HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X II.

#2421 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 06. 23:27

tenyleg nagyon jo a minosege, de a qt7p miert nem engedi 16:9-re meretezni? :D

#2422 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 23:38

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 23:32

Menj már a rákba az orosz hackereiddel együtt.

Ha olyan ügyesek akkor miért nem csináltak már egy kurv@ jó emulátort pl?
Vagy miért nem lehet az újabb PC-s videokártyákat mac-re hackelni?

Lehet a legújabb videókártyákat hackelni, mind az X800-at, mind a 6800-at.

Egyébként a G4 - 400-amban egy hackelt 9200-as vidkari van. :D

Szerkesztette: JonesC 2005. 06. 06. 23:38 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2423 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 23:45

Vazz.. ugy birom az ilyet... XXI. szazad... stb, de nem kepesek torrenten vagy valami mason keresztul megosztani egy ilyen videot...

#2424 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 23:46

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 0:45

Vazz.. ugy birom az ilyet... XXI. szazad... stb, de nem kepesek torrenten vagy valami mason keresztul megosztani egy ilyen videot...

holnap már meglesz...
Apple Macbook

Intel 875 PBZ BONANZA - P4 3GHz NW - 1GB CORSAIR PRO PC3200 - Zalman Cu - Plextor 716A - 4x160GB HDD

#2425 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 23:49

Idézet: centrino - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 0:46

holnap már meglesz...

az tiszta sor, de vannak olyan intezmenyek, ahol a torrent link mar a termeszetes velejaroja az adat terjesztesenek... ilyen esetekben az egyetlen megoldas lenne... ehelyett most mindenkinek szar.

#2426 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 00:02

En vegigneztem az egeszet, egeszen gizalmas volt. Developerek se anyaztak. Legjobban ez a resz :)

Kép

Szerkesztette: H.Andras 2005. 06. 07. 00:25 -kor

#2427 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 00:17

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 1:02

En vegigneztem az egeszet, egeszen gizalmas volt. Developerek se anyaztak. Legjoban ez a resz :)

jujjdetetszik!!!!!!!!
Apple Macbook

Intel 875 PBZ BONANZA - P4 3GHz NW - 1GB CORSAIR PRO PC3200 - Zalman Cu - Plextor 716A - 4x160GB HDD

#2428 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 00:26

Azert egyesek mar nagyon elszalltak... olyanokat irnak, hogy a Microsoft es az Apple osszefog a Linux ellen... :lol:

#2429 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 00:30

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 23:26

Azert egyesek mar nagyon elszalltak... olyanokat irnak, hogy a Microsoft es az Apple osszefog a Linux ellen... :lol:

Jezusom. Mindenki megbolondult? :)

Ezt olvastam kulfoldi forumon:

Originally posted by AppleRISC
I doubt there will be a BIOS. There's no reason Open Firmware can't work with an x86 chip and there's no reason to believe Apple will adopt the use of BIOS on its motherboards. Then again, they already chose an inferior chip architecture, who knows what they'll do next.

valasz:
No open firmware. Check the developer notes. Maybe no bios either. Perhaps Intels EFI Platform.

Nem lesz olyan egyszeru futtatni barmin ezt a cuccost.

#2430 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 00:31

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 1:26

ehh... ennek mi köze van a microsofthoz? Nevetséges...

Nos én ugy érzem nem fogom kibírni gép nélkül... meg kell látnom mit nyujt a kicsi imac de valszeg nekem kevés lesz.

Megprobalok meg gyujteni szeptemberig is hatha... ha belefér lehet pb12"-osat veszek. Ez talán időtállób befektetés lesz majd meglátjuk... vazz mostanában tul sokat használom a majd meglatjuk kifejezést :)  :p

Üdv

#2431 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 00:33

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 1:30

Jezusom. Mindenki megbolondult? :)

Ezt olvastam kulfoldi forumon:

Originally posted by AppleRISC
I doubt there will be a BIOS. There's no reason Open Firmware can't work with an x86 chip and there's no reason to believe Apple will adopt the use of BIOS on its motherboards. Then again, they already chose an inferior chip architecture, who knows what they'll do next.

valasz:
No open firmware. Check the developer notes. Maybe no bios either. Perhaps Intels EFI Platform.

