HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2591 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 09:44

Én meg csorgatom a nyálam, ha ilyeneket olvasok... XY ilyen jót játszott...ZY meg amolyan jól... én is akarok! ...majd miután kiviszem a méhtelepre a gépemet, leadom kilóra, kapok érte jó sok fillért, meg vhogy pénzhez jutok és akkor majd... cod4? Az mi? :D
Kép

#2592 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 14:29

Bazze, milyen jót játszottam Beltoton 3-5 ellen és egy körben mind az 5-öt én szedtem le MP44-el ezek közül 4 csipás volt. :p :D
Nem tudok fellépni a Duhecre, valami key code authorization miatt.... :rolleyes: Szinte sírok, mert egyenlőre még nem talátam ahhoz foghatóan jó szervert, pedig semmi extra nem volt benne.

#2593 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 15:11

Hali!
Only rifle war-ztunk és a végén az egyik ellent kidobta PB wh.exe hibával. Visszajött és mentegetőzött. Higgyunk neki? Mert asszondta van vmi fájl a main könyvtárába és az okozza a bajt és mindenhol kidobta őt. Azért kérdem, mert eddigi war-okban nem találkoztunk ilyennel. Igaz ők nyertek a végén.
Fákjúál!!

#2594 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:01

Idézet: chungee - Dátum: 2007. máj. 2., szerda - 16:11

Hali!
Only rifle war-ztunk és a végén az egyik ellent kidobta PB wh.exe hibával. Visszajött és mentegetőzött. Higgyunk neki? Mert asszondta van vmi fájl a main könyvtárába és az okozza a bajt és mindenhol kidobta őt. Azért kérdem, mert eddigi war-okban nem találkoztunk ilyennel. Igaz ők nyertek a végén.

wallhack.iwd fájl van ott!  :Đ  :down:

#2595 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 07:36

Felmentem chungee szerverére, nem volt rossz móka, de szerintem az OSS klánt péppé verné egy exotic, ALIEN, dekanov trió, ha összeállna, de sajnos erre a közeljövőben úgyse fog sör kerülni. Nagyon széthullott a csapat. :(

Chungee a SZIE klánt ismeritek? Ők még ilyen nagy puskások és talán játszanak SD-ben is.

#2596 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 11:28

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 7:36

Felmentem chungee szerverére, nem volt rossz móka, de szerintem az OSS klánt péppé verné egy exotic, ALIEN, dekanov trió, ha összeállna, de sajnos erre a közeljövőben úgyse fog sör kerülni. Nagyon széthullott a csapat. :(

Chungee a SZIE klánt ismeritek? Ők még ilyen nagy puskások és talán játszanak SD-ben is.

De ismerjük, kapcsolatba is léptunk velük, csak hogy ők már normal all weapon-ban nyomják. :(
De elfogadták only rifle war ajánlatunkat, csak idő kell nekik visszaszokni rifle-re.  :cool:
Fákjúál!!

#2597 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 11:53

Azért ez meglepő számomra, mert a SZIE szervere volt az egyik legnépszerűbb, leghíresebb only rifle szerver, bár aztán indítottak egy Merciless modos szervert is.

#2598 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 13:44

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 11:53

Azért ez meglepő számomra, mert a SZIE szervere volt az egyik legnépszerűbb, leghíresebb only rifle szerver, bár aztán indítottak egy Merciless modos szervert is.

Jó az only rifle serverjük, de tdm-es. Régen mikor nem volt még klánom oda jártam. Most hogy van klán nagyobb hangsúlyon van a cspattaktika és az csak S&D-ben lehet megvalósítani.
Fákjúál!!

#2599 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:51

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 8:36

nem exotic  :D  :D  hanem exodus! Az ALIEN és a Dekanov stimmel....de engem mért hagytál ki?  :think:

De tudod mit...csakazért is össze kéne ezt hozni..egyszer...nekem megvan mindenki MSN-en... csak chungee nincs... de őt meg itt el lehet érni. Az S&D mehetne chungee-éknál, ha meg a rifle-reflexeket kell csak erősíteni, arra ott a mi TDM szerverünk.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2600 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 15:03

Sendrov: hát te vagy SF-Alexandra klán? LOL oda is járok néha hozzátok. Elég kihívó ez a péppé verés bennünket. Jöjjetek össze oszt ütközzunk már végre, alig várom. Gyertek ahányan tudtok, max 6an, mert 12 férős a serverunk :( . Adminunkkal kéne beszélni, nem velem.
Itt az ő elérhetősége, MSN: zolifia@msn.com
Azért itt az enyém is!! :D MSN:  chungee@freemail.hu

Szerkesztette: chungee 2007. 05. 03. 15:59 -kor

Fákjúál!!

#2601 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 15:05

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 14:51

nem exotic  :D  :D  hanem exodus! Az ALIEN és a Dekanov stimmel....de engem mért hagytál ki?  :think:

De tudod mit...csakazért is össze kéne ezt hozni..egyszer...nekem megvan mindenki MSN-en... csak chungee nincs... de őt meg itt el lehet érni. Az S&D mehetne chungee-éknál, ha meg a rifle-reflexeket kell csak erősíteni, arra ott a mi TDM szerverünk.

