HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X II.

#941 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 01. 21:41

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 22:37

Istenem de várom már hogy eladjam a pc-m... :) Aztán meg menjek pestre és átvegyem az XMS-ben a Minimet... :) Annyira jó lesz... :p

Csak nehogy rá egy hétre szomorkás legyél.  :think:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#942 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 21:52

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 22:41

Csak nehogy rá egy hétre szomorkás legyél.  :think:

Már miért lennék az? Figy. a játék nekem egyáltálán nem fontos. Már nem játszottam két napja. Csak a filmek, zene webdesign, msn, hwsw... ezek érdekelnek. Meg ha ott lesz a garageband akkor már a zene szerkesztés is... ;) Tehát csak olyanokra fogom használni amit tényleg elbír.
macbook air 2014

#943 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 21:55

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 22:52

Már miért lennék az? Figy. a játék nekem egyáltálán nem fontos. Már nem játszottam két napja. Csak a filmek, zene webdesign, msn, hwsw... ezek érdekelnek. Meg ha ott lesz a garageband akkor már a zene szerkesztés is... ;) Tehát csak olyanokra fogom használni amit tényleg elbír.

Kívánom neked, hogy minél elégedettebb legyél.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#944 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 22:02

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 22:55

Kívánom neked, hogy minél elégedettebb legyél.

Az leszek! ;)
macbook air 2014

#945 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 05:09

Kétlem
JóSebesség

#946 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 05:31

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 6:09

Kétlem

Akkor kételkedj. Nekem azokra a szolgáltatásokra van egyszerűen szükségem. Ird le pls hogy miért is kételkedsz. Egyszerűen nagyon elegem van már a windowsból és én is egy boldog Mac felhasználó szeretnék lenni... sokkal jobban tetszenek a szolgáltatások és hogy az alap rendszerbe benne van minden olyan program amit használok most is. A pc már nem hoz lázba...

Szerkesztette: 3V0 2005. 05. 02. 05:34 -kor

macbook air 2014

#947 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 05:44

Majd a Mac se fog egy idő után. Most abban a korban vagy, hogy mindent ki kell próbálni :)

de majd... akár játszani szeretnél... na, akkor lesz a pofáraesés része a dolognak.

másrészt nem igazán értem, hogy mi a jó a Mac-ban, szépnek szép, sok a különböző effekt, de számít ez?  :think:
JóSebesség

#948 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 05:49

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 6:44

Majd a Mac se fog egy idő után. Most abban a korban vagy, hogy mindent ki kell próbálni :)

de majd... akár játszani szeretnél... na, akkor lesz a pofáraesés része a dolognak.

másrészt nem igazán értem, hogy mi a jó a Mac-ban, szépnek szép, sok a különböző effekt, de számít ez?  :think:

Én úgy látom hogy sokkal használhatóbb az egész. Ennyi. És figy. Egyáltálán nem fogok belehalni ha nem tudok játszani...
1.már most sem játszok csak a call of duty-val
2.azt is jó ha egy héten egy 30percre előveszem... (sadam is bizonyítja hogy kettőnk közül 50szer többet játszik)
Szóval játék miatt nagyon nem lesz pofáraesés. Nekem sokkal jobban bejönnek azok a kis meglepik amiket meg lehet találáni a Mac-ben.

H.András vagy valaki! Plese nézzétek már meg nekem hogy van a Tigrincsben hp 1010(nyomtató) támogatás! Előre is köszi.

Szerkesztette: 3V0 2005. 05. 02. 05:50 -kor

macbook air 2014

#949 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 06:39

Idézet: Moby - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 18:38

Az odáig tiszta, Leo Bodnar oldalát én is ismerem, de nem gondoltam, hogy valaki neki is ugrik a műtétnek :)

ugyanmár. végülis mi pécések vagyunk, vagy miaszösz :) énis megmoddoltam az 1,2-es picurt 1.45-re :D

Szerkesztette: SFIJ 2005. 05. 02. 06:40 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#950 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 06:56

Venni kell egy playstation-t oszt jó van.
Ha már játszani szeretne.......

#951 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 06:59

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 11:45

+ dvd iro: 16kHUF
+ case (normális): 10kHUF
+tápegység: 10kHUF
+ ventillátorok: 6kHUF
---------------------------
~ 175 ezer forint.

eböl úgy lesz 130 ropis gép, hogy prescott helyet 2gigás cerka, 120G-s vinyó helyett mondjuk 80-as, 9600xt helyett pure, vagy 9200. és hidd el, ekkor pontosan összeraktál egy minivel azonos teljesítményü PC-t. a franc egye meg, de a PC piac már lassan 15. éve müködik úgy, hogy legjobban akkor jársz, ha egy ezer dolláros gépet válogatsz össze. ezalatt sok a kompromisszum, mert az alaprendszer ára case, táp, lap, optikai meghajtók, hdd túlságosan dominál, ezer dollár felett meg ugye valami alrendszer okán, cpu, vga, hang nyúltál a kelleténél mélyebre a zsebedbe.

