43

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 18:37

Én csak annyit mondanék neki:

Szia. Kár, h így gondolod.

És mennék tovább. Semmi jópofi, semmi mivoltnyáronhogyvagy.

:respect:

#2274 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 18. 11:26

[Gondoltam arra, hogy mivel anyuja is suliba jar pestre egyszer hazahozom es kozben hatha kihoz valamit a szo  ] LACIMA
HI!
Csak az a gáz hogyha az anyukáját hazahozod és faggatod azzal is erősíted a lányt abban, hogy igen is ő életed asszonya így éli boldogan világát hiszen ha majd nagyon kétségbe lesz esve majd Te úgyis ott leszel úgynevezett kispados vagy! Ez van, el kell felejteni ja és egyik barátnőd sem lesz másodhegedűs mert nem hülyék, hogy egy olyan pasival jöjjenek össze aki még teljesen össze van törve a másik miatt, lesznek olyanok akik ezt hangoztatni is fogják és lesznek olyanok akik egy ideig elviselik de utána dobbantanak ÉS IGAZUK LESZ/ VAN!!!!!
JA ha meg várni akarsz hogy hátha meggondolja magát tedd azt csak utána ne siránkozz, hogy hoppá elment a fiatalságom és itt vagyok egyedül mint a nem tom mi  :)
Tehát ha összejössz egy lánnyal ne kezdj el beszélni a nagyŐ-ről még akkor sem ha kérdez az előző barátnődről mert ha okos lány és ismeri vmenyire a férfiakat 5perc után vágja mi a helyzet és elkezd szekálni vele de ez nem az ő hibája hanem a tiéd(hisz őt csak búterelőnek akarod).
Ha még nem találtál olyan lányt akivel jól  érzed magad és eltudod felejteni akár csak egy napra is a lányzót akkor nagyon nagyon buborékban élsz!!!!! Ha pedig volt ilyen akkor jó hülye vagy hogy elengedted  :D
Na azt hiszem ennyi ... ;)

#2275 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 11:56

Báhhh, szépen meghizott a topik, mióta a másodállásom elvon a feladatok elől. A Bendes meg tuti csajozik mert nem látom erre tekeregni :D
Amugy, örömmel tudatom, hogy sikerült egy jóbarátom jó 1 éves kapcsolatában majdnem-harmadiknak lenni, és baromira nem értem a féltékenység-dolgot, miért úgy van, ahogy van. Úgy fest, nekünk kandúroknak egyszerüen MUSZÁLY, hogy valakivel szemben kissebségi kompexusunk legyen, ha van valakink, azt csak akkor kell tudni értékelni, ha baj van, muszály valakivel szembeállni, fújni és mutogatni rá.
A helyzet: az utóbbi időkben elég ritkán, de olykor fel-felkeres egy régi leányismerősöm. Eléggé jóban vagyunk barátilag, de ennél tovább sose jutottunk, egyszer én voltam alkalmatlan, egyszer ő, aztán maradtunk barátok. Jóideje boldog kapcsolatban él a barátjával, jól megvannak, mindketten zenészek, stb. Tegnapelőtt este találkoztunk, előtte beszéltünk telefonon, és valahogy éreztem hogy féltékenység feszül a háttérben, azért is találkozik velem ritkásan. Igaz nekem is van dolgom elég, igy annyira nem volt gond. Eldumáltunk, majd megjött a barátja, ismerem is arcról. A leányzó eléggé jól néz ki, jó test, szép arc, 22 éves, a srác jó 1 évvel fiatalabb, cca 100 kiló, fux, ami kell. CSipőből látszik, hogy nem csipi a fejemet, elpoénkodtunk, aztán elhúztam a belemet, miután elég kurtánfurcsán elköszöntek. Tegnap megint feljött, persze megkérdeztem volt e balhé miatt, előtte este is kérdeztem, hogy van e gáz abból hogy velem találkozik, mert szivesen beszélek a sráccal, hogy előbb kell féltenie a barátnőjét a terry blekktől, mint tőlem. Persze volt belőle, hogy ő túl közvetlen volt velem, blablabla.
Gondoltam beszélek a fazonnal, de lebeszélt róla, hogy semmi komoly, megbeszélték, de valahogy érzem hogy a srácban maradhatott egy kis tüske, főleg hogy találkoztunk is.
Nem mondom hogy jobban nézek ki nála, mert ez relativ, de tudnám azt, hogy hogy lehet féltékeny egy 19 évesen az operában kürtölő, magabiztos, ráadásul egy ilyen csajt kihalászni képes ember egy magamfajtára, aki most, a régebbi ki hegesztett-később-versennyel kapcsolatban is, nem szégyell leirni 1-2 dolgot, ami már egy kicsit necces: tudja, hogy ki vagyok, miért vagyok. Tudja, hogy 24 elmúltam, kutyám-macskám nem volt életemben, nőhöz-férfihoz, de még műanyaghoz még bottal se nyúltam soha, nemhogy nyelvvel-f*sszal. Akkor meg mi a gáz? Hogy lehet valaki féltékeny egy magamfajtára? Mintha egy nyomoréktól irigyelné a kerekesszéket...

