HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2201 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 23. 19:58

Üdv mindenkinek!
A mai nappal új statok készülnek. Azért csináltam így, hogy megnézzem, hogy tudom frissíteni a legegyszerűbben. Egyébként más-más fegyverek más-más killpontot jelentenek! Van egy táblázat is hozzá! Azt is nézni kell ám! A rifle fegyverek 3pont killt, -3pont deathet jelentenek. Asszem tudok külön frag-et is számítani. Ezt az elkövetkezendő napokban derítem ki. Addigis Kellemes karácsonyt Mindenkinek!!!
Kép

#2202 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 21:00

all seeing eye-al nektek se látszódnak a magyar szerverek?

A németek pl. látszódnak. A magyarok vajon miért nem? :think:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2203 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 21:13

Lenny!
Kell hozzá egy ugynevezett magyar szűrő, amit letölthetsz a callofduty.hu-ról (asszem), de ha rákeresel sztm megtalálod úgy is. [Hun] előtagú magyar szervereket képes megjeleníteni. Hogy mért nem működik már az ASE saját szűrője, az jó kérdés :think:
Kép

#2204 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 21:18

Nem akarjátok az egyes körök hosszát lecsökkenteni?! 1 órát nagyon ritka esetekben vagyok képes elviselni együltő helyben. :D

#2205 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 21:48

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 21:13

Lenny!
Kell hozzá egy ugynevezett magyar szűrő, amit letölthetsz a callofduty.hu-ról (asszem), de ha rákeresel sztm megtalálod úgy is. [Hun] előtagú magyar szervereket képes megjeleníteni. Hogy mért nem működik már az ASE saját szűrője, az jó kérdés :think:

Én ehhez csak azt szeretném hozzáfűzni, hogy nekem is hiányzik 1 csomó a Magyar TDM-ek közül... Nah mind1... Majd én is megnézem ezt a szűrőt... Meg nekem cvsak a dedikáltak közül hiányzik sok... Nyah Bye all...
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2206 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 21:55

Akár hiszed, akár nem épp most írtam át fél órára a köridőt :taps:
Kép

#2207 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:17

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 22:48

Én ehhez csak azt szeretném hozzáfűzni, hogy nekem is hiányzik 1 csomó a Magyar TDM-ek közül... Nah mind1... Majd én is megnézem ezt a szűrőt... Meg nekem cvsak a dedikáltak közül hiányzik sok... Nyah Bye all...

Használj X-fire-t!  ;)  :up:

#2208 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:18

LOL

Szívesen venném, ha írnál pár sort, hogy hogy működik ez a stat dolog! :) A szerver automatikusan elküldi a logfájlt az extrára? Vagy a htmlfájlokat mindig neked kell feltöltögetni?? :confused:

#2209 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:54

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 23:18

LOL

Szívesen venném, ha írnál pár sort, hogy hogy működik ez a stat dolog! :) A szerver automatikusan elküldi a logfájlt az extrára? Vagy a htmlfájlokat mindig neked kell feltöltögetni?? :confused:

Automatikus ofkórsz! :)

#2210 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:55

Két megoldást találtam: az egyik az ultrastats, amit fel kell tölteni egy olyan webszerverre, ahol nincsenek korlátozva a különféle php meg Mysql scriptek. Ilyen webszerver ingyenes nincs, legalábbis nem találtam.
A másik megoldás,amit végül használni fogok, a Serverstats, ami a log fájlból htmlfájlokba rendezett táblázatokat csinál (sok apró html minden egyes játékosról, fegyverekről,pályákról!!!) és aztán ezt fel kell tölteni. Csináltam egy reget az extrán, (olyan, mint a letöltőoldalunk), és oda pakoltam. Nagy hátrány az, hogy manuálisan kell frissíteni :( 

Nem tudsz/tudtok egy olyan progit, ami kapcsolatmegszakadás esetén folytatni tudja a feltöltést? Ugyanis 2szer/3szor is újra kellett kezdenem a feltöltögetést TC-ben, ami nekem nem túl előnyös, mert korlátozva vagyok (25Gb adatforgalom/hó) és egy ilyen feltöltögetés kb 15 Mega:( meg a logfile kb. 7Mega).

De egyébként egészen jó rálátásod van ezekre a dolgokra Warton! Te gyorsabban megoldottad volna sztm ezt a problémát.
Kép

#2211 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:56

LÁtod Stalky megmondtam én, hogy manuális téma ez. :p

Szerkesztette: Warton 2006. 12. 23. 22:57 -kor

#2212 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:01

A freewebet próbáltad ezzel az ultrastattal?

