Idézet: bbence - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 10:50
Szerintem sem kellett volna bezárni, nem voltak durva anyázások, elküldések. A vita egyre hevesebb volt ugyan, de relatíve kultúrált mederben folyt.
Szerintem nem. Lássuk csak:
Idézet
Az embernek is ösztönös ill. tanult reakciója a cigányokkal szemben érzett félelem vagy gyűlölet.
Idézet
Tolvaly olyan helyen lakik, ahol majdnem minden 2. emberke barna, és nem a szolárium miatt. Mivel nap mint nap személyes kontaktusban van velük, én alaposan odafigyelek arra, amit itt mond.
Még húsz év és mindenkinek ilyen lesz a környezete. Kivéve a fegyveres őrökkel vigyáztatott lakóparkok lakóit, esetleg a gazdagabb kerületeket egy-egy nagyvárosban, már a kis zárt közösségek, környékbeli sváb falvak is inkább lebontják a házakat, ha nem tudják eladni. Csak így tudnak védekezni.
Még a szájtépés időszakában jár az ország, de a vidéki szülészetek, óvodák, iskolák ontják az utánpótlást. Aztán a szájtépők elhullanak a fizikai kontaktusban, az ország pedig a gazdasági következményeiben.
Idézet
Visszakerdeznek, a zamolyi ciganyoknak mi nem volt jo Strassburgban?
A törvény
Idézet
A buszos cigányos példád.....tudomásul kell venni, hogy a paraszt sem azért írtja a krumplibogarat mert csíkos.
Idézet
Hát igen. Ezek a kurva cigányok.
Ennyit a kultúrált mederről, amelyről 3 jelzést kaptam és igazán át sem mazsoláztam az utóbbi 3-4 nap postjait. A szabályzattal és a fórum tulajdonosával/üzemeltetőivel összhangban mondom, hogy nincs szükség cigányozásra, zsidúzásra (stb) még burkoltan sem.