HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - harmadik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - harmadik rész

#3181 Felhasználó inaktív   Sensation 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 21. 21:17

Idézet: TiLa - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 22:13

SZVSZ

Az én gépem 1,8kg, a következő tuti kevesebb lesz, ezek után 4kg? Ez táskával töltővel stb simán felmegy 6-7 kg-ra.

Na de nem is 17"-os a tied :)

Szerkesztette: Sensation 2006. 01. 21. 21:18 -kor

ASUS EeePC 1000H Black, 1GB, 80GB HDD
Nokia N73 Silver-Plum, 2GB miniSD
Videoton RA 6363 S, RT6303 S, DC 2050 E, Akai CS-F21

MSI K8N Neo Platinum (nForce3 250)
AMD Athlon64 3200+ (s754 NewCastle 2.2GHz)
Sapphire HD2600XT 512MB GDDR3 AGP8x
1.5 GB DDR400 Samsung (CL2.5, 1T CR)
CHIEFTEC 450W

#3182 Felhasználó inaktív   TiLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 21:46

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 21:14

Mint írtam nem ezzel nem értek egyet, csupán ez az összehasonlítás így erősen ferdítés. Nem lehet egy az egyben összehasonlítani egy 1400MHz-ces és egy 600MHz-ces proci fogyasztását.
Arra nem vennék mérget, hogy az órajelét nem lehet állítani, hiszem sok olyan asztali lap van, aminek az fsb sebeségt egy kis programmal lehet állítani. Pl az IC7-es lap órajelét simán lehet win alól állítgatni a clockgen nevű programmal. Ilyesmi okoskodásra gondoltam. :) Persze így se lesz pont olyan mint a Pentium M, mert a feszt nem lehet állítani.
99%-ban itthon lenne használva a gép, ezért nem olyan rettentően fontos a hosszú akkuidő. Tulajdonképpen második gép helyett kell, csak nincs hely még egy asztali gépnek. Szívesebben vennék én is Pentium M-et, de aránytalanul drágább mint amit pluszba nyújtani tudna. Az Asus gép amit kinéztem 150K és vadi új, Pentium M procisat nem kapsz 200 alatt. :(

Ez engem is érdekelne!

Nem értem, hogy mire adtad a linket. :) Ha a speedsetep miatt, akkor azt tudtam, hogy nincs benne. Az órajel csökkentését máshogy gondoltam, lásd feljebb. ;)

Az üzemidő nem elsődleges szempont, legalábbis most úgy látom. Igazából csak 1-2 esetet tudok amikor akkuról kéne mennie, amikor az ember utazik, de ha belegondolok, akkor igazából nem is kellene akkuról mennie, mert ugye ilyen helyeken nincs net és net nélkül nem gép a gép. :)

Kb így gondolkodtam én is, mint te, hogy második gép, meg soha nem cipelem, meg minek az akkuidő, DVDRW-t meg mindenképpen akrtam, aztán olvasgattam, megfogdostam két haver gépét is, az egyiket használtam is pár napig, meg vettem egy rádiós routert, aztán már kezdtem tudni, mit is akarok.

Most már az asztali gépet csak "fájlszervernek" használom, meg a monitorát (19") videózáshoz. Az ágyból, meg a nappaliból, a fotelból netezek. Hidd el érdemes ezeken gondolkodni, gyüjtögetni egy kicsit. Most pont azon gondolkodom, hogyan lehetne a nyomtatókábelt kiváltani valamilyen olcsó rádiós megoldással.

A másik meg, hogy ne az asztali gépekből indulj ki, mert azok "tuning" szempontjából sokkal egyszerűbbek. Hidd el, hogy az 1400-es cerka világ életében 1400-en fog menni max feszültséggel. (Nekem annó a cel1400-ről p1600-ra br25-be volt a csere a gép vásárlásakor.)

Mindezek ellenére azt mondom, vedd amelyik neked szimpatikus.

Üdv!