Nem lesz olyan egyszeru futtatni barmin ezt a cuccost.

Hehe azt hidtem simán openfirm-el megoldják... lehet ügyesebbek lesznek :)

Üdv

#2432 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 00:34

Jah... a motorola ppc átállásnál még nagyon nem volt sok fogalmam a mac világról. Akkoriban lementek a motorola procis gépek árai? Gondolok én itt arra hogy csökkentik a mobil vonal árait ugyis ezeket kell először kifuttatni valszeg!

Üdv

#2433 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 00:52

Idézet: Xero - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 23:31

ehh... ennek mi köze van a microsofthoz? Nevetséges...

Nos én ugy érzem nem fogom kibírni gép nélkül... meg kell látnom mit nyujt a kicsi imac de valszeg nekem kevés lesz.

Megprobalok meg gyujteni szeptemberig is hatha... ha belefér lehet pb12"-osat veszek. Ez talán időtállób befektetés lesz majd meglátjuk... vazz mostanában tul sokat használom a majd meglatjuk kifejezést :)  :p

Üdv

Ezt mar akartam irni. Van aki 4 eve var uj Powerbookra... Te most ebbe fogsz beleesni. Most nem veszel, mert bejelentettek, hogy lesz x86. 1 ev mulva. Mondjuk az elcsuszik masfel evre. akkor kihoznak egyet, de azt nem veszed meg, mert majd a Rev 2 biztos sokkal jobb lesz, tehat varsz meg 7 honapot. Aztan meg megvarod az uj oprendszert, de akkor mar erdemes megvarni meg egy frissitest stb... es maris 2008 nal tartunk. En majd ket eve vettem G5 ost, kicsit cserelgettem mert rajottem, hogy jo, aztan most 2007 ig elvagyok mint a befott. szvsz ibookot ne vegyel, mert abbol tuti lesz uj, viszont PB12-est most siman megveheted, mindent tud amit kell, kicsi, konnyu, es ha 1 ev mulva el akarod kapni, meg mindig jo ara lesz. Foleg valszeg lesz egy csomo idiota aki a regi gepeket fogja preferalni az Intel procisokkal szemben, igy jol felverik a hasznaltgepek arat :)

Ez mondjuk az en velemenyem, nekem bevalt. Ha vartam volna 1 evet, egy csomo penzt megsporolok, de asszem ennyit megert, hogy minnel hamarabb atvalthattam OS X re. Es mivel a PB12 kozel sem annyi amennyi egy fullos dual, ertelemszeruen nem lehet rajta tul sok manit elbukni.

#2434 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 01:22

Idézet: Naranek - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 19:32

Csak gondolkodik..

Azt amit az Apple eppen elkovet, azt az SGI (ami joval tokeerosebb ceg) mar egyszer meglepte, majdnem bele is bukott.
Az mentette meg, hogy fejvesztve rohant vissza a sajat platformjara a Mips-re, mara a termekpalettajan egyetlen arva Itanium alapu gep szerepel csak..

Aki meg annak orul, hogy lesz OSX PC-n, az gondolkodjon el egy BeOS nevu rendszer sorsan..

azt azért ne hallgasd el, hogy sgi esetében az az itanicos gép NT4-et futtatott egy spéci HAL-lal. És az M$ fejezte abba az NT ezen verziójának a támogatását.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2435 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 01:23

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 1:52

Ezt mar akartam irni. Van aki 4 eve var uj Powerbookra... Te most ebbe fogsz beleesni. Most nem veszel, mert bejelentettek, hogy lesz x86. 1 ev mulva. Mondjuk az elcsuszik masfel evre. akkor kihoznak egyet, de azt nem veszed meg, mert majd a Rev 2 biztos sokkal jobb lesz, tehat varsz meg 7 honapot. Aztan meg megvarod az uj oprendszert, de akkor mar erdemes megvarni meg egy frissitest stb... es maris 2008 nal tartunk. En majd ket eve vettem G5 ost, kicsit cserelgettem mert rajottem, hogy jo, aztan most 2007 ig elvagyok mint a befott. szvsz ibookot ne vegyel, mert abbol tuti lesz uj, viszont PB12-est most siman megveheted, mindent tud amit kell, kicsi, konnyu, es ha 1 ev mulva el akarod kapni, meg mindig jo ara lesz. Foleg valszeg lesz egy csomo idiota aki a regi gepeket fogja preferalni az Intel procisokkal szemben, igy jol felverik a hasznaltgepek arat :)

Ez mondjuk az en velemenyem, nekem bevalt. Ha vartam volna 1 evet, egy csomo penzt megsporolok, de asszem ennyit megert, hogy minnel hamarabb atvalthattam OS X re. Es mivel a PB12 kozel sem annyi amennyi egy fullos dual, ertelemszeruen nem lehet rajta tul sok manit elbukni.

nos ha ibookot vennék akkor megvárnám a szeptemberi várható frissítést. Perpill kp-ban van rá 300e.
Jól át fogom gondolni mert mind a két esetben várni kell. Vagy az ujra vagy több money-ra. Meglátom hogy alakul addigra az anyagi helyzetem :)

Üdv

#2436 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 01:26

Idézet: Naranek - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 19:37

"A Developer Kit egy 3.6GHz Pentium 4. OS X 10.4.1 for Intel"

Ha a developer kit elfut egy mezei PC-n.....

egy BIOS csere után. szal vagy OSX vagy fortocski mehet azon a PCn. egyszerre nem. Ha a MAC BIOS nem tölti a standard bootos el torito CD-ket akkor helyzet van.

#2437 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 01:28

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 0:26

egy BIOS csere után. szal vagy OSX vagy fortocski mehet azon a PCn. egyszerre nem. Ha a MAC BIOS nem tölti a standard bootos el torito CD-ket akkor helyzet van.

Fentebb ideztem. Szoval lesz itt valami magia, de mar rohadt faradt vagyok atnyalaznia Developer leirasokat. Majd te megteszed helyettem  :respect:

#2438 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 01:36

Najo... sikerült meggyőznöm magam. Amint eljön az első ibook frissítés meglátom mennyi pénzem lesz. Ha megvan a fél milla akkor pb ha nem akkor ibook :)

Üdv

#2439 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 01:45

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 20:28

Majd lesz szepen wifis videos aztan telefonos iPod, amint latjak, hogy mozdulniuk kell.

Te andrás, most őszintén Naraneknek igaza van. Az apple egy rohadt FM receivert nem volt képes berakni az ipod-ba pedig ez mamár alap a 20kHUF-os playákban. Az újonnan jövő mobilokban már nemcsak mezei FM vevő lesz, hanem RDS-es vevő. Arról nemis beszélve hogy a 3GSM live video streamek vételét teszi lehetővé. a nagy holywoodi filmgyárak jelenleg 3GSM optimált rövidebb 10-20 perces filmsorozatok mikéntjét próbálgatják. a népszerű 24-ből már készültek ilyen spéci 5-10 perces epizódok. holvan az ipodban 3gsm/cdma200 vevőrész, hm?

#2440 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 01:51

Idézet: 147break - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 20:39

Néhány eccerű kérdés merült fel énbennem:

- Az ibm nem képes versenyképes, fejlődő procikat gyártani, míg az intel igen?

technikailag tud, de az ibm egy nagy gólem. a ppc/G5-ön gondolom olyan picire zsugorodott a profitmarzs, hogy már nem éri meg neki. Azt se gelejtsd el, hogy egy kis szériás CPu rohadtnagy lutri, meg különbenis a marketből tudod, hogy 2-3 éven belül mennyi lesz a max bevétel, így a fejlesztési költségeket ehhez kell igazítanod. ugyanígy járt  a napocska is az ultrasparc-cal. jelenleg a samsung(?) sparc64-ét fogják használni, míg gőzerővel bizakodnak a niagara2-ben, ami ugyanúgy bukás lesz, mint a niagara1. Se a sunnak se az IBM-nek nincs annyi pénze hogy intel/amd méretű design appparátust tartsanak fenn. Ennyi.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »