HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#1261 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:55

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 23:40

Lőssz össze vissza (spray) és imádkozol (pray) hogy találjon valami. :D

Jah értem PPSH powa' :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#1262 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 20:23

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 13., kedd - 11:24

:think: Only rifle szerveren mivel lehet nyomulni az amiknál?

Only sniper! ;)

#1263 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 20:39

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 15:55

PPSH powa'

:respect:  :respect:  :respect:  :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1264 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 21:01

Idézet: -STALK3R- - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 21:23

Only sniper! ;)

Komoly szervereken nincs sniper. Szvsz tisztességtelen fegyver. Egyébiránt csak a jó játékosok tudják jól használni, viszont jó játékosoknak nincs szükségük csipára. Tegnap is az egyik szereven Sztálingrádban mindig az vasútállomásos ablakoknál bulizott két csipás, és állandóan onnan kellett kiszedegetnem őket Karral. Elég kitartóak voltak, mert vagy 7-szer, 8-szor megleptem őket egy-egy heccsáttal, mire észbe kaptak és átmentek a másik épületbe lesizni. :rolleyes:

#1265 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 21:18

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 22:01

Tegnap is az egyik szereven Sztálingrádban mindig az vasútállomásos ablakoknál bulizott két csipás, és állandóan onnan kellett kiszedegetnem őket Karral. Elég kitartóak voltak, mert vagy 7-szer, 8-szor megleptem őket egy-egy heccsáttal, mire észbe kaptak és átmentek a másik épületbe lesizni. :rolleyes:

Én az ilyeneket pisztollyal szoktam lecsapkodni :pokeas2:, csakhogy tanuljanak belőle, hogy az ablakon kifelé bambulni nem jó dolog :rolleyes:  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#1266 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 21:43

Úgy szokták végezni. De nem volt kedvem odáig elsétálni, lépcsőzni, meg ilyenek. Nem érdemlik meg a fáradtságot :D

#1267 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 14:39

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 14:46

Hol találok ilyen találat jelző modot 1.2-es szerverre?

Az Admiral mod-ot hogyan kell beállítani? Hogyan tudok bele olyan dolgokat berakni, mint pl a csapattagok msn címe (amit több szerveren is láttam már), stb...

Pl. az [SF]Alexandria nevű szerveren.  :D  (köszönet érte Wartonnak  :respect:  ) Ha csatlakozol autómatán letöltődik. Ott találod majd a /main könyvtáradban z_shot_details.iwd néven. Csak másold át a szerveretek main könyvtárába, utána map_restart és már müxik is.

Az Admiral mod-dal meg soha sem foglalkoztam.....  :think:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1268 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 14:46

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 22:43

Úgy szokták végezni. De nem volt kedvem odáig elsétálni, lépcsőzni, meg ilyenek. Nem érdemlik meg a fáradtságot :D

Én igen is veszem a fáradságot!  :D
Puskatust!! a kemper-sznájpörös gazemböröknek!!!  :paci:
Bő 2 éve amikor Cod1-ezni kezdtem engem is így szoktattak le a gyakorlottabbak az ablakban kuksolásról.  :)

Őrizzük meg ezt a szép hagyományt!  :D
Kép

#1269 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 08:55

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 15:39

Az Admiral mod-dal meg soha sem foglalkoztam.....  :think:

Asszem abba lehet több vért előcsalogatni az aktuális hullajelöltekből. Ami jó. ;)

#1270 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:16

Juhhé srácok, egyre jobb vagyok. Tegnap is lecsítereztek és ma is. :dance:

A tegnapit még értem is. Arról volt szó, hogy lelőttem a srácot a Toujanes pályán és úgy éreztem, hogy a dobozoknál fog respawnolni, mert azon a területen nem volt senki a csapatunkból. Úgyhogy arra szegeztem a puskámat és megis jelent, egy pillanatra kiugrott a láda és a harckocsi közül és piff, pont eltaláltam. Gondolom megnézte a killcamet,és utána benyögte, hogy "WH off". :rolleyes: Egyszer az életben szerencsém van és mindjárt rámzúdul a hülyeség.