#3183 Felhasználó inaktív   TiLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 21:47

Idézet: Sensation - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 21:17

Na de nem is 17"-os a tied :)

De nem ám! 12" ;)

#3184 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 21:47

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 21:14

Mint írtam nem ezzel nem értek egyet, csupán ez az összehasonlítás így erősen ferdítés. Nem lehet egy az egyben összehasonlítani egy 1400MHz-ces és egy 600MHz-ces proci fogyasztását.
Arra nem vennék mérget, hogy az órajelét nem lehet állítani, hiszem sok olyan asztali lap van, aminek az fsb sebeségt egy kis programmal lehet állítani. Pl az IC7-es lap órajelét simán lehet win alól állítgatni a clockgen nevű programmal. Ilyesmi okoskodásra gondoltam. :) Persze így se lesz pont olyan mint a Pentium M, mert a feszt nem lehet állítani.
99%-ban itthon lenne használva a gép, ezért nem olyan rettentően fontos a hosszú akkuidő. Tulajdonképpen második gép helyett kell, csak nincs hely még egy asztali gépnek. Szívesebben vennék én is Pentium M-et, de aránytalanul drágább mint amit pluszba nyújtani tudna. Az Asus gép amit kinéztem 150K és vadi új, Pentium M procisat nem kapsz 200 alatt. :(

Ez engem is érdekelne!

Nem értem, hogy mire adtad a linket. :) Ha a speedsetep miatt, akkor azt tudtam, hogy nincs benne. Az órajel csökkentését máshogy gondoltam, lásd feljebb. ;)

Az üzemidő nem elsődleges szempont, legalábbis most úgy látom. Igazából csak 1-2 esetet tudok amikor akkuról kéne mennie, amikor az ember utazik, de ha belegondolok, akkor igazából nem is kellene akkuról mennie, mert ugye ilyen helyeken nincs net és net nélkül nem gép a gép. :)

Sztem rosszul fogod fel. 220 hianyaban a legtobb esetben tok mindegy a teljesitmeny ezert az akkuido a mervado. Ez alapjan kell az osszahasonlitast vegezni.
Sztem ha lehetne szoftveresen allitani a cerkakon, akkor sokan inkabb azt vennek...
Ha otthon lesz hasznalva a gep, akkor termeszetesen jobb valasztas a celeron, teljesitmenyben alig van kulonbseg. Ha kell az akkuido, akkor meg M P, ennyi, felhasznalastol (es persze a penztarca vastagsagatol) fugg a dolog.

Jahh es hogy nincs net nincs gep? Azert ez egy kicsit elhamarkodott volt. Egy ket-negy oras ut alatt meglehet nezni egy-ket filmet, sokat lehet offline olvasni, de akar irogatni is lehet, es ne felejtsuk el azt sem hogy letezik olyan magyarorszagon is, mint GPRS, EDGE es 3G. De ez persze csak a subok es fasza T&L kivaltsagai - a tobbit en nem is igazan tartom mondjuk notinak. :D

Jahh akinek kell a hosszu akkuido es nincs eleg penze, sztem nyugodtan elgondolkozhat egy normalis PIII-as stuffon, Speedstep itt is van...

#3185 Felhasználó inaktív   Gábor79 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 21. 21:59

várom a hozzászólását a billentyűzet témámhoz olyannak is akinek nem ilyen tip. gépe van. de azért legyen némi tapasztalata mert mint kiderült az egyik "szerintem nincs ennek semi baja" hozzászólónak nincs és nem is volt még soha notija. no akkor mutatom a sebesség állítást celeronon. esetleg ha mondtok progit lemérem vele mit művel...

Csatolt fájl:

#3186 Felhasználó inaktív   Gábor79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 22:02

egyébként nem értem hol lehet kihasználni a merevlemez kikapcsolását x. idő után, hiszen nincs az a rendszer amelyik ne birizgálná a lemezt folyamatosan...

Szerkesztette: Gábor79 2006. 01. 21. 22:02 -kor

#3187 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 22:05

Idézet: TiLa - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 21:10

Gyakorlatilag a te feltételeidnél jön ki leginkább a processzorok közötti fogyastás és teljesítménybeli különbség, mert ilyen kis terhelésnél a cerka maxon megy, míg a pentium teljesítménye visszaeshet a cerkának akár a negyed-ötöd részére is.

A cerkán a frekvenciát biztos nem tudod állítani, mert direkt ebben butább a pentiumtól, feszültséget nem tudom, paszz.

Egyébként az összehasonlításkor asztali gépeknél tökéletesen igazad lehet, ott tényleg nem számít 1-2-3W, de ez ugye notebook.

(Egyszerűbb lett volna azzal kezdened, hogy cerkát veszel, bólintsunk rá...)

Igaz, tulajdonképpen nekem mindegy a fogyasztás, mert úgyis 220-ról fog menni. :)

A freki állítást programmal írtam. Fentebb írták is írák, hogy lehet állítania cerkát is, max nem autómatán állítja a speedstep.

