HWSW Informatikai Kerekasztal: Covysoft Story - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Covysoft Story avagy a nagy kitálalás, a nagy balhé... Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 02. 21:15

Hogyha 95% nem nyilvános 5% nem ér semmit akkor mi a faxért hoztad fel? Ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna!

#82 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 12:20

Az eszközök még mindig változatlanul a usereknél vannak! Sokan már leszedték maguk, mert faxuk tele volt vele, az 50-60 ügyfélből majdnem mindenki pár ember kivételével ADSL-t használ! Még jól is jártak! 25e 512kbit/s a covynál. Hol élnek ezek? :(  :omg:

#83 Felhasználó inaktív   Danecay 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 28. 17:46

Hi!
Hát a települes ahol lakom hasoló cipőben jár azokkal a településekkel ahol nincs internet. Ez alatt azt értem, hogy az internet semmilyen formája nem létezik, na jó leszámítva a GPRS-t amit most is használok, de ez a mai sávszélességek mellett már lassan internetnek sem nevezhető. Tervek, voltak, vannak, de egyelőre a kivitelezés időpontja rejtély. Egy pár napja olvastam a munkahelyen egy hirdetést melyben az állt, hogy egy cég melynek webcíme: GAS-LINE MICROHULLÁMÚ internetszolgáltatást biztosít. Nekem speciel semmit nem hoz be a link:( A hirdetésben szerepelt még a bekötés összege ami 40.000 Ft és ez természetesen tartalmazza a hozzávaló hardware eszközök árait is, de amennyiben a potenciális felhasználó rendelkezik a szükséges berendezésekkel abban az esetben 0 forint is lehet. Egyelőre 384/64 Kb/s sávszélességet biztosítanának havi bruttó 4500 Ft-ért, de elmondásuk szerint valószínű hogy ez növekedni fog, és ez semmilyen módon nem korlátozott. 15 fő a küszöb és hűségnyilatkozatot sem kell aláírni. Amennyiben megvan a 15 fő, telepítenek egy tornyot ami kb. 6Km-es körzetben működik.
Hát szépen hangzik! Mivel nem vagyok túl tájékozott a témábna egyből az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy mivel nálunk egyáltalán nincs internet, honnan vesznek sávszélességet, honnan biztosítják az internetszolgáltatást. Biztos van rá magyarázat, de én még nem tudom. (lefedettség?)
Normálisan működő MICRÓ-s netnél, hogy alakulnak a PING értékek általában?
Ha esetleg van véleményetek, tapasztalatotok, esetleg valami infótok a cégről, szivesen elolvasnám!

#84 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:34

Hát mikrohullámú net? :D Nem tudom, normális esetben jók a pingek, nem normális esetben rosszak! Végülis a falumban már szinte minden ügyfélnek ADSL van mindenki elégedett és soha senkinek nem kell többé mikrós net! Szerintem a te településednek / szolgáltatódnak nyiss egy új topicot ez nagyon nem arról szól! :D THX!  :respect:  :up:

#85 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:50

El is hiszem hogy ilyen árakkal csödbe ment.:
Van pofájuk 64kbps vonalat 6e eladni! :eek:  :p
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#86 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 09:56

Idézet: uboat - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 10:50

El is hiszem hogy ilyen árakkal csödbe ment.:
Van pofájuk 64kbps vonalat 6e eladni! :eek:  :p

512k => 25ezer :D Azért ez sem semmi!

#87 Felhasználó inaktív   Danecay 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 15:10

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 8:34

Hát mikrohullámú net? :D Nem tudom, normális esetben jók a pingek, nem normális esetben rosszak! Végülis a falumban már szinte minden ügyfélnek ADSL van mindenki elégedett és soha senkinek nem kell többé mikrós net! Szerintem a te településednek / szolgáltatódnak nyiss egy új topicot ez nagyon nem arról szól! :D THX!  :respect:  :up:

Hát sokkal okosabb nem lettem :( Jó lenne valami konkrétabb infó. Az ADSL-el kapcsolatban, ha lenne választási lehetőségem MICROHULLÁMÚ net vagy ADSL között, nyilván én is az utóbbi mellett döntenék, de mivel, csak egy alternatíva van, így maximum csak ezt válaszhatom. Településemnek nem hiszem, hogy érdemes külön topicot nyitni, mert mint írtam, max GPRS nettel rendelkezők vannak, azok is kevesen így kutya nem nézne be oda. Valamint nem tudom, miért nem illik bele kérdésem ebben a topicba, hisz elvégre a címe: Távközlés, internet - Telefon- és internetszolgáltatók, -szolgáltatások - Covysoft Story. Így elég sok hozzászólás íródott a Covysoft Story-val kapcsolatban is ami legjobb tudomásom szerint MICROHULLÁMÚ NET szolgáltató, vagy más mellett az is.
Nem kötekedni akarok, csak nem tudom, hogy mi a baj!

#88 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 14:15

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 0:17

ez most a covysoft vezetőire mondod vagy úgy általában  :confused:
jó lenne ,ha visszavennél

:omg:  :rolleyes:
Tök egyértelmű hogy kikre értette, ez a hszed teljesen felesleges volt, mondjuk az enyém is az, de az már más kérdés :Đ :omg:

Szerkesztette: Asker 2005. 06. 07. 14:16 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#89 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 14:22

Idézet: Asker - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 15:15

:omg:  :rolleyes:
Tök egyértelmű hogy kikre értette, ez a hszed teljesen felesleges volt, mondjuk az enyém is az, de az már más kérdés :Đ :omg:

Hát kicsit késve reagáltál a dolgokra de nem baj! :D

#90 Felhasználó inaktív   gabeeapunk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 07. 15:20

Ki mit tud róla ?
Csak a két netszolgáltató neve hasonlít nagyon egymásra, vagy a kettő ugyanaz ?
http://www.cablenet.hu/
http://www.cable-net.hu/

Nálunk akkor keztek terjeszkedni, amikor az önkormányzat szerződést kötött a NagyKábel Kft-vel.
A NagyKábel Kft-ről tud valaki valamit ?

#91 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 08. 11:50

Idézet: gabeeapunk - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 16:20

Ki mit tud róla ?
Csak a két netszolgáltató neve hasonlít nagyon egymásra, vagy a kettő ugyanaz ?
http://www.cablenet.hu/
http://www.cable-net.hu/

Nálunk akkor keztek terjeszkedni, amikor az önkormányzat szerződést kötött a NagyKábel Kft-vel.
A NagyKábel Kft-ről tud valaki valamit ?

Szerintem itt a Covysoftos topicban nagyságrendileg senki sem fog Neked erről információt adni! :(

#92 Felhasználó inaktív   Old_Mumus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 14. 11:56

Aztse tudtam hova nyuljak  :D

Részvénytársasággá alakult a CovySoft Networks

Dinamikus fejlődésének eredménye képpen részvénytársasággá alakult a CovySoft Networks Internet-szolgáltató - jelentette be Kovács Zoltán, a cég vezetője.

A cég az idén tovább erősíti jelenlétét az ország keleti megyéiben és több városban is elindítja szélessávú szolgáltatásait és integrált kistérségi Internet megoldásokat kíván biztosítani önkormányzati társulásoknak. A CovySoft Networks Budapesten kívül további 37 településen van jelen és ezt a számot 2005 végéig meg kívánja duplázni.

„Számunkra továbbra is két kiemelt terület létezik: az ország méltánytalanul elhanyagolt régiói, illetve a kistérségek” – mondta a cég elnöke. Fejlesztéseink lévén mára olyan integrált megoldásokat tudunk kínálni a kistérségeknek, amelyek egyszerre kínálnak szélessávú internetezési lehetőséget és e-közigazgatási megoldásokat.

A cég még ősszel elindítja a CovySoft Digital Broadcasting szolgáltatását, amely szélessávú interneten és hangon kívül digitális kábeltelevízió szolgáltatást is nyújtani kíván ügyfeleinek. Kovács Zoltán elmondta, hogy a CDB szolgáltatás csomag lévén egy olyan felülethez jutnak az ügyfelek, mellyel minden távközlési szolgáltatást megoldhatnak könnyen, egyszerűen. Ez azonban csak a kezdet, mivel ezzel párhuzamosan egy integrált médiafelületet hozna létre a cég, ahol a szélessávú internet segítségével értéknövelt szolgáltatásokat vehetnének igénybe a felhasználók – tette hozzá Kovács.

A részvénytársaság a mikrohullámú szegmensben betöltött vezető pozícióját akvizíciókkal kívánja erősíteni, illetve az ország keleti felében elfoglalt pozíciók miatt előrehaladott tárgyalások folynak arról, hogy a cég szélessávú szolgáltatásai Ukrajnában és Romániában is megjelenjenek.
V63 a legjobb mozdony
Olyan mint a CISCO router ;-)

#93 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 12:14

Leginkább nem tudom én sem, hogy hova és mit! :( Kész! Ilyen cég, ilyen árakkal és látjátok! Hát ez van! Jön még kutyára teherautó! :D

#94 Felhasználó inaktív   matavman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 22:04

Hát végignéztem az árakat, nem is tudom. Ehhez képest az ADSL-t diszkont áron kínálják, nem beszélve a két szolgáltatás minőségi mércéjéről...  irj alá 3 évet és csupán 19900ért bekötjük a mikrohullámú sütőt internettel együtt. Ez vicc  :bolond:

#95 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 10:27

Ezt mondtam! 512 net 25.000 Forint! 64/64k 6.000 forint! Hol élnek ezek? Ilyen árakkal még Romániában sem lehet labdába rúgni! Én nem hiszem el, hogy használja Őket valaki mondjuk Pesten!

#96 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:21

Van valaki itt a fórumon aki aktívan használja a szolgáltatásukat? Kíváncsi lennék pár dologra... :D

#97 Felhasználó inaktív   sneaxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 00:12

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:21

Van valaki itt a fórumon aki aktívan használja a szolgáltatásukat? Kíváncsi lennék pár dologra... :D

Covysoft bazz :o))))

Már 5 éve is rajtuk röhögött mindenki a szakmában...de mindig van aki nem tanul és leáll velük :)

#98 Felhasználó inaktív   legal_user 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 16:24

„Számunkra továbbra is két kiemelt terület létezik: az ország méltánytalanul elhanyagolt régiói, illetve a kistérségek” – mondta a cég elnöke. Fejlesztéseink lévén mára olyan integrált megoldásokat tudunk kínálni a kistérségeknek, amelyek egyszerre kínálnak szélessávú internetezési lehetőséget és e-közigazgatási megoldásokat."

Vmi nagy hazugsággal az osztályon belül jó pozícióba kerülés, talán legmelegebb csókának levés!!! Hintában magadat kurva magasra belendítés, szinte már átfordulás veszélye. Körhintában magadat nagyon kipörgetés! Simán kibírás mondás, közben nagyon nagy hányáskényszer levés!!! Talán egy kicsit hányat fel is szívás, észrevétlenül kiköpés...

üdv:
legal_user

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.