HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak II. Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:47

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 23:00

lásd be, hiába... .egyre jobban elfajul a kicscsávó :nevet:

Tényleg nem kéne ilyennel viccelődni. És ezt most halál komolyan írom. Thx!

#2382 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 00:21

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 22:47

Tényleg nem kéne ilyennel viccelődni. És ezt most halál komolyan írom. Thx!

Ne haragudj, bocsánat. :beer:
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#2383 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 06:38

Azért azt halkan hozzátenném, hogy a gameware-ben nagyon sok hasznos képpel, linkkel és hírrel színesítik fent kifogásolt fórumtársaink a topikokat, sőt. ;)

#2384 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 07:28

illetve, nemtudom mi értelme van 2002-es meg régebbi témákat teljesen totálisan felhozni, hogy mindenki ráharapjon és ezzel ugyanakkora ámokfutást megidézni mint ami egybébkétn is folyik néha

nembaj, most felszívtam magam, végetek :cool:

:box2:  :help:

----atyuska----

#2385 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 08:12

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 19:39

...
van egy hatar, ami tegnap SZVSZ nem lett athagva. marha a Stalker topikra gondolnak az urak.
...

Mindig van egy utolsó csöpp... SZVSZ az itteni dörgedelmet mindenki mint általános viselkedésének tükrét szemlélje, ésakkor nyugi lesz :)
Elköltöztem :-)

#2386 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 10:26

Idézet: Öregszem - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 18:06

Én szóbeli figyelmeztetést kaptam, mert megpróbáltam a bepét nevelni.

... azóta nem járok a hwsw-re.

:D

Felesleges is amúgy, ez a szülők, tanárok dolga lenne... szerintem.

#2387 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 10:42

nemtudom, szerintem még mindig jobb a gamewareben a poénkodás, mint máshol a lényeg nélküli smileykből álló nyalifalizás naphosszat ;)

az meg hogy ez a 3 ember mit csinal gamewareben, engem 1általán nem zavar, noha sokat olvasom a gw-t mert énis viszonylag sokat játszom. egy játék topicja szerintem annyira nem kötött mint hogy csak azt lehet irni hogy hányas pályán melyik fa mögött mi van, hanem kicsit kötetlenebb beszélgetésre is van lehetőség, hol máshol mint a gw-be ahova eleve nem a komoly vérremenő vélemény csere a jellemző....lehet én gondolom rosszul. elöbb utobb lesz melegházasság itt is és akkor megnyugszanak a fent emlitett egyének :nevet2:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2388 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 10. 10:45

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 6:38

Azért azt halkan hozzátenném, hogy a gameware-ben nagyon sok hasznos képpel, linkkel és hírrel színesítik fent kifogásolt fórumtársaink a topikokat, sőt. ;)

Azért azt halkan hozzá tenném, hogy mindazon régi "törzs GW-be járók", akik egy jó ideje éppen ezen emberek viselkedése miatt maradnak távol, vagy redukálták le alaposan ottani ténykedésüket, ugyanolyan sok hasznos információval, s ezek mellett színvonalas hozzászólásokkal színesítették azt a szekciót.

Most a képek, hírek, linkek megmaradtak, csak a színvonalas hozzászólások zöme tűnt el. Melyik jobb?

Egyébiránt, ha huszonéves embereknek az nem számított, hogy fejenkét legalább harmincszor figyelmeztették (először persze mindig kérték; többször is) őket, akkor nem tudom mi.

Őszintén szólva az itt bemutatott "ígérem, ezentúl jó gyerek leszek" szöveggel kapcsolatban én már meglehetősen szkeptikus vagyok.

Hááát... majd meglátjuk!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2389 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 10:54

folyamatosan változnak az emberek hogy ki hova ír, szerintem kicsit túlzás akárkinek is ezt a nyakába varni...változnak az idők, ha mindig csak ugyanazok irnanak ugyanoda ugyanugy kicsit unalmas és sablonos lenne mindenkinek rajtuk kivül....sztem nincs ebbe semmi gáz, jó lehet, hogy néha elvetik a súlykot de akkor megkapják a magukét érte ;)
szal sztem belehetne fejezni itt az erről szóló vitát, számtalan részleggel, topiccal el lehetne ugyanezt játszani, de nem lenne értelme. :smoker:

#2390 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 10:56

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 10:54

szal sztem belehetne fejezni itt az erről szóló vitát, számtalan részleggel, topiccal el lehetne ugyanezt játszani, de nem lenne értelme. :smoker:

A másik részlegben sem szabad. ;)

#2391 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 11:04

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 10:26

:D

És nincs is létjogosultsága. Sem te, sem ő, sem senki más nem fog "nevelni", főleg nem egy fórumon keresztül. Már bocsi, de ezt kikérem magamnak..

#2392 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 11:06

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 11:04

És nincs is létjogosultsága. Sem te, sem ő, sem senki más nem fog "nevelni", főleg nem egy fórumon keresztül. Már bocsi, de ezt kikérem magamnak..

Legalábbis régen rossz, ha mégis így van.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2393 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 11:27

Idézet: Tigger - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 21:07

Való igaz, nem vagyunk komák. :)

Ez még mindig nem ad választ arra, hogy miért érzed, és érezheted-e egyáltalán illetékesebbnek ott magad, mint bármelyikünk.

vicces hogy kétségbe vonod egy házigazda "jogait",csak adott szekcióján gyakorolhatja házigazda jogait, a többibe nincs joga bármit is kérni? vicces elmélet  :omg:  :p
hát igen nem lehet mindenki ekkora ember hogy kitiltatja magát és visszajön másik nikkel, nem mindenki engedheti meg magának ezt.... :lefety:

#2394 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 10. 11:35

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 10:54

folyamatosan változnak az emberek hogy ki hova ír, szerintem kicsit túlzás akárkinek is ezt a nyakába varni...változnak az idők, ha mindig csak ugyanazok irnanak ugyanoda ugyanugy kicsit unalmas és sablonos lenne mindenkinek rajtuk kivül....

Szerintem te úgy jó alaposan, de nagyon nem értetted meg, miről beszélek. :) Ugyanis szó nem volt arról, hogy mindenhová ugyanaz az X ember írjon.

Idézet

sztem nincs ebbe semmi gáz, jó lehet, hogy néha elvetik a súlykot de akkor megkapják a magukét érte ;)

No látod itt van a lényeg! Hogy a figyelmeztetéseknek semmi visszatartó ereje nem volt. Kapnak 20%, vagy 3 nap eltiltást, másnap, ill. 4 nap múlva ugyanott folytatják. Megint kapnak, figyelmeztetést, eltiltást... van értelme? Gyakorlatilag a házigazdák figyelmeztetéseinek semmilyen visszatartó ereje nincsen.
Azt hiszed, hogy én akkor vagyok elégedett, ha figyelmeztetést kapnak? Egy fenét!
Én éppen arról beszélek, hogy az lenne üdvözítő, ha huszonévesen (hiszen nem 10-12 éves "rosszcsontokról" van szó) saját maguk miatt próbálnának meg viselkedni, mert ráébrednek arra, hogy másokat ez mennyire zavar. Erre mondtam, hogy egyszer talán felnőnek.
De addig tény, hogy a GW az ő játékterük, s a legtöbb topicba beleolvasva jóérzésű embernek elmegy a kedve az olvasástól.

Mint mondtam, személyesen már nem nagyon tud felizgatni a dolog, mert legfeljebb nem olvasom a GW-t; ezer mással le tudom kötni magamat.
De szemmel látható, hogy vannak olyanok, akik szívesen olvasnák rendszeresen, ha nem az menne ott, ami most megy. S az ő érzéseiket is tiszteletben kellene tartani szerintem.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2395 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 11:49

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 11:35

...

azért ennyire nem drasztikus a helyzet! ez a minden jóérzésű ember kedve elmegy ez azért kicsit erős jelző... én olvasok gw-t és azért annyira nem főben járó bűnöket követnek el...de mint írtam korábban, sok helyen van hasonló a fórumban, ez csak egy lavina hogy elővenni az embereket szépen sorjában...
jó lehet elfogult vagyok mert énis hülyéskedtem már velük, de azért ennyire nem drasztikus a helyzet. és igen sok új játéknak nyitnak topicot, stb stb...szal legalább fifti-fifti az aránya a jó/rossz "cselekedeteiknek ;)

#2396 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 12:31

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 11:27

vicces hogy kétségbe vonod egy házigazda "jogait",csak adott szekcióján gyakorolhatja házigazda jogait, a többibe nincs joga bármit is kérni? vicces elmélet  :omg:  :p
hát igen nem lehet mindenki ekkora ember hogy kitiltatja magát és visszajön másik nikkel, nem mindenki engedheti meg magának ezt.... :lefety:

Olvasd el az előzményeket is...

--------------

Mindenki akkora ember, hogy kitiltathatja magát és visszajöhet másik nickkel, elég kultúráltan egy adminhoz fordulni, szoktak segíteni a nyavalyákban... :up:

#2397 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 15:42

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 10:26

És ha ők nem?

#2398 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 16:36

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 10:45

Azért azt halkan hozzá tenném, hogy mindazon régi "törzs GW-be járók", akik egy jó ideje éppen ezen emberek viselkedése miatt maradnak távol, vagy redukálták le alaposan ottani ténykedésüket, ugyanolyan sok hasznos információval, s ezek mellett színvonalas hozzászólásokkal színesítették azt a szekciót.

Most a képek, hírek, linkek megmaradtak, csak a színvonalas hozzászólások zöme tűnt el. Melyik jobb?

Ez pont olyan dolog, mint a többi fórumrész sorsa. Jönnek újak, hoznak más stílust, más formát, folyton alakul az egész, egyesek lemorzsóladnak, s megy minden, kissé máshogy. Ez így van rendjén. Nem feltétlen nevezném 'hovatűntafórumszínvonala' kérdésnek, sőt annak a témának a címével sem értek egyet. :)

Idézet

...

Ezzel nem tudok nem egyetérteni.

#2399 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 18:06

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 11:27

Idézet: jordan6 - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 21:28

hibáztam, de nem azért mert kértem a flame mellőzését(most tekinsünk el attól, hogy jogosan kértem, vagy nem, vannak olyan időszakok, amikor valaki érzékenyebb, én most sajnos olyanban vagyok, amikor minden baj, de ez csak magyarázkodás), hanem, mert házigazdaként kértem. iszen, mint a fórum bármelyik vendégeként, jogom van kérni ezt.

:respect:

Mellényúltál. ;)

Jordan6: köszönöm a választ. A kéréssel nem volt semmi probléma az adott topicba, azt általában meg is tudjuk ott vitatni. ;)

Idézet

privi

#2400 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 18:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 11:04

Én nem is akartalak...  :confused: Isten ments, pff...  :omg:

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.