A mai eset meg úgy kezdődött, hogy Matmatán, 12:1-es arány, ami a későbbiekben romlott (amikor kikapcsoltam a WH-t :Đ ), egy Stennel irtottam a népet. Ekkor a szerveren lévő összes admin átváltott specbe. De mindenki csöndben volt, megnyertük a mappot. Aztán váltottak Toujanesre, ahol ráadásul nem is ment annyira. Erre az egyik okostojás, (nem admin) elkezdte mondogatni a frankót, hogy: WH. Kérdem tőle, hogy miből gondolod jóember? Válasz: "Látszik!" Akkor jó mondom. Nem ment Specbe, ráadásul a szerveren nem is volt Kill cam, de Ő látta. Azt nem mondta honnan, melyik fa tetejéről... Ráadásul 400-as pingje volt alig lehetett lelőni, mert ugrált össze-vissza. :omg: Szerencsére jófej adminok voltak és elküldték a fenébe. Ennek tetejében az arányom 85-59 lett, ami nem egy kiugróan jó eredmény, persze nem is rossz, és a csapat vesztett. :(

Egy szóval: fejlődök. :D

#1271 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:53

Én meg úgy jártam, hogy felmentem a =VAS= klán szerverére, ahol onlyrifle van és mindig a Return to Pavlov map.
Szeretem ezt a szervert, mert a Pavlov-os pálya már CoD1-ben is nagy kedvencem volt. Játszottam pár napja az adminok ellen, akik nem voltak rosszak, de igazán jók sem. Mivel torony magasan vezettem néhány admin átment spektátorba, hogy lecsekkoljanak. Nos én ilyenkor a szokottnál picit butább játékot nyomtam, nehogy félreértés legyen :) .
Látták, hogy nem WH-zok, mert visszajöttek és nem kötözködtek...sőt nagyon korrektek voltak.

Tegnap megint felmentem ugyanoda. Adminok sajnos nem voltak fent, csak néhány nagyon amatőr nyomta...borzalom volt!!!! :fear:
Az egyik rámszállt, folyamatosan anyázott csíterezett, beszólt..stb.  Max ha 12 éves lehetett. :bolond:
Én viszont 1 rosszat se szóltam rá...sőt ha véletlen leszedett akkor megdícsértem, hogy megy ez neki, ha nem a szitkozódással foglalkozik.  :)
Aztán lelépett. Átírta a nevét WAS klánra, visszajött és fenyegetett, hogy húzzak el mert ő az admin és mindjárt bannol!! Majdnem bevettem! Aztán észrevettem, hogy még a klán nevét is rosszul írta, mert W-t írt V helyett.
Persze maradtam. Egy darabig fenyegetőzőtt bannal meg anyázgatott, de nem foglalkoztam vele...viszont sokszor lecsaptam puskatussal  :D  . Aztán megunta és elment. A bannolás meg természetesen elmaradt.

Rendkívül hülye gyerek volt, ráadásul egy korrekt klán nevével élt vissza. Kár az ilyenekért  :( 

Szerkesztette: Sendrov 2006. 06. 16. 17:00 -kor

Kép

#1272 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:01

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 17:53

sőt ha véletlen leszedett akkor megdícsértem, hogy megy ez neki, ha nem a szitkozódással foglalkozik.  :)

Ez volt a hiba. Jobb nem szólni ilyenkor egy szót sem, mert gúnynak gondolja.

Az egészben ott kezdődik a baj, hogy van az a fránya radar. Ami kis piros pöttyel jelzi a lövéseket, és így aki  jól ismeri a mappot elég pontosan meg tudja mondani, hogy hol tartózkodik az illető, ha nézi a radart. Én szoktam. Namármost ha tudja hol tartózkodik akkor jönnek a beszólások, hogy biztos WH.

#1273 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:06

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 18:01

Ez volt a hiba. Jobb nem szólni ilyenkor egy szót sem, mert gúnynak gondolja.

Az egészben ott kezdődik a baj, hogy van az a fránya radar. Ami kis piros pöttyel jelzi a lövéseket, és így aki  jól ismeri a mappot elég pontosan meg tudja mondani, hogy hol tartózkodik az illető, ha nézi a radart. Én szoktam. Namármost ha tudja hol tartózkodik akkor jönnek a beszólások, hogy biztos WH.

Így van! Ráadásul azt a mapot úgy ismerem mint a tenyerem, mindig sejtem előre, hogy hova rakja vissza az embereket! Tehát az amtőr ezért tuti WH-snak néz.
Pláne, hogy fedezék mögül felugorva a levegőből lövöm le! Akkor meg le AIM-oz!
Nem kell ehhez aim, csak nagyon sok gyakorlás, akkor is max ha 5-ből egy bejön. De az ellenfél számára ez is borzasztó idegesítő.  :D
Kép

#1274 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:16

Ma volt Sztálingrádnál (nagyon aljas pálya) a pályaudvari emeleti ablakban ment a kempelés kegyetlenül. Simán lelőhettem volna az egyik vasuti kocsi mellől, de eszembe jutott, ami irtál, úgyhogy fogtam magam lépcsőztem és beértem a szobába. Na most ott nem volt senki. Viszont a párkányról leanelt be, és jól pofán is lőtt. Biztos észrevette, hogy beszaladok a házba.

Tanulság: ha megvan a frag akkor megvan és nem szabad szarozni, mert rossz vége lehet.

A felugrásos lövést elég nehéz produkálni, én is gyakorolgatom, csak nemigen szokott bejönni, úgyhogy inkább megkerülöm az ojjektumot. :)

#1275 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 21:45

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 18:16

Tanulság: ha megvan a frag akkor megvan és nem szabad szarozni, mert rossz vége lehet.

Na igen, de a kemperest lelőni már uncsi néha. Én gyakran kockáztatok, mert úgy izgalmas!  :)
Pl gyakran hosszú másodperceken át követek valakit, hogy leüssem, pedig le is lőhetném. Persze van, hogy feltünik a tagnak, hogy nem csak a saját lépteit hallja, megfordúl és képenlő. De ha sikerül leütnöm, és visszanézi a killcam-et, hogy már régóta mögötte vagyok és csak szórakoztam vele......hát ez szerintem mindent megér  :D
Kép

#1276 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 10:31

Sendrov figyel, vagy épp szervert konfigol, ki tudja. :D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1277 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:47

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kifagyott player egy helyben fut és érdekesen tartja a fegyverét!  ;)

#1278 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:56

Ráadásul a csapata is vesztésre áll. :(

#1279 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:52

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 16:56

Ráadásul a csapata is vesztésre áll. :(

Azon változtattunk a fennmaradó 8 percben!  ;)

szerk: Különben melyik szerveren is szoktad nyomni?  :think:

Szerkesztette: -STALK3R- 2006. 06. 20. 17:58 -kor

#1280 Felhasználó inaktív   pistike85 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 20. 17:58

:offtopic:
Sziasztok!
Először is bocsánat a nem teljesen ideillő kérdésért, de Call of Duty United Offensive témában vitába keveredtem néhányakkal, és a játék saját topicja az elhalálozás szélén.
Szóval azt szeretném pontosan megtudni, hogy létezik-e összefüggés a felbontás+fps-szám és a látótávolság között?
Magyarán messzebbre lát(hat)ok-e pl. 1600*1200-as felbontás+magas fps-szám mellett, mint 1024*768+alacsonyabb fps-számmal? (én mellesleg úgy tudom, hogy ez így van)
Sajnos a saját gépem nem ad lehetőséget az elméletem alátámasztására, de a Ti tapasztalataitokat/információitokat megköszönném!
Előre is köszi!
:offtopic:

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »