HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2301 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 16:50

A bizonytalanság maradni fog, mert a döglött lóból fingást előcsalni könnyebb, mint nőből egyértelmű választ. Ha megkérdezed, hogy cicám, most mivan, utálsz, ugyis azt fogja mondani hogy nem. És te nem fogod tudni, hogy a nem az nem, vagy igen e.
Amugy meg, az ilyen összefutások titka a spontaneitás. Nem szabad előre agyalni hogy ezlesz meg azlesz, eztmondok majd meg aztmondok majd, mert úgysem úgy lesz. Lazán kell venni az egészet, mint az életet is, és nem szabad semmit, de semmit várni. Viszont ha van valami, azt el kell tudni fogadni, meg kell tudni ragadni.

#2302 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 17:46

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 17:24

És nincs semmi bogár. Dumálni akar veled. A többit te képzeled mögé. Miért akar dumálni veled? Nemtökmindegy? Az a lényeg, te mit akarsz. Akarsz vele beszélni? Ha igen, majd keresd meg. Ha nem, akkor ne hívd és zárkózz el a talitól, ha ő keres ezügyben.

Lehet, hogy nincs bogár, az is lehet, hogy én gondolok többet az egész mögé. Azért nem akartam vele találkozni, hogy minél gyorsabban el tudjam felejteni. Annak idején ő dobott ki, és valszeg a tüske még mindig bennem van. Ő barátnak akart megtartani én pedig képtelennek éreztem magam erre, ezért inább a számomra könnyebb megoldást választottam és leléceltem. Egészen eddig azt hittem, hogy sikerült is már elfelejtenem.

Valószínűleg csak, mint barátként akar velem beszélni. Gondolom, azt is biztos csak azért mondta, hogy hiányzom neki, mert mint barát hiányzom neki. Igazad van. Egy beszélgetés még nem jelent semmit. Csak jusson ez eszembe akkor is, ha majd találkozoom vele. :Đ
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2303 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 17:51

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 17:50

Amugy meg, az ilyen összefutások titka a spontaneitás. Nem szabad előre agyalni hogy ezlesz meg azlesz, eztmondok majd meg aztmondok majd, mert úgysem úgy lesz. Lazán kell venni az egészet, mint az életet is, és nem szabad semmit, de semmit várni. Viszont ha van valami, azt el kell tudni fogadni, meg kell tudni ragadni.

Tudod nagyjából én is így szoktam hozzáállni a dolgokhoz. Néha azonban hajlamos vagyok róla elfelejtkezni, úgyhogy kösz, hogy emlékeztetsz rá! :up:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#2304 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:25

Csak hogy vigasztaljak mindenkit, akik nem értik a nőket: én sem. :D

Természetesen, akinek éppen most van gondja valakinel, annak drukkolok ezerrel.

Szerk.: helyes sírás.

Szerkesztette: Carmaged 2005. 09. 18. 19:25 -kor

#2305 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 21:21

Sziasztok!

Hat ugyfest vegre vege a bizonytalansagnak... nem jelentkezett a 7vegen, en meg turlemetlenul ratelefonaltam, hogy azert egy jol vagyok sms beleferne, hogy ne aggodjak erte... kicsit osszekaptunk, jol megrigattam telefonba, aztan miutan letettuk irtam neki, hogy ugorjon at hozzam egy fel orara, es akar veheti ezt utolso keresnek is tolem!

