Idézet: Charles - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 14:25
Nem haragszom, nincs szükség erre.

Csak kicsit felkaptam a vizet.
Szerintem megvenné ő a 600e res laptopot is, ha a pénz nem számítana...
Látom neked viszont IBM-ed van, írjál már valami jót róla. Még ha esetleg a kistesó is lenne...
Üdv!
Ha volt okod felkapni a vizet, akkor szukseg van ra.
A notimrol a legjobb amit irni tudok, hogy nem tudok rola rosszat irni

. Szerintem ez eleg. Na jo, kicsit bovebben ismet (korabban volt amr elmenybeszamolo):
-csak 2 usb neha keves. Ugyan van belso bt, de igy is kellene a 3 usb nekem (eger, pendrive es most fejlesztes miatt, maskor mas miatt szokott meg lenni 3. eszkoz is)
-ha sokat akarnam cipelni, akkor lecserelnem, mivel azert a 2.5 kilo koruli suly valoban nem keves, a 2.5 ora koruli akkus ido meg valoban nem tul sok. nekem egyik sem problema, mivel 7ente max 1* utaztatom es akkor epp 2.5 orat kell kibirnia

-ugye nincs firewire. _engem_ _most_ ez sem zavar
-van hangja! accaka ha belepek a szobaba es nagyon fulelek, akkor hallom. igaz, ha a neon fel van kapcsolva akkor elnyomja, de megiscsak felhaborito, hogy hangja van!

-particionalas kulon buveszkedes, ha meg akarod tartani az ibm featurekat (pl bootolaskor a rescue opciot). de csak egyszer kell tullenni rajta.
-a ins,home,pgup,pgdwn ... billentyuket lehet hogy jobban szeretnem a bill. jobboldalan egymasalatt, mint eredeti elrendezesben de a bill. tetejen. megszokas kerdese. en eddig megszoktam, hogy 1 kezzel nyomom a shift+pgdwn -t vagy mast, ha kijelolni akarok
Pozitivumokat nem irok, irnak eleget az ibm topikban

.
Szerkesztette: E 2005. 03. 30. 17:51 -kor