A zérójeles részt nem értem. :p Eddig csak Celeron M-ről érdeklődtem, egydül a teljesítmény összehasonlításban érdekelt a Pentium M. Mert ha sokkal gyengébb, akkor tényleg nem éri meg, de szerencsére nem ez a helyzet.

#3188 Felhasználó inaktív   TiLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 22:11

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 22:05

Igaz, tulajdonképpen nekem mindegy a fogyasztás, mert úgyis 220-ról fog menni. :)

A freki állítást programmal írtam. Fentebb írták is írák, hogy lehet állítania cerkát is, max nem autómatán állítja a speedstep.

A zérójeles részt nem értem. :p Eddig csak Celeron M-ről érdeklődtem, egydül a teljesítmény összehasonlításban érdekelt a Pentium M. Mert ha sokkal gyengébb, akkor tényleg nem éri meg, de szerencsére nem ez a helyzet.

Ahogy haladtam lefelé, láttam, hogy belinkeltél egy CM, meg egy AMD procis gépet, ez után éreztem úgy, hogy már döntöttél, és csak megerősítést kértél a döntésedhez. Ha nem így volt, akkor bocs.

#3189 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 22:16

Idézet: TiLa - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 21:46

Kb így gondolkodtam én is, mint te, hogy második gép, meg soha nem cipelem, meg minek az akkuidő, DVDRW-t meg mindenképpen akrtam, aztán olvasgattam, megfogdostam két haver gépét is, az egyiket használtam is pár napig, meg vettem egy rádiós routert, aztán már kezdtem tudni, mit is akarok.

Most már az asztali gépet csak "fájlszervernek" használom, meg a monitorát (19") videózáshoz. Az ágyból, meg a nappaliból, a fotelból netezek. Hidd el érdemes ezeken gondolkodni, gyüjtögetni egy kicsit. Most pont azon gondolkodom, hogyan lehetne a nyomtatókábelt kiváltani valamilyen olcsó rádiós megoldással.

A másik meg, hogy ne az asztali gépekből indulj ki, mert azok "tuning" szempontjából sokkal egyszerűbbek. Hidd el, hogy az 1400-es cerka világ életében 1400-en fog menni max feszültséggel. (Nekem annó a cel1400-ről p1600-ra br25-be volt a csere a gép vásárlásakor.)

Mindezek ellenére azt mondom, vedd amelyik neked szimpatikus.

Üdv!

A gépet barátnőm veszi, neki kell, mert az asztalit én túlságosan lefoglalom. :D Tehát arra kell, hogy amikor én itt ülök és melózok, akkor ő is tudjon netezgetni, levelezni, stb. Tulajdonképpn szinte csak itthon lesz használva a gép, ezért se nézegettem nagyon az akku időt. Az Asusra 3 órát írnak, 2.5 ha jobban van használva, 4 óra ha kevésbé.
Én nem nagyon akrom használni, mert munkára kényelmetlenebb mint az asztali gép, meg minek használnám ha itt a "rendes".
Szimaptikusnak szimpatikusabb a Pentum P, csak nem nagyon tudnám kihasználni a speedstepet se benne.
Köszi a tanácsokat, elgondolkodok rajtuk. ;)

#3190 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 22:21

Idézet: TiLa - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 22:11

Ahogy haladtam lefelé, láttam, hogy belinkeltél egy CM, meg egy AMD procis gépet, ez után éreztem úgy, hogy már döntöttél, és csak megerősítést kértél a döntésedhez. Ha nem így volt, akkor bocs.

A két gépet azért linkeltem be, hogy szerintetek melyik jobb. A procin kívül minden világos nekem is, de fogalam sincs, hogy a Cel M és a Sempron közül melyik az erősebb. Sajnos ezt még most se tudom. :(

Amúgy nem nagyon kérdezgettem, hogy melyik a jobb, a P M vagy a C M, ezért se értettem amit írtál. Ezzel kapcsolatban nem kértem tanácsot, mert tudom, hogy a P M jobb. ;)

#3191 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 22:30

Idézet: a t o s z - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 21:47

Sztem rosszul fogod fel. 220 hianyaban a legtobb esetben tok mindegy a teljesitmeny ezert az akkuido a mervado. Ez alapjan kell az osszahasonlitast vegezni.
Sztem ha lehetne szoftveresen allitani a cerkakon, akkor sokan inkabb azt vennek...
Ha otthon lesz hasznalva a gep, akkor termeszetesen jobb valasztas a celeron, teljesitmenyben alig van kulonbseg. Ha kell az akkuido, akkor meg M P, ennyi, felhasznalastol (es persze a penztarca vastagsagatol) fugg a dolog.

