HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2481 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 05. 19:44

A 4 GB egyébként 3 egyenlő részből áll: repülők, szárazföldi és vizi gépezetekből, (szovjet, amerikai német). A legdurvább egy amerikai repülőgép anyahajó, vagy 70 MB :eek:

#2482 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 22:36

Hali!
Tudtok mondani konzol parancsot amely segít nem lagolni ill. fps-t optimalizálni? Azaz igazság, hogy újra raktam a gémet és nem mentettem el a cfg-t :( És volt benne egy csomó ilyen "tuning" parancs.
THX előre!!!
Fákjúál!!

#2483 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 22:43

Nalam amitol stabilabb lesz az fps (es tobb is) ha bekapcsolod az optimize SLI-t, megha nincs 2 VGA-d akkor is. (Nekem sincs)

Tobbet en nemtok.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2484 Felhasználó inaktív   abraham 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 08:27

Sziasztok

probléma a következő: amióta 2 magos procira váltottam (S939) azóta többször előfordult hogy egy-egy csapattárs lemarad (single) csak áll a mezőn/utcán bárhol szétrakott karokkal...nem mozdul :confused:

Ennél nagyobb gond hogy sebesülés esetén nem "gyógyul" meg a bajtárs rendesen (jómagam) csak liheg, liheg... egy golyó és end.

Reinstall megvolt, új profil megvolt - mit lehet tenni?

Köszi:abraham
"A komputeren hibátlanul muködik a Q 3. De az utobi idöben utána kutattam jobban az Aptivák után és rájöttem hogy nem anyira szivesen vánék meg etöl az utólsó darabtól.
"  - Pokeas

\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\

COD MW2 in game:[HWSW]EBI

#2485 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 10:41

Ez az SLI érdekes, lehet én is kipróbálom, az első dolgom eddig az volt, hogy kikapcsoljam.

abraham: Patchelni kéne. 1.3-ra mondjuk.

Leszorították a pingjeimet 100 alá, úgyhogy végre újra nyomulhatok Szlovéniában. :dance:

#2486 Felhasználó inaktív   abraham 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 11:18

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 11:41

Ez az SLI érdekes, lehet én is kipróbálom, az első dolgom eddig az volt, hogy kikapcsoljam.

abraham: Patchelni kéne. 1.3-ra mondjuk.

Leszorították a pingjeimet 100 alá, úgyhogy végre újra nyomulhatok Szlovéniában. :dance:

:omg: Megpróbázom...

Jogos és köszi.

abraham
"A komputeren hibátlanul muködik a Q 3. De az utobi idöben utána kutattam jobban az Aptivák után és rájöttem hogy nem anyira szivesen vánék meg etöl az utólsó darabtól.
"  - Pokeas

\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\

COD MW2 in game:[HWSW]EBI

#2487 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 23:47

:offtopic:

Kép

Na megcsináltam a Kübelwagent, ablakok ("üveggel"!), lámpák (kicsit béna lett :rolleyes: ), kormány (ami mindig keresztbe tesz :D ), sebváltó és két kampó az elején, ja és a legfontosabb a géppuska. Néhány dolgot így is kihagytam, elvileg járt a modellhez két ásó, de azt nem aplikáltam rá, valamint egy marmonkanna, azt sem, meg még egy-két bizbasz, amire leírás hiján nem jöttem rá, hogy micsoda..

Ha lesz következő akkor az egy Jagdpanther lesz.

Köszönöm a figyelmet! :respect:

#2488 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 07:16

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 0:47

Na megcsináltam a Kübelwagent...

Ügyes vagy!  :Đ
Bizonyára sok munkád van benne.
Én ismerem ezt az érzést, amikor elkészül a nagy mű és hátradőlve gyönyörködik benne a mester és úgy érzi ezt az örömöt meg kell osztania a világgal.
Csak az a baj, hogy ez a fránya világ nem mindig értékeli ezt. (én értékelem  :p  )

Ne értsd félre, nem akarlak megsérteni, de ezt egy profi maketes oldalra azért még ne töltsd fel  :Đ

Ennek ellenére Gratulálok!  ;)

Ui: A Kübelen nem volt ablaktörlő lapát?
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2489 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 10:42

Lol, nem is fogom feltenni, tisztában vagyok, hogy nem egy nagy szám, sőt de második próbálkozásnak nem olyan rossz.. És végülis a semmiből mégiscsak teremtettem valamit. :D

#2490 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 11:31

Egyébként Codozás közben csináltam, sajnos volt rá időm. :(

Olyan hihetetlen paranormális dolgok történtek, hogy csak néztem. St. Mére Église pályán az amcsi beugrott a templomba az MG42 nyílásán és MP44-el frankón körbe lőttem, úgyhogy a 30-as tárból összesen egyetlen lövés talált, az utolsó. :eek: Azért ennyire nem vagyok béna, golyós egér ellenére sem. Iszonyú nagy szórása van az mp44-nek, ezt már máskor is tapasztaltam, hogy úgy adott be fejest, hogy marhára nem a fejére céloztam, sőt meg merem kockáztatni egy ugyanilyen irányba történő lövés kar98 esetén egyáltalán nem talált volna.
De ez még semmi, a legtutibb dolog az volt, amikor az egyik tag felmászott a templom torony csúcsára és onnan osztotta a népet csipával, úgyhogy mindenki leszebb szavai közé zárta az édesanyját. :reklamacio: Nem tudom mit használhatott, jetpacket talán? :rolleyes: De azért vicces volt, mert spectbe néztem a csapatársaim mozgását és jól ki lehetett venni, az őszinte, határozottan meglepetést, hogy valaki onnan lövi őket.

#2491 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 10:52

Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 12:31

Egyébként Codozás közben csináltam, sajnos volt rá időm. :(

...gondolom közben azért azon is töröd magad, hogy ne legyen rá időd...

A COD2 patch-ek előtti időszakban meg az volt meglepi, amikor Matmatán a kút melletti épület kupolájából lőtték le az embereket...
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2492 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 10:56

Én egész jól tudom használni az mp44-et. Rifléken kívül kedvenc. Mondjuk azt nem írtad, h milyen távolságból vetted célba a benyíló lyuk peremét (mint említetted körbelőtted).

Más. Vhonnan szerezz egy normális egeret, mert mielőbb szeretném játékodat megörökíteni... demo formájában várom (de sztm tudod, h miről van szó)!
Lehetőleg ne kárpátaljás és toujanes legyen; szinte csak abból kaptam.
Kép

#2493 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 12:41

Idézet: Sendrov

...gondolom közben azért azon is töröd magad, hogy ne legyen rá időd...

Természetesen. Igazából én nagyon súlyosan hiperaktív vagyok, azaz ha nem csinálok minimum 5 dolgot egyszerre akkor megőrülök. CoD2-zés közben mennie kell egy Winampnak, erről az utóbbi időben leszoktam mert mindig lelőttek hátulról mert nem hallottam a fickó szaladását. Ezentúl megy még a rádió, valamint figyelmesen hallgatom fater közvetítését a snooker épp aktuális vb közvetítését, hogy: "MÁR MEGINT ELB@SZTA EZ A HÜLYE DÉÉÉÉVISZ!" :Đ  Ja és közben Kübelwagent hajtogatok, vagy újságot olvasok. :omg:

Idézet: dekanov

Én egész jól tudom használni az mp44-et. Rifléken kívül kedvenc. Mondjuk azt nem írtad, h milyen távolságból vetted célba a benyíló lyuk peremét (mint említetted körbelőtted).

Más. Vhonnan szerezz egy normális egeret, mert mielőbb szeretném játékodat megörökíteni... demo formájában várom (de sztm tudod, h miről van szó)!

Én is szeretem az MP44-et, csak azt mondom, hogy nagy a szórása. A Sof2-ben lévő M60-ashoz hasonlítanám, azzal a különbséggel, hogy annál az első lövés a sorozatban biztosan és mindig talált, az MP44-nél nem biztos. A távolság kisebb volt, mint 7 méter. Nem az egész tárat lőttem rá, mert volt egy időszak, amikor fedezék mögé bújt és megküldtem a fedezéket is.

