HWSW Informatikai Kerekasztal: Covysoft Story - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Covysoft Story avagy a nagy kitálalás, a nagy balhé... Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 17. 14:09

Ez igy van, teljesen helyen valo amit irtal!
V63 a legjobb mozdony
Olyan mint a CISCO router ;-)

#42 Felhasználó inaktív   Warner 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 14:48

:offtopic:

(lehet hogy inkább a wireless topicba kellett volna írni)

Ezen felül puffognak ha a HIF vagy mostmár NHH végre nagy nehezen rendet próbál csapni...

Azon elgondolkodott már valaki, hogy persze persze, szart sem ér a jelenlegi szabályozás, mert 100mW kimenő teljesítmény édeskevés, de könyörgöm, ennek is oka van!

2,4 GHz-en lassan már nem hogy szolgáltatni, de forgalmazni sem lehet a rádiós zavar miatt, ennek oka többek között az hogy egyáltalán nincs kontroll, illetve az hogy a szolgáltatónak nincs más lehetősége mint hogy a kimenő teljesítményt növeli ész nélkül, ezzel még nagyobb zavart generálva.
Arról már nem is beszélek, hogy vannak olyan dilletánsok, akik még a szektor fogalmáról sem hallottak, és hiába van csak 4 előfizetője hatalmas körsugárzóval szolgáltat, ezzel teleszórva a spektrumot... :(

Sajnos az nagy helyzet, hogy szolgáltatási morálban most már nemhogy az európai szint alatt vagyunk, de még Romániában és Bulgáriában is sokkal jobb a helyzet.

Én megértem, hogy sok szolgáltató éppen hogy fent tudja tartani magát a nagyokkal szemben, de ez nem magyarázat arra, hogy rossz eszközzel, felkészületlenül, és az alternatívák valamint a hatályos  szabályozás teljes figyelmen kívül hagyásával "dolgozik".

:(  :(  :( 

#43 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 17:19

A fenti hozzászóláshoz csak pár szót tennék hozzá:
OTT A PONT!  :respect:

Énis vmi ilyesmire gondoltam, csak nemtudtam megfogalmazni rendesen (az látható is sztem  :D )
Kép

Xfire profil

LordRolee

#44 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 18:40

Warner: Szerintem is teljesen igazad van! Láttam már olyan szolgáltatót aki keresztba kasba lődözi a jelet, illetve ugyanazon a csatornán mint a másik szolgáltató és csodálkoznak ha nem megy. Össze vissza mindenki. Az NHH is csak azzal foglalkozik hogy hibajavítás így úgy, meg ügyfélszolgálati telefon legyen, meg csak azon felvilágosítás semmi más számon, stb... ilyenekbe beleköt azt hogy ki hogy szerel meg milyen módszerrel (TIGER topic levegőbe a sima utp csak úgy lóg:D) azzal kutya nem foglalkozik. És lásd a hozzá nem értésnek meg is lett az eredménye ebbe a topicba pont a Covysoft járt így! Ők nem tudtak konfigolni dolgokat, sávszélességet szűrni stb... A szereléssel náluk nem volt baj azt profi alvállalkozó gárda csinálta, az nagyon szép munka volt. De ők szolgáltatni nem tudnak .... Sajnos :(

#45 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 17. 18:58

Idézet: Warner - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 14:48

2,4 GHz-en lassan már nem hogy szolgáltatni, de forgalmazni sem lehet a rádiós zavar miatt, ennek oka többek között az hogy egyáltalán nincs kontroll, illetve az hogy a szolgáltatónak nincs más lehetősége mint hogy a kimenő teljesítményt növeli ész nélkül, ezzel még nagyobb zavart generálva.
Arról már nem is beszélek, hogy vannak olyan dilletánsok, akik még a szektor fogalmáról sem hallottak, és hiába van csak 4 előfizetője hatalmas körsugárzóval szolgáltat, ezzel teleszórva a spektrumot... :(

Valamint házilag hekkelt konzervantennák, amik aztán mindenfelé szórnak mindenfélét, és a szomszéd Pistike, akinek időnként sikerül az én csatornáimra rakni az eszközeit. Meghagyom az SSID-t, hogy hülye is lássa, van hálózat a környéken, kirakom mondjuk X csatornára, erre szomszédok is előszeretettel teszik X csatonára. Faszkivan.
Make love not Wor.

