Idézet: Oliver & Jaszka - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 17:21
Én még akkor raktam fel a 4.11-et amikor még a 4.09-ről kellett változtatni. Most hogy már a 4.18 a norm, úgy tudom hogy
itt már megváltoztatták az app_info.xml-t úgy hogy 4.18-ról állítsa át 4.11-re. Persze előbb még ledolgozza a 4.18 által letöltött csomagokat és csak az ezután letöltött csomagokon fogod látni hogy 4.11.
Ha jól emlékszem DViD beírta valahová a használati utasításokat magyarul, hogy melyiket kell letölteni és hova kell berakni
@DViD: Azt írtad hogy nem szabad felrakni a optimizált Boinc cc-t. Én még akkor felraktam amikor először kijött és úgy vettem észre hogy javított a claimed krediteken. Nálad ezek szerint rontott rajta? Ez miért lehet?
Semmi bionyolult, BOINC lelo, app_info.xml, es a setiathome_4.11.exe fajt be kell masolni a *\BOINC\projects\setiathome.berkeley.edu\-ba, BOINC indit, es ha feladatkezeloben megnezitek, mar a 4.11-et hasznalja (meg akkor is, ha managerben 4.18-at ir)/(kiveve, ha service-kent fut, akkor restart)
intel compiler... Hat itt csucsul a gepemen, en ugy tudom, hogy ingyenes, de - hozzateszem - nem vagyok benne biztos.
Miert?
Nos... Adott ket A64.. szinte ugyan olyanok..
Mindketton opti kliens, azonban csak egyiken van opti manager...
A kreditek valahogy igy alakulnak
no_opt
granted: ~15
claimed: ~30 (2*!)
opt
granted: ~15
claimed: ~15
Hogy miert? Teljesen egyszeru -> Optimalizaltnal nagyobb lesz a sebesseg benchmark nyilvanvaloan... Ezert, y idonyi munka elvegzeseert kapsz x pontot
Mivel a nem optimalizaltnal kevesebb a benchmark ertek -> lassabb proci/es vagy nagyobb csomag "legalabbis" a szerver szerint, , ergo u.o. feltetelek kozott "tobb munkat vegzett" 8erthetobben nem tudom mondani...) azaz itt y/2=x, az egyenletet y-ra hozva y=2x

Erm, ez csak A64 eseteben all fent, P4-en es mas platformon nem neztem opti managert...
szerk: heJesiras
Szerkesztette: DViD 2005. 07. 25. 21:47 -kor