HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2281 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 14. 16:39

Nem kéne ágyúval lőni a verebekre! Arra egy légpuska is megfelelő. :idea: :D

#2282 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 23:38

Néhány kép a legutóbbi rajzolgatásomról  :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Gondoltam csinálok valami egyedit :)
Várom az ötleteket....
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2283 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 15:38

Kép

Még mindig imádom a  Toujanet!!!

Szóhoz sem jutok Sendrov: középkorba akarod helyezni a játékot? :D
Kép

#2284 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 17:36

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 15:38

Kép

Ezek közül egyet sem ismerek. Biztos fajsúlyos játékosok.

A vitorlásról: az UTben volt egy ilyen map. Asszem War Galley volt a neve, szép piros-fehér vitorlával.

#2285 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 15. 17:57

Nagyon jól néz ki a hajó, maxima respect. :respect:
Faster! Harder! Cadaver!

#2286 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 18:18

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 0:38

Néhány kép a legutóbbi rajzolgatásomról  :)

Galleon volt az UT-ben is. Micsoda vérfürdőket rendeztem ott a flak cannonnal  :wub:
Onnan az ötlet?

#2287 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 19:19

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 19:18

Galleon volt az UT-ben is. Micsoda vérfürdőket rendeztem ott a flak cannonnal  :wub:
Onnan az ötlet?

:(  Nem nem onnan. Soha sem UT-ztem. Azt hittem egyedi ötlet.....most teljesen lehangoltál :(
Kép

#2288 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 20:03

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 20:19

:(  Nem nem onnan. Soha sem UT-ztem. Azt hittem egyedi ötlet.....most teljesen lehangoltál :(

Azt nem akartam volna. Jól néz ki a hajód  :up:  De tényleg hasonlít az UT-s példányhoz.

#2289 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 15. 20:26

Tényleg ne szomorkodj, inkább mutatok valamit. Ennek biztosan hasznát veszed! :D

Most tudtam meg, hogy a bombát oda is lehet tenni, ahová a g43-mal célzok. Ezt eddig nem tudtam, mert az már nagyon távol esik a célponttól. De lehet, így a bomba megvédése szinte gyerekjáték. A telepítése viszont annál nehezebb, mert egy nyitott téren kell valahogy kibiztosítani, ha valaki arra jár éppen akkor véged.
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Warton 2007. 01. 15. 20:27 -kor

#2290 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 09:35

Most aztán jól megvígasztaltad... :D
Kép

#2291 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 10:28

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 15., hétfő - 20:26

Most tudtam meg, hogy a bombát oda is lehet tenni, ahová a g43-mal célzok. Ezt eddig nem tudtam, mert az már nagyon távol esik a célponttól. De lehet, így a bomba megvédése szinte gyerekjáték. A telepítése viszont annál nehezebb, mert egy nyitott téren kell valahogy kibiztosítani, ha valaki arra jár éppen akkor véged.

Ha  e tudod oda rakni a bombát és elfoglaltátok a nagy házat, ahonnan meg akarod védeni a bombát, akkor szép megfogalmazással élve a pálya meg van nyerve. ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#2292 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 11:08

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 10:28

Ha  e tudod oda rakni a bombát és elfoglaltátok a nagy házat, ahonnan meg akarod védeni a bombát, akkor szép megfogalmazással élve a pálya meg van nyerve. ;)

Értem mit mondasz. Amikor ezt csinálta egy gyerek, akkor egyedül volt, két német volt még talpon. Letette oda a bombát (ott van valami hordó) és utána szépen bement a házba a sufnin keresztül. A németek nemtom hol voltak, vagy az A pontot védték, vagy pedig az árkon túl dzsesszoltak. Mindegy, végülis az amcsinak sikerült bejutnia a házba és útja során senkivel sem találkozott és onnantól kezdve két jól irányzott lövésre volt szükség. Ez német szempontból is érdekes felfedezés, mert ha valaki a hordóra teszi a bombát akkor már fogod tudni, hogy hol keresgéld a jenkit. :idea: Mert általában a torony mögé szokták tenni a bombát, pedig ott szinte lehetetlenség megvédeni, viszont könnyű elhelyezni.

Et kb. olyan mint a Carentanon a Nebelwerfer, ha az oldalára teszik akkor a ház lépcsőjén kuksol, ha a seggébe akkor a kertben. :cool: Ha kettő német van egy amerikai ellen akkor jó csapatjáték esetén az amerikainak szemernyi esélye sincs még akkor sincs, ha szuperjátékos.

#2293 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 16. 11:20

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 11:08

Értem mit mondasz.[...]

Értem. :) Azért ez csak igen kivételes körülmények között jöhet össze... Carentanban is inkább elméleti érdekesség, hogy a tank csövére is rá lehet tenni a bombát, kivitelezni csak rettentő láma ellenfél ellen lehetséges.
Faster! Harder! Cadaver!

#2294 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 11:51

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 9:35

Most aztán jól megvígasztaltad... :D

Jah, tényleg, :omg: ti nem játszotok sd-t. A tdm egy kicsit unalmas számomra, bár sd-ből sem bírok két-három pályánál többet végigcsinálni egy ültő helyemben.  :)

Tegnap elkövettem egy hibát: felmentem egy magyar sd szerverre. Iszonyú szarul ment tegnap a játék. Szerencsétlenségemre pont egy majmot sikerült fejbelőnöm a g43-mal. Kicsit zokon vette és a következő másodpercben olvashattam a b, g és f betűs szavak ragozott formáját a nevem társaságában. :omg: Ja és be lett ígérve egy ban. A legviccesebb az volt, hogy: "Húzzam meg magam, mert majd jól kibannol."  :Đ Jót röhögtem. Hát bannoljon és akkor mi lesz? Legfeljebb felmegyek egy másik szerverre. :rolleyes:

#2295 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 17:59

Szoktam néha-néha én is sd-s szerverre járni (pl. ma is voltam). Nekem tetszik, mert ez hasonlít leginkább a CS játékmenetére ( azt is szoktam még ritkább néha-néha játszani).

Tudod mit Warton! Csinálok egy sd-s configot majd ma holnap ( vagy nem tom mikor). Írd le légyszi melyek a legjobb pályák sd-hez, meg azt is, hogy milyen paraméterei legyenek (köridő, hány nyert meccsig menjen a game, van még vmi...?)!
Kép

#2296 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 18:22

Duhecneten úgy van, hogy 2 perces telepítési idő, 1 perces difjúz. Összesen 20 ráund két részre osztve értelemszerűen.

Melyek a legjobb pályák?
Tkp az összes sivatagos (még az El Alamein is jó) és amcsi pálya, kivéve a Brecourtot. Sztálingrád nagyon lejt a ruszkiknak, Leningrádon kb. egyszer játszottam, nekem nem tetszett. A harbour viszont jó. A Bocage-t nem tudom milyen SD-n nagyon ritkán játszottam rajta, de nincsenek rossz élményeim azzal kapcsolatban.

Ha 5 mappot kellene beállítanom akkor: Carentan, Toujane, Burgundy, Matmata és El Alamein. Esetleg még a Harbour, hogy legyen egy orosz pálya is. Hogy only rifle-ban, hogy nézne ki egy SD-s játék azt nem tudom. Lehet, hogy nem lenne annyira jó.

Ha csinálod akkor úgy kénme, hogy egy nap legyen kijelölve, mittomén péntek amikor mindig sd menne. :idea:

#2297 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 10:16

Teljesen le vagyok döbbenve, ALIEN csak második... :eek:

#2298 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 18:19

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 11:16

Teljesen le vagyok döbbenve, ALIEN csak második... :eek:

Engem is meglep, de az is, hogy te is egészen feljöttél. :eek:
Nagyon ráértek.... 7köznap csak én dolgozom egyedül? Mindenki más az SF szerveren durrogtat?  :think:
...na jó...nem nyavajgok....örülök, ha jó játékosok nyomják a szerverünkön....  :p (ezen utóbbit nehogy magadra vedd)  :D
Kép

#2299 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 18:43

Exodus se piskóta amúgy.
Hát igen, vagyunk egy páran munkanélküliek.. :s

Szerkesztette: Warton 2007. 01. 19. 18:45 -kor

#2300 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 21:12

A Don kanyar mappon nem lehetne megszüntetni a víz alatti harcokat? Számomra elég szürreális az, hogy a víz alatt folynak a legdurvább pufogtatások, búvárfelszerelés nélkül. Meg mindenki úgy sétafikál fel-ála a víz alatt mintha csak a boltba menne egy üveg Bols vodkáért. Akkor röhögnék nagyot, ha valaki fellépne Nemo kapitány névvel. :nevet: Nem lehetne egy olyan dolgot bevezetni a víz alatt, mint ami a Pécs mappon van a Női WC-ben? Legalább azokon a részeken, ahol a karakter feje búbjáig ér a víz. Persze akkor kéne egy alternatív víz feletti út, ami az uszály 90 fokos elfordításával esetleg megvalósítható lenne.

Lehet, hogy mondták már páran, de még mindig nagy a pálya. De az is lehet, hogy a spawnpointok vannak rossz helyen. :think: Szerintem sokan elmormolnak egy rövid imádságot a pálya készítőjének az egészségéért amikor a szerver a bunkerbe, a templom háta mögé, vagy éppenséggel a mellékelt képen lévő piros pontra spawnoltatja. Onnan azért sétálgathat az ember, mire eksön közelébe kerül. Egyébként a képen jelölt útnak és járatnak sok szerepe nincs, még nem láttam, hogy abban bárki is fraggolt volna, bár arról a magaslatról egész jól lehet kifelé lőni, így nagyon kempes hely. Igazából a bunkeres dombnak sincs nagy szerepe, ergo egy könnyed mozdulattal annak a kezdete lehetne a pálya határa, ezzel is kisebb lenne. :idea: Bár tudom, hogy így iszonyú sok munka veszne kárba.. :(

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1169237597.jpg

Szerkesztette: Warton 2007. 01. 19. 21:13 -kor

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117