#2276 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:06

:omg:
Szvsz a minimum, hogy nem úgy kezded javítani szexuális életed, hogy betársulsz harmadiknak, vagy belépsz 3. félnek egy kapcsolatba. :D
Üdvözlettel:
Gabi

#2277 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:07

Nemtudom, én irtam volna rosszul valahol?
Eszembe sincs belesz*rni a dologba, és fogalmam nincs hogy ha mesélnek rólam mi merre hány méter velem kapcsolatban, akkor mi a frásztól tarthat?
"Mintha egy nyomoréktól irigyelné a kerekesszéket..."

#2278 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 18. 12:09

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 12:56

mert szivesen beszélek a sráccal, hogy előbb kell féltenie a barátnőjét a terry blekktől, mint tőlem.

:nevet2: Hájjajajaj. :sír: :D

(Muszáj, Tumor kolléga, muszáj. :hemuveg: ;))

Egyébként szép történet. A féltékenység meg már csak ilyen, nem mérlegel. :)

#2279 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:11

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 12:56

Tudja, hogy 24 elmúltam, kutyám-macskám nem volt életemben, nőhöz-férfihoz, de még műanyaghoz még bottal se nyúltam soha, nemhogy nyelvvel-f*sszal. Akkor meg mi a gáz? Hogy lehet valaki féltékeny egy magamfajtára? Mintha egy nyomoréktól irigyelné a kerekesszéket...

:nevet2: :up:

Nem rólad tudja elképzelni, h bekavarsz, hanem a csajról, h képes kavarni a háta mögött :-)
Ciciman is on borda

#2280 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:17

Nem tudom, ennyire nem ismerné azt akivel 1 éve együtt van? Pláne, hogy akik X éve ismerik egymást, barátok, azok ritkán bútoroznak össze, de még ha igy is lenne, az alapvető különbségeken és távolságokon túl, mindamellett hogy a csaj nagyon szereti, őt, és nem engem, én sem szeretem őt, mást se, azontúl az alkamatlanságomat akármelyik agyturkász is megerősithetné, mi kellene még? Vágassam le a farkamat és küldjem el formalinban? Vagy mi?
Persze, tudom, hogy ez teljesen természetes, féltékenység, ez van, én is csináltam tök értelmetlenül, de annyira nonszensznek tűnik, hogy valaki rám féltékeny...lehet nem tud eleget. Nehogy felsötététitsem magammal kapcsolatban...

#2281 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:24

Inkább örüjjé béplussz, h van, aki még tőled is félti a kancukáját ... legalább a férfi szerint bejönnél egy nőnek :Đ
Ciciman is on borda

#2282 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:31

Hehh....ez nem épiti a a lelkivilágomat, ami nincs. A csóka ezzel viszont maga alatt vágja a fát, ha nem veszi észre, hogy nemcsak a csajjal van baj, hanem vele is....

