Idézet: Charles - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 17:00
Ha itt nincs jó gép, akkor mi van pl. a bruttó 125e Ft-os ECS géppel? Vagy akár az ennnél a 220e Ft-osnál olcsóbbakkal? (PH cikk, 206e Ft egy Acer amit elég jónak mondanak az áráért)
Nem értelek. Ha 250e lenne, akkor biztos jobbat lehetne venni, de a max keret ez...
Üdv!
Szerintem minél hájendebb tehnikáról van szó, annál inkább megéri megfizetni a minőséget, főleg a mai belül üres made in tajvan ultragagyi műanyag és igénytelen termékek idejében. A 2* drágább is ott készül, de kapsz hozzá rendesebb szupportot, meg talán 1 évvel késöbb esik darabjaira.
Tudod, árultak mikrót 3e HUFért a MédiaMárktban valamikor, de szerintem nem sok értelme van 1 évig xar mikrót használni, aztán meg ki lehet dobni (általában gari lejárta után 1 hónapra). Inkább veszek 15-ért több évre és az idő alatt egy jobb mikróm van, mintha évente cserélem a gagyit.
Olyan technikát ma már tuti nem vennék, amire nem adnak legalább 2 év, de inkább 3 év garit.
Persze érthető hogy csak ennyid van. Csakhogy itt érvényesül az a szabály, hogy a szegény ember fizet a legtöbbet. Meg fogod fizetni a garancián túli vagy belüli de nem garanciális hibajavításokkal meg azzal hogy 1 évvel korábban kell lecserélned mint egy 2* drágábbat. Árban kb ugyanott vagy 3 évre vetítve, csak nem mindegy hogy 3 évig egy gagyi termékkel szenvedsz vagy egy minőségibbel.
Vagy gyűjts hozzá, vagy nézz szét banki kölcsön ügyben, nem vagyok otthon ezen a területen (én mindíg jóelőre gyűjtök a technikai befektetéseimre, hogy aztán megengedhessem magamnak a legjobbak közül valót) de ha jól tom egész jó konstrukciók vannak.
Szerintem.