Még 1 kis plussz infó, kicsit siettem az előzőnél, mert lejárt már a munkaidőm, mikor megláttam, hogy írtatok, aztán gyorsan válaszoltam és kimaradt egy-két dolog. :Đ
na akkor el is kezdem:
60*20*60-as blokkot szeretnék csinálni, bár tudom, hogy mono
oldalán a cilinderes fúrt, csak 14 cm vastag. Gondolom, ha ennyivel vastagabb lesz,az nem jelent problémát(különben is asszem pont az euro oldalán láttam, hogy egy 7-8mm talpvastagság, azért ajánlott), de ha van ellenpélda, akkor reszelek, meg köszörülök

ugyanis 16cm a legvékonyabb a bronzkerben, de olyat meg nem tudnak hozni...

A furatokat nem egymás mellé, hanem kicsit eltolva fúrnám, a leírás szerint így jobb, mert nagyobb a felület. a Megmaradt lyukakat pedig keményforrasztással zárnám le és a kimenő csonkok is ilyen módszerrel lennének rögzítve. a ragasztó számomra nem jön be, ezért nem is használnám, ha nem muszály. A GPU blokk szintén ilyen módszerrel készülne 40*20*40-es blokkblók, nyilván kevesebb átmenű furattal.
pumpa: Hydor L20, mert jónak tűnik, nem is olyan drága, és nem kell moddolni jobbra balra, csak rátolom a csövet aztán kész is. Ha a csőméret nagyobb, hát üsse kő, majd beteszek egy szűkítőt.
radiátor: Lada fűtő, bontott
cső meg majd valahonnan, sztem részletkérdés.
tartály: vmi olajtartály, ahogy azt rengeteg helyen ajánlották.
Remélem jók az elképzeléseim, elég sokat egerésztem mindenütt, mielőtt írtam ide, mert nem szerettem volna sok hülyeséget, esetleg alap dolgokat kérdezgetni...
Persze ezt lehet azért mégis megtettem:)