Hát nekem érdekes kalandom volt.
Szerdán este olyat kezdett játszani a modem, hogy ment 1-2 percig aztán Online led kialudt, majd a send és a receive is. Majd szép lassan újra kigyulladtak. Ilyenkor ugye nem volt net.
Mondom valamit biztos szerelnek. Csütörtökön is így maradt, hívtam az ügyfélszolgálatot hogy ilyen gondom van (üzenetrögzítőre mondtam a nevem, szerződésszámom stb.) azóta sem kerestek.
Aztán amikor pénteken is ilyen volt meguntam a dolgot kihúzogattam a kábeleket, áramtalanítottam a modemet és utána jó lett.
Később haverom mondta, hogy ez néha előjön a modemnél és ilyenkor ki kell húzni és visszadugni...
Hétvégén mikor volt időn lineage2-t nyomtam és egy szaggatás vagy pici lagg nem nagyon volt, letöltés is szépen jött, hazamegyek én is futtatok egy tesztet mert jónak tűnt a háló.
Viszont ezt érdekesnek találom, hogy odaszólok nekik, üzenetet hagyok csütörtök este és azóta sem kerestek meg, hogy megoldódott-e a probléma...
Mindenesetre nagy minőségjavulás történt béreltvonalra áttérés óta.
Gencsen meg azért lehet, hogy szar mert ott még nem lépték még ezt meg. Vagy nincsen olyan sok előfizető, mint itt és azt gondolják elég a 2mbites micro.
Szerkesztette: BaLee 2005. 05. 09. 11:19 -kor