HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 15. 17:11

Idézet: Renwick - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 16:55

Könyörögve kérem javítsátok a topik címét: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=8...=0#entry2611386 :doom:

üdv

R.

Köszi. Javítottam.  :)

#82 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 18:11

Itt vagyok. Nos, az volt a helyzet, hogy párhuzamosan 3 ablakban dolgoztam, 1 volt a fórum, 1 a moderátor felület és volt egy másik, amin az SAP-ben dolgoztam. Az egyik ablakban megnéztem avman reglapját, a másikban a members management-ben voltam, amibe automatikusan lépek, ha adatokat ellenőrzök. Sajnos a CP-ben nem a "vissza" gomra kattintottam, hanem az "edit" gombra, ezért töröltem az avatarját, amit már visszaállítani nem tudtam. Utána írtam a privátot avmannak. Én is elnézést kérek ezért, bár tény, hogy első - sőt második - nézésre sem lehetett kivenni, hogy festett arc van a képen. Mindazonáltal kedves avman, a stílusodon és a hangvételeden szíveskedj finomítani még akkor is, ha én hibáztam. És most nem a privátról beszélek, amit nekem írtál (az sem piskóta), hanem arról, ahogy itt a többi fórumozóval beszélsz. Tehát még egyszer:

1: Elnézésedet kérem a hibáért,
2: Légy szíves normális hangnemet megütni.

Drummaster

#83 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 03. 15. 18:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 19:11

1: Elnézésedet kérem a hibáért,
2: Légy szíves normális hangnemet megütni.

Drummaster

mint írtam,  a post után vettem észre a a bejegyést...
előtte kb. ennyit tudtam:
>>Hello
Az avatarodat eltávolítottam, mert több fórumozó szerint meglehetősen gusztustalan. Szerintem is. Kérlek válassz másikat.
Drummaster<< (bocs, h idemásolom, de ez is hozzátartozik a előzményekhez)
egy ideje előfordulok itt-ott, de ilyen jellegű dologgal nem találkoztam... így előre az jött let, h ez egy bunkóság és kb én is bunkó leszek...
én már bocsánatot kértem a "fentebb" stílért...
itt valaki eldobta az a közhelyet, h a stílus maga az ember... valóban... tehát többször és visszamenőleg bocsánatot kértem arroganciámért, ellenben itt senki sem vette a fáradságot, h utána nézzen, mi is ez (pedig link uyge mellékelve), majd azt mondja, jóvanna nepattogjá vazze, tévedtem/tünk bocs, de félreértelmezhető volt... nem! egyből az ment, h gusztustalanság, pfúj levele... ha még csak annyi lett volna mi ez az izé? biztos, h ezt akarod? (megjegyzem ezzel az avatarral nyomulok több helyen is egy ideje, eddig egy embernek jött le h egy popénekesre hasonlít, igaz azt sértésnek szánta), eddig sem tett senki semmi ilyesféle megjegyzést... így van, a stílus az ember, de én a továbbiakban is inkább leszek bárdolatlan fajankó, aki belátja hoppá, árnyékra ugrott, mint álszent, képmutató, kicsinyes kis szűklátókörű nyárspolgár, aki ilyenek hülyesgekkel szórakozik majd önelégülten postol tovább, mintha mi sem történt volna... gondolom ezek az emberek nagyon boldogok lesznek, ha közlöm szereztek nekem egy rossz délutánt...
alásszolgálja, a bookmarkból töröltetett a fórum, az oldal továbbra is olvasva leszen, merazjó... billenytűt koptatni mindenféle hülyeségen meg nem...   
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#84 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 18:52

Megjegyzem, kaptál privit az egyik fórumozótól az avataroddal kapcsolatban, amire nem reagáltál, mindegy miért. Szóval nem azzal kezdődött, hogy fúj, le vele. Mindenesetre szerintem ez a vita lezárandó, te elmondtad amit akartál, én szintén. Itt a vége, ha kérhetem.

#85 Felhasználó inaktív   cool13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 19:06

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egyre több a moderátoroktól az (elnézést kérek). Velem is érdekes dolog történt, ezért ne csak mi figyeljünk jobban oda a dolgainkra.  :respect:

Szerkesztette: cool13 2005. 03. 15. 19:07 -kor

#86 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 19:33

A Gameware szekcióban a Richard Burns Rally II. c. topikot szvsz át kéne nevezni, megtévesztő a neve, olyan mintha ez már a játék második része lenne!

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 03. 15. 19:35 -kor

JóSebesség

#87 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 19:43

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 19:33

A Gameware szekcióban a Richard Burns Rally II. c. topikot szvsz át kéne nevezni, megtévesztő a neve, olyan mintha ez már a játék második része lenne!

Van benne valami. Így jó lesz?

#88 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 19:46

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 19:43

Van benne valami. Így jó lesz?

:respect:  :up:
JóSebesség

#89 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 20:03

Idézet: cool13 - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 19:06

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egyre több a moderátoroktól az (elnézést kérek). Velem is érdekes dolog történt, ezért ne csak mi figyeljünk jobban oda a dolgainkra.  :respect:

Ezt keresed? "Eladó lenne, vízhűtéses, jó kis gépem!, Beárazás kéne, laptop vásárlás céljából."