Jahh es hogy nincs net nincs gep? Azert ez egy kicsit elhamarkodott volt. Egy ket-negy oras ut alatt meglehet nezni egy-ket filmet, sokat lehet offline olvasni, de akar irogatni is lehet, es ne felejtsuk el azt sem hogy letezik olyan magyarorszagon is, mint GPRS, EDGE es 3G. De ez persze csak a subok es fasza T&L kivaltsagai - a tobbit en nem is igazan tartom mondjuk notinak. :D

Jahh akinek kell a hosszu akkuido es nincs eleg penze, sztem nyugodtan elgondolkozhat egy normalis PIII-as stuffon, Speedstep itt is van...

Kb 2 óra szokott lenni az út haza, azt kibírom gép nélkül, de annyit ki kell bírni a celeronos gépnek is nem? Legtöbbször eddig csak kómásan üldögéltem utazás közben, jó volt kicsit pihenni.

Valóban lehet netezni utazás közben is, de olyan áron inkább kihagyom. :D

A PIII procis gépeken már gondolkodtam, de ezek már csak használtan vannak, és ahhoz képest elég drágák. Rég volt volt már PII-PIII procim, ezért hirtelen meg se tudnám mondani, hogy egy 1 gigás PIII milyen P4-nek felel meg, mennyire gördülékeny rajta az XP.

#3192 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 22:35

Idézet: Gábor79 - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 21:59

várom a hozzászólását a billentyűzet témámhoz olyannak is akinek nem ilyen tip. gépe van. de azért legyen némi tapasztalata mert mint kiderült az egyik "szerintem nincs ennek semi baja" hozzászólónak nincs és nem is volt még soha notija. no akkor mutatom a sebesség állítást celeronon. esetleg ha mondtok progit lemérem vele mit művel...

Bocs a "semmi baja" megállapításért. (Attól, hogy nincs saját notebookom a videó alapján meg tudtam ítélni, hogy _szerintem_ ez hiba e.)
Köszi a képet, ezek szerint lehet állítgatni, ez jó hír. Ha lehet nézd meg légyszi, hogy a 4 fokozat milyen órajeleket takar. CPU-Z-vel meg tudod nézni a proci aktuális órajelét.

:up:

#3193 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 23:23

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 23:16

A gépet barátnőm veszi, neki kell, mert az asztalit én túlságosan lefoglalom. :D Tehát arra kell, hogy amikor én itt ülök és melózok, akkor ő is tudjon netezgetni, levelezni, stb. Tulajdonképpn szinte csak itthon lesz használva a gép, ezért se nézegettem nagyon az akku időt. Az Asusra 3 órát írnak, 2.5 ha jobban van használva, 4 óra ha kevésbé.
Én nem nagyon akrom használni, mert munkára kényelmetlenebb mint az asztali gép, meg minek használnám ha itt a "rendes".
Szimaptikusnak szimpatikusabb a Pentum P, csak nem nagyon tudnám kihasználni a speedstepet se benne.
Köszi a tanácsokat, elgondolkodok rajtuk. ;)

Ja, csak ha jobban fűt, akkor jobban igénybe van véve a hűtőventi, azaz lényegében egyfolytában megy + olcsóbb gépekben gyakran gagyibbra is van megcsinálva -> hamarabb lesz zajos és megy tönkre mint egy PentiumM procival szerelt gépben. A folyamatosan visító venti miatt meg az ember hajlamos falra mászni, nem is beszélve a tűzforró klaviról. Nyilván a te döntésed, de azért ezeket gondold meg. Az akkuidőről: nekem 1.3Ghz Baniasos gépem van 65Wh-s akkuval. Ez 3-3.5 órát bír ki, ha filmet nézek (mplayer!, MS Mediaplayerrel jóval kevesebbet), de ilyenkor jórészt 600-800MHz között kapcsolgat a gép. Szal Celeronnal akkor fogod tudni a 2.5-3 órát, ha csak MS Wordben pötyögsz :)

#3194 Felhasználó inaktív   Gábor79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 23:49

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 22:35

Bocs a "semmi baja" megállapításért. (Attól, hogy nincs saját notebookom a videó alapján meg tudtam ítélni, hogy _szerintem_ ez hiba e.)
Köszi a képet, ezek szerint lehet állítgatni, ez jó hír. Ha lehet nézd meg légyszi, hogy a 4 fokozat milyen órajeleket takar. CPU-Z-vel meg tudod nézni a proci aktuális órajelét.

