HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2431 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:15

Miért van az hogy (nem általánosítok mert akkor még ki is tiltattok a fórumról :)  ) adott egy pár  itt az egyetemen és kitalálták hogy bevesznek egy 3.személyt a sexbe és természetesen mivel a pasi ötlete volt így egy lányt akartak bevenni vagyis szerintem akart mert a lányzónak nagyon rosszul esett hogy ő már nem is elég neki miért van az hogy a pasinak egy 2éves kapcsolatban eszébe jut ilyen engem biztos hogy vérig sértett volna.

#2432 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:17

gondolom valami újat akar a srác, valami mást... de lehet hogy csak testileg, lelkileg még nem... ez eléggé húzós :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

#2433 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:17

De Lacima ha megcsalt a legjobb barátoddal akkor változhat bármekkorát vagy mutathatja de ott vagy ahol voltál nem?

#2434 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:18

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:15

Miért van az hogy (nem általánosítok mert akkor még ki is tiltattok a fórumról :)  ) adott egy pár  itt az egyetemen és kitalálták hogy bevesznek egy 3.személyt a sexbe és természetesen mivel a pasi ötlete volt így egy lányt akartak bevenni vagyis szerintem akart mert a lányzónak nagyon rosszul esett hogy ő már nem is elég neki miért van az hogy a pasinak egy 2éves kapcsolatban eszébe jut ilyen engem biztos hogy vérig sértett volna.

Ez szerintem minden ferfinak az eszebe jut. Az mas teszta, hogy a parja mennyire toleralja ezt. :) Szerintem megbeszeles kerdese az egesz. Baratom 5 eve van egyutt a baratnojevel es mar az elejtol hajtja neha ezt. Megsincs nagy problema :)

#2435 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:18

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:17

De Lacima ha megcsalt a legjobb barátoddal akkor változhat bármekkorát vagy mutathatja de ott vagy ahol voltál nem?

Nem arra a lanyra gondoltam.

#2436 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:19

Igen Coppermine és a leg"húzósabb" az hogy a csaj barátnőét akarja bevenni

#2437 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:20

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:15

Erre annyit hogy kinek a pap kinek a papné.
Szóval itt lehet csak szexuális kiváncsiság vagy ilyesmi volt.

Ha a faszi meg úgy próbálkozott be ezzel hogy a lánynak semmi hajlandósága nem volt ehhez mert 2 év alatt azért csak ki kellene derülni akkor meg is érdemli  :rolleyes:

#2438 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:21

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:19

Téged?  ;)

#2439 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:21

Lacima!
Na de még mindig érdekelne hogy ki vagyok te is idejársz az egyetemre?

#2440 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:23

Ez a harmas felallas szerintem azert is gaz, mert mi van ha kozben a faszikam azon veszi eszre magat, hogy a masik csaj jobb mint a baratnoje. Anyu meg eszreveszi ezt es az qrva szarul jon ki. Szerintem mashogy is fel lehet dobni a szexualis eletet ehhez kepzeloero kell es az, hogy mindket fel benne legyen. A harmas felallas meg maradjon akkor ha az embernek nincs komoly baratnoje :)

#2441 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:24

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 16:59

"...azert szinte mert meg egy darabig talan visszafogadnam, de egy kis ido mulva ez is elmulik bennem szerintem! "

Szerintem nem múlik el (de csak szerintem) hogy miért mert Te addig amíg nem tudod lezárni magadban addig mindig is visszafogadnád legyen 1hét legyen 1hónap vagy akár egy év, igen visszafogadnád mert szereted De addig ő kiélné magát és Te mit csináltál nyalogattad a sebeid.

Ez igaz, csak szerintem max hetekben mernem ezt a lezarom dolgot! Utanna is fog fajni meg egy darabig, de akkor mar nem fogadnam vissza... en most igy erzem!
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2442 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:25

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:19

Ebbe mi a húzós? Célszerű a gruppenhez ismerőst választani akit ismernek.A felállás már mástészta.

Mondjuk speciel nekem nem jön be az ilyen.

