Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 03. 05. 19:44
A 4 GB egyébként 3 egyenlő részből áll: repülők, szárazföldi és vizi gépezetekből, (szovjet, amerikai német). A legdurvább egy amerikai repülőgép anyahajó, vagy 70 MB
Elküldve: 2007. 03. 05. 22:36
Hali!
Tudtok mondani konzol parancsot amely segít nem lagolni ill. fps-t optimalizálni? Azaz igazság, hogy újra raktam a gémet és nem mentettem el a cfg-t
És volt benne egy csomó ilyen "tuning" parancs.
THX előre!!!
Tudtok mondani konzol parancsot amely segít nem lagolni ill. fps-t optimalizálni? Azaz igazság, hogy újra raktam a gémet és nem mentettem el a cfg-t
THX előre!!!
Fákjúál!!
Elküldve: 2007. 03. 05. 22:43
Nalam amitol stabilabb lesz az fps (es tobb is) ha bekapcsolod az optimize SLI-t, megha nincs 2 VGA-d akkor is. (Nekem sincs)
Tobbet en nemtok.
Tobbet en nemtok.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2007. 03. 06. 08:27
Sziasztok
probléma a következő: amióta 2 magos procira váltottam (S939) azóta többször előfordult hogy egy-egy csapattárs lemarad (single) csak áll a mezőn/utcán bárhol szétrakott karokkal...nem mozdul :confused:
Ennél nagyobb gond hogy sebesülés esetén nem "gyógyul" meg a bajtárs rendesen (jómagam) csak liheg, liheg... egy golyó és end.
Reinstall megvolt, új profil megvolt - mit lehet tenni?
Köszi:abraham
probléma a következő: amióta 2 magos procira váltottam (S939) azóta többször előfordult hogy egy-egy csapattárs lemarad (single) csak áll a mezőn/utcán bárhol szétrakott karokkal...nem mozdul :confused:
Ennél nagyobb gond hogy sebesülés esetén nem "gyógyul" meg a bajtárs rendesen (jómagam) csak liheg, liheg... egy golyó és end.
Reinstall megvolt, új profil megvolt - mit lehet tenni?
Köszi:abraham
"A komputeren hibátlanul muködik a Q 3. De az utobi idöben utána kutattam jobban az Aptivák után és rájöttem hogy nem anyira szivesen vánék meg etöl az utólsó darabtól.
" - Pokeas
\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\
COD MW2 in game:[HWSW]EBI
" - Pokeas
\\GigabyteP35-DS3L\C2D.E6420@3.2@AC Freezer 7 Pro\4GB_DDR2\Gigabyte 260 GTX OC SP 216\\
Elküldve: 2007. 03. 06. 10:41
Ez az SLI érdekes, lehet én is kipróbálom, az első dolgom eddig az volt, hogy kikapcsoljam.
abraham: Patchelni kéne. 1.3-ra mondjuk.
Leszorították a pingjeimet 100 alá, úgyhogy végre újra nyomulhatok Szlovéniában.
Leszorították a pingjeimet 100 alá, úgyhogy végre újra nyomulhatok Szlovéniában.
Elküldve: 2007. 03. 06. 11:18
Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 11:41
Ez az SLI érdekes, lehet én is kipróbálom, az első dolgom eddig az volt, hogy kikapcsoljam.
Jogos és köszi.
abraham
"A komputeren hibátlanul muködik a Q 3. De az utobi idöben utána kutattam jobban az Aptivák után és rájöttem hogy nem anyira szivesen vánék meg etöl az utólsó darabtól.
" - Pokeas
" - Pokeas
Elküldve: 2007. 03. 07. 23:47

Na megcsináltam a Kübelwagent, ablakok ("üveggel"!), lámpák (kicsit béna lett
Ha lesz következő akkor az egy Jagdpanther lesz.
Köszönöm a figyelmet!
Elküldve: 2007. 03. 08. 07:16
Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 0:47
Na megcsináltam a Kübelwagent...
Ügyes vagy! :Đ
Bizonyára sok munkád van benne.
Én ismerem ezt az érzést, amikor elkészül a nagy mű és hátradőlve gyönyörködik benne a mester és úgy érzi ezt az örömöt meg kell osztania a világgal.
Csak az a baj, hogy ez a fránya világ nem mindig értékeli ezt. (én értékelem
Ne értsd félre, nem akarlak megsérteni, de ezt egy profi maketes oldalra azért még ne töltsd fel :Đ
Ennek ellenére Gratulálok!
Ui: A Kübelen nem volt ablaktörlő lapát?

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 03. 08. 10:42
Lol, nem is fogom feltenni, tisztában vagyok, hogy nem egy nagy szám, sőt de második próbálkozásnak nem olyan rossz.. És végülis a semmiből mégiscsak teremtettem valamit.
Elküldve: 2007. 03. 08. 11:31
Egyébként Codozás közben csináltam, sajnos volt rá időm. 
Olyan hihetetlen paranormális dolgok történtek, hogy csak néztem. St. Mére Église pályán az amcsi beugrott a templomba az MG42 nyílásán és MP44-el frankón körbe lőttem, úgyhogy a 30-as tárból összesen egyetlen lövés talált, az utolsó.
Azért ennyire nem vagyok béna, golyós egér ellenére sem. Iszonyú nagy szórása van az mp44-nek, ezt már máskor is tapasztaltam, hogy úgy adott be fejest, hogy marhára nem a fejére céloztam, sőt meg merem kockáztatni egy ugyanilyen irányba történő lövés kar98 esetén egyáltalán nem talált volna.
De ez még semmi, a legtutibb dolog az volt, amikor az egyik tag felmászott a templom torony csúcsára és onnan osztotta a népet csipával, úgyhogy mindenki leszebb szavai közé zárta az édesanyját.
Nem tudom mit használhatott, jetpacket talán?
De azért vicces volt, mert spectbe néztem a csapatársaim mozgását és jól ki lehetett venni, az őszinte, határozottan meglepetést, hogy valaki onnan lövi őket.
Olyan hihetetlen paranormális dolgok történtek, hogy csak néztem. St. Mére Église pályán az amcsi beugrott a templomba az MG42 nyílásán és MP44-el frankón körbe lőttem, úgyhogy a 30-as tárból összesen egyetlen lövés talált, az utolsó.
De ez még semmi, a legtutibb dolog az volt, amikor az egyik tag felmászott a templom torony csúcsára és onnan osztotta a népet csipával, úgyhogy mindenki leszebb szavai közé zárta az édesanyját.
Elküldve: 2007. 03. 09. 10:52
Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 12:31
Egyébként Codozás közben csináltam, sajnos volt rá időm. 
...gondolom közben azért azon is töröd magad, hogy ne legyen rá időd...
A COD2 patch-ek előtti időszakban meg az volt meglepi, amikor Matmatán a kút melletti épület kupolájából lőtték le az embereket...

