Hali!
Nemrég kezdtem el vízhűtésemet építeni.
Eddig itt tartok! 
A képeken láthattok 2 rézrudat. A nagyobb 8cm átmérőjű abból lenne 60X60as prociblokk, a kisebb 6cm-es abból 2db 40X40 es VGA és csipszetblokk. Lada vízhűtő átalakítva 10/8 as csővel, hydor L20 (ORBANO mester

) Van 2db 12cm es 220as ventim beépítőkerettel, meg dobtam rá kapcsolót, a fordulatszám szabályzása folyamatban van (
Ha van valami ötletetek ide légyszi). Ezt úgy tervezem, hogy gyógyítok valami gyűjtőt a hűtőre lemezből a két ventivel, szabvány tápcsatival bele a 220 egy dobozba és onnan a ventikhez. A plexiház homemaid, lassan lecserélem valami gyárira, dobok alá egy keretet amin lenne felfüggesztés a ladaradinak is, plussz egy fogantyú, hogy szállítható legyen.
Annyi rezet vettem, hogy kiadna egy 60X60X30 blokkot, bordás martra terveztem 16 mély bordával és réz tetővel, hogy könnyű legyen megoldani a csonkot, ami 10/8 as csőből lenne. A többi blokkot is ilyenre terveztem 40X40X30 as méretben.
De sajnos az ismerősöm, aki készítette volna nem tudja vállalni a marást. Így áttértem a fúrt megoldásra. Mindenhol csak 20 magas blokkra találtam terveket.
Mi a véleményetek arról az elgondolásról, hogy 5ös keresztfuratok, 12es gyűjtőfuratok egy harminc magas blokkban? Ezt a procira szánom. A többi blokknál kiegyeztem a 40X40X20-ban----> a maradékból csinálok passzív ram hűtőket a videókártyára, vagy, ha kiadja a ramokra.