HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:24

Inkább örüjjé béplussz, h van, aki még tőled is félti a kancukáját ... legalább a férfi szerint bejönnél egy nőnek :Đ
Ciciman is on borda

#2282 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:31

Hehh....ez nem épiti a a lelkivilágomat, ami nincs. A csóka ezzel viszont maga alatt vágja a fát, ha nem veszi észre, hogy nemcsak a csajjal van baj, hanem vele is....

#2283 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:34

Jah, vagy sok bűnügyes-gyilkolászós filmet nézhettett az ürge és már magyon jól tudja, hogy mindig az a tettes, akiről senki nem tudná még elképzelni sem :nevet:
Ciciman is on borda

#2284 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:39

Báhhhh...amugy alapvetően nem én vagyok a tüske a körme alatt, hanem más dolgok is vannak a képben, de asszem én is kapóra jöttem, kell valaki akit lehet utálni. Szerintem :D
Na mindegy, elég a sz*rcséplésből, KÖVETKEZŐ!

#2285 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 12:54

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 13:39

Báhhhh...amugy alapvetően nem én vagyok a tüske a körme alatt, hanem más dolgok is vannak a képben, de asszem én is kapóra jöttem, kell valaki akit lehet utálni. Szerintem :D
Na mindegy, elég a sz*rcséplésből, KÖVETKEZŐ!

Te ezt élvezed, h mindig elhiteted magaddal, h mennyire szar alak vagy, aki csak lábtörlőnek jó? :-)
Abban igazad van, h innen nehéz lejjebb esni, de azért túlzásokba sem kéne esned.
Ciciman is on borda

#2286 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:26

Nem nagyon ismersz, ismerhetsz, igy nem tudhatod mennyire hitetem el magammal hogy sz*r alak vagyok, akik csak lábtörlőnek jó, és mennyire vagyok tényleg az.
Amugy, a lejjebb esés meg a túlzás valóban érdekes dolog, de egyben relativ is, mihez-kihez képest vagyunk lejjebb vagy feljebb. Én belefáradtam abba, hogy olyan dolgok utá kapkodjak, amiket nem tudok elérni, és belefáradtam abba is, hogy ezeket a dolgokat hibáztassam érte, hogy nem hagyják, hagyták magukat elkapni, mikor nem a dolgok hibásak azért, amik, amilyenek. Hoppá, most én fekszem a bőrkanapén....

#2287 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:56

Ha nincs a váróteremben senki, valakinek csak be kellett feküdnie ;)
Ciciman is on borda

#2288 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:58

Van ez igy. Mondjuk igaz, hogy a legtöbb embernek van jobb dolga vasárnap mint a fórumon punnyadni :D Nekem az a mákom, hogy itt ez a prima monitorswitch, igy ha már melóznom kell amit nem kell folyamatosan nézni, csak néha lükni egyet a hintán, legalább átugorhatok a rendes gépemre hülyeségeket firkálni :D

#2289 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:35

Haho!

Tegnap sikerult osszefutni a regi bnovel. Koszontem es kesz. Utana jottem is haza, mert nem akartam ott maradni. Fram utasitasait kovettem, bar nem tom mennyire hallotta :) Haverom dumalt vele valamennyit, es csak annnyit uzent a lyany, hogy ne irjak neki tobb sms-t. Haverom mondta, hogy o nem postas ha akar valamit mondja nekem es ennyiben maradtak. Rajottem talan Fram hatasara es a lanyt latva penteken es szombaton is, hogy tenyleg nincs ertelme mert o mar nem olyan amilyennek lattam annakidejen. Mindazonaltal tovabbra is kivancsi lennek, hogy ha tavaly nyaron szakitottunk es meg iden majusban irt az sms-eimre, mirefel fordult ekkorat, hogy most ugy nez ram mint a tuzre.

