HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke Ergo offoljunk legálisan! :) Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:03

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:12

Már hogyan tüntetnék, nem emlékszel?! Két hete kőcsönattam apádnak. :cool2:

furcsállnám,van sajátunk is,daihatsu 1.0 diesel motorral ha kell rakok fel róla képet :respect:
ha pedig a kölcsönadásnál a pénzre céloztál volna netán,ahhoz túl jól keres az öregem,még ha nem is láccik rajta  :D

#382 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:05

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:27

Öcsém bazze, haza sem érdemes mennem... megrothad a környék, mielött kijönne a tavasz...  :think:   :reklamacio:

autócserénél érdemes terepjáróban gondolkodni,olyan a közutak állapota szal  :think:  :omg:

#383 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:07

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:31

ma délelőtt tóta a bringát itt az utcánkban fölfelé a sörgyárigazgató úr (Tarnóczky). :boa: 

kocsira mán nem is telik nekik? :think:

#384 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:08

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:37

Meg viszem magamat, "keleti csapásként".
A többit majd meglátjuk...  :)

keleten ien jól meg lehet élni?  :omg:  :think:

#385 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:13

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:49

Megvan, igen. :think:  Nem gondoltam volna, hogy életszerű az eszköz, de tudod, mi van. Magyarország eleve abszurdisztán... ezen belül Nagykanizsa mondhatni, Abszurdisztán fővárosa, itt aztán -ahogy írtad-, semmin nem lepődik meg az ember.... és Te is tudod, milyen misztikus gagyi hely volt a ZSWMK, most meg, hogy együtt van a gladiátolképzővel. :omg:  Há pfff..........

Amúgy az előbb voltam kint dohányozni és odaadtam az Omega hangtechnikusának a barátjának ( :Đ ) a Csillagok útján és az Időrabló c. CD-jük borítóját, dedikálásra... mert:

Kép

...erre jó a gladiátolképző, nagy tornatermük van. Bár azért a "sportcsarnok" túlzás, hiszen Nagykanizsának nincs sportcsarnoka!!! Jah, nézd meg a jegyet: "Zsigmondi... pfff. :Đ

te nemazé az egyhuszé de duran duranra a sportarénába 6900a jegy szal  :omg: abban pedig benne az anyag,hogy akkor mán ne beszéljek az ákos féle kisstadion koncertről 7900-ért,ha kell odaadom dvd-n,hát abban benne volt az anyag vazze sztem a villanyszámla überelte a belépőt :] de mit tud nyujtani egy omega egy olyan helyen ahol kispályán szokás focizni? áááááááááá kész most az iskolai farsang jutott eszembe mikor zizi labor voltunk asszonykórussal és mi nyertümk szal max ezt a szinvonalat hozzák tornacsarnokba,egy ilyen koncert nem ilyen helyre való,ha omega lennék évente tartanék egy puskás stadiont meg egy arénát azt ellennék belőle,plasztikára meg fodrászra meg simán elég  :smoker:

#386 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:16

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 14:49

Megvan, igen. :think:  Nem gondoltam volna, hogy életszerű az eszköz, de tudod, mi van. Magyarország eleve abszurdisztán... ezen belül Nagykanizsa mondhatni, Abszurdisztán fővárosa, itt aztán -ahogy írtad-, semmin nem lepődik meg az ember.... és Te is tudod, milyen misztikus gagyi hely volt a ZSWMK, most meg, hogy együtt van a gladiátolképzővel. :omg:  Há pfff..........

Amúgy az előbb voltam kint dohányozni és odaadtam az Omega hangtechnikusának a barátjának ( :Đ ) a Csillagok útján és az Időrabló c. CD-jük borítóját, dedikálásra... mert:

[ ... itt a jegy képe volt ... ]

...erre jó a gladiátolképző, nagy tornatermük van. Bár azért a "sportcsarnok" túlzás, hiszen Nagykanizsának nincs sportcsarnoka!!! Jah, nézd meg a jegyet: "Zsigmondi... pfff. :Đ