Eljott, megnézte a frissen vedlett szormokot (nagy kedvenc, o valasztotta, lasd madarpok topic) aztan gyakorlatilag a terrarium elott ulve telesirt vagy 8pzs-t amig elmodtam a mondanivalomat... lenyege roviden: lattam rajta, hogy olyan ellen kuzd erovel, ami ellen nem lenne szabad... hogyan adhatna eselyt nekem ugy, hogy kozben egy masik emberbe szerelmes?! Miert nem mondja ki, hogy vege (mert most sem mondta ki, es meg arra a kerdesre sem felelt,  hogy azert mert ennyire faj, vagy azert mert lat meg halovany szikrat a folytatasra... nalam mondjuk a hallgatas,  inkabb az elozot sugallta)... Szoval kicsit a sarkamra alltam, es mondtam en ezt nem csinalom tovabb, legyen vege, nem varom tobbet haza, es ha minden aron el akar folytani egy erzest magaban, akkor inkabb azt folytsa el, amit irantam erez, es adjon egy eselyt annak a masiknak! Egy budos kukkot nem szolt, csak sirt nagyon, aztan mennie kellett, mert nem erte volna el az utolso buszt... igaz sokat allt az ajtoban (ekkor mar nem sirva, olyan volt mintha haragudna ram, nem nezett a szemembe, csak bamult maga ele, es csak nagy nehezen ment el... szerintem inmaron vegleg! Persze van meg itt cucca, de majd megoldom valahogy az elszallitast...)

Kicsit megkonnyebbultem, lehet nem tartotok embernek, vagy mittudom en, de felhivtam a leendo parjat, kozoltem vele, hogy mi tortent, es hogy vigyazzon ra nagyon + legyen vele turelmes... persze o mondta, hogy koztuk meg szo nem volt kapcsolatrol, mert baratkent probaltak egymast kezelni, de mondtam neki ezt felejtse el, es torodjon azzal, hogy boldogga tegye ezt a kiveteles lanyt! (egyebkent par hete, amikor ok kettem megbeszeltek:csak baratok lesznek,  akkor o is felhivott, hogy kozolje: nem all kozenk tobbet es sok sikert... de az kicsit elhamarkodott volt ugy fest). Szoval beszeltem vele, kicsit fura volt hogy a szerelmem egy masik embernek adtam szoban... nem ereztem meg hasonlot... fura, es egyben kicsit rossz is a megkonnyebbnules mellett...

Persze ezt most hipp-hopp nem fogja elfogadni a leanyzo, de azt hiszem idovel megbekel a dologgal... nekem valaszinuleg tovabb fog tartani a teljes lelki megnyugvas mint neki, de ha ez sikerul akkor remelem boldog tud lenni ezzel az emberrel...

Szoval most vege, es most is azt mondom, hogy ez egy kiveteles lany, erdemes volt harcolni erte, meg ha elbuktam akkor is... es szeretnem ha baratok maradnank orokre! (nem abban bizom, hogy majd kidobja ezt a sracot, mert tudom, ha o szeret valakit, azt orok eleteben szeretni fogja, es csak akkor hagyja el, ha minimum akkora balfasz lesz mint en voltam...)

Koszi a sok szurkolast, meg segitseget... bekovetkezett, amit rajtam kivul mar mindenki 100%ra tudott... (en csak 99%-ra :))... szar most, de valahogy majdcsak tulelem... masnem siras es gamez felvaltva orankent, ahogy iljics csinalta :)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2306 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 22:07

Kényszerből bár, de legalább a saját akaratod volt ...

Szerkesztette: fram 2005. 09. 18. 22:20 -kor

Ciciman is on borda

#2307 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 22:19

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 17:50

A bizonytalanság maradni fog, mert a döglött lóból fingást előcsalni könnyebb, mint nőből egyértelmű választ. Ha megkérdezed, hogy cicám, most mivan, utálsz, ugyis azt fogja mondani hogy nem. És te nem fogod tudni, hogy a nem az nem, vagy igen e.

akkor most mivan? a nő a bonyolult vagy mégis a pasi?  :confused:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2308 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 22:20

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 23:07

Bár kényszerből, de legalább a saját akaratod volt ...

Sajnos nem mondta volna ki sosem... az elobb veletlenul nekem kuldott egy sms-t (masiknak akarta... nem volt benne semmi, snassz jo ejt) felhivtam, hogy nem jo helyre ment, aztan beszeltunk meg egy kicsit (mondtam neki nem zavarom, de allandoan azt hajtotta nem zavarsz... jo akkor en beszeltem, es kerdeztem) Erdemlegeset nem mondott most sem, csak annyit (nem is tudom hogy nyogte ki),hogy azert nem akar vele kezdeni kapcsolatot, mert akkor engem biztosan orokre elveszit (nem mint baratot), elkezdtem mosolyogva nyugtatni, hogy ez ezzel jar, haremet nem tarthat :) meg hogy majd en is keresek mast ugyis,  erre meg keservesen elkezdett sirni, de ugy, hogy meg sem szolalt tobbet... inkabb elkoszontem es letettem... erez meg irantam valamit, de azt hiszem nem szabad ezzel gyotornom tobbet, had nyugodjon le szegenykem :(

#2309 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 22:42

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 22:21

...

nem lehetett egyszerű... fel a fejjel, előbb-utóbb könnyebb lesz.
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2310 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 22:48

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 22:21

Koszi a sok szurkolast, meg segitseget...

Azt az egyet kérném tőled, ha bármelyikőjük beszélni akar veled, akkor ne zárkózz el, adj lehetőséget. Nem kell megbocsátanod, nem kell megígérned semmit, nem kell visszafogadnod senkit. Csak hallgasd meg őket, pont úgy, ahogy engem/minket meghallgattál. Köszönöm.
Ciciman is on borda

#2311 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 23:13

5 év... ma lett vége... így hajtom álomra fejem... jóéjt mindenkinek.

-C0pp3rM!n3-

#2312 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 23:20

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 0:13

-C0pp3rM!n3-

Jó éjt. :up:

#2313 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 07:27

-C0pp3rM!n3-

Üdv a klubban...  :(
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#2314 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 08:25

1 hete, mikor vasárnap az állomáson elváltam Tőle, nem gondoltam, hogy ennyire meg fog fordulni a világ... csütörtökön, mikor találkoztam vele, leültünk beszélgetni. Úgy kellett kihúznom belőle mindent... megint kétfelé húzta a szíve... maradjon, vagy menjen... azt mondta, kér egy kis időt... de úgy látszik, már döntött, csak nem tudta elmondani... ma éjjel telefonban elmondta... nehéz volt hallani, de valahol megértem - messze Tőlem, már majdnem 2 éve új környezetben, koliban, új haverok, új dolgok.. elnyomta benne azt, amit irántam érzett... és így döntött. Azért megpróbálom nem teljesen elveszíteni... mert félek Tőle, hogy ki fogják használni, és sosem fog olyan embert kapni, aki így megbecsülte, mint Én.

-C0pp3rM!n3-

#2315 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 08:34

Vagy talál jobbat, kétesélyes a dolog... Ha szereted, hagyod menni, ha menni akar.
Távkapcsolatokba nem nagyon szabad belemenni. Szerintem.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2316 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 09:10

Nem volt távkapcsolat... miután felvették az egyetemre, akkor ő Pesten tanult, én meg Győrben... de azt hiszem, ez választott szét minket... nem tudom mi lesz, mert most én is Pesten leszek, de nem hiszem, hogy keresni fogom a közeljövőben... nem kellene...

-C0pp3rM!n3-

#2317 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 09:22

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 23:48

Azt az egyet kérném tőled, ha bármelyikőjük beszélni akar veled, akkor ne zárkózz el, adj lehetőséget. Nem kell megbocsátanod, nem kell megígérned semmit, nem kell visszafogadnod senkit. Csak hallgasd meg őket, pont úgy, ahogy engem/minket meghallgattál. Köszönöm.

Persze, ez termeszetes... neha ugy erzem Te vagy az a masik srac :) pontosan ilyen felfogasa van neki is :)

Dehat miert is akarna barmelyikojuk beszelni velem... itt csak nekem nem maradt senkim, csak en vagyok maganyos most, ok ott vannak egymasnak... rohadt egy erzes, hogy mase lesz a szerelmem, de igyekszem egyre kevesebbet gondolni erre, mert kikeszit :(

En voltam a mindene, es elrontottam... ha nem haragszotok beidezek par sms-t amit regebben irt nekem, eredetileg ki akartam torolgetni a mentett sms-eim, de me'g nem megy...

2005.02
Ugy szeretek arra gondolni, hogy egesz eletemben veled leszek,ilyenkor olyat erzek a szivemben amit szavakkal nem tudnek kifejezni...

2005.03
Lassan 4eve,h megismertelek de meg mindig ugyanugy hianyzol,sot minel regebb ota vagyunk egyutt annal kinzobb a hianyod:(...

(a ... nem a vege, csak mar nem tudom azt leirni, ami onnan jon :( ) Barcsak kivanhatnek egyet :(

Bocs, hogy ez kijott belolem...

#2318 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 09:24

-C0pp3rM!n3-

Nem hiszem el... 4-5-6-7eves kapcsolatok repkednek itt... mi van most a nokkel?

#2319 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 09:38

Ez nagyon már fél éve érlelődött benne.. akkor már vacilált nagyon... volt is egy kisebb félrelépése, bár koránt sem annyira komoly.. volt egy srác, akivel jóban volt, eljárkáltak, stb... volt egy buli, ahol volt ölelés, csók... és másnap mikor felébredt, rájött, hogy nem kell ez neki... felhívtam, végigsírta a telefont, megbeszéltük, megbocsátottam Neki... akkor úgy érezte, rendbe tudja tenni magában, újra tudja érezni, amit régen... együtt voltunk nyáron, nyaraltunk Bulgáriában, minden tök jó volt... most, visszament egyetemre, megint kétkedni kezdett, mert napokig nem láttam ismét... csütörtökön felmentem Pestre, találkoztam Vele.. akkor kimentünk este egy parkba, leültünk beszélni... én húztam ki belőle, hogy mit gondol... félt elmondani... kavarogtak benne az érzések... maradna is, és menne is... fél, hogy rosszul dönt, de attól is fél, hogy hogyha marad, akkor csomó mindent elszalaszt, hiszen még csak 19 éves (14 éves volt, mikor megismertem :eek: )... lehet ebben van valami... akkor úgy döntött, kér egy kis időt, tisztázni magában a dolgokat. Pénteken még ott aludtam nála a koliban; úgy aludtunk, ahogy szoktunk, egymáshoz bújva, szorosan... kérdeztem mit érez, azt monda hogy jó, és biztonságban van :confused: nem értem akkor... hazajöttem pénteken, ma éjjel felhívtam telefonon... beszélgettünk, majd kérdeztem, hogy hogy érez... akkor mondta, hogy jobb lenne, ha most így szabad lehetne... már döntött, csak nem tudta elmondani csütörtökön, nem tudott volna megbántani... pénteken hazajön, szeretnék még vele beszélni utoljára erről egy nagyot, és mindent letisztázni, talán úgy elválni, hogy mindig a szívemben marad, még akkor is, ha most így döntött... attól félek, hogy nem fog találni olyan valakit ott fent Pesten, egyetemen, stb, aki úgy fogja szeretni, mint valaha én szerettem... nagyon félek tőle, hogy ki fogják használni, és az érzéseivel fognak játszani - ha egyáltalán lesz még valaha úgy szerelmes, ahogy volt... kérdezte Tőlem, hogy vissza tudnám-e fogadni... ez az, amit még most sem tudok megválaszolni... lehet hogy majd idővel nemet tudok majd mondani Neki, de most még rágondolni sem tudok, hogy idővel egyszer újra ott kopogjon az ajtómon...

-C0pp3rM!n3-

#2320 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 09:44

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 9:24

Nem hiszem el... 4-5-6-7eves kapcsolatok repkednek itt... mi van most a nokkel?

Szokásos. Egy nőt nem megkapni nehéz, hanem megtartani.
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.