HWSW Informatikai Kerekasztal: Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szakítás Után Mitévők Legyünk? II. Értékeld a témát: -----

#2471 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 19. 22:58

Hoppa,  irt egy sms-t csak kozombosen, en vissza kozombosen, aztan ramcsorgott, es fel orat beszeltunk... hihetetlen hogy megeredt a nyelve,  kerdeztem is be van-e rugva vagy mi? Mindig is igy akartam elbeszelgetni vele, de szemelyesen valahogy mindig csak en beszeltem o meg sirt!

Szoval sokmindent elmondott, sokmindent tisztabban latok, es sokmindenre rajottem... Azert nem mondja ki, hogy nem, mert benne az van, hogy x ido mulva mi megint osszejovunk, de nem erzi fernek azt amit csinal (ezert neha elcsuklott a hangja) Mondtam neki, ha ugy vesszuk tul fiatalok kotottem magamhoz, es lehet elni kellene mindkettonknek egy kicsit, kiprobalni mast es aztan idovel meglatjuk mi lesz... erre eredt meg a nyelve igazan (mert ugye ezelott azt mondtam neki, ha lefekszik vele mindennek vege) Azt mondta lehet mar ezen a heten lefekudne vele,  meg hogy megbeszelte vele, hogy nem terveznek semmit, nem is veszik ugy mint egy kapcsolat, csak ugymond kolcsonosen "jol elvannak" egymassal... majd keres valami alberletet, de hozza semmikeppen nem akar koltozni,  mert nem akarja megegyszer ezt atelni... ha kedve lesz majd atruccan kufirconi egyet, meg ilyesmi... de ez nem fer velem szemben, ugyhogy addig en is eljem ki magam a nokon, hogy ne maradjon bennem kivancsisag :) Furcsa ez mert homlokegyenest ellenkezik mindazzal amiben hiszek, meg most nem is akarok not atmeneti kapcsolatra sem, de valahogy megis azt erzem van benne igazsag... igyhat azt mondtam neki, ne hezitaljon tegye meg a heten, es erezze jol magat! Persze ez baromi szar erzes most nekem,  de mit tegyek, ugyis megrotenik, akkor legalabb a lelkiismerete legyen tisztabb...

Azt is elmondtam, hogy tudom mennyire tud szeretni, es hogy szerintem ezzel az emberrel a kapcsolata ugyis atmegy komolyba, de erre azt mondta, hogy ez neki is hatalmas pofon volt, sokat valtozott es magan is erzi, hogy kozel nem szeret annyira most mint regen engem...

Szoval letiztaztuk, hogy most nem latom honapokig, talan evekig, o most massal fog szeretkezni, es tegyem ezt en is... aztan ha ugy alakulnak a dolgok talan egyszer meg talakozunk es elkezdjuk ujra!
Kicsit rosszmaju akarok lenni, akkor azt mondom a szexen mulik minden, ha vele jobb lesz marad, ha nem lesz jobb visszajon (mert tudom mennyire sokat jelent neki az, hogy akar egymas utan 3x is eljusson a csucsra... kis nimfos :) es ezt hogy tagadja ha szobakerul :) ) No de majd meglatjuk, en azt hiszem ez utan a beszelgetes utan vegelg megnyugodtam, bar bevallom szar erzes volt megbeszelni azt vele, hogy massal fog kefelni es ezt meg elvezni is fogja... csehul erzem most magam, de valahogy majcsak belenyugszom... hogy kesobb mi lesz fogalmam nincs, az biztos, hogy most remenykedik abban hogy ujra lesz x ido mulva koztunk valami, es en is remenykedem abban, hogy tul tudom tenni magam ezen az egeszen, es talan ki tudok probalni igy en is masokat (ejj de csunyan hangzik basszus) aztan lehet tenyleg osszehoz minket a szel ujra... bar a realitasokat nezve nemsok eselyt latok erre :)

Ti mit szoltok ehhez? Persze sokan ezt a vegkifejletet vartatok, meg bennem is ott volt ez a verzio... hat nem tudom, most jo is, hogy nem vagyok bizonytalan meg rossz is :) Majd lesz valahogy... lehet tenyleg en is elkezdek no utan nezni...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2472 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 22:59

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 21:17

Egy pozitív példa. Kialudt, megbeszéltük, elköszöntünk. A holmikat "majd később" visszacsereberéljük, még korai, összekavarhatna bármelyikünket. Hirtelen alakult ki, teljes egész volt, jó volt, ennyi volt, vége. Tisztán.

gratula!  :taps:
mennyi ideig tartott?
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2473 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 23:08

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 23:52

de lehet hogy ez a naivista hozzáállás...  :confused:

Nem kell tőlem elnézést kéned, inkább én kérek :-)
Nem szeretnék bogarat ültetni senki fülébe. Azzal a post-tal leginkább a nők kezdhet(né)nek el gyanakodni/kétségbe esni. Lehet, h alaptalanul. Csak ezt nem szertném kiváltani azzal a posttal.

Egyébként naív :-) Láttam én már igenérdekes dolgokat legénybúcsún ... és nem maradt el az esküvő :D
Ciciman is on borda

#2474 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 23:11

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 23:58

Azert nem mondja ki, hogy nem, mert benne az van, hogy x ido mulva mi megint osszejovunk, de nem erzi fernek azt amit csinal
...
erre eredt meg a nyelve igazan... ha kedve lesz majd atruccan kufirconi egyet, meg ilyesmi... de ez nem fer velem szemben, ugyhogy addig en is eljem ki magam a nokon......

mert nem is fair!

ez meg aztán igazán ronda dolog. Tőled kér felmentést erre, hogy a lelkiismeretét rendbe tegye? Nagyon jól kell neki is tudnia, hogy erre legbelül nem tudsz felmentést adni, mert nem úgy érzed... akkor most kit álltat? Téged vagy magát?

Bocs, Sniper. Nemtom hogy te hogy gondolod, de ezek után bennem leomlott volna az a kép amit idáig magáról alkotot, és amit rajtad keresztül láttunk belőle. Ez nagyon önző viselkedés.

(3x? az még nem is nimfo...)

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2475 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 23:16

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 0:08

Egyébként naív :-) Láttam én már igenérdekes dolgokat legénybúcsún ... és nem maradt el az esküvő :D

hát igen, én meg hallottam... meg láttam egy igen érdekes vőlegényt is (azóta már bekötötték a fejét) a környezetemben nemolyanrég. csak azt nem értem hogy ez kinek jó, vagy mi értelme...

#2476 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 23:35

Persze sokan ezt a vegkifejletet vartatok...

Nem vártuk, az azért túlzás, csak ettől a befejezéstől nem lepődik meg senki. Viszont abban kár reménykedni, hogy valaha is visszajön, ez is amolyan általános reflex nyugtatószöveg, nyugodtan zárd le magadban végleg, emlékezz a szép dolgokra belőle, gyere ki a criticalmass-re, bringázz éjszaka, merülj onlány játékba, haveri körbe, meg ilyesmik, aztán ha már újra nőkre bírsz nézni, nézz.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2477 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 00:07

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 0:16

hát igen, én meg hallottam... meg láttam egy igen érdekes vőlegényt is (azóta már bekötötték a fejét) a környezetemben nemolyanrég. csak azt nem értem hogy ez kinek jó, vagy mi értelme...

Nem nyilatkozhatom ezügyben  :cool:
Ciciman is on borda

#2478 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 20. 00:12

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 0:11

(3x? az még nem is nimfo...)

Jah, ezt én sem értettem  :confused:

Sniper, ha te 1 nap 3x, ő pedig többx3x és még mindig mászna rád :D, nah, ott kezdődik :Đ
Ciciman is on borda

#2479 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 07:33

Szoval letiztaztuk, hogy most nem latom honapokig, talan evekig, o most massal fog szeretkezni, es tegyem ezt en is... aztan ha ugy alakulnak a dolgok talan egyszer meg talakozunk es elkezdjuk ujra!

bevallom szar erzes volt megbeszelni azt vele, hogy massal fog kefelni es ezt meg elvezni is fogja... csehul erzem most magam, de valahogy majcsak belenyugszom...

Huh öregem, ehhez kellhetett lelkierő...  :up: :(

Én inkább nem akarom tudni, hogy exem most/majd kivel mit...
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#2480 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:48

Hoppa,  irt egy sms-t csak kozombosen, en vissza kozombosen............. elkezdek no utan nezni...

ÉS ezután semmi nem omlott össze benned? :think:

Amúgy azon néha elszoktam gondolkozni, hogy mirefel korlátozzuk a párunkat abban hogy bárkivel is bármit is csináljon (persze kivétel a gyermek nemzés). :)

De viszont ha belegondolok hogy a párom mással.Háááááááát........... :reklamacio:

Szóval nem értem ezt az emberi gondolkodást.Ugyebár elviekben nem kellene korlátozni a másikat hisz nem a tulajdonunk,nem egy tárgy.És mégis. :rolleyes:

Hisz a szexuális vágy is tulajdonképpen egy szükséglet,mint az evés,ivás,alvás.......AKKOR? :think:

A másik én ismerek egy párt 1,5 év után 1 évre szétmentek.Aztán ujra összemelegedtek és ennek már 11 éve. 2 éve házasok is és most lesz egy éves a babájuk :)
Szóval bármi megeshet.  ;)

És az meg hogy kufircol valakivel az miért jelentene kizáró okot erre?Hiszen ha nem szűz lánnyal jössz össze az lehet hogy már 10-20-100 emberrel kufircolt.Egy a különbség hogy előtte nem jártál vele :rolleyes:

#2481 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:49

Majd lesz valahogy... lehet tenyleg en is elkezdek no utan nezni...

Nnna... szurkoltam neked, Sniper, es hat nem szoltam bele, mert mar elegszer beleszoltam haveroknal, aztan megsem segitett semmit... ezek olyan "csinald magad" dolgok...

Jo hogy tisztazodtak a dolgok, aztan mostmar fel a fejjel, es hadd szoljon! Ride the punani!

Respek,
Merlot
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#2482 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:53

Sziasztok!

Irok megint kicsit!

Valoban igaz az, hogy gyakorlatilag felmentest kert az uj dolog miatt, ez valoban onzo, valoban sokat valtozott utobbi idoben, de valahogy nekem szimpatikus ez a valtozas... persze hogy nem tudok oszinten "felmentest" adni erre a dologra, de ereztem, hogy neki sokkal jobb es sokkal felszabadultabb, egesz egyszeruen megnyugodott, orult hogy tudott errol beszelni velem, es engem ez is kicsit boldogga tesz!

Azt mondta nagyon orul, hogy vagyok neki, es nagyon szeret most is, es utalja magat azert hogy nem tudott nekem eselyt adni, de mar tul keso, tul melyek az erzelmei a masik irant, es nem tudna igy tisztan eselyt adni nekem! Igaza is van! Es most titkon azt remeli, hogy ujra egyutt leszunk majd par honap mulva... tudja azt is, hogy ez csak egyfajta nyugtato reakcio, de megis most ezt szeretne es ez nyugtatja meg! Van benne valami vegulis, engem is megnyugtat valamilyen szinten, hogy remenykedem: egyszer meg osszefujhat minket a szel! Tudom vajmi keves az eselye, 100bol 1x fordul ez elo... de hatha megis mi leszunk az az egy!

Basszus azt sajnalom, hogy pont most komolyodott meg! Ettol a pofontol lett a 16eves naiv kislanybol egy komoly erett gondolkodasu felnott no! Most azt mondta ugy all neki ennek a kapcsolatnak, hogy lesz ami lesz, nem tervez, lehet rovid lesz lehet hosszu, egyszeruen csak elvezi, hogy ott vannak egymasnak ok ketten, aztan az ido majd eldonti! Ez a jo hozzaallas, nem az amit irantam erzett, hogy ugy indul neki velem lesz orokre, es en leszek elete egyetlen parja... 4,5evig varta, hogy megkerjem a kezet, talan ezert nem kertem meg, mert ilyen kis naiv volt... es most hogy megkomolyodik, hogy tenyleg ugy latja a dolgokat ahogy azt kell, most elhagy, es mar nincs eselyem megkerni a kezet! :( Sajnalom, mert ha most talakozok vele akkor azt hiszem talan eletem vegeig el tudom magam kotelezni mellette, es szerintem sajnos ez a masik ember el is fogja kotelezni... :(  Raadasul ugy indul neki, hogy ossze sem akar vele koltozni, inkabb alberletbe megy, mert most nagyot esett pofara, es nem akarja ezt megegyszer atelni... ezzel csak az a bajom, hogy igy gyakorlailag csak jo lesz ha talalkoznak, rossz pillanatokban nem lesz vele, nem ismeri meg csak a jo oldalat, es igy aztan a 100-bol 1 talan 1000-bol 1-re redukalodik... tudom eleve hulyeseg ebben bizni, de valahogy megis megnyugtat, az, hogy most ugy gondolja kis ido mulva talan ujra engem akar! Beszeltunk szexrol is, csunya dolog ez, de abban bizom talan joval gyengebben teljesit :) vegre elismerte azt is, hogy ezen is rengeteg fog mulni, mert velem nagyon jo volt ezen a teren (nem magam fenyezem, ezek az o szavai, es azt is tudom nem engem hiteget ezzel), es ha vele sokkal rosszabb, akkor fene tudja mi lesz, lehet hogy hianyzik majd neki a regi jol megszokott :)

Nem tudom miert is irom le ezeket :) talan a sajat sebeim nyalogatasa miatt... tudom le kell zarnom, de addig amig nem megy, a fentiek adnak egykis erot, egykis remenyt!

#2483 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:57

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 10:48

És az meg hogy kufircol valakivel az miért jelentene kizáró okot erre?Hiszen ha nem szűz lánnyal jössz össze az lehet hogy már 10-20-100 emberrel kufircolt.Egy a különbség hogy előtte nem jártál vele :rolleyes:

Ez a baj, hogy o az volt, csak en voltam neki, es most ugy erzem beletipor valaki a viragoskertembe kajan vigyorral az arcan! Meg tudnam folytani :D kapja be!

Mindemellett bennem van az, hogy ha most talalkozunk akkor egyaltalan nem zavarna az, hogy eddig szeretkezett valakivel, tehat elvileg ha esetleg fel-1 ev mulva ujra lesz koztunk valami, akkor nem kellene, hogy zavarjon a dolog... megsem lenne mar ugyan olyan! Most igy gondolom, lehet aztan valtozok kesobb es en is olyan leszek mint a haverom, akirol mar meseltem, hogy visszajott a lany hozza, kozolte hogy nem volt olyan jo a szex a masikkal, o erre vallat vont, es orult hogy o jobban teljesit, es megis ot valasztotta, es ment minden a regiben... szeretnek igy gondolkodni, de egyelore meg nem megy!

#2484 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:57

Idézet: Merlot - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 10:49

Nnna... szurkoltam neked, Sniper, es hat nem szoltam bele, mert mar elegszer beleszoltam haveroknal, aztan megsem segitett semmit... ezek olyan "csinald magad" dolgok...

Jo hogy tisztazodtak a dolgok, aztan mostmar fel a fejjel, es hadd szoljon! Ride the punani!

Respek,
Merlot

riszpekt apam! :) koszi mindent!

#2485 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:01

Idézet: Hmmmm - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 15:38

BMGE

ugye nem építőmérnökire :cool: (volt) bnőm oda jár... :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

#2486 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:01

Idézet: blabla* - Dátum: 2005. szept. 19., hétfő - 23:59

gratula!  :taps:
mennyi ideig tartott?

Csak kilenc hónap. Nem az a kilenc. :)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2487 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:02

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 10:53

Sziasztok!

Irok megint kicsit!

[rizsahegy]

Ne várj. Lépj tovább.

Azzali, h mi lesz, ha visszajön, ráérsz akkor foglalkozni, amikor megtörtént. Előtte totál felesleges.

Szerkesztette: fram 2005. 09. 20. 10:04 -kor

Ciciman is on borda

#2488 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:08

Idézet: fram - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 11:02

Ne várj. Lépj tovább.

Azzal foglalkozni, h mi lesz, ha visszajön, ráérsz akkor foglalkozni, amikor megtörtént. Előtte totál felesleges.

Rizsahelgy :D ez jo!

Lepnek en szivesen, csak nem tudom hogy alakitsam az eletem... felek tole, hogy belecsoppenek egy komolynak igerkezo kapcsolatba, amit majd nem tudok otthagyni ha esetleg tenyleg megtortenik a lehetetlen es vissza akar jonni hozzam... persze tudom, hogy akkor nekem konnyebb dolgom lenne mint neki, nem tudom, most valahogy tenyleg az van meg bennem, hogy ezzel a lannyal szeretnek kezdeni valamit, talan tenyleg igaza is van, hogy eljunk egy kicsit, probalkozzunk be masnal is, aztan ha mar lenyugodtunk akkor komolybol nekiveselkedunk tenyleg! Es attol felek, hogy ha elkezdek barkivel is barmit, akkor ez a remeny szertefoszlik...

Persze tudom ennek kell megtortennie, es a legvaloszinubb hogy ez lesz (marmint hogy koztunk semmi, es massal fogunk elni majd mindketten) megis valamiert most nem mertek lepni semerre... talan kis ido mulva ha megnyugszom jobban, vagy beletorodom, vagy egyszeruen csak mesel nekem arrol milyen a masikkal lenni... talan akkor majd tudok lepni!

#2489 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:09

most lehet én vagyok hülye, de kezdem magam túltenni valahogy rajta :eek: tegnap leültem beszélni a bátyjával... aki egyik legjobb barátom is, volt gimis osztálytársam, minden 7végén sörözünk, minden héten foci..stb... szal majdnem leesett az álla... nagyjából minden elmondtam neki... erre ő azt mondta, hogy kb már vagy fél éve nem beszélt vele a huga (bnőm)... nem is csodálom... azt mondta, mindenképpen beszél a fejével... kíváncsi vagyok, hogy mire jutnak - szerintem neki sem fog megnyílni, ahogy nekem sem... mint egy levélből kiderült ,az egyik bnőjének csütörtökön azt írta, hogy szakított velem... ehhez képest nekem meg azt mondta, hogy időt kér... :think: a másik bnője meg jól leb@szta, hogy ezen túl nem fogja megbeszélni vele a személyes dolgait, mert nem őszinte vele, semmit sem mond el, még azt a titkos valakit sem... szóval jól gondoltam, több, mint valószínű, hogy itt valaki becserkészte, és folyamatos rábeszéléseknek ez lett az eredménye - csakhogy ezt nekem sosem mondta... ez az ami egyedül bántott, hogy nem volt velem most őszinte... pedig mindig az volt, azt hiszem.

-C0pp3rM!n3-

#2490 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 10:12

Idézet: Sniper - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 9:53

Nem tudom miert is irom le ezeket :) talan a sajat sebeim nyalogatasa miatt... tudom le kell zarnom, de addig amig nem megy, a fentiek adnak egykis erot, egykis remenyt!

Mi kell még, h rájöjj, vége? Ha látod 3 év múlva, 2 gyerekkel, akkor eléggé vége lesz? Vagy még akkor is úgy gondolod, h vissza fog jönni?

Volt nekem is nagy csalódásom, piszok nehezen, de túl tettem magam rajta. Nem is az a kis 16 éves kategória volt a történet. Aztán haveron keresztül próbált üzengetni, h szeretne talizni, eléggé elhajtottam a fenébe, látni sem kívánom.
Mi kell, h idáig eljuss? Keress másik csajt, de vmi érettebbet. Nem jó a kis fiatalkákkal kezdeni.
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.