HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2601 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 03. 15:05

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 14:51

nem exotic  :D  :D  hanem exodus! Az ALIEN és a Dekanov stimmel....de engem mért hagytál ki?  :think:

De tudod mit...csakazért is össze kéne ezt hozni..egyszer...nekem megvan mindenki MSN-en... csak chungee nincs... de őt meg itt el lehet érni. Az S&D mehetne chungee-éknál, ha meg a rifle-reflexeket kell csak erősíteni, arra ott a mi TDM szerverünk.

Hi all..Én esetleg nem szállhatnék be  érettségi után??? :rolleyes:  :rolleyes:  Már olyan rég öldököltem...SD-ben meg még szinte úgys :Đ  Szóval??? :confused:  :rolleyes:  Majd várok vmi választ....
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2602 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 16:15

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 15:51

nem exotic  :D  :D  hanem exodus! Az ALIEN és a Dekanov stimmel....de engem mért hagytál ki?  :think:

De tudod mit...csakazért is össze kéne ezt hozni..egyszer...nekem megvan mindenki MSN-en... csak chungee nincs... de őt meg itt el lehet érni. Az S&D mehetne chungee-éknál, ha meg a rifle-reflexeket kell csak erősíteni, arra ott a mi TDM szerverünk.

Húú, tényleg ezúton kérek elnézést exodustól :respect: Téged azért nem írtalak, mert te nem szoktál játszani, annyit.... :)

Sztem inkább a csapatjátékot kellene erősíteni. dekanov nélkülözhetetlen, no meg ALIEN nem szereti az sd-t. :rolleyes:

#2603 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 08:12

Idézet: chungee - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 16:03

Sendrov: hát te vagy SF-Alexandra klán? LOL oda is járok néha hozzátok. Elég kihívó ez a péppé verés bennünket. Jöjjetek össze oszt ütközzunk már végre, alig várom. Gyertek ahányan tudtok, max 6an, mert 12 férős a serverunk :( . Adminunkkal kéne beszélni, nem velem.
Itt az ő elérhetősége, MSN: zolifia@msn.com
Azért itt az enyém is!! :D MSN:  chungee@freemail.hu

Igen, meg Dekanov. De ez az aláírásomból is kiderül :) .  A "péppé verés" nem az én véleményem, hanem Wartoné, aki már játszott veletek és velünk is. Én sokkal szerényebb vagyok ennél :).
Nem emlékszem, hogy valaha is láttalak volna az Alexandrián.... vagy valami más névvel nyomod?
Max ha 3 főt össze tudunk hozni...nekem pl még netem sincs a mostani kéglibe, de jövőhéten már remélem bekötik..
Ma este 8 körül elméletileg fent lesznek ALIEN-ék az Alexandrián nézz fel ha gondolod.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2604 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 08:19

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 17:15

Húú, tényleg ezúton kérek elnézést exodustól :respect: Téged azért nem írtalak, mert te nem szoktál játszani, annyit.... :)

Sztem inkább a csapatjátékot kellene erősíteni. dekanov nélkülözhetetlen, no meg ALIEN nem szereti az sd-t. :rolleyes:

Igazad van... tényleg nem szoktam játszani...több mint 2 hónapja nincs netem...de az előtt is a legtöbb időt a Szent István map elkészítésének szenteltem....valószínű be is rozsdásodtam egy kicsit.  :joy:
...és én sem szeretem az SD-t...de azért egy próbát megérne a dolog  :Đ
Kép

#2605 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 09:48

Hi mindenki.

Visszaolvastam és láttam ezt a only rifle S&D lehetőséget.
Hát szerintem rendesen kikapnánk, mert nem vagyunk összeszokva. az egy dolog hogy esetleg célzás még valamennyire megy, de nem tudom hogyan érdmes helyezkedni...
S&D nekem lassú, meg nem szeretek olyan sokat várni a respawnra...

Na mind1. Ma 8-kor elméletileg fent leszek az SF serveren és mehet a hent:D
Remélem nem csak golyófogó leszek, mint tegnap...

#2606 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 11:07

Látjátok!!! Épp erről beszélek, hogy Rifle+S&D-hez nem elég a magán akciózás meg a reflexek. Csapat alapú akciókból ez az egész. Csak hát naon kevesen nyomják, akik nyomják azokat mind elvertük és nem is 1x. Legútóbb is csak csíttel tudtak megverni bennünket :D kidobta a gyereket wh.exe hibával :eek:

Szerkesztette: chungee 2007. 05. 04. 11:08 -kor

Fákjúál!!

#2607 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 11:44

Na mind1, azért tehetünk egy próbát ellenetek mint "SF server all stars" :D
Addig még ugyse waroztam...Meglátjuk, mire megyünk, bár szerintem boritékolnám a győzelmet.
Max egy TDM összecsapásban lenne esélyünk...

#2608 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 11:58

Hy.
Ha nem lenne nagy gáz én is benéznék arra a szerverre. Légyszi adjátok meg az IP címét mer Xfire-n nem találok Alexandria nevű szervert.

Kezdő vagyok, nagyon nagyon. Szal csodát nem fogok alkotni. :Đ
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#2609 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:47

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 11:44

Na mind1, azért tehetünk egy próbát ellenetek mint "SF server all stars" :D
Addig még ugyse waroztam...Meglátjuk, mire megyünk, bár szerintem boritékolnám a győzelmet.
Max egy TDM összecsapásban lenne esélyünk...

Én örülnék a legjobban ha ti győznétek. Így legalább izgi war-ok várnak ránk. Ugye nem csak 1x fogunk összecsapni :confused: Ha nem menne az S&D felőlunk jöhet TDM is. Azon nőtt fel fel mindenki :D

BIGfoot: 62.112.194.115:28962

Szerkesztette: chungee 2007. 05. 04. 12:49 -kor

Fákjúál!!

#2610 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:05

Meglátjuk. Előszőr kellene pár ember hozzá, aztán ki lehet próbálni, mire megyünk...Mivel én hang nélkül játszom, csak irkálással tudnék komunikálni. Szóval elég könnyű lesz a helyzetetek.

szerk:
@BIGfoot: a serveren se gránát, se pisztoly.

Szerkesztette: ALIEN - no sound 2007. 05. 04. 13:06 -kor

#2611 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:07

Hi all...ma este én is megpróbálnék csatlakozni az Alexandrián, ha lehetséges, skicsit gyakorolnék...Bár az utóbbi időben a képességeim eléggé meghanyatlottak... :rolleyes:  :eek:  :D  De ha lehetne akkor abba az S D-be én is beszállnék, persze attól függ h mikor lenne, meg hogy hogyan ítél meg az "SF server all stars" csapata.... :confused:  :Đ  Nah nagyjóból ennyi...ha tudok meek ma este én is!!!!!

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2612 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:23

Nah. Még a végén majd nem férek fel 8 fele a serverre mert olyan sokan leszünk:D

Azt, hogy ki játszik majd, nem én döntöm el. Előszőr legyenke rá jelentkezők, aztán egy dátum ami a többségnek jó...
Én csak jeleztem, benne lennék a mókában:) Mert ugye a fun-ról szól a dolog nekem, nem a war-ról:D (szép magyarosan)

#2613 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:13

Én is benne lennék, nekem van némi SD tapasztalatom is, bár warokon eddig még nem vettem részt. Nekem bármely nap jó 18 után.

#2614 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:30

Okés skacok. Akkor este nyóc körül fent leszek. :up:
Legalább gémelünk egy jót. :respect:
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#2615 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:45

Aztán lehet, csak egy fél órára tok felmeni:(

#2616 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 20:35

Hű ez igen!
Micsoda pezsgés indult be! Nagyon örülök skacok, hogy így életben tartjátok a szervert és ezeket az összejöveteleket! Őszintén szólva kicsit hitevesztett lettem a dologgal kapcsolatban, hogy nincs aki felügyelje a dolgokat.
Nem nagyon tapasztaltam még ilyen jellegű összetartást ezidáig, úgyhogy külön köszönet Wartonnak, Aliennek, Exodusnak meg persze sorolhatnám még, mert vagyunk egy jó páran. Csak így tovább skacok... jövök amint tudok.
Kép

#2617 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:05

Jót toltunk ma :)
Serveren jelen voltak ma: Freeman, Alien és én :D
Fákjúál!!

#2618 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:15

Idézet: chungee - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 21:05

Jót toltunk ma :)
Serveren jelen voltak ma: Freeman, Alien és én :D

sziasztok...bocs hogy leléptem csak tudjátok érettségi előtti herce-hurcák...és hát a vendégek... :rolleyes:  :rolleyes: de azért majd megpróbálom odatenni magam még...tényleg jót játszottunk, csak kijöttem már a formámbóól... :confused:  :confused:  :rolleyes: nah mind1...majd belejövünk... ;)  Nah holnap esetleg még 1 ilyet???ha tudunk???meg én is megpróbálok jönni normálisan... :Đ  :Đ  Nah de elég ennyi mára...bye all...

#2619 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 09:46

Sorry skacok, tegnap nem sokat játszottam. Fele idő az ALT + Tab és kick parancs írkálásával telt. Köszönöm annak "jófej" jegyereknek. Meg csak tölteléknek voltam jó...

#2620 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 18:21

Freeman....sztem bőven beleférsz az "[SF]All Stars" csapatba.
Viszont az katasztrófa, ahogy én nyomtam ma...pláne mire elfogyott az összes sör itthon :)
Annak meg külön örülök, hogy összejött ma a régi banda. Alien, Warton, Exodus, Freeman, Manhunt, Csontdaráló Sanya, stb. Kösz mindenkinek  :respect:  ...jó volt újra együtt. Remélem most újra beindul a szerver...
Ja és kössz chungee-nak is.
Kép

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.