HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:02

Miért született volna rossz döntés? Nem értelek titeket. :( A moderatúra mindent megtett, hogy lameX tovább itmaradhasson. Megkérdezték az összes alteregóját ez ügyben. Válaszolhatott volna több módon:
- Azt mondja, hogy nem én vagyok Salgó Béla, Öregördög... ezesetben a moderatúra se tudott volna mit tenni, mint már többször kifejtették, elfogadták volna ezt a választ.
- Mondhtatta volna azt is, hogy igen, én vagyok... ezesetben a ... kitiltásra kerülhetett vona, és lameX néven maradhatott volna tovább.

Az ő kezében volt a döntés, ő választotta ezt.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#442 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:03

Idézet: caratyuska - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 10:52

szerinted mennyiben lett volna jó ha marad?

és a következményeit ki vállalta volna?

akármilyen döntés is született-született volna, valakinek úgy sem tetszik

1. nagyon
2. milyen következmény? néhányan megsértődnek? mondjuk öten?
3. lásd 2-es válasz
Business as usual. We fucked up everything.

#443 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:05

Nos...

Az, ahogyan Enolagay megindokolta lameXpert-nek a szerda hajnali levelében, hogy miért is lenne jó, ha együttműködne, nem hiszem, hogy bármilyen arrogáns hangvételt, a döntés iránti védelmet megengedhet bármelyik moderátornak is.

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy az "A felsorolt felhasználói accountok tulajdonosai - ha egyáltalán többen vannak - elzárkóztak az együttműködéstől" kijelentés érdekes annak tükrében, hogy

Idézet: e-mail lameXpert-től - Dátum: 2005. Április 19. Kedd, 7:32 du

Vagy egy hete írtam egy emailt PPéternek. Úgy gondoltam, ha beszélni akarunk, akkor induljunk el. Válasz azóta se.

lameXpert hozzájárult, hogy bármit közöljek a vele folytatott levelezésemből.

#444 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:14

Idézet

Az, ahogyan Enolagay megindokolta lameXpert-nek a szerda hajnali levelében, hogy miért is lenne jó, ha együttműködne, nem hiszem, hogy bármilyen arrogáns hangvételt, a döntés iránti védelmet megengedhet bármelyik moderátornak is.

Ezt csak en nem ertem? Mit nem engedhet meg kinek es miert? A masik felere nyilvan PPeter reflektalni fog.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#445 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:20

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:14

Ezt csak en nem ertem? Mit nem engedhet meg kinek es miert? A masik felere nyilvan PPeter reflektalni fog.

Krinyo

Hibáztam, olyat postoltam, amit csak ti, a modok érthettek és én.

Tehát: azzal érvelni, hogy morálisan megnyugtató lenne és "legitimálná" a moderatúrát, ha lameXpert belemenne az ajánlott alkuba, meglehetősen szuicid lépés volt. Főleg úgy, hogy ez nyilvánosságra jutott.

(Még mindig nem sértettem meg a szabályzatot, mielőtt bárki is rámsütné.)

Egyébként ez is furcsa egy post, a mostani tükrében. ;)

#446 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:25

Idézet

Tehát: azzal érvelni, hogy morálisan megnyugtató lenne és "legitimálná" a moderatúrát, ha lameXpert belemenne az ajánlott alkuba, meglehetősen szuicid lépés volt. Főleg úgy, hogy ez nyilvánosságra jutott.

Alkut legfeljebb Eg ajanlott (elozetes megkerdezesunk nelkul), en nem lattam milyen levelezest folytatott ezzel kapcsolatosan (es hogyan kerult ez nyilvanossagra), s azt hiszem most talan akkor szamodra is egyertelmu, hogy a moderaturanak mi az allaspontja ezzel az Eg altal felajanlott "alkuval" kapcsolatban.
En hatarozott allast kepviseltem mindvegig ezzel kapcsolatban. Ennel tobbet nem tudok mondani errol.

Krinyo

#447 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:29

https://forum.hwsw.h...?showuser=29325

#448 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:32

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:25

Alkut legfeljebb Eg ajanlott (elozetes megkerdezesunk nelkul), en nem lattam milyen levelet irt neki (es hogyan kerult ez nyilvanossagra), s azt hiszem most talan akkor szamodra egyertelmu, hogy a moderaturanak mi az allaspontja ezzel az Eg altal felajanlott "alkuval" kapcsolatban.

Krinyo

lameXpert tájékoztatásából nem az derült ki, hogy ez magánakció, többes számban nyilatkozott, értesülésem szerint. Tehát logikusan gondolkodva (nem, nem "következetesen") arra számított, hogy ebbe ti is bele fogtok menni. Nos, ez esetben, ha lehet, még rosszabb a helyzet.

#449 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:38

Idézet

lameXpert tájékoztatásából nem az derült ki, hogy ez magánakció, többes számban nyilatkozott, értesülésem szerint.

Ha mar igy szoba jott, velunk nem egyeztetett, csak utolag vazolta fel az elkepzeleseit...

Krinyo

#450 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:40

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:38

Ha mar igy szoba jott, velunk nem egyeztetett, csak utolag vazolta fel az elkepzeleseit...

Krinyo

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:32

Nos, ez esetben, ha lehet, még rosszabb a helyzet.

Gondolom, bele sem mentetek volna.

#451 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 22. 10:41

Ezt a 'levelekből idézgetősdit' már velem is eljátszották egyszer, tehát meglehetősen érzékenyítve vagyok a témában.

Úgy gondolom, hogy bárki, aki más, személyesen neki szóló levelét/bármely, más számára íródott levelet az író/fogadó engedélye nélkül, és/vagy az íróí szándékot meghamisító környezetben és/vagy módon harmadik/sokadik személy számára továbbad, az hernyó.

Azaz: Carmaged, leszel szíves nagyon-nagyon gyorsan és alaposan tisztázni, hogy milyen levelezést is használsz, illetve annak a levelezésnek részei, idézetei kitől származnak, valamint, hogy mindezen személyektől kaptál-e engedélyt a felhasználásukra.
Elköltöztem :-)

#452 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:40

Gondolom, bele sem mentetek volna.

Idézet

Egyik sem lett volna jo dontes. Vegul ugy iteltuk meg, hogy ez szolgalja hosszu tavon a forum erdekeit.

Nem mellesleg most megint olyasmin vitazunk, amit a forumozok nagy resze nem ert. Olyan levelezesrol beszelsz, melyet senki sem latott elmeletileg lamexperten es Eg-n kivul, ha Te igen, gondolom lamexpert Eg beleegyezeset kerte...

Krinyo

#453 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:46

Szegény PPeter-el + az én topicommal szórakozik valami fax gyerek! :reklamacio:  Nem lehetne kitiltani bannolni az IP-jét vagy bármi? Lessetek rá légyszíves, nyomtam jelzést is, de mindig újraregisztrál! :D KÖSZ! Ja azt lefelejtettem, hogy  a topic a mutasd meg magad! :D THX! :respect:

Szerkesztette: Buga_Laci 2005. 04. 22. 10:47 -kor

#454 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 22. 10:48

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 10:58

Vegul ugy iteltuk meg, hogy ez szolgalja hosszu tavon a forum erdekeit.

Hidd el Krinyo, rövid távon ki fog derülni, hogy tévedtetek. :(

Tudom jól, hogy a mérlegnek két serpenyője van... sőt azt is sejtem, hogy tán még ti magatok is sajnáljátok, hogy így alakult.
Ez egy olyan szitu volt, amiből senki sem tudott jól kijönni. K*rvaéletbe.

Szerk.: vagy naív lennék?  :think:

Szerkesztette: FakeJack 2005. 04. 22. 10:56 -kor

#455 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 22. 10:49

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 10:58

PS: last post ebben a temaban.

Last post megvolt, úgyhogy csak általában: a szabályokkal kapcsolatban az lenne a szép, ha nem vakon követnénk őket, hanem egy pillanatra megállnánk, és megnéznénk, miért is van ott az a szabály. A saját magunk által felállított szabályok esetében ez különösen fontos.