Már úgyahogy megszoktam ezt az egeret, újra nincs keret, az elkövetkezendő két-három hónapban biztosan nem lesz rá keret. Nem azért mondom, de ez a golyós egér sokkal jobb, mint az előző optikai, mert az optikainál rendszeresen előfordult, hogy a kurzor elment szotyiért én meg az eget néztem a legnagyobb harcok közepén, utána meg a hajamat téptem, az egeret pedig hozzávágtam a falhoz, valszeg egy ilyen behatás adta fel az utolsó kenetet. Ilyen nem fordul elő golyós egérnél, bár érezhetően lassabban tudok célratartani mint az optikaival...

Tudom, hogy megígértem a demot, de attól tartok nem lesz belőle semmi, mert meguntam a TDM-et és most már csak SD-t játszom. Meg aztán a ti szervereteken sem vagyok túlságosan aktív. Megnézem ASE-ben látom, hogy jaj de jó Burgundy, felmegyek ott vagyok a map váltásig, amikor átvált egy custom mapra agyideggörcsöt kapok és leugrok mondván, hogy megvárom míg vált. Persze nem várom meg, mert a Duhecneten épp 19-en vannak, úgyhogy beavászkodom 20.-nak És ha 21-kor felmegyek a Duhecre és nem dobnak ki (nem szoktak) akkor 23-ig én biztosan nem jövök le onnan. Utána már a ti szerveretek általában kihalt vagy már nincs is kedvem játszani. :( Úgyhogy puskás demo nem fog készülni, a Duhecen meg nem vagyok valami virtuóz. :(

#2494 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 18:27

No comment... :(
Kép

#2495 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 19:01

Tartok tőle, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Most éppen Toujanesról váltott Training yardra. Toujanes-on voltak 12-en, most már csak 2-en vannak a szerveren. :(

#2496 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 20:12

Attól függetlenül felmehetsz a szerverre, hisz elég kicsike a pálya. Az más kérdés hogy szereted-e és azért nem mész fel. Te az egyik legsűrűbben látogató kliens vagy, akiről nagyon jó véleménnyel vagyok. Nem tapasztaltad még azt, hogy amikor felmész és kevesen vagytok, utána pikk-pakk megetelik perceken belül? Én tapasztaltam hétköznap, még délelőtt is...
Azt meg nagyon nehéz eltalálni, kinek mi a kedvence, melyiken játszik szívesen...

Azt vettem ki a logból, hogy amikor a pálya elkezdődött, akkor veled együtt legalább 6an voltak. Te kiléptél aztán meg visszajoinoltál...(?), utána nem néztem végig a logot; a pályát 4en fejezték be.
Kép

#2497 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 21:09

Átküldtem volna a két fántásztikus demot, de valamiért visszadobta a citromail, valszeg a túlnagy méret miatt. Így feltettem ftp-re ez a cím: http://warton.extra.hu/demos.rar majdnem 3/4 óra anyag jó szenvedést hozzá! :D

Ezek pedig az eredmények voltak:

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Golyós egérrel.. :omg:  :Đ

Szerkesztette: Warton 2007. 03. 09. 21:11 -kor

#2498 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 22:58

THX! :D Meglesz...
Kép

#2499 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 08:58

Este játszok remélem COD2-vel. Publikus a szerveretek? :)
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2500 Felhasználó inaktív   LAMAYoda 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 10. 09:39

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy a CoD 2 szerweünkre fel szeretném rakni az ADMIRAL MOD-ot, mert gyűlölöm a kempereket és meg szeretném őket jelölteni a térképen, de sehogy sem boldogulok vele. A szervert az FGC Klántól béreljük, és ha jól tudom linuxos, viszont ha megpróbálom felrakni a modot akkor a kezdőképernyőn egy csomó MENU_DISABLED fogad, és nem tudok vele csinálni semmit, szal ha segítenétek azt nagyon szépen megköszönném.

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.