#90 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 20:38

Nem szeretnék figyelmeztetéseket osztogatni, kérem mindenki fejezze be ezt a marhaságot.

#91 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 20:41

Idézet: avman - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 20:27

éjjen és megjött a titokügyi főbiztos:
sztem semmi olyan nem volt benne, ami már nem hangzott volna el postban... viszont pontosított néhány dolgot... ráadásul a mod nem haragudott érte...

A sajátomért tényleg nem haragudtam, de Fresiét is beidézted. Ha nem vágnád, a PÜ és az email tartalma is levéltitok, aminek megsértését a magyar jog (is) bünteti. Ezért került bele a szabályzatba. Figy, ha tényleg arra játszol, hogy felfüggesszelek, akkor jó úton haladsz afelé. Ezt vedd úgy, hogy a következő alkalommal, mikor ismét semmibe veszed a fórum szabályait (amelyeket elfogadtál regisztrációkor), felfüggesztem az accountodat.

#92 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 20:49

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 20:38

Nem szeretnék figyelmeztetéseket osztogatni, kérem mindenki fejezze be ezt a marhaságot.

Kérdeztek, válaszoltam, kitörölted. Visszaraknád? Vagy okulásomra tájékoztass, kérlek, mit sértettem meg. Köszi.
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#93 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 20:50

Idézet: L - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 20:49

Kérdeztek, válaszoltam, kitörölted. Visszaraknád? Vagy okulásomra tájékoztass, kérlek, mit sértettem meg. Köszi.

A része volt egy teljesen értelmetlen, felfújt, az ellentétek szításán kívül semmi mással nem járó flame-nek. Nem rakom visza. Rendezd el PÜ-ben.

#94 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 15. 20:57

A nagytakarítás idejére zárva.

Újra megnyitottam. Kérném, hogy az offtopik, személyeskedés, unaloműzésből fakadó gyerekes, mesterkélt hangulatkeltés maradjon ki. avman avatarja lecserélődött. Köszönjük a fórumozók észrevetéleit és visszajelzéseit.

#95 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 03. 15. 22:13

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 21:41

A sajátomért tényleg nem haragudtam, de Fresiét is beidézted. Ha nem vágnád, a PÜ és az email tartalma is levéltitok, aminek megsértését a magyar jog (is) bünteti. Ezért került bele a szabályzatba. Figy, ha tényleg arra játszol, hogy felfüggesszelek, akkor jó úton haladsz afelé. Ezt vedd úgy, hogy a következő alkalommal, mikor ismét semmibe veszed a fórum szabályait (amelyeket elfogadtál regisztrációkor), felfüggesztem az accountodat.

csak nyugodtan, tényleg arra jáctam, de úgy látom nagyon elnéző vagy (mondhatnók puhány)...
off és flémszag: (ámbátor annyira mégsem)
1. mivel a tagokat elméletileg teljes anonimitás fedi, A Btk. levéltitok része itt erősen kétséges... bár teljességgel sértette a fórumszabályzatot....
2. a legtöbb cég figyeli az alkalmazottak e-mailjeit és elovassa azokat (szóval vigyázzon, aki nem otthonról netezik, bár nálnuk nem jellemző, de azért rebesgetnék a multikról ezt-azt ott dolgozó ösmerőseim) senki nem tesz semmit... mivel a jog erőteljesen hézagos...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#96 Felhasználó inaktív   cool13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 03:42

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 20:03

Ezt keresed? "Eladó lenne, vízhűtéses, jó kis gépem!, Beárazás kéne, laptop vásárlás céljából."

Igen!

#97 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 08:30

Idézet: avman - Dátum: 2005. márc. 15., kedd - 22:13

2. a legtöbb cég figyeli az alkalmazottak e-mailjeit és elovassa azokat (szóval vigyázzon, aki nem otthonról netezik, bár nálnuk nem jellemző, de azért rebesgetnék a multikról ezt-azt ott dolgozó ösmerőseim) senki nem tesz semmit... mivel a jog erőteljesen hézagos...

Én figyelem a sajátomat.  :D
Üdvözlettel:
Gabi

#98 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 08:53

Idézet: cool13 - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 3:42

Igen!

Megtaláltam. Visszategyem a Bolhára? (Ha még nem nyitottál másikat)

#99 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 09:31

Leveltitok ugyben futottunk itt mar par kort... emlekeim szerint arra jutottunk, hogy bar erkolcstelen a neked kuldott levelet, a kuldo engedelye nelkul nyilvanossagra hozni, ezt a magyar jogrendszer nem szankcionalja... viszont a forumszabalyzat kifejezette tiltja... ezert nem szabad megtenni (tehat buntetojogilag erdektelen, de a forumrol kirakhatnak erte... peldat mar lattunk ra).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#100 Felhasználó inaktív   cool13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 10:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 8:53

Megtaláltam. Visszategyem a Bolhára? (Ha még nem nyitottál másikat)

Köszönöm már Krinyo-val privátban intéződik!

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.