Idézet: ventata - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 13:37
Ha valaki tud egygombos egérrel dolgozni, az használja azt, aki meg csak kettő, vagy sokgombos egérrel képes valamit megcsinálni az használja amazt. Ennyi. De látom megint flame lesz......
Hát ez egy kicsit sértő, de nem veszem magamra. Nem tudokk használni egy egeret??? Ehhhe.
Ne keverjük össze az egy-két gombos dolgot attól, amire fel szerettem volna hívni a figyelmet: az egybe gomb+ház. Design, meg minden, de velem már előfordult kétszer háromszor, amit írtam. Pont olyankor, amikor már jó zsúfolt a desktop, mert valami hibát debuggolok, fordítok programot hozzá, stb, és ilyenkor biztos idegesebb is az ember, és talán nem pont azon a két ponton fgja meg az egeret, aminél ki van képezve a fix pont.
Amúgy mégha annál próbálod is megfogni, akkor van a baj, ha a fixpontok levégénél emeled meg, ekkor elkezd az egér előredőlni, és szépen akaratlanul is elengeded a gombot. Mondjuk enélkül is nem feltétlenül van akkora a súlya, hogy hosszabb ideig nyomva tudd tartani. Mikor már dől, akkor érzi az ember, hogy baj van, csökken a gombon a nyomás, de nem nem egyszerű letenni az egeret és másik fogáspontot találni úgy, hogy közben nyomod a gombot.
De nehogy valaki azt mondja, hogy nemtok kezelni egy egeret, mert tökön szúrom magam. Azzal a fejlesztői tapasztalattal a hátam mögött, napi 10-12 óra egérhasználatnál méghogy nem tudom használni az egeret...
Amúgy most próbálgatom itt a Win egerem (amiról mint elmondtam nem a rohadt sok gombos, hanem két gomb+görgő, nagyon kézre áll és könnyű). Ezt mindenhol meg lehet fogni. Nincsenek ilyen bajok.

Súgó
A téma zárva.