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 03. 09. 10:56
Én egész jól tudom használni az mp44-et. Rifléken kívül kedvenc. Mondjuk azt nem írtad, h milyen távolságból vetted célba a benyíló lyuk peremét (mint említetted körbelőtted).
Más. Vhonnan szerezz egy normális egeret, mert mielőbb szeretném játékodat megörökíteni... demo formájában várom (de sztm tudod, h miről van szó)!
Lehetőleg ne kárpátaljás és toujanes legyen; szinte csak abból kaptam.
Más. Vhonnan szerezz egy normális egeret, mert mielőbb szeretném játékodat megörökíteni... demo formájában várom (de sztm tudod, h miről van szó)!
Lehetőleg ne kárpátaljás és toujanes legyen; szinte csak abból kaptam.
Elküldve: 2007. 03. 09. 12:41
Idézet: Sendrov
...gondolom közben azért azon is töröd magad, hogy ne legyen rá időd...
Természetesen. Igazából én nagyon súlyosan hiperaktív vagyok, azaz ha nem csinálok minimum 5 dolgot egyszerre akkor megőrülök. CoD2-zés közben mennie kell egy Winampnak, erről az utóbbi időben leszoktam mert mindig lelőttek hátulról mert nem hallottam a fickó szaladását. Ezentúl megy még a rádió, valamint figyelmesen hallgatom fater közvetítését a snooker épp aktuális vb közvetítését, hogy: "MÁR MEGINT ELB@SZTA EZ A HÜLYE DÉÉÉÉVISZ!" :Đ Ja és közben Kübelwagent hajtogatok, vagy újságot olvasok.
Idézet: dekanov
Én egész jól tudom használni az mp44-et. Rifléken kívül kedvenc. Mondjuk azt nem írtad, h milyen távolságból vetted célba a benyíló lyuk peremét (mint említetted körbelőtted).
Én is szeretem az MP44-et, csak azt mondom, hogy nagy a szórása. A Sof2-ben lévő M60-ashoz hasonlítanám, azzal a különbséggel, hogy annál az első lövés a sorozatban biztosan és mindig talált, az MP44-nél nem biztos. A távolság kisebb volt, mint 7 méter. Nem az egész tárat lőttem rá, mert volt egy időszak, amikor fedezék mögé bújt és megküldtem a fedezéket is.
Már úgyahogy megszoktam ezt az egeret, újra nincs keret, az elkövetkezendő két-három hónapban biztosan nem lesz rá keret. Nem azért mondom, de ez a golyós egér sokkal jobb, mint az előző optikai, mert az optikainál rendszeresen előfordult, hogy a kurzor elment szotyiért én meg az eget néztem a legnagyobb harcok közepén, utána meg a hajamat téptem, az egeret pedig hozzávágtam a falhoz, valszeg egy ilyen behatás adta fel az utolsó kenetet. Ilyen nem fordul elő golyós egérnél, bár érezhetően lassabban tudok célratartani mint az optikaival...
Tudom, hogy megígértem a demot, de attól tartok nem lesz belőle semmi, mert meguntam a TDM-et és most már csak SD-t játszom. Meg aztán a ti szervereteken sem vagyok túlságosan aktív. Megnézem ASE-ben látom, hogy jaj de jó Burgundy, felmegyek ott vagyok a map váltásig, amikor átvált egy custom mapra agyideggörcsöt kapok és leugrok mondván, hogy megvárom míg vált. Persze nem várom meg, mert a Duhecneten épp 19-en vannak, úgyhogy beavászkodom 20.-nak És ha 21-kor felmegyek a Duhecre és nem dobnak ki (nem szoktak) akkor 23-ig én biztosan nem jövök le onnan. Utána már a ti szerveretek általában kihalt vagy már nincs is kedvem játszani.
Elküldve: 2007. 03. 09. 19:01
Tartok tőle, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Most éppen Toujanesról váltott Training yardra. Toujanes-on voltak 12-en, most már csak 2-en vannak a szerveren.
Elküldve: 2007. 03. 09. 20:12
Attól függetlenül felmehetsz a szerverre, hisz elég kicsike a pálya. Az más kérdés hogy szereted-e és azért nem mész fel. Te az egyik legsűrűbben látogató kliens vagy, akiről nagyon jó véleménnyel vagyok. Nem tapasztaltad még azt, hogy amikor felmész és kevesen vagytok, utána pikk-pakk megetelik perceken belül? Én tapasztaltam hétköznap, még délelőtt is...
Azt meg nagyon nehéz eltalálni, kinek mi a kedvence, melyiken játszik szívesen...
Azt vettem ki a logból, hogy amikor a pálya elkezdődött, akkor veled együtt legalább 6an voltak. Te kiléptél aztán meg visszajoinoltál...(?), utána nem néztem végig a logot; a pályát 4en fejezték be.
Azt meg nagyon nehéz eltalálni, kinek mi a kedvence, melyiken játszik szívesen...
Azt vettem ki a logból, hogy amikor a pálya elkezdődött, akkor veled együtt legalább 6an voltak. Te kiléptél aztán meg visszajoinoltál...(?), utána nem néztem végig a logot; a pályát 4en fejezték be.
Elküldve: 2007. 03. 09. 21:09
Átküldtem volna a két fántásztikus demot, de valamiért visszadobta a citromail, valszeg a túlnagy méret miatt. Így feltettem ftp-re ez a cím: http://warton.extra.hu/demos.rar majdnem 3/4 óra anyag jó szenvedést hozzá! 
Ezek pedig az eredmények voltak:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Golyós egérrel..
:Đ
Ezek pedig az eredmények voltak:

Golyós egérrel..
Szerkesztette: Warton 2007. 03. 09. 21:11 -kor
Elküldve: 2007. 03. 10. 08:58
Este játszok remélem COD2-vel. Publikus a szerveretek?
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind
IBM/Lenovo T400
MSI Wind
Elküldve: 2007. 03. 10. 09:39
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a CoD 2 szerweünkre fel szeretném rakni az ADMIRAL MOD-ot, mert gyűlölöm a kempereket és meg szeretném őket jelölteni a térképen, de sehogy sem boldogulok vele. A szervert az FGC Klántól béreljük, és ha jól tudom linuxos, viszont ha megpróbálom felrakni a modot akkor a kezdőképernyőn egy csomó MENU_DISABLED fogad, és nem tudok vele csinálni semmit, szal ha segítenétek azt nagyon szépen megköszönném.
Olyan problémám lenne, hogy a CoD 2 szerweünkre fel szeretném rakni az ADMIRAL MOD-ot, mert gyűlölöm a kempereket és meg szeretném őket jelölteni a térképen, de sehogy sem boldogulok vele. A szervert az FGC Klántól béreljük, és ha jól tudom linuxos, viszont ha megpróbálom felrakni a modot akkor a kezdőképernyőn egy csomó MENU_DISABLED fogad, és nem tudok vele csinálni semmit, szal ha segítenétek azt nagyon szépen megköszönném.

Súgó
A téma zárva.