[Szerk.]
(Ez így kicsit nagyképűen néz ki, bocsánat. Nem azt mondom, hogy én mindig így csinálom, és hogy mindenki béna, aki nem, csak hogy így lenne jó. Ne az ember legyen a szabályért, hanem a szabály az emberért.)

Szerkesztette: KovacsUr 2005. 04. 22. 10:53 -kor

#456 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:52

Idézet: Rive - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:41

Ezt a 'levelekből idézgetősdit' már velem is eljátszották egyszer, tehát meglehetősen érzékenyítve vagyok a témában.

Úgy gondolom, hogy bárki, aki más, személyesen neki szóló levelét/bármely, más számára íródott levelet az író/fogadó engedélye nélkül, és/vagy az íróí szándékot meghamisító környezetben és/vagy módon harmadik/sokadik személy számára továbbad, az hernyó.

Azaz: Carmaged, leszel szíves nagyon-nagyon gyorsan és alaposan tisztázni, hogy milyen levelezést is használsz, illetve annak a levelezésnek részei, idézetei kitől származnak, valamint, hogy mindezen személyektől kaptál-e engedélyt a felhasználásukra.

De hát írta, hogy Lamexperttől kapott engedélyt e-mailek közlésére.

#457 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:52

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:42

Olyan levelezesrol beszelsz, melyet senki sem latott elmeletileg lamexperten es Eg-n kivul, ha Te igen, gondolom lamexpert Eg beleegyezeset kerte...

Ne keverjuk a dolgokat, mivel Lamex kitiltott ra mar nem vonatkozik a forumszabalyzat... igy a neki irt leveleket minden tovabbi nelkul nyilvanossagra hozhatja (mivel mas ezt a jo erkolcson kivul nem tiltja).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#458 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:54

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:42

Nem mellesleg most megint olyasmin vitazunk, amit a forumozok nagy resze nem ert. Olyan levelezesrol beszelsz, melyet senki sem latott elmeletileg lamexperten es Eg-n kivul, ha Te igen, gondolom lamexpert Eg beleegyezeset kerte...

Krinyo

Mondtam én egy szóval is, hogy láttam a levelet?

Rive: Kory válaszolt helyettem. Tessék olvasni! ;)

#459 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 10:57

Idézet: Kory - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:52

De hát írta, hogy Lamexperttől kapott engedélyt e-mailek közlésére.

LameX-től legföljebb az ő és LameX által írtak használatára kaphatott engedélyt. A fentebbi sorok láttán erősen valószínűnek tűnik, hogy ez tartalmazott olyan idézeteket is, amik nem LameX-től származtak.

Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:52

Ne keverjuk a dolgokat, mivel Lamex kitiltott ra mar nem vonatkozik a forumszabalyzat... igy a neki irt leveleket minden tovabbi nelkul nyilvanossagra hozhatja (mivel mas ezt a jo erkolcson kivul nem tiltja).

Samott

Nem a jogi vonatkozások érdekelnek, hanem az emberiek.

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:54

Mondtam én egy szóval is, hogy láttam a levelet?

Rive: Kory válaszolt helyettem. Tessék olvasni! ;)

Kory nem válaszolt, ahogy Te sem.

Idézet

Nomost ez vagy arra utal, hogy igenis láttad azt a levelet (netán részleteit), vagy arra, hogy egyoldalúan elhiszed LameX állításait, amivel mellesleg egy személyes, az írói szándék alapján nagy valószínűséggel csak a címzettnek szóló levél tartalmát osztja meg harmadik féllel.

Szerkesztette: Rive 2005. 04. 22. 11:01 -kor

Elköltöztem :-)

#460 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 11:07

Te Carmaged, sztem terítsd ki amid van (a Te és Lamex közti levelezésre gondolok), mert ha már bokáig önszántadból beleléptél a sz@rba, akkor tenned kéne ellene valamit, hogy ne süllyedj el benne fejtetőig. Minden szipmátiám a Tiéd, hogy kiállsz mellette, csak érzésem szerint Te is belebukhatsz ebbe.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.