Szoval sokmindent elmondott, sokmindent tisztabban latok, es sokmindenre rajottem... Azert nem mondja ki, hogy nem, mert benne az van, hogy x ido mulva mi megint osszejovunk, de nem erzi fernek azt amit csinal (ezert neha elcsuklott a hangja) Mondtam neki, ha ugy vesszuk tul fiatalok kotottem magamhoz, es lehet elni kellene mindkettonknek egy kicsit, kiprobalni mast es aztan idovel meglatjuk mi lesz... erre eredt meg a nyelve igazan (mert ugye ezelott azt mondtam neki, ha lefekszik vele mindennek vege) Azt mondta lehet mar ezen a heten lefekudne vele, meg hogy megbeszelte vele, hogy nem terveznek semmit, nem is veszik ugy mint egy kapcsolat, csak ugymond kolcsonosen "jol elvannak" egymassal... majd keres valami alberletet, de hozza semmikeppen nem akar koltozni, mert nem akarja megegyszer ezt atelni... ha kedve lesz majd atruccan kufirconi egyet, meg ilyesmi... de ez nem fer velem szemben, ugyhogy addig en is eljem ki magam a nokon, hogy ne maradjon bennem kivancsisag
Azt is elmondtam, hogy tudom mennyire tud szeretni, es hogy szerintem ezzel az emberrel a kapcsolata ugyis atmegy komolyba, de erre azt mondta, hogy ez neki is hatalmas pofon volt, sokat valtozott es magan is erzi, hogy kozel nem szeret annyira most mint regen engem...
Szoval letiztaztuk, hogy most nem latom honapokig, talan evekig, o most massal fog szeretkezni, es tegyem ezt en is... aztan ha ugy alakulnak a dolgok talan egyszer meg talakozunk es elkezdjuk ujra!
Kicsit rosszmaju akarok lenni, akkor azt mondom a szexen mulik minden, ha vele jobb lesz marad, ha nem lesz jobb visszajon (mert tudom mennyire sokat jelent neki az, hogy akar egymas utan 3x is eljusson a csucsra... kis nimfos
Ti mit szoltok ehhez? Persze sokan ezt a vegkifejletet vartatok, meg bennem is ott volt ez a verzio... hat nem tudom, most jo is, hogy nem vagyok bizonytalan meg rossz is

Súgó
A téma zárva.