Jobsék a minit PCseknek csinálták. nagyon jól tudják, hogy a PCsek zsugori fukar emberek, a price/performance nekik über alles, úgyhogy körbejártam a témát, 130-ból nem építesz a mininél gyorsabb PC-t azonos funkcionalitás mellet, törödj bele :D

+ win xp home oem 20-21HUF

És már majdnem meg is van a 200 ezres álomhatár  :D

#952 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 07:17

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. máj. 1., vasárnap - 11:45

úgyhogy körbejártam a témát, 130-ból nem építesz a mininél gyorsabb PC-t azonos funkcionalitás mellet, törödj bele :D

Te meg abba torodj bele, hogy az emberek ezt nem hiszik el, ugyhogy nem is fognak mini-t venni :D

#953 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 02. 09:06

Idézet: ion - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 8:17

Te meg abba torodj bele, hogy az emberek ezt nem hiszik el, ugyhogy nem is fognak mini-t venni :D

IMHO amennyit gyártanak a Miniből Jobs-ék az el is fogy. :)
RDaneel_hu

#954 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 09:31

Na meseljetek, ugyanolyan gyors a spotlight-t a minin es ibook-on, mint egy dual g5-on? :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#955 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 09:36

Ez melyik progi ikonja?

Progiknak, hdd-nek hol tudom megváltoztatni az ikonját?

Csatolt fájl:

#956 Felhasználó inaktív   Dali 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 09:43

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 10:36

Ez melyik progi ikonja?

Progiknak, hdd-nek hol tudom megváltoztatni az ikonját?

Ez a Mozilla Thunderbird  levelező programjának ikonja.
Icont cserélni a get info-ra feljövő ablakban tudsz, ha ott az ikonra kattintasz akkor egy kis aurája lesz és copy paste módszerrel lecserélheted. Ha vissza akarod kapni az eredetit, akkor kijelölés után nyomsz egy backspace-t.

#957 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 09:52

Idézet: Dali - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 10:43

Ez a Mozilla Thunderbird  levelező programjának ikonja.
Icont cserélni a get info-ra feljövő ablakban tudsz, ha ott az ikonra kattintasz akkor egy kis aurája lesz és copy paste módszerrel lecserélheted. Ha vissza akarod kapni az eredetit, akkor kijelölés után nyomsz egy backspace-t.

Köszönöm

#958 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 10:03

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 7:39

ugyanmár. végülis mi pécések vagyunk, vagy miaszösz :) énis megmoddoltam az 1,2-es picurt 1.45-re :D

Régen volt már, amikor az athlon classicot henkeltem. Fiatal voltam, bátor és ügyes, ebből legalább kettő elmúlt :D
Igazából a garit nem akarom elbukni, oztán ha jól tudom még a tápot sem cserélik magában. Mondjuk ehhez képest a vinyója sem gyári már, sz'al az öreg ördög tudja mi lesz, majd egyszer nekiesek :)

#959 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 10:05

Hat, en egy ev utan is elvezem hasznalni, Az Uj OS-t orakig lehet nezni miket tud. A jatekkal sem kell szivnia, vagy ha igen nem azert mert Mac. De konkretan mi ez a bomlasztas? Neked rossz tapasztalataid vannak? Megosztanad velunk is?
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#960 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 10:21

Idézet

Further indication of Tiger's hurried release is the fact that Quartz 2D Extreme, the complete handling of UI rendering and compositing by the GPU, is not enabled in the release version of OS X Tiger.  As such, users of Quartz 2D Extreme supported GPUs gain no performance benefits in Tiger as the CPU is still left to handle all UI rendering and the GPU handles all compositing after the CPU renders the interfaces to textures in AGP memory.
The only benefit modern day GPUs offer in Tiger (other than their improved performance in 3D applications) is that there are certain visual effects that are only enabled if you have a GPU that supports Tiger's Core Image.  For example, when dropping a widget onto the Dashboard, you get a very nice ripply-wave effect on GPUs that support Core Image; and on those that don't, there's no effect.  But from a performance standpoint, there's no benefit to either ATI's Radeon X800 XT Mac Edition or NVIDIA's GeForce 6800 Ultra DDL. 

Idézet

Tiger also seems rushed in the sense that it's not a drastic shift to 64-bit computing; Tiger adds the ability for individual processes to have access to more than 4GB of memory.  As can be expected, any process using the 64-bit memory space can only talk to 64-bit libraries, which at present, doesn't include any UI libraries.  The end result is that you can have a 64-bit process, but it has to talk to a 32-bit UI process.  There are even more limitations beyond this, but the basic impression that I get from Tiger is that Apple is taking a much more transitional approach to the move to a full 64-bit OS than Microsoft. 

http://www.anandtech...aspx?i=2404&p=3

Szoval ennyit a hardveresen gyorsitott effektekrol es a csoda 64 bites OS-rol. :D Ezek persze azert nem csorbitjak a Tiger erenyeit...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »