Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 21:42
Király! Eljött az én időm!
De milyen érdekes, hogy a más világ-ban még moderálni sem kell! Szóval aki oda jár az mind nyugodt kiegyensúlyozott ember? Talán a linux teszi.

Inkább arról van szó, hogy egyrészt nem pörög annyira, másrészt a rendeszeresen oda irogató arcoknak egy jelentős része nem idegbajos, helyén kezeli a problémákat, de azért szól, hogy mit hogyan hova kellene. Ráadásul megvannak a nagy topicok elég szépen, és ezért az újak tök jól tudnak ott kérdezni, nem lesz káosz. Amikor meg néhanapján gond van, akkor szólunk Péternek vagy Drumnak, és rendet teremt.
Szóval a másvilág köszöni, éli életét, én jelenleg nem igazán tartom szükségesnek, hogy ott változzanak a dolgok, bár tőlem aztán éppen lehet is, zavarni sem fog.
Egyébként giotton kívül (aki hova lett egyébként, nem tudja valaki?) ott van még Goodman, mondjuk ő nem tudom hogy miért, mert személy szerint nem emlélszem egyáltalán ott postolásra tőle, pedig egy ideje azért járok oda (mondjuk tény, nem a kezdetektől, gondolom történelmi okai vannak, meg nem is akarom tőle elvenni, mert nem érdekel, vagy zavar, csak megjegyeztem.)