Nos, én azért kellemes emlékekkel gondolok vissza. Persze voltak azért jobb-rosszabb dolgok...  de mondják, az idő mindent megszépít, nos tényleg. Ott volt a "Faragó" is, már akkor sem tudtam egyértelműen rossznak kikiáltani (pedig a főnököm volt), talán jobban láttam, mint a nagy átlag, és talán jobban elfogadtam, hogy ő is ember, ennek minden hibájával és gyarlóságával együtt. Volt olyan, mikor rühelltem, és messzire elkerültem, de volt olyan, mikor együtt nápolyiztunk és teáztunk az irodájában, közben megbeszélve az élet kisebb-nagyobb dolgait.
Véleményem szerint a dolgok akkor romlottak el végleg, mikor összevonták a hajdani "406. számú szakmunkásképző intézettel", amelyet a késöbbi generáció már "Polai", a még késöbbi pedig "Széchenyi" néven emlegetett. Azzal a hellyel, ahol (sok más egyébbel együtt) az is előfordulhatott, hogy a diák az órán berakta a padba a kukiját, majd körülrajzolta krétával. És még nem is a leghátsó padban ült...  :think:
Szóval, amikor jött a "Merx Andor" (vagy hogy a francba írja a nevét) vezette sóher, mindent lenyúló, és dirigáló csapat. Hiszen akkor még ott voltam, részben láthattam azt, milyen és mennyi értéket hordtak át a "fal túloldalára", vagy herdáltak el, esetleg osztottak szét egymás közt. Persze rögtön megjelentek a "talpnyalók" is, Bene Csaba vezényletével, akik jó kutya módjára lesték a "nagyvezír" minden szavát, hogy nekik is cseppenjen valami a jóból. Talán nem véletlen, hogy elég sokan hagyták el akkoriban az intézményt, ameny addig elég magas oktatási szinvonalat tudhatott magáénak, és (ezt elég kevesen tudják) akkor még gimnáziumi képzést nyújtó osztálya is volt, nem kevés tanulóval. Ez elég kellemes unikumként hatott abban az időben, egy középiskolától mindenképpen. És ugye akkor jöttek a "Piaristák" is, megfelelő hátszélllel és kapcsolatokkal, így szépen "lezsírozták", majd a kezüket rátették az épületcsoportra. Kezdték a Hunyadi iskolával, és meg sem álltak, míg az egészet be nem kebelezték.
Szóval, nem volt az olyan rossz hely, pláne így visszaemlékezve a számtalan hozzá kötődő élményhez, de mindenkinek szíve-joga saját meglátása szerint vélekedni a múlt-jelen dolgairól.  :)

Az pedig, hogy nem tudják leírni egy hajdanvolt, nagytudású "bányászmester", Zsigmondy Vilmos nevét, ez több, mint tudatlanság. Inkább bunkóság.

U.i.: Máig emlékszem a suli címére, Sugár út 13, pedig nagyon régen jártam arra. Álmaimban néha. Pedig még életemben szeretnék végigsétálni a hajdani főépület lépcsőin, végigsimítani a kezem az ezerszer fogott és megkopott fakorláton, és bejárni a szívemnek kedves helyeket, osztálytermeket, folyosókat... ezernyi emlék jönne elő. Bár az is lehet, hogy elsírnám magam azon, ami az épületből, és a hely szelleméből lett. Nem szabadott volna hagyni, hogy ez megtörténjen... bár sokminden megtörtént és megtörténik a világban, aminek nem szabadna... ennél nagyobb igazságalanságok is.

Jó szórakozást a koncerthez, remélem jól érzed majd Magad...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#387 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:17

Idézet: somafero - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:05

autócserénél érdemes terepjáróban gondolkodni,olyan a közutak állapota szal  :think:  :omg:

Állítólag pesten is olyan szar az utak állapota, hogy mindenki traktorral jár(t)...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#388 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:23

Idézet: somafero - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:08

keleten ien jól meg lehet élni?  :omg:  :think:

Végülis, ahogy nézzük. Nem olyan dúsgazdag hely ez, sőt, ahogy szokták mondani, az "elmaradott" környék... Borsod, Nógrád, Szabolcs... itt az tűnik ki, akinek munkája van, és nem az, akinek nincs. Aztán itt az ukrán és román határ is, a többit gondold tovább...

De ha erre a szűk környezetre gondolok, amit "Debrecen és környéke" nével illetnek, akkor azt kell mondjam, azért elég jól ki lehet jönni. Tudni kell a jó oldalra állni, ennyi. Én sem vagyok túlzottan eleresztve, talán most kezdek talpra állni, anyagilag is, de talán most sikeresen menni fog. Aztán meglátjuk. De az biztos, hogy jóval több lehetőség van, mint odahaza. Már csak abból kiindulva, hogy az ország második legnagyobb városa... bár nekem nem tűnik olyan nagynak, talán azért érzem olyan jól magam benne. És itt nem zárnak be mindent, ellenkezőleg... szépen gyarapodnak az új munkahelyek, fejlődik a város. Ha pedig tényleg megnyernénk a "2010 Európa kultúrális fővárosa" címet, na az nagy királyság lenne...  :respect: :up: :cool:

Idézet

[link]

#389 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:25

Idézet: somafero - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:13

te nemazé az egyhuszé de duran duranra a sportarénába 6900a jegy szal  :omg: abban pedig benne az anyag,hogy akkor mán ne beszéljek az ákos féle kisstadion koncertről 7900-ért,ha kell odaadom dvd-n,hát abban benne volt az anyag vazze sztem a villanyszámla überelte a belépőt :] de mit tud nyujtani egy omega egy olyan helyen ahol kispályán szokás focizni? áááááááááá kész most az iskolai farsang jutott eszembe mikor zizi labor voltunk asszonykórussal és mi nyertümk szal max ezt a szinvonalat hozzák tornacsarnokba,egy ilyen koncert nem ilyen helyre való,ha omega lennék évente tartanék egy puskás stadiont meg egy arénát azt ellennék belőle,plasztikára meg fodrászra meg simán elég  :smoker:

Mondjuk abban is van igazság, amit írtál. Egy nagyobb koncerthez téyleg nem elég a hely... hát, azért remélem minél jobban sikerül...  :)

Idézet

[link]

#390 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:26

Ráültem a billentyűzetre, és a seggemmel beírtam pár betüt...  :)

Idézet

[link]

#391 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:33

Keresem a Bikini "Nem lesz ennek jó vége" című albumát, ha meg van valakinek legrabbelve... megköszönném. Nagyon régen hallottam már, és most jó lenne...

Idézet

[link]

#392 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:42

Idézet: somafero - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:13

blablabla  :smoker:

Mi tud nyújtani? :think:  Ott van A LEGENDA a színpadon, és zenél, nekem és még pár ezer embernek. Tudod, elég zsugori alak vagyok, még életemben egy fizetős koncerten nem voltam. A nyári zeg.-i Omega koncerten sem, mert nem jött úgy össze. De most, erre, nem sajnálom a pénzt. :respect:

Amúgy, 5k ide-oda, azért csak elkelnek a jegyek, hiába, ez Zene. Nem olcsójóskák. ;)  Tudom, nem értesz egyet velem, de nem is baj. :)

#393 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:42

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 16:33

Keresem a Bikini "Nem lesz ennek jó vége" című albumát, ha meg van valakinek legrabbelve... megköszönném. Nagyon régen hallottam már, és most jó lenne...

sztem megvan  ;)

#394 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:44

Idézet: somafero - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:42

sztem megvan  ;)

Ha utánanéznél (és pláne akkor, ha meglenne), megköszönném...  :)

Idézet

[link]

#395 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:46

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:16

...

Nagyon a szívemből szóltál, ezen az íráson elérzékenyedtem! Egyetértek minden szavaddal. :up
(Én sem utáltam Faragó urat soha. ;)  A többi résszel is (amúgy "Mérksz" )... )

Idézet

Jó szórakozást a koncerthez, remélem jól érzed majd Magad...  :)

Igyekszem. ;)

#396 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:50

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 15:46

amúgy "Mérksz"

Én a Marx -ról jegyeztem meg anno (nem, nem vagyok kommunista), egyszer hangosabban találtam ezt emlegetni a suliban, és szóbeli megrovást kaptam, hogy hát hogyan lehet ilyet mondani... jah, a tárgybeli megrovás adója: Bene Csaba..

Hogy lehet ilyet mondani... nos kérem: így...  :)

Szerkesztve: írnom azért tudni kellene...  :)

Szerkesztette: Nevergone 2005. 03. 14. 15:51 -kor

Idézet

[link]

#397 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:53

Idézet: Omega - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 16:42

Amúgy, 5k ide-oda, azért csak elkelnek a jegyek, hiába, ez Zene. Nem olcsójóskák. ;)  Tudom, nem értesz egyet velem, de nem is baj. :)

én sem sokon,de hm szal azé leirom: napoleon boulevard pl naon bejött hsmk,aztán dolly roll anyámékkal még gyerek koromban ( :omg: ),aztán voltam ilyenen h bros  ;) bs,aztán volt bonanza banzay áááálat volt bs ,pet shop boys BS,  meg ákos is azt asszem hirtelen ennyi.meg ilyen sörfesztiválos faxságok de hát az nem egy nagy szám soha sehol csak kommerszeket nyomnak.még tieston gondolkodom palace-ban csak az meg 8k szal  :omg:,akkor inkább hollandiai aréna,meg egy kis füv  :cool:

#398 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:56

És azt még nem is említettem, hogy szépemlékű Janzsó József tanárúr keze alatt, ott taníthattam először. Hatalmas élmény volt, máig nem feledem, néha még álmomban a kémia épület szertárjaiban is elkalandozom, pedig csak annyi közöm volt ott hogy ott taníthattam a diákokat.

Na és persze, Veled is futottam füstőt, hülyéskedtünk ezerrel, sok-sok jó emlék...  :)

Idézet

[link]

#399 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:57

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 16:44

Ha utánanéznél (és pláne akkor, ha meglenne), megköszönném...  :)

megoldjuk,csak át kéne néznem vagy 50dvdmet pluszba amik még nincsennek bekatalogizálva hátha azon van.te is ien lázadó depis zenéket hallgatsz?itt mindenki ilyen komor  :omg:

#400 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 15:58

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. márc. 14., hétfő - 16:56

Na és persze, Veled is futottam füstőt, hülyéskedtünk ezerrel, sok-sok jó emlék...  :)

te ne ábrándozzatok mán,éjjetek a jelenbe ez nem faxa mert rájövünk mien öregek vagyunk! tessék kimenni süt a nap,napszemüveg terepjáró 1000-el azt csajozik :cool:  :p

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.