Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 01. 14. 16:39
Nem kéne ágyúval lőni a verebekre! Arra egy légpuska is megfelelő.
Elküldve: 2007. 01. 15. 17:36
Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 15:38
Ezek közül egyet sem ismerek. Biztos fajsúlyos játékosok.
A vitorlásról: az UTben volt egy ilyen map. Asszem War Galley volt a neve, szép piros-fehér vitorlával.
Elküldve: 2007. 01. 15. 17:57
Nagyon jól néz ki a hajó, maxima respect.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 01. 15. 18:18
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 0:38
Néhány kép a legutóbbi rajzolgatásomról 
Galleon volt az UT-ben is. Micsoda vérfürdőket rendeztem ott a flak cannonnal
Onnan az ötlet?
Elküldve: 2007. 01. 15. 19:19
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 19:18
Galleon volt az UT-ben is. Micsoda vérfürdőket rendeztem ott a flak cannonnal 
Onnan az ötlet?
Onnan az ötlet?

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 01. 15. 20:03
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 20:19
Azt nem akartam volna. Jól néz ki a hajód
Elküldve: 2007. 01. 15. 20:26
Tényleg ne szomorkodj, inkább mutatok valamit. Ennek biztosan hasznát veszed! 
Most tudtam meg, hogy a bombát oda is lehet tenni, ahová a g43-mal célzok. Ezt eddig nem tudtam, mert az már nagyon távol esik a célponttól. De lehet, így a bomba megvédése szinte gyerekjáték. A telepítése viszont annál nehezebb, mert egy nyitott téren kell valahogy kibiztosítani, ha valaki arra jár éppen akkor véged.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Most tudtam meg, hogy a bombát oda is lehet tenni, ahová a g43-mal célzok. Ezt eddig nem tudtam, mert az már nagyon távol esik a célponttól. De lehet, így a bomba megvédése szinte gyerekjáték. A telepítése viszont annál nehezebb, mert egy nyitott téren kell valahogy kibiztosítani, ha valaki arra jár éppen akkor véged.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: Warton 2007. 01. 15. 20:27 -kor
Elküldve: 2007. 01. 16. 10:28
Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 20:26
Ha e tudod oda rakni a bombát és elfoglaltátok a nagy házat, ahonnan meg akarod védeni a bombát, akkor szép megfogalmazással élve a pálya meg van nyerve.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 01. 16. 11:08
Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 10:28
Ha e tudod oda rakni a bombát és elfoglaltátok a nagy házat, ahonnan meg akarod védeni a bombát, akkor szép megfogalmazással élve a pálya meg van nyerve. 
Értem mit mondasz. Amikor ezt csinálta egy gyerek, akkor egyedül volt, két német volt még talpon. Letette oda a bombát (ott van valami hordó) és utána szépen bement a házba a sufnin keresztül. A németek nemtom hol voltak, vagy az A pontot védték, vagy pedig az árkon túl dzsesszoltak. Mindegy, végülis az amcsinak sikerült bejutnia a házba és útja során senkivel sem találkozott és onnantól kezdve két jól irányzott lövésre volt szükség. Ez német szempontból is érdekes felfedezés, mert ha valaki a hordóra teszi a bombát akkor már fogod tudni, hogy hol keresgéld a jenkit.
Et kb. olyan mint a Carentanon a Nebelwerfer, ha az oldalára teszik akkor a ház lépcsőjén kuksol, ha a seggébe akkor a kertben.
Elküldve: 2007. 01. 16. 11:20
Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 11:08
Értem mit mondasz.[...]
Értem.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 01. 17. 11:51
Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 9:35
Most aztán jól megvígasztaltad... 
Jah, tényleg,
Tegnap elkövettem egy hibát: felmentem egy magyar sd szerverre. Iszonyú szarul ment tegnap a játék. Szerencsétlenségemre pont egy majmot sikerült fejbelőnöm a g43-mal. Kicsit zokon vette és a következő másodpercben olvashattam a b, g és f betűs szavak ragozott formáját a nevem társaságában.
Elküldve: 2007. 01. 17. 17:59
Szoktam néha-néha én is sd-s szerverre járni (pl. ma is voltam). Nekem tetszik, mert ez hasonlít leginkább a CS játékmenetére ( azt is szoktam még ritkább néha-néha játszani).
Tudod mit Warton! Csinálok egy sd-s configot majd ma holnap ( vagy nem tom mikor). Írd le légyszi melyek a legjobb pályák sd-hez, meg azt is, hogy milyen paraméterei legyenek (köridő, hány nyert meccsig menjen a game, van még vmi...?)!
Tudod mit Warton! Csinálok egy sd-s configot majd ma holnap ( vagy nem tom mikor). Írd le légyszi melyek a legjobb pályák sd-hez, meg azt is, hogy milyen paraméterei legyenek (köridő, hány nyert meccsig menjen a game, van még vmi...?)!
Elküldve: 2007. 01. 17. 18:22
Duhecneten úgy van, hogy 2 perces telepítési idő, 1 perces difjúz. Összesen 20 ráund két részre osztve értelemszerűen.
Melyek a legjobb pályák?
Tkp az összes sivatagos (még az El Alamein is jó) és amcsi pálya, kivéve a Brecourtot. Sztálingrád nagyon lejt a ruszkiknak, Leningrádon kb. egyszer játszottam, nekem nem tetszett. A harbour viszont jó. A Bocage-t nem tudom milyen SD-n nagyon ritkán játszottam rajta, de nincsenek rossz élményeim azzal kapcsolatban.
Ha 5 mappot kellene beállítanom akkor: Carentan, Toujane, Burgundy, Matmata és El Alamein. Esetleg még a Harbour, hogy legyen egy orosz pálya is. Hogy only rifle-ban, hogy nézne ki egy SD-s játék azt nem tudom. Lehet, hogy nem lenne annyira jó.
Ha csinálod akkor úgy kénme, hogy egy nap legyen kijelölve, mittomén péntek amikor mindig sd menne.
Melyek a legjobb pályák?
Tkp az összes sivatagos (még az El Alamein is jó) és amcsi pálya, kivéve a Brecourtot. Sztálingrád nagyon lejt a ruszkiknak, Leningrádon kb. egyszer játszottam, nekem nem tetszett. A harbour viszont jó. A Bocage-t nem tudom milyen SD-n nagyon ritkán játszottam rajta, de nincsenek rossz élményeim azzal kapcsolatban.
Ha 5 mappot kellene beállítanom akkor: Carentan, Toujane, Burgundy, Matmata és El Alamein. Esetleg még a Harbour, hogy legyen egy orosz pálya is. Hogy only rifle-ban, hogy nézne ki egy SD-s játék azt nem tudom. Lehet, hogy nem lenne annyira jó.
Ha csinálod akkor úgy kénme, hogy egy nap legyen kijelölve, mittomén péntek amikor mindig sd menne.
Elküldve: 2007. 01. 19. 18:19
Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 11:16
Teljesen le vagyok döbbenve, ALIEN csak második... 
Engem is meglep, de az is, hogy te is egészen feljöttél.
Nagyon ráértek.... 7köznap csak én dolgozom egyedül? Mindenki más az SF szerveren durrogtat?
...na jó...nem nyavajgok....örülök, ha jó játékosok nyomják a szerverünkön....

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 01. 19. 18:43
Exodus se piskóta amúgy.
Hát igen, vagyunk egy páran munkanélküliek..
Hát igen, vagyunk egy páran munkanélküliek..
Szerkesztette: Warton 2007. 01. 19. 18:45 -kor
Elküldve: 2007. 01. 19. 21:12
A Don kanyar mappon nem lehetne megszüntetni a víz alatti harcokat? Számomra elég szürreális az, hogy a víz alatt folynak a legdurvább pufogtatások, búvárfelszerelés nélkül. Meg mindenki úgy sétafikál fel-ála a víz alatt mintha csak a boltba menne egy üveg Bols vodkáért. Akkor röhögnék nagyot, ha valaki fellépne Nemo kapitány névvel.
Nem lehetne egy olyan dolgot bevezetni a víz alatt, mint ami a Pécs mappon van a Női WC-ben? Legalább azokon a részeken, ahol a karakter feje búbjáig ér a víz. Persze akkor kéne egy alternatív víz feletti út, ami az uszály 90 fokos elfordításával esetleg megvalósítható lenne.
Lehet, hogy mondták már páran, de még mindig nagy a pálya. De az is lehet, hogy a spawnpointok vannak rossz helyen.
Szerintem sokan elmormolnak egy rövid imádságot a pálya készítőjének az egészségéért amikor a szerver a bunkerbe, a templom háta mögé, vagy éppenséggel a mellékelt képen lévő piros pontra spawnoltatja. Onnan azért sétálgathat az ember, mire eksön közelébe kerül. Egyébként a képen jelölt útnak és járatnak sok szerepe nincs, még nem láttam, hogy abban bárki is fraggolt volna, bár arról a magaslatról egész jól lehet kifelé lőni, így nagyon kempes hely. Igazából a bunkeres dombnak sincs nagy szerepe, ergo egy könnyed mozdulattal annak a kezdete lehetne a pálya határa, ezzel is kisebb lenne.
Bár tudom, hogy így iszonyú sok munka veszne kárba..
Lehet, hogy mondták már páran, de még mindig nagy a pálya. De az is lehet, hogy a spawnpointok vannak rossz helyen.
Csatolt képek:
Szerkesztette: Warton 2007. 01. 19. 21:13 -kor

Súgó
A téma zárva.