HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#1691 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:14

Idézet

te ugyanolyan senki vagy mint én. Nem neked címeztem...

Ehh ebből most ne legyen flame ha lehet.
Meg akarod váltani a fórumot. OK. De nem tehetnéd kultúráltan? Ha nem úgy viselkedsz a fórumon ahogy illik akkor az nem csak a modok szemét csípi. Adott itt egy közösség a maga megszokott kis hétköznapi és egyszerű szabályaival, ha ezeket most így vaktában - elég demagóg módon - felrúgod akkor annak nem örülnek. Ellenben: hallgatnak (én hallgatok) az észérvekre és emberségesen válaszolnak ha emberségesen kérdeznek. Ennyi.
És annyi hogy mivel senkik vagyunk ezért annyi közöm van a dologhoz mint neked :D Pölö: van ennek a fórumotornak nevezett reumás csigának (tudom a csigának nincs is gerince) néhány tökjó feature-je amiket könnyű megszokni, ilyen a Kedvencek amit én is előszeretettel használok és ami használhatatlan ha mindig új topikokat nyitogatnak az emberek.
...
Itt még akartam az élet értelmeről filózgatni de megláttam legújabb postodat és rájöttem felesleges, hiszen rövid úton elvonóra küldted magad:

Idézet

A tipikus csőlátók, mikor regisztrált? , akkor kapja be...

Vaze. Ha nem mondod oda sem nézek. Az íratlan szabályok közt van pl olyan, hogy leszarjuk ki mikor reggelt és hány hozzászólása van, ellenben egy fenti kaliberű post bizony aláássa az ember mára már csak képzeletbeli kiscsillagait (hüpp hüpp régi jó KCS rendszer...)

Idézet

Alakul!
Porba hulló fejeket akarok látni! MOST!

Peche volt mert a "mindent megmagyarázok" hangulatom keveredik a "tudom hogy igazam van" érzéssel  :omg:
In Flames We Trust

#1692 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:31

Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:10

Alakul!
Porba hulló fejeket akarok látni! MOST!

Akarjál.

#1693 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:31

Idézet: Öregszem - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:12

De vissza az ontopikhoz!

Hány oldalas egy egészséges topik?
Mert a macosiksz3 már nyolcvanba fordult...

Köszönöm, nyitok újat. Illetve mégsem, mert még nncs 2500 hsz benne (azt húztuk meg határnak).

#1694 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 21:40

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:02

(Mellesleg azt pláne szeretem, mikor valaki egy hónap uzán meg akarja itt váltani a világot. )
-----------
hát, barátom, te is (sem) tudsz olvasni. :)  A tipikus csőlátók, mikor regisztrált? , akkor kapja be. Asszem ez a modoknál sincs másképp. Ránézek a jobb alsó sarokra. Szóval kapja be. Esetleg 5 mp-nél többet kellene gondolkozni mielőtt ráfexem a törlés gombra? Nehéz?

:o  Ha naponta rendszeresen zárogatnánk topikokat mindennemű tájékozatatás nélkül és ezt többen szóvá tették volna, tehát egy valós, aggasztó jelenségre, moderátori túlkapásra  hívtad volna fel a figyelmet, akkor biztos lehetnél benne, hogy kapnál rá érdemi választ. Azonban figyelembe véve a stílusod és a mondanivalód mögé rejtett hangulatkeltő oltogatást, sajnos azt kell mondanom: így jártál. Legközelebb majd jó helyen nyitod. Egyébként nyugodtan írhattál volna egy PÜ-t valamelyik MOD-nak, amikor az eset történt, hogy szerinted hibát követett el, aki zárta, de lefogadom, hogy nem is a topikod miatt izgulsz.

#1695 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 06:36

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:02

(Mellesleg azt pláne szeretem, mikor valaki egy hónap uzán meg akarja itt váltani a világot. )
-----------
hát, barátom, te is (sem) tudsz olvasni. :)  A tipikus csőlátók, mikor regisztrált? , akkor kapja be. Asszem ez a modoknál sincs másképp. Ránézek a jobb alsó sarokra. Szóval kapja be. Esetleg 5 mp-nél többet kellene gondolkozni mielőtt ráfexem a törlés gombra? Nehéz?

Ja, hát hogy nicket váltogatsz. Ne haragudj, de ha ezzel a stílussal, jössz, akkor nem fogok hosszabban nézelődni utánad. Mert bicskanyitogató a stílusod. Azokkal az emberekkel szemben, akik itt szabadidejükben próbálnak rendet tartani. Szóval vegyél már vissza, légy oly kedves.

Egyébként meg kapja be a fogaskerék, és szokj le a személyeskedésről.

On: nem lehet ignore listet csinálni? KovacsUr lécciléccilécci :D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1696 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 01. 19:29

nekem az teccik, hogy ilyen esetekben hányan sorakoznak föl -nyilvánvaló okokból- a modok mögé. Az is teccik, hogy ilyen esetben senki nem hajlandó a minimális IQ-t tanusítani. Féltek, vagy mi van? Mert mik is a tények? De hát ez kit érdekeel. Fontosabb a hangulatkeltés. Mellesleg a mai napig nem kaptam püt.

#1697 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 01. 19:34

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 7:36

On: nem lehet ignore listet csinálni? KovacsUr lécciléccilécci :D

Lehet, de szerintem Krinyo nem támogatná az ötletet. :)

#1698 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 19:35

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:34

Lehet, de szerintem Krinyo nem támogatná az ötletet. :)

Helyileg dolgozót nem lehet?  :think:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#1699 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 19:37

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:29

nekem az teccik, hogy ilyen esetekben hányan sorakoznak föl -nyilvánvaló okokból- a modok mögé. Az is teccik, hogy ilyen esetben senki nem hajlandó a minimális IQ-t tanusítani. Féltek, vagy mi van? Mert mik is a tények? De hát ez kit érdekeel. Fontosabb a hangulatkeltés. Mellesleg a mai napig nem kaptam püt.

A hangulatkeltő Te vagy kedves barátom. Gondolom nagyon feszítő érzés, hogy nem tudsz lincshangulatot teremteni a rossz helyre nyitott, bezárt topikod okán. Sőt, még merészelnek nem igazat adni neked azok, akik fórumozni járnak erre az oldalra, és nem a Visszabeszélőben kiélni magukat. Azóta nyithattál volna nem egy topikot (feltéve, ha sikerül jó helyre nyitni), ha tényleg az lenne a fontos számodra. Biztos rossz érzés, hogy senki nem sorakozott fel mögéd. Ez van, legközelebb majd jobban sikerül. Addig is jó fórumozást. :)

#1700 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 01. 19:46

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:35

Helyileg dolgozót nem lehet?  :think:

(OFF: Pillanatnyilag bonyolult lenne. Ha a kimenő HTML kódban lenne egy attribútum, amely tartalmazná az adott hozzászólás szerzőjének nevét, akár egyszerű CSS-szel is szűrni lehetne a legtöbb böngészőben.)

#1701 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 20:02

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:37

A hangulatkeltő Te vagy kedves barátom. Gondolom nagyon feszítő érzés, hogy nem tudsz lincshangulatot teremteni a rossz helyre nyitott, bezárt topikod okán. Sőt, még merészelnek nem igazat adni neked azok, akik fórumozni járnak erre az oldalra, és nem a Visszabeszélőben kiélni magukat. Azóta nyithattál volna nem egy topikot (feltéve, ha sikerül jó helyre nyitni), ha tényleg az lenne a fontos számodra. Biztos rossz érzés, hogy senki nem sorakozott fel mögéd. Ez van, legközelebb majd jobban sikerül. Addig is jó fórumozást. :)

érdekes, hogy senki sem a tényekről beszél. Hogy ti. a/a topicit össze kellett volna vonni, mint ez korábban soxxorr előfordult, b/indokolatlan voltt bezárni, c/át kellett volna  helyezni. De be lettek zárva. Hangulatkeltés? Igen. Nagyon szarul néz ki a hwsw default társalgója. Tele van "hirtelen felindulásból" zárt témákkal.

#1702 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 01. 20:19

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 22:31

Köszönöm, nyitok újat. Illetve mégsem, mert még nncs 2500 hsz benne (azt húztuk meg határnak).

(Szerintem nyugodtan zárhatod hamarabb is, ha épp 1986 hozzászólásnál jársz arrafelé, a motor csak örül neki.)

#1703 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 20:44

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 20:37

A hangulatkeltő Te vagy kedves barátom. Gondolom nagyon feszítő érzés, hogy nem tudsz lincshangulatot teremteni a rossz helyre nyitott, bezárt topikod okán.

no, mi a helyzet? volt egy órád, hogy kiókumláld azt a kulcsszót amit elmulasztottam beírni a keresőbe a topic indítása előtt. Segítek: esteleg az " a " betú? Rossz helyre nyitottam? Hová kellett volna? Még mindíg nincs püm. (asszem már nem is lesz) A többi indokolatlanul bezáárt topicot hagyjuk. Személyeskedjünk!  :)

#1704 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 21:20

Van önkéntes magyarázó moderátor. De jóóóóóóóóóóóóóóóóóó . :down:
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1705 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 21:26

Nem valami jó a kereső sajna. Egy space is számít.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1706 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 22:07

szerintem örüljetek, hogy nem én vagyok itt üzemeltető vagy admin, mert akárkinek is van igaza  (akár nektek is), én már rég bezártam volna az egész fórumot a rákba...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1707 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 22:36

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 23:07

szerintem örüljetek, hogy nem én vagyok itt üzemeltető vagy admin, mert akárkinek is van igaza  (akár nektek is), én már rég bezártam volna az egész fórumot a rákba...

Ugyan, csak azért, mert egy önjelölt persecutor, akarom mondani perzekútor itt pattog a 19 hozzászólásos fikanickkel, dőljünk a kardunkba bánatunkban, hogy bizony gonosz, elnyomó rezsim lettünk? :nevet2: :nevet: Krinyonak van igaza, legtöbbször már csak röhögni jár ebbe a topikba. Érdekes módon ha valakinek valódi problémája van és fórumozni szeretne, az nem itt sirnyákol meg nem hangulatkeltő műbalhét rendez, hanem meg tud keresni minket kultúrált módon, és szerintem az esetek túlnyomó többségében igyekszünk normálisan segíteni, amennyire csak tudunk (pl. a technikai dolgok egy részével - lásd kereső - én nem tudok mit tenni, bármennyire is látom a fogyatékosságait).

#1708 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 07:36

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 21:44

no, mi a helyzet? volt egy órád, hogy kiókumláld azt a kulcsszót amit elmulasztottam beírni a keresőbe a topic indítása előtt. Segítek: esteleg az " a " betú? Rossz helyre nyitottam? Hová kellett volna? Még mindíg nincs püm. (asszem már nem is lesz) A többi indokolatlanul bezáárt topicot hagyjuk. Személyeskedjünk!  :)

:nevet2: :lol:

#1709 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 11:15

Csodálom a türelmeteket, és jókat röhögök, már bocsi  :D Viszont szerintem sem idevaló már ez a téma.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1710 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 12:24

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 12:15

Csodálom a türelmeteket, és jókat röhögök, már bocsi  :D Viszont szerintem sem idevaló már ez a téma.

Szerintem meg nem téma ez az idevaló. :Đ

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.