Elküldve: 2005. 06. 11. 18:17
Hú de nagyon ellenszenves a hp:-)
Én csak saját szememre tudok hivatkozni, ezért is gondolkodom ezen a márkán és az r507-es egyre jobban tetszik:-)
De érdekelne azért más hasonló tudású gép is, nem kötelező nekem ilyet venni.
Olyat szeretnék amiket ez is tud.
Fontos dolgok:
AA méretű akksival üzemeltethető, más nem jó,
3*optikai zoom, SD kártyával bővíthető(más nem érdekel)
min 2-3 Mpixel méretű felvétel
tudjon videót felvenni hanggal legalább 15fps
memóriamérettől függő videorögzítés, ne legyen a hossza lekorlátozva
átlagfelhasználó vagyok aki nem ért a fényképezőkhöz, 2 éve egy hp635-ös volt nálam(korábban elírtam) és az azzal előhívatott képek ill a szgépen megjelenített képek nekem elegendőek, még így is sokszorosa a jól elkészített kép a korábbi filmes géppel elkészített képeknek(Cmena) az akkor készített képek nekem tetszettek és ez elég is, de mivel a technika azóta fejlődött és mostmár inkább 3-4 Mpixeles gépeket lehet kapni jobban ezért gondolkodom ebben a kategóriában. A videó csak azért van ennyire részletezve mert a legtöbb gép tud valamilyen videót, de rengeteg gép rendelkezik valamilyen korláttal, én azt szeretném ha csak fizikai korlátaim lennének, ne korlátozzon a gyártó 2-3 perces vagy 30mp-es felvételekre, ezenkívül ha már videó akkor valami hang is dukál hozzá szóval anélkül szintén nem érdekel.
Az igényeim nem nagyok, de ezeket mindenképp akarom, csak más gépeknél ahol keresgéltem ilyen áron nem kapom meg, vagy az már márkátlan gép amiről tényleg sokan azt írják hogy nem jó gép.
Vegyétek figyelmebe azt is hogy nemrég(6 hónapja, 1éve) még 15-20eFt-os Aipteken gondolkodtam:-)
Ne szóljatok le, inkább javasoljatok tényleg jó gépet ha szerintetek ez tényleg rossz. Az ár az már elérte a lélektani határt, ettől feljebb semmiképp nem megyek, még ezt is meg kell rágnom.
Köszi a segítséget.
ALAPLAP: ASUS K8N, CPU: AMD Sempron 2600+, RAM: 1024Mb PC2700, VGA: ASUS A9550GE/TD 256Mb, HDD: SAMSUNG SP1203N, SAMSUNG HD160JJ