És ebben az a húzós hogy ugy probálkozott be a barátja hogy a lánynak nincs ilyen jellegű szexuális "kilengése"

#2443 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:28

A húzós az hogy miért a lány barátnőjére gondolt mert a fickók nem gondolnak arra hogy ennek milyen következményei lehetnek az ők barátságukban

#2444 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:31

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:28

A húzós az hogy miért a lány barátnőjére gondolt mert a fickók nem gondolnak arra hogy ennek milyen következményei lehetnek az ők barátságukban

Biztos a lany baratnoje nezett ki a legjobban a lany ismerosei kozul :) Vagy eppen o teccik a baratjanak :) Egyetemen, fosuliban sokminden megesik eleg ralesni 1-2 CFF videora :)

#2445 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:34

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:28

Amugy melyik egyetemre jarsz? Mar ha nem vagyok indiszkret :)

#2446 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:38

BMGE

#2447 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:39

Ez a 3as felallas erdekes... nekem a parom hozta fel anno, hogy en gondoltam-e mar arra, hogy 2novel csinaljam :) mi tagadas egy kusza gondolat erejeig megfordult a fejemben, de egyalatan nem vagyok ilyen es nem is hiszem, hogy belementem volna... de elkezdett erdekelni a dolog es kerdezoskodtem... azt mondta csak azert hozta fel, mert mindent megtenne ertem, es ha nekem ez kell akkor mondjam batran :D Nem kellett :) el sem tudom kepzelni... ennek ellenere kerdezgettem tovabb, es kibokte, hogy ha kelloen szep a lany, akkor talan belemenne, de ugy hogy csak hozza "nyulhatok" a masikat csak nezhetem :) De perszer ezzel csak jatszottunk, sosem gondoltam komolyan... es lehet o sem...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2448 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:40

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 16:50

Annyi biztos (mert mondta), hogy ez az elet neki 21evesen tul lapos es egyhangu (nemtudom mondjuk mit var, ha fent akarsz tartani egy lakast meg jopar milla erteku egyeb ingosagot, es tisztesegesen kerested meg a ravalot,  akkor muszaj dolgoznod... es a magamfajtanak az elete arrol szol, hogy felkel, elmegy dolgozni, hazajon, a parja csinal neki vacsit... aztan lefekszik es kezdodik elorol... jo kicsit sarkos, mert sokminden belefert azert igy is, de a lenyeget azert tukrozi, nem azzal megy el a nap nagy resze, hogy szorakozunk! Sajnos!) Most kicsit ugy erzi elni akar... tegye... csak azt nem veszi be a gyomra, hogy ez miatt be kell aldoznia a kapcsolatunkat, mert hogy vissza nem fogadom ha most itthagy az szinte biztos... azert szinte mert meg egy darabig talan visszafogadnam, de egy kis ido mulva ez is elmulik bennem szerintem!

ez meg a valamit valamiért kategória. előbb-utóbb ezt is be fogja látni, mégha most nem is...

ezt most azért mondod, mert dühös vagy. aztán eltelik néhány óra és újra megtennél mindent azért hogy visszajöjjön. ez most normális, de lassan már tisztul a kép.  :)
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2449 Felhasználó inaktív   Hmmmm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:42

Mi tagadás én is játszottam a gondolattal de biztos halálosan féltékeny lennék a lányra még akkor is ha csak nézi a párom, ez van:)

#2450 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 16:45

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 17:39

Ez a 3as felallas erdekes... nekem a parom hozta fel anno, hogy en gondoltam-e mar arra, hogy 2novel csinaljam :) mi tagadas egy kusza gondolat erejeig megfordult a fejemben, de egyalatan nem vagyok ilyen es nem is hiszem, hogy belementem volna... de elkezdett erdekelni a dolog es kerdezoskodtem... azt mondta csak azert hozta fel, mert mindent megtenne ertem, es ha nekem ez kell akkor mondjam batran :D Nem kellett :) el sem tudom kepzelni... ennek ellenere kerdezgettem tovabb, es kibokte, hogy ha kelloen szep a lany, akkor talan belemenne, de ugy hogy csak hozza "nyulhatok" a masikat csak nezhetem :) De perszer ezzel csak jatszottunk, sosem gondoltam komolyan... es lehet o sem...

de akkor most mit is néznél????

hogy ott egy másik leányzó és az mit csinál?A barátnőddel játszadozik? :rolleyes:

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.