:up:

rendben, de mielött ezt megvettem én is találkoztam már pár notival, de ilyet még nem tapasztaltam... és mint említettem a gépelés komfortérzete csökken, tehát ezt főleg érezni kell, hogy miröl is van szó.

sajnos z cpu allandoan 1500-at ir, megnezem aida-val mi valtozik.

#3195 Felhasználó inaktív   Gábor79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 00:19

memoria r/w sebesség változás mérhető

max, min teljesítmény:

r/w (MB/s)
2435/646
948/281

láttam egy olyat a cpuid-nál, hogy automatic clock control támogatva.

Intel Celeron M processor 1.5GHz

#3196 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 06:35

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 22:30

Kb 2 óra szokott lenni az út haza, azt kibírom gép nélkül, de annyit ki kell bírni a celeronos gépnek is nem? Legtöbbször eddig csak kómásan üldögéltem utazás közben, jó volt kicsit pihenni.

Valóban lehet netezni utazás közben is, de olyan áron inkább kihagyom. :D

A PIII procis gépeken már gondolkodtam, de ezek már csak használtan vannak, és ahhoz képest elég drágák. Rég volt volt már PII-PIII procim, ezért hirtelen meg se tudnám mondani, hogy egy 1 gigás PIII milyen P4-nek felel meg, mennyire gördülékeny rajta az XP.

Akkor elvan intezve. Az igenyeidnek nem kell P M es proc, megteszi a celeron is, ami teljesitemenyben nem ofg elmaradni, ha meg ne, hasznalod majd akkurol, akkkor meg tok minde1. :)

PIII-akrol. Annyira en sem vagom, de mindenesetre az elegge elfogadott teny hogy ezek a tua PII-ak konnyeeden felveszik a versenyt a mobil PIVekkel, ami szinten elfogadott teny, hogy nem a legjobbak. :)
Mindenesetre gondolhatod, hogy kitunoen hasit a PIII 1.2GHz (alt 800-on jaratva, mert tenyleg nem kell tobb) 512L2 cache  tua procin es a melette levo 1 giga ramon az XP es egyeb alkalmazasai...

#3197 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 07:46

Sziasztok !

Egy elég érdekes kérdésem lenne:
Most adtam el a clevo notimat még fél év garanciával, sok hirdetés, próbálkozás után az új ár harmadáért.
(P4 3.0ghz, ati 9600pro 128mb, 1gb ram, dvd+-rw,1400*1050 tft,full extrás be- kimenetekkel)

Szerintetek milyen notebook márkáknak nem ilyen gyászos az újraértékesítése?
Kezdem úgy látni, hogy a clevo,stb. márkákban újan maximum a nlegolcsóbb alaptípust érdemes megvenni, míg ha komoly vga-val, procival szereltet vesz az ember, akkor inkább hp, sony, esetleg acer, f-s, talán még asus, toshiba.

- Szerintetek melyik márka a legértéktartóbb?
- Melyik márka a legbecsületesebben összerakott? (nyikorgás,müanyag/fém arány, stb.)
- Melyik márkák ajánlják a leghosszabb garanciát? (alapáron)

-És a legfontosabb : Melyik típusoknál a leghalkabb a hűtés ?

Köszönöm előre is a segítséget.

#3198 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 22. 09:55

Idézet: krisz123 - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 8:46

- Szerintetek melyik márka a legértéktartóbb?
- Melyik márka a legbecsületesebben összerakott? (nyikorgás,müanyag/fém arány, stb.)
- Melyik márkák ajánlják a leghosszabb garanciát? (alapáron)

-És a legfontosabb : Melyik típusoknál a leghalkabb a hűtés ?

Köszönöm előre is a segítséget.

Lenovo...  :cool:

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#3199 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 10:03

A weboldaluk kicsit kiábrándító :

http://www.pc.ibm.com/de/thinkpad

#3200 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 10:06

Ja és még aszt szerettem volna hozzáfűzni,  hogy ki az aki a legjobb áron nyújtja mindezt.

(Elképzeltem a lelki szemeimmel, hogy a 500-600 ezer forintba kerülő új notimat meghirdetem 1-2 év múlva 400 magasságába, és az emberek egymást taposva veszik meg tőlem.)
Sajna magyar piacon 200 fölött lehetetlen eladni használt notit, ezt a saját bőrömön tapasztaltam.

Téma megosztása:

• (161 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó