HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2301 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 20. 01:33

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 22:12

A Don kanyar mappon nem lehetne megszüntetni a víz alatti harcokat? Számomra elég szürreális az, hogy a víz alatt folynak a legdurvább pufogtatások, búvárfelszerelés nélkül. Meg mindenki úgy sétafikál fel-ála a víz alatt mintha csak a boltba menne egy üveg Bols vodkáért. Akkor röhögnék nagyot, ha valaki fellépne Nemo kapitány névvel. :nevet: Nem lehetne egy olyan dolgot bevezetni a víz alatt, mint ami a Pécs mappon van a Női WC-ben? Legalább azokon a részeken, ahol a karakter feje búbjáig ér a víz. Persze akkor kéne egy alternatív víz feletti út, ami az uszály 90 fokos elfordításával esetleg megvalósítható lenne.

Lehet, hogy mondták már páran, de még mindig nagy a pálya. De az is lehet, hogy a spawnpointok vannak rossz helyen. :think: Szerintem sokan elmormolnak egy rövid imádságot a pálya készítőjének az egészségéért amikor a szerver a bunkerbe, a templom háta mögé, vagy éppenséggel a mellékelt képen lévő piros pontra spawnoltatja. Onnan azért sétálgathat az ember, mire eksön közelébe kerül. Egyébként a képen jelölt útnak és járatnak sok szerepe nincs, még nem láttam, hogy abban bárki is fraggolt volna, bár arról a magaslatról egész jól lehet kifelé lőni, így nagyon kempes hely. Igazából a bunkeres dombnak sincs nagy szerepe, ergo egy könnyed mozdulattal annak a kezdete lehetne a pálya határa, ezzel is kisebb lenne. :idea: Bár tudom, hogy így iszonyú sok munka veszne kárba.. :(

Meg fox lepődni: Mindenben 1-et értek!
A don-kanyar nem igazán jól sikerült map.
Semmi kedvem sincs már vesződni vele  :(

Ellenben elkészült az mp_vitorlas map, ami jóval kissebb és remélhetőleg pörgősebb is lesz.
Itt már nagyot koppan és kinyiffan az, aki a vízbe kerül. Némi egyensúlyérzék sem árt a kötélzeten és az árbócrudakon.
A map letölthető az aláírásomra klikkelve és játszható az SF szerveren.
Ízelítőnek 1 kép a kész map-ról:

Kép

Várom a véleményedet....  :smoker:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2302 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 12:34

Ma délelőtt kicsit tesztelgettem az mp_vitorlást és közben konektált Exodus is.
Két főnek elég jó a map, kíváncsi vagyok milyen lesz, ha többen nyomják.
Exodus szédült az árbóccsúcson  :)
..de ettől függetlenül lenyomott a saját mapomon, pedig ő akkor látta előszőr...  :reklamacio: 
Kép

#2303 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 21:54

Egész kellemes ez a vitorlás pálya.

#2304 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 18:03

Jó, hasznos, igazi arányjavító játékot találtam a vitorlás pályán... :omg:

Célbaugrás :idea:

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2305 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 18:51

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 19:03

Jó, hasznos, igazi arányjavító játékot találtam a vitorlás pályán... :omg:

Igen, csak amíg te célbaugráltál, addig én egy hajóval arrébb a 900-as pinggel dermedten a hajófenékben kucorgóst játszottam..  :omg:
A fene egye meg az idétlen netszolgáltatóját!  :reklamacio:
Sajnos nem mentettem el a statot, pedig mind a kettőnké eléggé negatívba hajlott  :Đ

ui.: Bevallom a célbaugrásra nem gondoltam, mikor a hajót készítettem.....hmmm..vagy kreatív vagy, vagy valami egészen más..  :Đ
De szép volt a kinyiffant Wartonfüzér is a kötéllétrán....  :)

Szerkesztette: Sendrov 2007. 01. 23. 18:55 -kor

Kép

#2306 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 19:08

Ez egy éjszakai piázást követően alkottam. A mai eksön úgy -30-as aránnyal járt. Sajnos most nem tudtam az első szintnél magasabbra menni, mert exodus mindig lelőtt!! :reklamacio: De aztán bealáztam a Toujane-n úgyhogy végülis 0 a mai nap összesített aránya. :D

Csak így halkan jegyzem meg, hogy szvsz Exodus Alien lába nyomába nem ér. Így is, hogy nem figyeltem 3. lövésre talált el sokszor, visszanéztem killcamben.

szerk.: apropó nekem nem megy rendesen ez a stat oldal.. :confused:

Szerkesztette: Warton 2007. 01. 23. 19:10 -kor

#2307 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 21:19

Persze h nem megy a stat oldal, hiszen hiányos volt, amit most pótlok. Sorry:)

Egész kellemes volt ez a mai kis party; ritkán jön össze így a banda: Sendrov, Warton, Alien, Exodus no meg én, sőt még Rat is volt, ami aztán télleg ritkaságszámba megy.
Kép

#2308 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 21:38

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 22:19

Persze h nem megy a stat oldal, hiszen hiányos volt, amit most pótlok. Sorry:)

Egész kellemes volt ez a mai kis party; ritkán jön össze így a banda: Sendrov, Warton, Alien, Exodus no meg én, sőt még Rat is volt, ami aztán télleg ritkaságszámba megy.

Jaja...csak sajnos a közepén kifagytam pár percre...de jó volt...azok ellen jó játszani, akik tudnak is...
A lámák elleni játék csak elbutít....
És most Alian-nak sem volt kimagaslóan jó aránya :)
Kép

#2309 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:18

Na, a mai nappal elkezdtem speedrunokat csinálni. Persze előtte elgondolkodtam, hogy milyen nehézségi fokon vagyok képes végigvinni ezt a játékot, arra jutottam, hogy Veteranon képtelenség, Hardeneden néhány pályán végig lehetne szaladni, viszont sok pályán lásd előző! Úgyhogy a regular szint mellett maradtam egyenlőre, a későbbiek folyamán lehet, hogy Hardenedben is fogok próbálkozni.

Utána olvastam a "szakirodalomban" és azt látom, hogy eddig még senki sem csinált speedrunt a Cod2-ből, semmilyen szinten. Illetve, aki elkezdte se jutott a Demolitionnál tovább. (Halkan jegyzem meg, szerintem még az első pályát sem tudta megcsinálni veteránon)

Néhány elképzelés a futásokról:

első pálya: Training
A kommisszár kiképzéséről sok midnent nem lehet elmondani, végig kell szenvedni, sajnos itt nem találtam semmilyen kibúvót. Talán egyedül azt, hogyha a krumplikat a majdan világítani kezdő helyekre dobjuk akkor a script rögtön továbbszalad és nem kell várni egy kicsit sem.
Utána jön a nagy szaladás a fegyverraktárba. Normális esetben itt a TT-t cseréli le az ember a PPSH-ra, ám speedrun esetén (mivel pisztollyal gyorsabban lehet futni) a Moisintot kell ppsh-ra cserélni.
Mielőtt a ruszki katona felállítaná a létrát elmond egy hosszú monológot már akkor a kis nyíláson ki kell dobni a füstgránátot. Bár kipróbáltam gránát nélkül is át lehet jutni az MG42 tüzén, de azért jobb ha van egy kis füst, mire odaérünk addigra már minden tiszta füst lesz.
Eztán jön egy trükk: amint kiérünk a romokból rögtön füstbombát kell dobni, hogy az ablakban lévő MG42 ne tudjon eltalálni. Ezen a részen pisztollyal kell futni, senkit sem kell lelőni. Ha za MG42 nem öl meg minket utána PPSH-ra kell váltani és a romok közt lévő németeket meg kell szórni, de nem szabad sokat tökölni, mert akkor megérkezik az erősítés.
A sarokban lévő hordókat ki kell lőni, marad egy-két német katona, akiket jobb létre kell szenderíteni. Miután feltetem a bombát a Panzerwerferre a németek elmenekülnek, így utána már tiszta sor.
Szerintem ezt úgy 3-4 perc alatt meg lehet csinálni, sikerült is párszor, de sajnos nem rögzítettem. :omg:

A többi szovjet küldetéssel nem foglalkoztam behatóbban, egy biztos azonban, hogy nagy szerepe van a füstgránátoknak. Különösen a harckocsikra történő tapadó bomba telepítéseknél jöhet jól.

Amivel viszont rengeteget foglalkoztam az a brit kampány. Itt igazándiból a két legkönnyebb pályával.

Operation Supercharge (1. ep. 3. küld.)

Elég egyszerű a képlet: "menni és lőni"! :D A 88-as lövegek legénységét a legegyszerűbben gránátokkal és kis szerencsével lehet likvidálni. Csináltam itt egy futást, amit elbaxtam, de próbaképp feltöltöttem a guglira (a gugli meg monnyon le, sokkal jobb minőségben töltöttem fel és tiszta trágy így visszanézve :reklamacio: ) mazochisták megnézhetik, de nagyon szar lett, úgyhogy nem érdemes. 8:18 lett.  Rengeteget rontottam: 1:30-nál, 2:50-nél, 4:30-nál, 6:30-nál és a végénél, de ott nagyon. Azóta csináltam egy másik futást, amiben kijavítottam az itteni hibákat az 6:55 lett. De szerintem 6:30-ig is le lehet menni, akár.

A másik amin próbálkozltam az The end of the begining (1. ep. 4. küld.)

6:12, ezzel a futással elégedett vagyok, bár a 88-as lövegeknél nem alkottam valami maradandót, de kíváncsian várom, hogy valaki Veteran, vagy akár Hardened szinten micsoda futást tudna ott végrehajtani. Szerintem semmilyet, épp emiatt választottam a regulart. Talán ha az MG42-t egy füstgránáttal semlegesíteni tudtam volna akkor 6 perc alá is szökhetett volna az idő, majd még próbálkozom. :smoker:

Bocs a hosszú hozzászólásért. :respect:

#2310 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:31

Szerintem a CoD (hmmm nem találok jobb szót) túlságosan zárt ahhoz, hogy érdemes legyen rajta speedrunokat csinálni. Nincs sok lehetőség a trükközésre, rövidítésre.
Faster! Harder! Cadaver!

#2311 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 20:44

Ez igaz nem sok bug van a játékban, és nem egy Farcry. :D De a D3-ban sincs semmilyen trükkre lehetőség, abban is végig kell trappolni az egészet. És abból elég sok speedrunt csináltak.

szerk.: Igazából nem a zártsággal vannak gondok, hanem a védd meg ezt, védd meg azt típusú feladatokkal, amikor egyáltalán nem tudsz szaladni. Ezekkel a küldetésekkel nem is fogok foglalkozni, mert semmi értelme.

Szerkesztette: Warton 2007. 01. 24. 20:51 -kor

#2312 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:50

Half-liferól gondolom láttatok már speerunt; az elég dúrva lett: kb 1 óra volt az egész játék! Pedig azzal el lehetett "pecselni".

Idézet

De a D3-ban sincs semmilyen trükkre lehetőség...

Lehet, hogy hülyét kérdezek, de mi az a D3?
Kép

#2313 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 10:55

Nem, nem vagyok hülye, de a választ tudom. :idea: :D Doom3

A HL 45 perc volt. :)

#2314 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 11:03

Közben az Operation Supercharge-on végigszaladtam Hardeneden.
Rájöttem, hogy a 88-as lövegek személyzetét nem kell megsemmisíteni, illetve nem mindegyiket. Abban az esetben, ha a célpont nem esik útba, tehát a feladat teljesítése után visszafelé kell menni, akkor nincs mese és mindenkit meg kell ölni, mert ki ha nem én? Viszont, ha a feladat útba esik, tehát a lövegen keresztül vezet az út, akkor elég csak végigfutni a terepen a piszkos munkát meg elvégzi a csapatom. Lelki szemeim előtt rögtön az így nyerhető másodpercek jelennek meg. :Đ

#2315 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 12:00

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 10:50

Half-liferól gondolom láttatok már speerunt; az elég dúrva lett: kb 1 óra volt az egész játék! Pedig azzal el lehetett "pecselni".

A HL speedrun kunsztjait nekem is sikerült véghez vinni kis gyakorlás után. :) A HL2 speedrunja viszont fölöttébb véleményes, néha olyan mintha 7 mérföldes csizmát húzna Gordon lábára, elképesztően begyorsul és óriásakat ugrik.
Faster! Harder! Cadaver!

#2316 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 13:41

Csak egy gondolat:
Esténként COD2-zni szoktam hálón. Van egy kedvenc szerverem, de ép akkor tele volt. Bementem egy másik hasonlóra.
Félóra játék után bekérdeztem, mert volt pár furcsa szitu: Van-e fent punkbuster a szerveren. Kérdi a főgóré hogy miért. Mondom érdeklődök..Ere lehord hogy kussoljak.
Nem hagytam szó nélkül, rákérdeztem miért. Erre kidob..
Visszamentem. Kérdem miért dobott ki.Erre a válasza: mert nem bírja a búrám. Pedig csak kérdeztem. Erre lehord még1x hogy minek járok olyan helyre ahol utálnak, meghogy takarodjak a szerveréről, nem ilyen kis hülyegyerekek miatt fizetnek szervert. Kiderült hogy 36 éves csóka. Én 27.
Mondtam neki hogy oks, ha sorry a kérdésekért akkor maradhatok? Erre megint kivágott. Na én vissza.
De meggondoltam magam, nem szóltam már rá semmit.
Azon gondolkoztam hogy vajon talán csak lelkileg sérült a gyerek és összetéveszti már a játékot a való élettel, vagy esetleg az utcán is ha hozzászólnak akkor leteremt bárkit???
Egyáltalán nem fikáztam, és nem használtam vele szemben semmilyen sértő szót, bezzeg Ő. Szerintem többet kéne emberek közé járnia, nem kockulnia a monitor előtt....
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#2317 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 15:46

Lehet, hogy a való világban is kickelne... bannolni sztm nem lehet az életben :p

Ne lepődj meg sok ilyen van és sztm nem 36 volt.
Kép

#2318 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 17:08

Sziasztok... Valamelyik nap újra felraktam a COD 2-őt és single-ben akartam 1 kicsit nyomulni... Beállítom a grefót 800X600 anti-aliasing offra és elég kicsire mindent...belépek az első küldetésre erre úgy laggol h csak na...Meguntam fel az 1.3-as patch-ot...

Erre belépek Sendrovék szerverére és otthagytam a gépet hogy töltse lefele a különböző modokat...5 perc múlva visszanézek a géphez és látom h ua- a modot kezdi újból letölteni vmi z shot volt a neve és 80 kb volt...és újból töltötte és újból...bár a punkbustert még nem töltöttem le...

De lehet h majd újrarakom a gépem mer nagyon lassú mostanában... Nahh csak ennyi...bye all... ;)
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2319 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 19:47

Hamarosan új pályát avatunk a szerveren! Ez biztos elkészül (nem úgy, mint a liberty square :( ).
Kép
Kép

#2320 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 10:36

Kép

Kép

Nem akarom elkiabálni, de ma este már sztm kipróbálhatjuk...
Kép

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.