Hi all..Én esetleg nem szállhatnék be  érettségi után??? :rolleyes:  :rolleyes:  Már olyan rég öldököltem...SD-ben meg még szinte úgys :Đ  Szóval??? :confused:  :rolleyes:  Majd várok vmi választ....
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2602 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 16:15

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 15:51

Húú, tényleg ezúton kérek elnézést exodustól :respect: Téged azért nem írtalak, mert te nem szoktál játszani, annyit.... :)

Sztem inkább a csapatjátékot kellene erősíteni. dekanov nélkülözhetetlen, no meg ALIEN nem szereti az sd-t. :rolleyes:

#2603 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 08:12

Idézet: chungee - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 16:03

Sendrov: hát te vagy SF-Alexandra klán? LOL oda is járok néha hozzátok. Elég kihívó ez a péppé verés bennünket. Jöjjetek össze oszt ütközzunk már végre, alig várom. Gyertek ahányan tudtok, max 6an, mert 12 férős a serverunk :( . Adminunkkal kéne beszélni, nem velem.
Itt az ő elérhetősége, MSN: zolifia@msn.com
Azért itt az enyém is!! :D MSN:  chungee@freemail.hu

Igen, meg Dekanov. De ez az aláírásomból is kiderül :) .  A "péppé verés" nem az én véleményem, hanem Wartoné, aki már játszott veletek és velünk is. Én sokkal szerényebb vagyok ennél :).
Nem emlékszem, hogy valaha is láttalak volna az Alexandrián.... vagy valami más névvel nyomod?
Max ha 3 főt össze tudunk hozni...nekem pl még netem sincs a mostani kéglibe, de jövőhéten már remélem bekötik..
Ma este 8 körül elméletileg fent lesznek ALIEN-ék az Alexandrián nézz fel ha gondolod.
Kép

#2604 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 08:19

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 17:15

Húú, tényleg ezúton kérek elnézést exodustól :respect: Téged azért nem írtalak, mert te nem szoktál játszani, annyit.... :)

Sztem inkább a csapatjátékot kellene erősíteni. dekanov nélkülözhetetlen, no meg ALIEN nem szereti az sd-t. :rolleyes:

Igazad van... tényleg nem szoktam játszani...több mint 2 hónapja nincs netem...de az előtt is a legtöbb időt a Szent István map elkészítésének szenteltem....valószínű be is rozsdásodtam egy kicsit.  :joy:
...és én sem szeretem az SD-t...de azért egy próbát megérne a dolog  :Đ
Kép

#2605 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 09:48

Hi mindenki.

Visszaolvastam és láttam ezt a only rifle S&D lehetőséget.
Hát szerintem rendesen kikapnánk, mert nem vagyunk összeszokva. az egy dolog hogy esetleg célzás még valamennyire megy, de nem tudom hogyan érdmes helyezkedni...
S&D nekem lassú, meg nem szeretek olyan sokat várni a respawnra...

Na mind1. Ma 8-kor elméletileg fent leszek az SF serveren és mehet a hent:D
Remélem nem csak golyófogó leszek, mint tegnap...

#2606 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 11:07

Látjátok!!! Épp erről beszélek, hogy Rifle+S&D-hez nem elég a magán akciózás meg a reflexek. Csapat alapú akciókból ez az egész. Csak hát naon kevesen nyomják, akik nyomják azokat mind elvertük és nem is 1x. Legútóbb is csak csíttel tudtak megverni bennünket :D kidobta a gyereket wh.exe hibával :eek:

Szerkesztette: chungee 2007. 05. 04. 11:08 -kor

Fákjúál!!

#2607 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 11:44

Na mind1, azért tehetünk egy próbát ellenetek mint "SF server all stars" :D
Addig még ugyse waroztam...Meglátjuk, mire megyünk, bár szerintem boritékolnám a győzelmet.
Max egy TDM összecsapásban lenne esélyünk...

#2608 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 11:58

Hy.
Ha nem lenne nagy gáz én is benéznék arra a szerverre. Légyszi adjátok meg az IP címét mer Xfire-n nem találok Alexandria nevű szervert.

Kezdő vagyok, nagyon nagyon. Szal csodát nem fogok alkotni. :Đ
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#2609 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:47

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 11:44

Na mind1, azért tehetünk egy próbát ellenetek mint "SF server all stars" :D
Addig még ugyse waroztam...Meglátjuk, mire megyünk, bár szerintem boritékolnám a győzelmet.
Max egy TDM összecsapásban lenne esélyünk...

Én örülnék a legjobban ha ti győznétek. Így legalább izgi war-ok várnak ránk. Ugye nem csak 1x fogunk összecsapni :confused: Ha nem menne az S&D felőlunk jöhet TDM is. Azon nőtt fel fel mindenki :D

BIGfoot: 62.112.194.115:28962

Szerkesztette: chungee 2007. 05. 04. 12:49 -kor

Fákjúál!!

#2610 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:05

Meglátjuk. Előszőr kellene pár ember hozzá, aztán ki lehet próbálni, mire megyünk...Mivel én hang nélkül játszom, csak irkálással tudnék komunikálni. Szóval elég könnyű lesz a helyzetetek.

szerk:
@BIGfoot: a serveren se gránát, se pisztoly.

Szerkesztette: ALIEN - no sound 2007. 05. 04. 13:06 -kor

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.