#2283 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:34

Jah, vagy sok bűnügyes-gyilkolászós filmet nézhettett az ürge és már magyon jól tudja, hogy mindig az a tettes, akiről senki nem tudná még elképzelni sem :nevet:
Ciciman is on borda

#2284 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:39

Báhhhh...amugy alapvetően nem én vagyok a tüske a körme alatt, hanem más dolgok is vannak a képben, de asszem én is kapóra jöttem, kell valaki akit lehet utálni. Szerintem :D
Na mindegy, elég a sz*rcséplésből, KÖVETKEZŐ!

#2285 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:54

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 13:39

Báhhhh...amugy alapvetően nem én vagyok a tüske a körme alatt, hanem más dolgok is vannak a képben, de asszem én is kapóra jöttem, kell valaki akit lehet utálni. Szerintem :D
Na mindegy, elég a sz*rcséplésből, KÖVETKEZŐ!

Te ezt élvezed, h mindig elhiteted magaddal, h mennyire szar alak vagy, aki csak lábtörlőnek jó? :-)
Abban igazad van, h innen nehéz lejjebb esni, de azért túlzásokba sem kéne esned.
Ciciman is on borda

#2286 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:26

Nem nagyon ismersz, ismerhetsz, igy nem tudhatod mennyire hitetem el magammal hogy sz*r alak vagyok, akik csak lábtörlőnek jó, és mennyire vagyok tényleg az.
Amugy, a lejjebb esés meg a túlzás valóban érdekes dolog, de egyben relativ is, mihez-kihez képest vagyunk lejjebb vagy feljebb. Én belefáradtam abba, hogy olyan dolgok utá kapkodjak, amiket nem tudok elérni, és belefáradtam abba is, hogy ezeket a dolgokat hibáztassam érte, hogy nem hagyják, hagyták magukat elkapni, mikor nem a dolgok hibásak azért, amik, amilyenek. Hoppá, most én fekszem a bőrkanapén....

#2287 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:56

Ha nincs a váróteremben senki, valakinek csak be kellett feküdnie ;)
Ciciman is on borda

#2288 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:58

Van ez igy. Mondjuk igaz, hogy a legtöbb embernek van jobb dolga vasárnap mint a fórumon punnyadni :D Nekem az a mákom, hogy itt ez a prima monitorswitch, igy ha már melóznom kell amit nem kell folyamatosan nézni, csak néha lükni egyet a hintán, legalább átugorhatok a rendes gépemre hülyeségeket firkálni :D

#2289 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:35

Haho!

Tegnap sikerult osszefutni a regi bnovel. Koszontem es kesz. Utana jottem is haza, mert nem akartam ott maradni. Fram utasitasait kovettem, bar nem tom mennyire hallotta :) Haverom dumalt vele valamennyit, es csak annnyit uzent a lyany, hogy ne irjak neki tobb sms-t. Haverom mondta, hogy o nem postas ha akar valamit mondja nekem es ennyiben maradtak. Rajottem talan Fram hatasara es a lanyt latva penteken es szombaton is, hogy tenyleg nincs ertelme mert o mar nem olyan amilyennek lattam annakidejen. Mindazonaltal tovabbra is kivancsi lennek, hogy ha tavaly nyaron szakitottunk es meg iden majusban irt az sms-eimre, mirefel fordult ekkorat, hogy most ugy nez ram mint a tuzre.

#2290 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:46

Ez az, amit sose fogsz megtudni. Mert lehet, hogy szépen elüddőgélt otthon, és érlelte magában a dolgokat, esetleg a barátnői raktak alád, tökmindegy: felhergelte magát, és fúj rád, ennyi. Ezen pedig változatni nem nagyon lehet, megérteni még kevésbe, egyszerüen le kell nyelni, hogy igy van, ez van, és kibirni, túlélni, továbbmenni, átmenni, megkerülni, megőrülni, megölni. Nem kivánt törlendő :D

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.