#2290 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:46

Ez az, amit sose fogsz megtudni. Mert lehet, hogy szépen elüddőgélt otthon, és érlelte magában a dolgokat, esetleg a barátnői raktak alád, tökmindegy: felhergelte magát, és fúj rád, ennyi. Ezen pedig változatni nem nagyon lehet, megérteni még kevésbe, egyszerüen le kell nyelni, hogy igy van, ez van, és kibirni, túlélni, továbbmenni, átmenni, megkerülni, megőrülni, megölni. Nem kivánt törlendő :D

#2291 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:46

Ez az, amit sose fogsz megtudni. Mert lehet, hogy szépen elüddőgélt otthon, és érlelte magában a dolgokat, esetleg a barátnői raktak alád, tökmindegy: felhergelte magát, és fúj rád, ennyi. Ezen pedig változatni nem nagyon lehet, megérteni még kevésbe, egyszerüen le kell nyelni, hogy igy van, ez van, és kibirni, túlélni, továbbmenni, átmenni, megkerülni, megőrülni, megölni. Nem kivánt törlendő :D

Ez mind szep es jo, de en szeretek valaszt kapni a kerdeseimre :) Jovo heten de lehet meg ma este felhivom, mert jobb tul lenni ezen is. Elmondom neki, hogy nem tudom miert viselkedik igy velem mert en nem akarok tole semmit csak azt, hogy normalis viszony legyen koztunk es kulonben is jol erzem most magam valakivel :) stb.

#2292 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 18. 15:28

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 16:25

Elmondom neki, hogy nem tudom miert viselkedik igy velem mert en nem akarok tole semmit csak azt, hogy normalis viszony legyen koztunk es kulonben is jol erzem most magam valakivel :) stb.

És ez igaz? Ha nem, milyen alapon reméled, hogy ő őszinte lesz veled? :think:

#2293 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:31

Feligmeddig igaz, de nem tudok bizonytalansagban lenni :(

#2294 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:37

Egyebkent amikor annak idejen eloszor szakitottunk akkor is igy viselkedett ha egy helyre mentunk bulizni. Egy baratom szerint aki ismerte a lanyt is, o mindig igy intezte el a dolgokat. Vagy szeret vagy gyulol nincs koztes allapot. Viszont eszrevettem tegnap es penteken azt is, hogy a baratnoi/ismerosei  akik kozul parral meg jo viszonyban voltam par hete most eppen koszontek es elfordultak tolem.  :(

#2295 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:49

HI Lacima!
Ha jól érzed magad valakivel akkor minek emészted magad. Ragadd meg az alkalmat és érezd jól magad!! Mit érsz el vele hogy lejáratod magad ezzel feladod a büszkeséged ezután még annyiba se fog nézni. Értsd meg nem kellesz neki ezt fogd fel mert ha nem belerokkansz, és lehet elveszítesz egy olyan lehetőséget ami csak egyszer jön vagy talán kétszer. Én ez átgondolnám hisz ő is éli világát és nem görcsöl rajtad!!!!

#2296 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:51

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 16:25

Ez mind szep es jo, de en szeretek valaszt kapni a kerdeseimre :) Jovo heten de lehet meg ma este felhivom, mert jobb tul lenni ezen is. Elmondom neki, hogy nem tudom miert viselkedik igy velem mert en nem akarok tole semmit csak azt, hogy normalis viszony legyen koztunk es kulonben is jol erzem most magam valakivel :) stb.

Szerintem is az a legegyszerűbb, ha rákérdezel, hogy mi a rák van. Aztán vagy elmondja vagy nem. Ha nem tud ésszerű magyarázatot adni rá, akkor szerintem nem kellene erőltetned ezt a témát. Legalábbis én biztos nem futnék egy olyan nő után, aki magasról leszarja a fejemet.