#46 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 19:00

Ezt mondom. Sok probléma van ilyennel hogy mondjuk nyugat fele van rakva egy antenna és közbe keletre is szór ja és persze ugyanazon a csatornán! :D az ilyenkor ahogy Jahno mondja: faxkivan :D

#47 Felhasználó inaktív   piston 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 00:16

És az milyen wireless szolgáltató ami annyira nyomja a kakaót a toronyból hogy attól  2km-re légvonalban egy 100mW-os PCI-os karival,saját kis botantennájával a tetötérben 5-ös skálán 2 bezöldül :reklamacio:

#48 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 06:27

Hozzaszolasokat elolvasva es a tobb eves tapasztalatom utan az jutott eszembe ez a WLAN tema kezd olyan lenne mint anno az ingatlankozvetites. Mindenki azzal akart foglalkozni, mert mert meno es majd ebbol jol meg lehet gazdagodni (gondoltak) OK. Aztan nem igy lett a valosag mast produkalt.

A szornyu az, hogy ebben az esetben is tobb ezreket huztak le sok-sok magyar forinttal. :mad:
V63 a legjobb mozdony

#49 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 15:08

Itt Covynál is igaziból nem tudom hogy gondolták a falum projektjét! Hibajavítás 3-4 hét múlva vagy akkor se, új ügyfél bekötés hát ilyen a "jó hírnév" miatt nem is volt, szóval katasztrófa. A hozzáállással van / volt / lesz a baj!

#50 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 18:44

Igen nagy a csend! szolgáltatni még mindig nem szolgáltatnak de ha jól tudom már nem is fognak! Ügyfelek hívogatnak hogy mit ajánlok? Én mondtam mindenkinek: SEMMIT! Én már nem csinálok segget a számból!:D

#51 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 17:03

:confused: Most hívott egy volt ügyfél, hogy állítólag ma kapott levelet, hogy a szolgáltatás megszűnt, szerződést bont a Covysoft, az eszközöket április végéig leszereli! :D vagy inkább :( vagy nem is tudom

#52 Felhasználó inaktív   markastor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 02:56

Szia Buga_Laci! Tetszik az avatarod. ;)

#53 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 10:17

Thx :D

#54 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 12:08

"Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
Management, CovySoft Networks, Budapest, 2004.12.23. 15:05

A CovySoft Networks dolgozói kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog sikerekben gazdag Új Évet kíván minden kedves partnerének és ügyfelének.

Reméljük 2005-ben is a CovySoft elégedett partnerei és ügyfelei között üdvözölhetjük Önt!"

Elég aktuális :D a web lap köszöntő :D

#55 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 19:03

Most meg mindenki engem hívogat hogy mizu! Most mindenki a településen akar szolgáltatni! 60 ügyfél azért 60 ügyfél! :D

#56 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 11:32

Újabb kontár internetszolgáltató csődölt be
http://www.origo.hu/techbazis/internet/200...5kontarisp.html

Nekem az egészről csak egy dolog jutott eszembe egy nem létező fantomcéget felhasználva próbálja a Covy menteni a renoméját. Azért igazán feltehette volna a kérdést a cikkíró, jó ez volt Győrben és mi van a Szabolcsi falvakkal ahol állítólag ugyanez a helyzet? És véletlenül ott is a Covy van a háttérben. Aztán ha kicsit mélyebbre ásnak akkor ez a cég valami módon elég jó állami támogatásokat akasztott le anno amire furcsa mód más cégeknek nem is volt esélyük.(gyanítom ismerték a megfelelő embereket a minisztériumban)

#57 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 13:15

Ujabb adalekot talaltam:

http://www.origo.hu/techbazis/internet/200...5kontarisp.html
V63 a legjobb mozdony

#58 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 18:57

Kész ez az egész topic meg a szitu! Én azt hiszem hogy többet nem írok ide, nem is foglalkozok vele, részemről a topic befejezettnek tűnik! Elegem van az egészből és gyűlölöm az egész céget meg mindent ami vele kapcsolatos!

#59 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 19:00

Ez mitől új?
www.kevenet.hu

#60 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 14:34