Nemtom letöltelteni ezt a nyomorékot a filefrontról. :reklamacio:

szerk.: Na sikerült lekapni a callofduty.hu -ról. Így első ránézésre egy sima php telepítős téma. Az extrán lehet phpkat futtatni, és van MySQL is. Mindjárt ránézek erre az Ultrastatsra. ;)

Szerkesztette: Warton 2006. 12. 23. 23:12 -kor

#2213 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:10

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 23:56

LÁtod Stalky megmondtam én, hogy manuális téma ez. :p

Azt hittem x-fireről van szó, bocsi!  :rolleyes:  :Đ  :think:

#2214 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:16

Inkább azt mond, hogy fel tudtál már ugrani aSt Mére Eglise pályán a kistetőre? :p :D

#2215 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:28

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 0:16

Inkább azt mond, hogy fel tudtál már ugrani aSt Mére Eglise pályán a kistetőre? :p :D

Biztos! :D Naon kijöttem a játékból különben! Hülye Counter Strike.  :down:  :Đ  Mostanában azzal játszottam. Nem csodálom, hogy emberek bekattannak tőle :think:  :Đ

Vissza a CoD 2 höz. :) Holnap még memória és VGA-is lesz hozzá, szal ezerrel nekimek megint! :)

#2216 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:34

Lehet, hogy az oda való felugráshoz szükség lenne a 125 fps-re. :idea: Majd csinálj róla demot, ha sikerül.

#2217 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:32

Na kicsit szarakodtam ezzel az ultrastats -al.

Csapó 1: Telepítési próbálkozás az extra.hu-ra!

Mivel van egy oldalam az extran is, ezért arra a tárhelyre próbáltam felszuszakolni az Ultrastatsot. Bevallom őszintén, hogy fenntartásaim vannak az extraval kapcsolatban, de azért próbálkoztam itt, mert a Te oldalad is egy extras. Extrara sikerült feltelepítenem egy e107-et még nagyon régen, volt valami trükkje, mert emléxem baromi nehezen ment fel, és erre a trükkre ezúttal nem sikerült rájönnöm, így a másolást követően az ultrastats installja nem sikerült. Ezért néhány keresetlen szó kíséretében hagytam az extrát a francba. :reklamacio:
Az extra.hu ilyen jellegű oldal üzemeltetésére azért sem jó, mert a MySQL adatbázia 100 MB-ban van korlátozva. Mivel az adatbázis raktározza majd a különböző logfájlokat így a mérete egyre gyarapszik és félő, hogy a 100 MB-ot kinövi egy idő után.

Csapó 2: Telepítés a freeweb.hu-ra

Az ultrastats könyvtárat simán felmásoltam a freewebes tárhelyemre. Aztán az installal sem volt különösebb gond. install.php -t elindítva először fájl jogosultságokat kellett állítani, ami nem egy nagy mutatvány, majd a tárhely adatait kellett kitölteni. Majd kis idő után feltelepül a tárhelyre a csodálatos csilivili ultrastats. Eredmény itt látható. Mivel nekem nincs szerverem így annak a statjait nem tudom megjeleníteni, illetve nincsen tudomásom az SF szerver különböző paramétereiről sem. A csatolt képen látszik, hogy miket kell majd megadni a weblapnak, hogy helyesen megjelenítse a statokat.
A freeweben tudtommal a MySQL adatbázis mérete korlátlan, legalábbis pár hónapja a FREEWEB SUX topicban, valami freeweb közeli emberke ezt merte állítani. :D

Elmélkedések a fotelben, diós bejgli majszolása közben

A másolás hosszú ideje alatt szörnyű gondolatok támadtak meg. Nevezetesen az, hogy a játék szerver mennyire engedi meg azt, hogy egy külső "program" x időnként lekérje a logfájlt. Illetve, hogy a szerver tulajai nem-e fognak titeket seggbe rúgni, hogy a szervernek forgalmat generáltok egy ilyen statisztikai oldal üzemeltetésével, illetve, hogy nem fog-e károsan hatni a játékosok pingjeire, illetve nem fog-e laggolni majd a szerver. Valamint a másik oldalról, mennyire fogja eltűrni, illetve mennyire engedélyezi a freeweb azt, hogy adatokat kérjen le.

Zárszó

A telepítésben meg mindenben tudok segíteni egészen a szerver beállításáig, utána már végképp nem értek semmihez, csupán eddig valamicskét. Lehetséges, sőt biztos, hogy a freeweben érdemesebb lett volna a gyökérbe másolni és nem egy ultrastats könyvtárba. De ugye ez csak egy próba install volt. Valamint, ha meg tudod szerezni az ultrastats újabb verzióját az lehet, hogy jobb lenne. A callofduty.hu-n az 1.25-ös van fent, pedig már van 1.33-as verzió is, ha minden igaz.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1166916744.jpg

#2218 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 02:01

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 0:34

Lehet, hogy az oda való felugráshoz szükség lenne a 125 fps-re. :idea: Majd csinálj róla demot, ha sikerül.

Pontosan hová is kéne felugrani?  :think:

#2219 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 09:27

Ide

#2220 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 24. 09:49