Sziasztok!
Irok megint kicsit!
Valoban igaz az, hogy gyakorlatilag felmentest kert az uj dolog miatt, ez valoban onzo, valoban sokat valtozott utobbi idoben, de valahogy nekem szimpatikus ez a valtozas... persze hogy nem tudok oszinten "felmentest" adni erre a dologra, de ereztem, hogy neki sokkal jobb es sokkal felszabadultabb, egesz egyszeruen megnyugodott, orult hogy tudott errol beszelni velem, es engem ez is kicsit boldogga tesz!
Azt mondta nagyon orul, hogy vagyok neki, es nagyon szeret most is, es utalja magat azert hogy nem tudott nekem eselyt adni, de mar tul keso, tul melyek az erzelmei a masik irant, es nem tudna igy tisztan eselyt adni nekem! Igaza is van! Es most titkon azt remeli, hogy ujra egyutt leszunk majd par honap mulva... tudja azt is, hogy ez csak egyfajta nyugtato reakcio, de megis most ezt szeretne es ez nyugtatja meg! Van benne valami vegulis, engem is megnyugtat valamilyen szinten, hogy remenykedem: egyszer meg osszefujhat minket a szel! Tudom vajmi keves az eselye, 100bol 1x fordul ez elo... de hatha megis mi leszunk az az egy!
Basszus azt sajnalom, hogy pont most komolyodott meg! Ettol a pofontol lett a 16eves naiv kislanybol egy komoly erett gondolkodasu felnott no! Most azt mondta ugy all neki ennek a kapcsolatnak, hogy lesz ami lesz, nem tervez, lehet rovid lesz lehet hosszu, egyszeruen csak elvezi, hogy ott vannak egymasnak ok ketten, aztan az ido majd eldonti! Ez a jo hozzaallas, nem az amit irantam erzett, hogy ugy indul neki velem lesz orokre, es en leszek elete egyetlen parja... 4,5evig varta, hogy megkerjem a kezet, talan ezert nem kertem meg, mert ilyen kis naiv volt... es most hogy megkomolyodik, hogy tenyleg ugy latja a dolgokat ahogy azt kell, most elhagy, es mar nincs eselyem megkerni a kezet!

Sajnalom, mert ha most talakozok vele akkor azt hiszem talan eletem vegeig el tudom magam kotelezni mellette, es szerintem sajnos ez a masik ember el is fogja kotelezni...

Raadasul ugy indul neki, hogy ossze sem akar vele koltozni, inkabb alberletbe megy, mert most nagyot esett pofara, es nem akarja ezt megegyszer atelni... ezzel csak az a bajom, hogy igy gyakorlailag csak jo lesz ha talalkoznak, rossz pillanatokban nem lesz vele, nem ismeri meg csak a jo oldalat, es igy aztan a 100-bol 1 talan 1000-bol 1-re redukalodik... tudom eleve hulyeseg ebben bizni, de valahogy megis megnyugtat, az, hogy most ugy gondolja kis ido mulva talan ujra engem akar! Beszeltunk szexrol is, csunya dolog ez, de abban bizom talan joval gyengebben teljesit

vegre elismerte azt is, hogy ezen is rengeteg fog mulni, mert velem nagyon jo volt ezen a teren (nem magam fenyezem, ezek az o szavai, es azt is tudom nem engem hiteget ezzel), es ha vele sokkal rosszabb, akkor fene tudja mi lesz, lehet hogy hianyzik majd neki a regi jol megszokott
Nem tudom miert is irom le ezeket

talan a sajat sebeim nyalogatasa miatt... tudom le kell zarnom, de addig amig nem megy, a fentiek adnak egykis erot, egykis remenyt!