No, de hogy ne csak osszam itt az észt, én is felfekszem egy kicsit a kapanéra. Tegnap véletlenül  összefutottam exbarátnőmel. Épp futni mentem, amikor egyszercsak rám köszönt az ismerős hang. Kényes volt eléggé a szitu, mert az utóbbi időben mindig kitaláltam valami mondva csinált okot, csak hogy ne kelljen vele találkoznom, de most már nem tudtam elkerülni, muszáj volt leállnom vele beszélgetni. Hát ezt biza nem kellett volna! A szokásos, hogy vagy mi újság után egy idő után persze ráterelődött a szó arra, hogy ki kivel van most éppen. Mondta, hogy a barátja kiment külföldre 4 hónapra. Nincsenek valami jóban, de nem szakítottak, azt beszélték meg, hogy ha viszajön majd megbeszélik a hogyan továbbot. A sors fintora, hogy én barátnőm is hamarosan elutazik, igaz ő csak egy hónapra. Amikor ezt meghalotta, akkor tök belelkesült, mondta, hogy mi lenne, ha összefutnánk és találkoznánk valamikor, amire én nagy hirtelen csak annyit tudtam mondani, hogy jó majd valamikor felhívom (közben meg alig bírtam megállni, hogy ne igent mondjak :omg: ).
Pfff. Mi a francért kell nekem ez? Basszus, olyan jól meg voltam eddig nélküle, mi a francért csinálta most ezt? Nem kéne ezen agyalnom, mert megint hülye következtetéseket fogok levonni. Miért kellett bogarat ültetnie a fülembe? Ráadásul mostani nőmmel sem felhőtlen a kapcsolatunk vannak problémák. Ha kimegy nem tudom megállom-e, hogy ne fussak össze vele...
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2297 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:52

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 16:49

HI Lacima!
Ha jól érzed magad valakivel akkor minek emészted magad. Ragadd meg az alkalmat és érezd jól magad!! Mit érsz el vele hogy lejáratod magad ezzel feladod a büszkeséged ezután még annyiba se fog nézni. Értsd meg nem kellesz neki ezt fogd fel mert ha nem belerokkansz, és lehet elveszítesz egy olyan lehetőséget ami csak egyszer jön vagy talán kétszer. Én ez átgondolnám hisz ő is éli világát és nem görcsöl rajtad!!!!

Lehet, de ugy erzem mindig nem tudtam lezarni teljesen.

#2298 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 16:08

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:46

Ebben igazad van...mármint hogy néha annyit tudunk agyalni apró dolgokon, azt továbbkombinálni + beleképzelni hülyeségeket, hogy az már borzasztó  :omg:  :D
"Have you tried turning it off and on again?"

#2299 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 16:24

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 16:51

Pfff. Mi a francért kell nekem ez? Basszus, olyan jól meg voltam eddig nélküle, mi a francért csinálta most ezt? Nem kéne ezen agyalnom, mert megint hülye következtetéseket fogok levonni. Miért kellett bogarat ültetnie a fülembe? Ráadásul mostani nőmmel sem felhőtlen a kapcsolatunk vannak problémák. Ha kimegy nem tudom megállom-e, hogy ne fussak össze vele...

Most mit csináljak veletek ? :D

Az egyik azért sír, mert hozzá sem szól, magasról tojik rá, 
a másik azért, mert megszólítja a volt barátnője az utcán ahelyett, h bunkómód levegőnek nézné.

Mindketten szívesen találkoznátok/beszélgetnétek a régi nővel és mindketten a nőt hibáztatjátok, h miért csinálják ezt veletek :-)

És nincs semmi bogár. Dumálni akar veled. A többit te képzeled mögé. Miért akar dumálni veled? Nemtökmindegy? Az a lényeg, te mit akarsz. Akarsz vele beszélni? Ha igen, majd keresd meg. Ha nem, akkor ne hívd és zárkózz el a talitól, ha ő keres ezügyben.
Ciciman is on borda

#2300 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 16:34

De ellent mondasz önmagadnak  => ["Elmondom neki, hogy nem tudom miert viselkedik igy velem mert en nem akarok tole semmit csak azt, hogy normalis viszony legyen koztunk"] szóval most unatkozol  nem akarsz több energiát befektetni egy újba és ezért itt a régi amit azt hiszel hogy ugyanolyan lesz de ez csak jobb vagy  rosszabb lehet de inkább az utóbbi. Hívd föl és hallgasd végig amit már eddig is tudsz és ne sértődj meg hisz csak őszinte veled ha pozitív dolgokat mond ragadd meg az alkalmat DE ha a várhatót mondja végre zárd le magadban a dolgokat. Amíg ezen rágódsz addig nem látod a világ kissebb  nagyobb  csodáit. :confused:

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.