Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 4., szombat - 19:46
Viszont az is erdekes - valahol olvastam - hogy ugyan miert jelentenenek be elore egy ilyen lepest? Totalisan a beka segge ala zuhannanak az Apple eladasai, mert innentol kezdve mindenki az uj mekkekre varna. Sztem ez egy erdekes felvetes.
Pedig tegnap du. megint megerősítették a hírt.
Amúgy azért jelentik be előre, hogy a fejlesztők felékészüljenek egy ilyen váltásra.
Nem vagyok programozó, de itt valszeg éveken keresztül az "EXE"-package-nek nyílván mindkét cuccra tartalmaznia kell a kódot. De az is lehet, hogy naív vagyok és ennél sokkal bonyolultabb a helyzet.

Plusz még nyílván igényel egy 'major' upgrade-et OSX szinten is.
Az a baj, hogy semmit nem tudunk arról, hogy mennyire elégedett az Apple az IBM-el.
Nem tudni mennyire késtek a CPU-k, mennyivel kevesebbet tudtak csak szállítani, ígéretükhöz híven mennyire tartották be a fejlődésüket. Innen-onnan lehetett hallani ezt-azt... de a fene tudja.
De továbbra is amellett vagyok, amit SFIJ is felvázolt.
Hiába a váltás, csak meghatározott Brand hardware-eken fog futni elsősorban az OSX.
Magán az Apple számítógépeken, és esetleg azokén akik még licenszelni szeretnék. (ez nagyon fontos azért, hogy továbbra is ilyen stabil legyen az OS...ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ne támogasson x1000 dzsunka vasat)

Pistike, Mistralból összeválogatott cuccán nem fog futni az oprendszer.
Csak attól fosok, hogy az Apple megint a fejébe vette, hogy betámad a Microsoftnak.
Évekkel ezelőtt újjat húztak Billy-Boyal és nagyon rábasztak.
De ha az OSX terjeszkedéséhez valóban egy ilyen lépésre van szükség - ám legyen.